Stifler napisał(a):jest ono wg. nie dobre
Stifler napisał(a):bo Stal Mielec bedzie broniła sie przed spadkiem
Stifler napisał(a):Wisłoki Dębicy wogólne nie bedzie w tej lidze poniewaz nie dostała ona licencji
Stifler napisał(a):a głownymi faworytami oprucz Avii sa Karpaty Krosno

vvportero napisał(a):Stifler napisał(a):jest ono wg. nie dobre
Według czegocoś Ci nie wyszło to zdanie.
wg. mnieStifler napisał(a):bo Stal Mielec bedzie broniła sie przed spadkiem
Jeszcze będziesz zdziwiony. Przypomne Ci tylko że 27 maja Twoje Karpaty nie zrobiły sztycha w meczu ze Stalą, przegrywając 3-0, a drugą bramkę Stal strzeliła wychodząć w 5 słownie pięciu na bramkarza.
myśle tak poniewaz kilku mmoich kolegów i mój brat grają w stali i wiem jakie mają cele na sezonStifler napisał(a):Wisłoki Dębicy wogólne nie bedzie w tej lidze poniewaz nie dostała ona licencji
Kiedy zakładałem ten temat, to nie było jeszcze tego wiadomo, zresztą dzisiaj też jeszcze tego napewno nie wiadomo. Ot, taki bałagan w polskiej piłce.
juz wiadomo ozpn dał im cczas do jutra do 14.00 na zapłacenie 150 000 zł skarbówce , juz powiedzieli ze nie zdążąStifler napisał(a):a głownymi faworytami oprucz Avii sa Karpaty Krosno
Wishful thinking tak zwane, chociaż sobie i wam żebyśmy razem rywalizowali do końca o awans.

vvportero napisał(a):Odnośnie Wisłoki, szkoda fajny mecz fajna atmosfera. Ale cóz trzeba będzie jechać do Przeworska.
Ja jestem z Mielca. Jestem blisko zespołu i ciężko określić ich cele. Napewno nie mają ich jasno sprecyzowanych a potencjał drzemie w nich potężne
Brat czyli jeśli można wiedzieć![]()

husaria napisał(a):Z Sanoka zapowiedzi o awansie? Z przykrością dementuję. W ruch kibicowski nie jestem zaangażowany, w mieście jestem już tylko na wakacjach, ale od ludzi związanych z klubem wiem, że z kasą w klubie krucho, brakuje sponsorów, nawet z miastem klub na tyle nie jest chyba dogadany, by użytkować stadion za darmo. Teren, na którym stoi obecny stadion, tzw. Wierchy, miał zostać przeznaczony na centrum handlowe, klub liczył, że trochę mu z tego skapnie - niestety, póki co nie ma chętnych, a nawet dobry występ w PP nie przyciągnął możnych. Dlatego dla mnie sukcesem będzie utrzymanie, a póki co dobrze, że została zdecydowana większość zawodników z ubiegłego sezonu, mimo że wymieniało się ich w kontekście paru większych klubów. Odszedł tylko bramkarz Dawid Pietrzkiewicz, i to nie byle gdzie, bo do Banika Ostrawa. A wymieniając beniaminków mających walczyć o awans zapomniałeś o chyba najmocniejszej z nich Wiśle Puławy.

AtKus napisał(a):Witam forumowiczow.
Jestem kibicem Wisly Pulawy

vvportero napisał(a):
Jeszcze końcowa informacja odnośnie licencji dla Wisłoki Dębica. Została ona przyznana warunkowo dębiczaną na pół roku, przez ten czas klub ma zacząć regularnie spłacać swoje należności wobec fiskusa i ZUS-u, w przerwie zimowej ZPN zwerfikuje działania Wisłoki i ewentualnie przedłuży albo nie dopuści klub do rundy wiosennej.
Start rozgrywek już w sobote. Będzie sie działo mimo iż to tylko III, emocje na boiskach też są wielkie.

substancja toksyczna napisał(a):Jak tam w Mielcu ma się sytuacja ze stadionem? Będzie remont, przebudowa?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość