Forum PilkaNozna.pl Strona Główna
Największe piłkarskie forum w polskim internecie
Ancelotti chce się uczyć od najlepszych
Beckham wraca na boisko
Domenech całkowicie bez pracy
Bebe zagra w Lidze Mistrzów
Kiełb może wrócić na mecz z FC Salzburg
Utalentowany pomocnik Barcelony trafi do Arsenalu?
Euro 2012: Rooney zagra ze Szwajcarią
Zamora bliski przedłużenia kontraktu z Fulham
AKTUALNOŚCI PIŁKA W POLSCE LIGI ZAGRANICZNE
Pedofilia
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum PilkaNozna.pl Strona Główna -> Wolnoć Tomku...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Leszek
Ostrzeżenia : 1

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Wrz 24, 2008 13:42:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Andrewu napisał(a):
Czasem jednak żałuję, bo wiele ówczesnych kar, było surowych, ale za to skutecznych. A dzisiejsze czasy niby cechuje skuteczność.

Skąd możesz wiedzieć jaka była skuteczność w średniowieczu skoro nie żyłeś wtedy. Najłatwiej się zawsze idealizuje przeszłość.

Sądze też że w tamtych czasach ucierpiało wielu niewinnych, np spalonych na stosie.

Myślę też że ludzie nie powinni się upodabniać do zwierząt a tak troche by było gdybyśmy chcieli pedofilowi robić kastrację fizyczną.

Zresztą gdybyś odpukać miał brata pedofila to chciałbyś aby potraktowano go tak jak w średniowieczu??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Baboon

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Wrz 24, 2008 13:50:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Leszek napisał(a):
Skąd możesz wiedzieć jaka była skuteczność w średniowieczu skoro nie żyłeś wtedy

Bo jak się nabiło kogoś na pal to już raczej nie pohasał więcej.

Leszek napisał(a):
Zresztą gdybyś odpukać miał brata pedofila to chciałbyś aby potraktowano go tak jak w średniowieczu??

Jeżeli byłby starszym bratem wręcz bym nalegał.

Flash FCB24!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Andrewu

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Wrz 24, 2008 13:58:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Leszek napisał(a):
Skąd możesz wiedzieć jaka była skuteczność w średniowieczu skoro nie żyłeś wtedy. Najłatwiej się zawsze idealizuje przeszłość.

Pomyśl (na zdrowy rozum) skoro kogoś kto popełnił przestępstwo zabito, bądź odcięto mu jakąś część ciała, czy wówczas nie był to dobry przykład dla innych? Czy to nie było skuteczne, skoro jeden przestępca nieodwracalnie znikał? I nie chcę wcale tutaj idealizować, ale tak po prostu uważam. Nie twierdzę że wówczas było tylko dobrze, ale wiele spraw załatwiano w dużo prostszy i zarazem skuteczniejszy sposób. Warto też wspomnieć o honorze, który ówczesnych ludzi trzymał mocniej w karbach, niż obecnie (przynajmniej co poniektórych)
Leszek napisał(a):
Sądze też że w tamtych czasach ucierpiało wielu niewinnych, np spalonych na stosie.

Teraz zobacz ile niewinnych dzieci (chociaż nie chcę się tutaj odnosić tylko do pedofilii, ale to akurat o tym problemie temat) cierpi przez lata, za sprawą osobników, którym w zasadzie nie można wiele zrobić.
Leszek napisał(a):
Myślę też że ludzie nie powinni się upodabniać do zwierząt a tak troche by było gdybyśmy chcieli pedofilowi robić kastrację fizyczną.

A czy on krzywdząc bezbronne dziecko nie jest zwierzęciem?? Więc tak też z nim należy postępować, bo brak zdecydowanego działania, potęguje wzrost tej dewiacji.
Leszek napisał(a):

Jeżeli zrobiłby to o czym mówimy, to tak. Wiem że to tylko zwykłe gadanie, ale albo coś jest czarne, albo białe. Na szarość nie ma miejsca, bo wówczas jest tak, jak mamy teraz. Czyli każdy czyn można nagiąć w dowolną stronę. A tego niby nie chcemy.
Leszek

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Wrz 24, 2008 14:56:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Andrewu napisał(a):
albo coś jest czarne, albo białe. Na szarość nie ma miejsca

To jest to co nas różni, dla mnie barw jest sporo.

(mówię oczywiscie o symbolice naszej dyskusji bo o daltonizm zdrowotny cię nie posądzam)

Ja stanowczo sprzeciwiam się myśleniu że coś jest wyłącznie tylko albo czarne albo białe i nie ma nic pomiędzy.

Dlatego dalsza dyskusja między nami jest bezprzedmiotowa bo zbyt się różnimy.
Powrót do góry
Andrewu

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Wrz 24, 2008 15:10:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Leszek napisał(a):
To jest to co nas różni, dla mnie barw jest sporo.

(mówię oczywiscie o symbolice naszej dyskusji bo o daltonizm zdrowotny cię nie posądzam)

Ja stanowczo sprzeciwiam się myśleniu że coś jest wyłącznie tylko albo czarne albo białe i nie ma nic pomiędzy.

W zasadzie, to nie powiedziałeś nic konkretnego, a jedynie odniosłeś się do mojej "palety barw" która ma się bardzo pośrednio do całej wypowiedzi. Czekałem że zarzucisz coś tym poglądom, które zaprezentowałem. Że ewentualnie napiszesz swoje i dopiero pojawi się ostatnie zdanie. Niestety padło ono szybciej i jeżeli tak uważasz, to faktycznie nie mamy o czym dalej rozmawiać.
Mimek

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Wrz 24, 2008 16:18:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Martinez napisał(a):
Mimek napisał(a):
Odnoszę wrażenie, że fizyczna nie wchodzi w ogóle w grę, a szkoda, jak dla mnie to pedofilów mogą nawet na pal przed wjazdem do miasta nabijać.

Cenisz anal?

Jasne, akurat ty wiesz o tym najlepiej Wink
Powrót do góry
Leszek

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Czw Wrz 25, 2008 10:30:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Andrewu napisał(a):
W zasadzie, to nie powiedziałeś nic konkretnego, a jedynie odniosłeś się do mojej "palety barw" która ma się bardzo pośrednio do całej wypowiedzi. Czekałem że zarzucisz coś tym poglądom, które zaprezentowałem. Że ewentualnie napiszesz swoje i dopiero pojawi się ostatnie zdanie. Niestety padło ono szybciej i jeżeli tak uważasz, to faktycznie nie mamy o czym dalej rozmawiać.

Jak ktoś widzi tylko białe i czarne to nie bede tracił czasu na dogłębną analizę jego wypocin.
Powrót do góry
regis

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Czw Wrz 25, 2008 11:47:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Leszek napisał(a):
Jak ktoś widzi tylko białe i czarne to nie bede tracił czasu na dogłębną analizę jego wypocin.

Na pewno jakieś paszkwile wypisuje.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Andrewu

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Czw Wrz 25, 2008 20:06:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Leszek napisał(a):

Tutaj to wybitnie poszedłeś tokiem rozumowania m.in. człowieka którego cytujesz.
regis napisał(a):
Na pewno jakieś paszkwile wypisuje.

Pewnie przy okazji jeszcze krytykuje Wałęsę.
Martinez
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 08:57:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Andrewu napisał(a):

Przygotowuję listę autorytetów broniących Lecha przed atakami forumowiczów PN! Na razie co prawda wpisałem się na niej tylko ja, ale liczę również na Leszka, MRS88 i Piotra Ikonowicza!
MRS88

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 10:27:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Martinez napisał(a):
Andrewu napisał(a):

Przygotowuję listę autorytetów broniących Lecha przed atakami forumowiczów PN! Na razie co prawda wpisałem się na niej tylko ja, ale liczę również na Leszka, MRS88 i Piotra Ikonowicza!
Melduję się obywatelu Martinez!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG Tlen
Martinez
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 12:13:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oglądałem wczoraj fragment programu pani Gawryluk. Cóż, Lisem w spódnicy to ona nie będzie.
Leszek

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 12:39:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Martinez napisał(a):
Oglądałem wczoraj fragment programu pani Gawryluk. Cóż, Lisem w spódnicy to ona nie będzie.

A co to ma do Pedofilii?? Razz

Natomiast na listę obronców Wałęsy rzeczywiscie możesz mnie dopisać.
Powrót do góry
Martinez
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 13:11:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Leszek napisał(a):
A co to ma do Pedofilii??

Jak to co? Czy ostatnio polityka nie równa się pedofilia?

Leszek napisał(a):
Natomiast na listę obronców Wałęsy rzeczywiscie możesz mnie dopisać.

Wpisałem. Jesteś w zaszczytnym gronie Michnika, Frasyniuka i MRS88.
Jagiellon
Ostrzeżenia : 2

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 14:24:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Leszek napisał(a):

Hmm, wykastrowany pedofil raczej nie bedzie w stanie skrzywdzic dziecka, ba - osiagniemy to do czego dazymy za pomoca kastracji chemicznej - z tym, ze bedzie to tansze i nieodwracalne.

Chyba skuteczna metoda w zwalczaniu przestepcow seksualnych.

Jeszcze dobra propozycje dal Cejrowski - mianowicie stygmatyzacja - czyli delikwentowi wypalamy na czole znak zeby przechodnie wiedzieli aby trzymac dzieci z daleka od niego. Czyli tym latwym sposobem osiagamy to, do czego dazymy wystawiajac zdjecia pedofilow na widok publiczny.

Wiec czemu by sobie nie ulatwic sprawy?

Martinez napisał(a):
Wpisałem. Jesteś w zaszczytnym gronie Michnika, Frasyniuka i MRS88.

Laughing
MRS88

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 17:01:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jagiellon napisał(a):
Jeszcze dobra propozycje dal Cejrowski - mianowicie stygmatyzacja - czyli delikwentowi wypalamy na czole znak zeby przechodnie wiedzieli aby trzymac dzieci z daleka od niego. Czyli tym latwym sposobem osiagamy to, do czego dazymy wystawiajac zdjecia pedofilow na widok publiczny.
Ta kara byłaby gorsza niż więzienie, prędzej czy później, ktoś spuściłby mu łomot, na ulicę raczej bałby się w dzień wychodzić, ogólnie takie coś niszczyłoby człowieka na maxa, z jednej strony dobrze, na zawsze odechciałoby mu się dobierać do dzieci, ale z drugiej strony, byłoby to trochę nieludzkie.
Powrót do góry
leszli

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 17:06:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MRS88 napisał(a):
byłoby to trochę nieludzkie.

A to co oni robią dzieciom jest ludzkie? Takie dziecko też ma potem uraz psychiczny do końca życia. Niech więc skurwiel ma za swoje.
MRS88

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 17:12:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

leszli napisał(a):
MRS88 napisał(a):
byłoby to trochę nieludzkie.

A to co oni robią dzieciom jest ludzkie? Takie dziecko też ma potem uraz psychiczny do końca życia. Niech więc skurwiel ma za swoje.
No tak, ale zapewne odezwałoby się wiele głosów poprawnych politycznie, że to znaczenie ludzi, jak to robiono z żydami.
Powrót do góry
leszli

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 17:18:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MRS88 napisał(a):
wiele głosów poprawnych politycznie

A kij im w gębę.
Jestem za jak największą wolnością dla człowieka. Ale wolność nie oznacza dla mnie tego, że robosz co ci się żywnie podoba, a świadomie, bez przymusu podejmuszejsz decyzje-ich ponosisz ich ewentualne konsekwencje.
Proste-skrzywdzisz dziecko-masz przejebane. I zaraz by pedofilów się mniej zrobiło.
MRS88 napisał(a):
że to znaczenie ludzi, jak to robiono z żydami.

Tylko, że Żydów znaczył, bez ich winy, totalitarny reżim.
A ja jestem tylko za karą za złe uczynki.
R6
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 17:28:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ale co, ktoś został niesprawiedliwie skazany, to ma do końca życia mieć przerąbane? Co, pojawią się nowe dowody, to sędzia powie: "uuups, mój błąd. Sorki za to znamię"?
leszli

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 17:34:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dlatego taka kara powinna być przewidziana tylko wtedy, kiedy jest pewne, że facet jest winny.I za rzeczy szczególnie brutalne.
No bo nie mówię, żeby od razu rozstrzeliwać tych co tylko filmiki i zdjęcia se oglądają...
lesqi13

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 17:58:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

leszli napisał(a):
Dlatego taka kara powinna być przewidziana tylko wtedy, kiedy jest pewne, że facet jest winny.I za rzeczy szczególnie brutalne.
No bo nie mówię, żeby od razu rozstrzeliwać tych co tylko filmiki i zdjęcia se oglądają...

Ale nie często zdarza się ze sąd jest w 100% pewny winy delikwenta więc takich znamion byłoby niewiele zresztą ja nawet ze znamieniem nie wypusciłbym na ulice takiego skurwiela a z takimi powinno sie robić tak jak pokazali w "Symetrii" (kto oglądał ten wie).
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mikus99

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 20:04:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

leszli napisał(a):
Proste-skrzywdzisz dziecko-masz przejebane. I zaraz by pedofilów się mniej zrobiło.

no wlasnie raczej nie. gdy w krajach azjatyckich weszla kara smierci za narkotyki, wcale handel nimi sie nie zmiejszyl. kazdy zawsze liczy, ze nie wpadnie.

lesqi13 napisał(a):
zresztą ja nawet ze znamieniem nie wypusciłbym na ulice takiego skurwiela

no wlasnie, boje sie ze gdyby uznano 'kastrujemy go', to w zamian zmiejszono by kare wiezienia. i wtedy-mimo ze wykastrowany-moglby znowu zajac sie dziecmi.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
R6
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 20:21:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mikus99 napisał(a):
(...) i wtedy-mimo ze wykastrowany-moglby znowu zajac sie dziecmi.

To by musiał być zdrowo pieprznięty i uważać, że seks z małymi dziećmi sprawia, że ich marloki przedostają się do ciała dorosłych ludzi, co zapewnia im nieśmiertelność. Bo po kastracji, nie produkowałby już hormonów, więc nie odczuwałby popędu.
Mimek

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 22:29:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

R6 napisał(a):
mikus99 napisał(a):

To by musiał być zdrowo pieprznięty i uważać, że seks z małymi dziećmi sprawia, że ich marloki przedostają się do ciała dorosłych ludzi, co zapewnia im nieśmiertelność. Bo po kastracji, nie produkowałby już hormonów, więc nie odczuwałby popędu.

W ogóle nie ogarniam co Ty pierdolisz w tym poście...

A co do tego znamienia to zły pomysł. Lepiej gościa od razu zabić, niż pozwolić żeby zajęła się nim ulica. Po 22 można dostać wpierdol za popatrzenie w oczy, nie posiadanie fajek i za przysłowiowe 'darmo'. Debili nie brakuje, co by więc było, gdyby banda łysoli zobaczyła takiego faceta? Na jedno wyjdzie jak się go posadzi z kryminałem. Kastracja fizyczna to najlepsze wyjście z rozwiązania wg mnie.
Powrót do góry
Leszek

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 22:34:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

R6 napisał(a):
No ale co, ktoś został niesprawiedliwie skazany, to ma do końca życia mieć przerąbane? Co, pojawią się nowe dowody, to sędzia powie: "uuups, mój błąd. Sorki za to znamię"?

No i chciałbym takiego niesłusznie potraktowanego stygmatem zawieść do Cejrowskiego aby ten błystkotliwy podróżnik spojrzał mu w oczy.
Powrót do góry
Jagiellon
Ostrzeżenia : 2

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 22:57:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mimek napisał(a):
A co do tego znamienia to zły pomysł. Lepiej gościa od razu zabić, niż pozwolić żeby zajęła się nim ulica. Po 22 można dostać wpierdol za popatrzenie w oczy, nie posiadanie fajek i za przysłowiowe 'darmo'. Debili nie brakuje, co by więc było, gdyby banda łysoli zobaczyła takiego faceta?

Wiec gosc bedzie bal sie wychodzic wieczorem z domu. Biedaczysko. Doprawdy nie wiem jak moznaby zrobic to komus, kto gwalcil dzieci.

A na powaznie - moim zdaniem bardzo dobrze, ze gosc bedzie sie bal. Niech sie boi do konca zycia, niech cierpi - tak jak bedzie do konca zycia cierpialo i balo sie dziecko przez niego skrzywdzone.

Mimek napisał(a):

Mniej wiecej, ze czlowiek wykastrowany pozbawiony jest popedu seksualnego - dlatego haremy byly pilnowane przez eunuchow.
Leszek napisał(a):
No i chciałbym takiego niesłusznie potraktowanego stygmatem zawieść do Cejrowskiego aby ten błystkotliwy podróżnik spojrzał mu w oczy.

Na tej samej zasadzie - przywieziemy ci zgwalcone dziecko. Nie wiedzialo, ze trzeba uciekac od jakiegos czlowieka, bo wydawal sie niegrozny. Zobaczymy co powiesz takiemu dzieciakowi: ''Nie boj sie, tamten pan siedzi juz w wiezieniu, a kiedy wyjdzie podadza mu leki i juz tego nie zrobi''. ?

A stygmatyzacja i kastracja bylyby jak juz wspomniano karami dla ''pewniakow'', czyli dla tych, ktorym udowodniono wine bez zadnych watpliwosci.
R6
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 23:18:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mimek napisał(a):
R6 napisał(a):
mikus99 napisał(a):

Wykastruj się i sprawdź, czy dalej będą Cię laski podniecać.
Leszek

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 23:20:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

R6 napisał(a):

Nie wiem czy laski bo ostatnio coś wspominał o wspólnych przeżyciach z Martinezem.
Powrót do góry
Mimek

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 23:55:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

R6 napisał(a):
Mimek napisał(a):
R6 napisał(a):
mikus99 napisał(a):

Miałem na myśli raczej pierwszą część Twojej wypowiedzi Wink
Powrót do góry
R6
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sob Wrz 27, 2008 11:09:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mimek napisał(a):
R6 napisał(a):
Mimek napisał(a):
R6 napisał(a):
mikus99 napisał(a):

Miałem na myśli raczej pierwszą część Twojej wypowiedzi Wink

To Ty South Parku nie oglądałeś? Surprised
NIZNIK

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Kwi 15, 2009 20:01:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ponoć w Holandii pedofile sie szerzą bo partia NVD chce przesunąć granice wieku nieletnich, od której współżycie seksualne byłoby dozwolone z 16 na 12 lat. Jeżeli tak, to pedofile już tu są! W Watykanie dorosły może bezkarnie posuwać dzieci które ukończyły 12 lat.

Zwolennik powtórek wideo
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mohamet

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Kwi 15, 2009 20:35:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ta partia w ogóle jest niezła. Oprócz postulowania najpierw obniżenia wieku legalnego uprawiania stosunku oraz występowania w pornografii a docelowo w ogóle zniesienia bariery, chcą aby były darmowe przejazdy koleją oraz zakaz jedzenia mięsa. No kurwa. Laughing
stork

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Czw Lis 19, 2009 19:37:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przeczytajcie i obejrzyjcie film:

http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,7271969,Jak_dobrze_gwalcic_dzieci__Pedofil_radzi_w_sieci.html

:roll:

"Wie pan, kto to Urban? To taki mężczyzna, który zasypia w krawacie, żeby rano odróżnić dupę od twarzy."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
benek1987

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Czw Lis 19, 2009 21:16:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dość słabe, zważywszy na fakt, że ostatnio czytałem pochodzącą z tamtego miejsca rozmowę nt. jedzenia ludzkich zwłok, która zawierała fachowy opis pracownika zakładu pogrzebowego dotyczący utrzymania ludzkich zwłok w miarę rozsądnym stanie tuż po zgonie. Laughing

www.rap-al-ism.blogspot.com
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum PilkaNozna.pl Strona Główna -> Wolnoć Tomku... Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: