Ale to jest jedna sprawa, czy to jest państwo (a członkiem UEFA nie musi być koniecznie niepodległy kraj, pewnie za x lat Guernsey, czy Wyspa Man będą miały reprezentacje w UEFA, skoro Gibraltar był już tego bardzo blisko), czy jakaś autonomia, a inna sprawa, że leży w EUROPIE (która jest kontynentem UEFY), a nie w Azji np. Ok, może i z Armenią się walnąłem, przyznam że nie czytałem tego w całości. Ale równie dobrze powinieneś wymienić wcześniej Cypr, któremu już tym bardziej bliżej do półwyspu Azja Mniejsza, niż do Europy. Jest on jednak zaludniony Grekami i Turkami, należy do Rady Europy i UE. Dlaczego więc wykluczać Armenię? A jeśli już, to także i Cypr.Dematerializator napisał(a):Oki...a znasz takie kraje w Europie jak Jersey,Guernsey,czy Isle of Man

Tzn. chodzi o to, że użytkownik Dematerializator wymyślił takie rozwiązanie, jako dobry ruch marketingowy dla Arabów (czemu nie przeczę), a ja zacząłem bronić podstaw dobrego smaku i jakiejś takiej mimo wszystko konsekwencji, bo strefy geograficzne od czegoś sąG.a.p.o.n. napisał(a):Co to w ogóle za afera z tym przyłączeniem państw arabskich do UEFA? Nie przyłączą ich, bo Izrael się nie zgodzi, koniec tematu.

Mohamet napisał(a):A Izrael by pewnie z powrotem wrócił gdzie jego miejsce

A wiesz, że ostatnio czytałem sporo o zakładaniu nowożytnego państwa żydowskiego i właśnie był Madagaskar w propozycjach m.in., a także chociażby Uganda, czy część obecnej bodajże Mołdawii? A innymi proponowanymi nazwami były "Syjon" i "Judea". Tam, edukuję forum.G.a.p.o.n. napisał(a):Bo już miałem pytać czy aby nie na Madagaskar.

Mohamet napisał(a):A ten, TOP 100 filmy chyba tak w ferie świąteczne podliczymy, co?

G.a.p.o.n. napisał(a):Co to w ogóle za afera z tym przyłączeniem państw arabskich do UEFA? Nie przyłączą ich, bo Izrael się nie zgodzi, koniec tematu.

A z Żydami na Madagaskarze to zdajsie w komunie takie powiedzenie było i przetrwało do dzis żeby wysłać ich na Madagaskar

Imperialista napisał(a):Jako że ostatnio coś tellchar na forum nie piszę, to ja go zastąpię

Dematerializator napisał(a):Tellchar jest nie do zastąpienia

tellchar napisał(a):Rewanzowy mecz juz jutro, trzymam kciuki za Australijczykow

tellchar napisał(a):hmm, musze chyba poszukac czegos na temat tego Brazylijczyka... dwa hat-tricki w finalach kontynentalnego pucharu nie zdarzaja sie czesto...

Nawet ilość widzów na poziomie polskiej 1 ligi.

Cytat:
Nawet ilość widzów na poziomie polskiej 1 ligi. Z tym się nie zgodzę
Owszem, czasem frekwencja bywała żałosna, ale najczęściej frekwencja była całkiem niezła. Dotyczy to zwłaszcza rozgrywek grupowych.

tellchar napisał(a):ZACHOD
- Arabia Suadyjska, ZEA, Iran - 4 kluby w LM
- Jordania, Kuwejt, Indie - 1 klub w LM, 1 w AFC Cup
- Syria, Katar, Uzbekistan - 1 klub w play-offach, 1 w AFC Cup
- Oman, Bahrain - 2 kluby w AFC Cup
WSCHOD
- Japonia, Korea, Chiny - 4 kluby w LM
- Australia - 2 kluby w LM
- Indonezja - 1 klub w LM, 1 w AFC Cup
- Wietnam, Tajlandia, Singapur - 1 klub w play-offach, 1 w AFC Cup
- Malezja, Honk Kong - 2 kluby w AFC Cup

suchy1994 napisał(a):Moim zdaniem to np. Japonczycy mogliby nas pokonac.Przeciez pokonali w 2002 roku Koreanczycy to dlaczego nie Japonczycy?

Powrót do Piłka reprezentacyjna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości