| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Martinez Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
W zeszłym sezonie nie wygraliśmy LM. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
Okej, Twoje zdanie. Podobno każdy ma prawo do swojego. :) _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
E tam. Żyjesz w złudnym świecie przesadnej tolerancji, w której nawet byle cygan czy inny arabus może mieć swoje zdanie. Czy nie lepiej byłoby wprowadzić np. urzędowy nakaz plucia na niebiesko-czarne, uznawania Morattiego za pedała pasywnego bądź odpowiadania "a ty masz wary-obciągary" na każdy post użytkownika Bart? _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benek1987
Użytkownik

|
|
Dość tej poprawności politycznej. Marihuana dla Polaków, napoje bezalkoholowe do gazu! Nie będzie mi tu byle białas pluł w twarz, itp. itd. np. !!!!!111!1111jedenjedenoneoneone.
A tak na poważnie - sądzę, że użytkownik Leonardo nie jest tym, kogo potrzebuje ACM. Potrzebujemy cudotwórcy albo dobrego dilera, a nie mamy żadnego z nich. Najwyraźniej rywal zza miedzy jednego z nich zdobył i wydaje mi się, że jest to cudotwórca. Pozostaje nam diler, zatem życzę wszystkim udanego wieczoru i udaję się czym prędzej w pierony. _________________ I kill niggaz who think they bite vicious,
but you a female, dog, that's why y'all like bitchin instead.
www.rap-al-ism.blogspot.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| benek1987 napisał(a): | | Najwyraźniej rywal zza miedzy jednego z nich zdobył i wydaje mi się, że jest to cudotwórca. |
Nie jest to Jose Mourinho, więc? _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benek1987
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Nie jest to Jose Mourinho, więc? |
Ciężko jest mi to w tej chwili racjonalnie wytłumaczyć. _________________ I kill niggaz who think they bite vicious,
but you a female, dog, that's why y'all like bitchin instead.
www.rap-al-ism.blogspot.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Ja np. już dawno nie jarałem. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matviej
Użytkownik

|
|
| fokus2 napisał(a): | Chodziło mi raczej o to, że, czy ktoś strzela siedem, czy dziesięć goli, to nie zmienia zbytnio jego oceny w kontekście postawy na boisku.  |
Kurde, ale ty napisałeś 7 bramek i nie wziąłeś pod uwagi bramek z Manchesterem i Bayernem które zapewniły kolejno półfinał i finał. Już nie wspomnę o tym że grał w tych meczach znakomicie i prócz goli zaliczał również asysty.
Sezon 06/07 był taki że Holender gdzieś do lutego czy marca miewał występy lepsze, średnie lub słabsze, czasem zagrał fatalnie czasem bardzo dobrze, ale ostatnie 2-3 miechy to był koncert gry Holendra, on i Kaka we dwójkę doprowadzili nas do finału LM i ten finał wygrali, w Serie A tez błyszczał, trochę co prawda mniej ale błyszczał. Poza tym aż tak już nie musiał bo wszystkich odciążył trochę Ronaldo i reszta mogła skupić się trochę bardziej na Champions League.
PS. Gollob! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bart
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | bądź odpowiadania "a ty masz wary-obciągary" na każdy post użytkownika Bart? |
Martinez jest wielkim mistrzem. _________________ Nulla é impossibile per questa squadra!!
Emme i elle a enne va cagà! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
| matviej napisał(a): | | Kurde, ale ty napisałeś 7 bramek i nie wziąłeś pod uwagi bramek z Manchesterem i Bayernem które zapewniły kolejno półfinał i finał. |
Ale mi nie chodziło o konkretne bramki, tylko o to, o czym Ci pisałem. Naprawdę nie zamierzam tu niczego ujmować Seedorfowi, bo doceniam jego wkład w grę Milanu w kampanii 'Road to Athens 2007'. Chodziło raczej o to uczepienie się dziesięciu bramek. Prawda, spojrzałem na gole w lidze - mój błąd. Ale nie mów mi, że trzy bramki robią różnicę w ocenie całego sezonu Holendra. ;) _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paweuu
Użytkownik

|
|
Nie ma takiego drugiego trener jak Ancelotti, który jest marionetką i jednocześnie ma pojęcie o prowadzeniu drużyny. Włodarze mieli więc do wyboru: albo trener albo marionetka. Wiadomo co wybrali.
Kto jest za tym by Ronaldinho wypierdalał? _________________ Poznasz głupiego po czynach jego...
Zostańmy Idiotami |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
Według mnie formuła z Ancelottim się po prostu wyczerpała. On w pewnym momencie przestał trzeźwo oceniać sytuację i zamiast zrezygnować z paru graczy, wytrwale w nich wierzył, bo granica w relacji na linii trener - zawodnik się zatarła. Ci piłkarze, to byli jego kumple. A wiadomo, że w takich przypadkach trudno mu było postawić na jakiegoś chłopaka z Francji (Gourcuff), zamiast poklepać Seedorfa i Pirlo po plecach i powiedzieć "to chłopaki, postarajcie się". _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanatimo
Dobry pomocnik. Dzieki Wam.
|
|
| Paweuu napisał(a): | | Kto jest za tym by Ronaldinho wypierdalał? |
Ronaldinho. _________________ Gwen Stefani, Early Winter. Nawet w zimie moze byc cieplo. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matviej
Użytkownik

|
|
| fokus2 napisał(a): | Ale nie mów mi, że trzy bramki robią różnicę w ocenie całego sezonu Holendra.  |
Kiedy sam widzisz że przecież robią, uważasz że te genialne spotkania + te gole LM nie zawyżają jego oceny? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matviej
Użytkownik

|
|
| fokus2 napisał(a): | Ale nie mów mi, że trzy bramki robią różnicę w ocenie całego sezonu Holendra.  |
Kiedy sam widzisz że przecież robią, uważasz że te genialne spotkania + gole w LM nie zawyżają jego oceny? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paweuu
Użytkownik

|
|
| fokus2 napisał(a): | | Według mnie formuła z Ancelottim się po prostu wyczerpała. On w pewnym momencie przestał trzeźwo oceniać sytuację i zamiast zrezygnować z paru graczy, wytrwale w nich wierzył, bo granica w relacji na linii trener - zawodnik się zatarła. Ci piłkarze, to byli jego kumple. A wiadomo, że w takich przypadkach trudno mu było postawić na jakiegoś chłopaka z Francji (Gourcuff), zamiast poklepać Seedorfa i Pirlo po plecach i powiedzieć "to chłopaki, postarajcie się". |
Zgadza się. Także byłem zwolennikiem odejścia Carlo. Nie jestem jednak zwolennikiem by Milan stawał się klubem w którym nie opierzeni Brazylijczycy mają zdobywać doświadczenie trenerskie. Nie przy takim składzie. _________________ Poznasz głupiego po czynach jego...
Zostańmy Idiotami |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
| matviej napisał(a): | | Kiedy sam widzisz że przecież robią, uważasz że te genialne spotkania + gole w LM nie zawyżają jego oceny? |
W przekroju całego sezonu są przebłyskiem. ;) Od podstawowego zawodnika Milanu należy oczekiwać, że będzie dawał z siebie sto procent w każdym meczu. Czy to Siena, Treviso, Arezzo, Bayern, czy Manchester United.
| Paweuu napisał(a): | | Zgadza się. Także byłem zwolennikiem odejścia Carlo. Nie jestem jednak zwolennikiem by Milan stawał się klubem w którym nie opierzeni Brazylijczycy mają zdobywać doświadczenie trenerskie. Nie przy takim składzie. |
Wiesz, zobaczymy, co z tego wyniknie. Jedno jest pewne: trwanie w układzie z Carlo Ancelottim było bezcelowe. _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
| fokus2 napisał(a): | W przekroju całego sezonu są przebłyskiem. Od podstawowego zawodnika Milanu należy oczekiwać, że będzie dawał z siebie sto procent w każdym meczu. Czy to Siena, Treviso, Arezzo, Bayern, czy Manchester United. |
Wole przeblysk w polfinale LM niz gole z Treviso czy Siena.Poza tym od paru sezonow Milan gra przeblyskami,a najlepszym dowodem na to sa miejsca zajmowane w Serie A. _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Kolejorz!Kolejorz! Na zawsze w tym miejscu!
Poznańska husaria,niebiesko-biała armia
gniew swój uwalnia,stale tempa nie zwalnia.
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
wtedy jestem z tego dumny..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matviej
Użytkownik

|
|
| fokus2 napisał(a): | | W przekroju całego sezonu są przebłyskiem. ;) Od podstawowego zawodnika Milanu należy oczekiwać, że będzie dawał z siebie sto procent w każdym meczu. Czy to Siena, Treviso, Arezzo, Bayern, czy Manchester United. |
Znakomite ostatnie 2-3 miesiące to chyba trochę więcej niż przebłysk ;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
| Lukasgol napisał(a): | | Wole przeblysk w polfinale LM niz gole z Treviso czy Siena. |
A ja wolę pełne zaangażowanie i walkę na sto procent możliwości w każdym spotkaniu.
| matviej napisał(a): | | Znakomite ostatnie 2-3 miesiące to chyba trochę więcej niż przebłysk ;) |
Ale za mało, żeby powiedzieć, że zagrał dobry sezon. ;) _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matviej
Użytkownik

|
|
| fokus2 napisał(a): | Ale za mało, żeby powiedzieć, że zagrał dobry sezon.  |
Czemu? przecież ja tak mówię. Dlaczego? a to dlatego że przed tą znakomitą formą był taki jak w sezonach 07/08 i 08/09(tu już trochę mniej) czyli przeplatał bardzo dobre mecze z zatrważająco słabymi, dobrymi, po prostu słabymi i średnimi. Więc wychodzi po prostu przeciętny/średni sezon, ale ostatnie 3 miesiące, gdzie błyszczy właściwie w każdym meczu ligowym, a jeszcze bardziej w LM w absolutnie najważniejszych meczach sezonu stawia powody ku temu by powiedzieć że rozegrał co najmniej dobry sezon, tak mi się wydaje, to jest moje zdanie. Sezon 2006/2007 był dobry w wykonaniu Holendra, co najmniej dobry. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
No bez jaj. Sezon 07/08 przedreptany. 08/09 to już dramat w ogóle, może poza meczami w pre - season. To, co prezentował Seedorf przez ostatnie dwa sezony to była żenada i kompromitacja tego gościa. I 3 miesiące dobrej gry nie wymarzą 7 miesięcy słabych występów, sorry. Przynajmniej w mojej pamięci.
Nieco mnie jednak bawi, że przyzwoity mecz z Bologną i ludzie nagle zapomnieli beznadziejną postawę Holendra przez tyle czasu. I to są ludzie, którzy rok temu jeździli po nim, jak po łysej kobyle. I nie mówię tu o ludziach z tego forum, ale ogólnie. Cóż, ponoć jesteś tak dobry, jak Twój ostatni mecz. ;) _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matviej
Użytkownik

|
|
| fokus2 napisał(a): | No bez jaj. Sezon 07/08 przedreptany. 08/09 to już dramat w ogóle, może poza meczami w pre - season. To, co prezentował Seedorf przez ostatnie dwa sezony to była żenada i kompromitacja tego gościa. I 3 miesiące dobrej gry nie wymarzą 7 miesięcy słabych występów, sorry. Przynajmniej w mojej pamięci.
|
sezon 07/08 to Seddorf miał dobre mecze ale zwłaszcza na początku, poza tym ja wspominam o sezonie 06/07 głównie. 2 następne sezony były zdecydowanie gorsze.
| fokus2 napisał(a): | | Nieco mnie jednak bawi, że przyzwoity mecz z Bologną i ludzie nagle zapomnieli beznadziejną postawę Holendra przez tyle czasu. |
Nie oglądałem tego meczu. Może i wstyd się przyznać, ale jedyny mecz jaki widziałem w tym sezonie to chyba ten z Interem a za tamto to w sumie prawie każdemu należy się nagana, za rzadko puszczają mecze Milanu na C+Sport jak narazie, wzeszłym sezonie i 2 sezony temu było ich więcej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madsen
Użytkownik

|
|
f2, nie lepiej od razu się przyznać, że przeszkadza ci kolor skóry Holendra ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
Ja oglądam w necie. ;)
W ogóle ciężko teraz trafić na jakąś piłkę w kablówce, psia jego mać!
E: | Madsen napisał(a): | | f2, nie lepiej od razu się przyznać, że przeszkadza ci kolor skóry Holendra |
No bo, cholera, nie pasuje do białego kołnierzyka! :\ _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madsen
Użytkownik

|
|
| fokus2 napisał(a): |
No bo, cholera, nie pasuje do białego kołnierzyka!  |
i37.tinypic.com/121v5sh.jpg !!!
| fokus2 napisał(a): | | W ogóle ciężko teraz trafić na jakąś piłkę w kablówce, psia jego mać! | Od czasu tego Polsat futbol to już całkiem graniczy z cudem! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
| Madsen napisał(a): | | i37.tinypic.com/121v5sh.jpg !!! |
Teraz mamy białe, lamo!
| Cytat: | | Od czasu tego Polsat futbol to już całkiem graniczy z cudem! |
No tak generalnie, to o to chodziło. Tak to się jakiś Ajax, Celtic, czy tam Udinese obejrzało. Angoli puszczają w poniedziałki na szczęście na Sport i Sport Extra, bo sobie lubię Chelsea TV wrzucić. _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madsen
Użytkownik

|
|
| fokus2 napisał(a): | | Teraz mamy białe, lamo! |
Myślałem, że nie zauważysz, padniesz na kolana przepraszając.
| fokus2 napisał(a): | | Angoli puszczają w poniedziałki na szczęście na Sport i Sport Extra, bo sobie lubię Chelsea TV wrzucić. |
Wielka mi przyjemność, oglądać ętny raz jak Adebayor depcze twarz Van Persiemu. Dzisiaj by puścili Bari - Milan na PS i nie musiałbym się tłuc do znajomych, potem wracać nocnym, jeszcze mnie okradną, zgwałcą, a rano do pracy, gdzie też mnie okradają...
Byle by tylko Milan wygrał |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Madsen napisał(a): | | Byle by tylko Milan wygrał |
Wygra 1:0, co będzie dla Gallianiego okazją od obwieszczenia kolejnego wielkiego sukcesu wybitnego treera Leonardo, który robi świetną robotę.
Dobra, bez złośliwości. Awansujemy do Uefa? _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matviej
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Dobra, bez złośliwości. Awansujemy do Uefa? |
do UEFA raczej tak, ale do LM będzie ciężko już, bardzo ciężko. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mariusz999 Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Awansujemy do Uefa? |
Nie,bo Milan obecnie gra wielkie gówno. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Mariusz999 napisał(a): | | Nie,bo Milan obecnie gra wielkie gówno. |
Dobrze ujęte. Po pierwszej połowie meczu z Bari wrażenia są bowiem takie, że można się zesrać, w tym zwłaszcza na całkowity brak pomysłu na grę. Zbieranina znudzonych sobą byłych gwiazd, którym i może by się chciało, ale kto ogląda mecz z Bari?
Martinez. Zniesmaczony Martinez. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Icepick
Użytkownik

|
|
Czym teraz jest/będzie wyższy cel dla Milanu? _________________ It's a life style, all in the streets and in Hollywood
Music in my DNA, it's my livelihood |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Nie spaść do Serie C.
A tak na poważnie - 0:0 z Bari zawdzięczamy Storariemu, bo powinniśmy przegrac 0:3. Podoba mi się zwłaszcza pole manewru trenera, który w ataku ma dwie opcje - Ronnie/Pato lub Hunter/Inzaghi. Jako trzeci wchodzi idol mas. simo Oddo. Yeeeeeaaaah! _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matviej
Użytkownik

|
|
Oo 0;0? yes yes yes...
Haha ale najlepszy jest nasz bilans po 6 kolejkach.
11 miejsce, 8 punktów, 3 gole strzelone, 6 straconych :D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Icepick
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Nie spaść do Serie C. |
Powaznie pytam. Chcę wiedzieć kiedy mogę się spodziewać dobrej gry Milanu i czy to nastąpi w tym sezonie. _________________ It's a life style, all in the streets and in Hollywood
Music in my DNA, it's my livelihood |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paweuu
Użytkownik

|
|
Pamiętasz taki okres kiedy Inter był wielkim nic nie znaczącym gównem w Serie A? Całkowicie w cieniu Milanu? Było to zdaje się od 1989 roku, kiedy zdobyli Scudetto. Czekali na nie do 2006 kiedy wiadomo co się stało. Nie ważne. Myślę, że my jesteśmy w takiej dupie od 2005 (z małą półroczną przerwą w 2007) i posiedzimy w niej jeszcze trochę czasu. Za nim Milan zacznie coś wygrywać będziemy kolesiami z wąsikiem I guess.
edit: przeważnie nie czytam komenatrzy na acmilan.com.pl ale ten wyjątkowo mi przypadł do gustu:
Oddałem serce oddałem zdrowie.. od podstawówki gimnzajum liceum zawsze tylko ACM... walczyłem starałem się mam 22 lata żonę i wielką miłośc do tego klubu ale ... widzę że już brakuje mi sił ... 664 926 046 jeśli ktoś chce wesprzeć to mój numer ale ja już tracę nadzieję gasnę już... moje serce jest rozdarte:( _________________ Poznasz głupiego po czynach jego...
Zostańmy Idiotami |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matviej
Użytkownik

|
|
| Paweuu napisał(a): | | Oddałem serce oddałem zdrowie.. od podstawówki gimnzajum liceum zawsze tylko ACM... walczyłem starałem się mam 22 lata żonę i wielką miłośc do tego klubu ale ... widzę że już brakuje mi sił ... 664 926 046 jeśli ktoś chce wesprzeć to mój numer ale ja już tracę nadzieję gasnę już... moje serce jest rozdarte:( |
Liczba prób samobójczych chyba zdecydowanie wzrośnie w niedalekiej przyszłości :P
Tu mam natomiast część komentarzu pomeczowego Leonardo:
"Wykonaliśmy wielką pracę przez te 90 minut. Bari należą się słowa uznania, za to jak się zaprezentowali. Z wyniku 0:0 możemy być zadowoleni, ponieważ naprawdę mogliśmy przegrać." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Użytkownik

Dołączył: 03 Wrz 2008 Posty: 228 Skąd: tales-of-betfair.blogspot.com
|
|
| matviej napisał(a): |
"Wykonaliśmy wielką pracę przez te 90 minut. Bari należą się słowa uznania, za to jak się zaprezentowali. Z wyniku 0:0 możemy być zadowoleni, ponieważ naprawdę mogliśmy przegrać." |
Jakbym Carlo czytał Wstydu chłopak nie ma, ani za grosz ambicji, podobnie jak zbieranina jego podopiecznych na murawie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
Zaraz Leonardo uslyszy od Gallianiego ,ze wynik jest sukcesem,a przy odrobinie szczescia moglismy wygrac nawet.
| matviej napisał(a): | 11 miejsce, 8 punktów, 3 gole strzelone, 6 straconych |
Milan jest powtarzalny:
1-0 x2
0-0 x2
Niektorzy wstydu nie maja.Beda sie trzymac klubu jak nasze lesne dziadki w PZPN-ie.Co do Oddo to ciekawe,ze byl do wypierdolenia caly czas,a teraz gra...
| Paweuu napisał(a): | | Za nim Milan zacznie coś wygrywać będziemy kolesiami z wąsikiem I guess. |
Milan w latach 90 byl w dolku tylko wtedy byly zabiegi zeby odbudowac potege klubu.Teraz tego po prostu nie widac.Popadamy w szarzyzne,a nikt z wladz nie chce/nie widzi tego.To jest przykre,ale prawdziwe.Ile nas kompromitacji jeszcze czeka ? _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Kolejorz!Kolejorz! Na zawsze w tym miejscu!
Poznańska husaria,niebiesko-biała armia
gniew swój uwalnia,stale tempa nie zwalnia.
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
wtedy jestem z tego dumny..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|