| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Joopiter
Moderator

|
|
W tym temacie uzytkownicy moga pisac swoje propozycje zmian w Regulaminie.
Ostrzegam jedynie, ze bedziemy ten temat traktowac podobnie jak UdM, czyli wg punktu 23 Regulaminu. _________________ ...everything is dust in the wind... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sopelek Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
[quote=Modzel]9. Za zamieszczanie wiadomości bez podania źródła informacji oraz własnego komentarza użytkownik będzie karany ostrzeżeniem.[/quote]
Nie rozumiem o co chodzi w "bez podanego źródła informacji". Czy chodzi tylko o to, jak ktoś, np. kopiuje artykuł z onetu, to ma napisać, że jest z onetu? Czy może chodzi o to, że jak napiszę: "Jerzy Dudek gra w Realu Madryt", to mam napisać, że wiem, np. z jego strony internetowej? _________________ Mień się Giekso, mień! Biały, zieleń, czerń!
GKS BEŁCHATÓW & WKS WIELUŃ & CHELSEA
Życie grozi śmiercią |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Joopiter
Moderator

|
|
| Sopelek napisał(a): | | ie rozumiem o co chodzi w "bez podanego źródła informacji". Czy chodzi tylko o to, jak ktoś, np. kopiuje artykuł z onetu, to ma napisać, że jest z onetu? Czy może chodzi o to, że jak napiszę: "Jerzy Dudek gra w Realu Madryt", to mam napisać, że wiem, np. z jego strony internetowej? |
Chodzi o kopiowanie "slowo w slowo" newsow z innych stron/portali. Zauwazylismy juz, ze punkt ten jest troche nieprecyzyjny i zostanie w najblizszym czasie poprawiony. _________________ ...everything is dust in the wind... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radekzamulacz
Użytkownik

|
|
Jestem za zniesieniem ograniczenia wstawiania linkow do postow, a dokladniej ich podswietlenia (nie bardzo wiem jak to sie nazywa, ale chodzi o to ze kiedy klikam to odsyla mnie do strony). Troche to przeszkadza w dziale "Kącik kolekcjonerski" _________________ Zapraszam do mojej galerii autografów.
Link w buttonie WWW |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sopelek Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
Nie rozumiem, w czym Ci przeszkadzają hiperłącza? _________________ Mień się Giekso, mień! Biały, zieleń, czerń!
GKS BEŁCHATÓW & WKS WIELUŃ & CHELSEA
Życie grozi śmiercią |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
| Cytat: | | Nie rozumiem, w czym Ci przeszkadzają hiperłącza? |
Nie hiperłącza, ale ich brak.
Pomyślcie o dziale FMowo - CMowym. _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
costuha Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
Proponuje nowy dzial - Bitwy Składów !
Nikt nie odczul przesytu tych durnych tematow ??
Leszek dal sluszna ironie swoim tematem - http://pilkanozna.pl/forum/viewtopic.php?t=450859 - i uwazam ze ostrzezenie sie mu nie nalezalo, bylo to w trosce o jakis poziom merytoryczny tego forum.
To jest prosty sposob na nabicie sobie posta, sam zem uczynil to ze 3 razy.
Jednak jestem stanowczo przeciwko takim tematom. Moze jeszcze dodamy Bitwa Skladow - Filmy, Bitwa Skladow - Pokemony, Bitwa Skladow - Ludobójcy...
Narazie mamy 5 tematow, moze tak jeszcze z 20 ? pewnie inny dzieciak ktoremu sie spodoba pomysl bedzie zakladal inne tamaty tego typu - ogolnie to dziala jak wirus przenoszony przez male IQ do nastepnego ktory jest rownie durny. _________________
It's my time to shine
I can't let nothing hold me back
This ring is my stage
It's my life
and i aint gonna waste it
my dream
You know I gotta chase it
No Fear, No time to go back
I've gotta leave a pint of
blood on that mat
this is it
It's all I got
One Blood
One Heart
One Mind
And one shot |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kajdan
Moderator

|
|
| costuha napisał(a): | To jest prosty sposob na nabicie sobie posta, sam zem uczynil to ze 3 razy.
Jednak jestem stanowczo przeciwko takim tematom. Moze jeszcze dodamy Bitwa Skladow - Filmy, Bitwa Skladow - Pokemony, Bitwa Skladow - Ludobójcy...
Narazie mamy 5 tematow, moze tak jeszcze z 20 ? pewnie inny dzieciak ktoremu sie spodoba pomysl bedzie zakladal inne tamaty tego typu - ogolnie to dziala jak wirus przenoszony przez male IQ do nastepnego ktory jest rownie durny. |
1) W Rozrywce nie ma licznika postów.
2) Są 4 takie tematy.
3) Każdy następny zostanie zablokowany, a jego autor ukarany. _________________ Antykomunista jaskiniowy
Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
oranje
Użytkownik

|
|
| Regulamin napisał(a): | | 30. Zabronione jest również zakładanie kolejnych kont przez obecnie zbanowanych użytkowników. Konta te będą banowane, zaś użytkownikowi przedłużony ban. |
Nie lepiej, "W przypadku wykrycia kolejnego konta jednego z użytkowników, lub zbanowanego użytkownika przysługuje permanent ban na wszystkie konta". Odstraszyło by to niektórych przed cwaniakowaniem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mpap Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
regulamin forum mówi jasno. | Cytat: | | 9. Za zamieszczanie wiadomości bez podania źródła informacji oraz własnego komentarza użytkownik będzie karany ostrzeżeniem. | dlaczego więc przy podawaniu źródła jest ono "krzyżykowane"? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Przema Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| mpap napisał(a): | regulamin forum mówi jasno. | Cytat: | | 9. Za zamieszczanie wiadomości bez podania źródła informacji oraz własnego komentarza użytkownik będzie karany ostrzeżeniem. | dlaczego więc przy podawaniu źródła jest ono "krzyżykowane"? | Dodac nalezy, ze ten punkt regulaminu i tak jest martwy. Wystarczy wejsc w temat o transferach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
i cisza... czekam choćby na odpowiedź na PW.
no chyba że jedynym słusznym źródłem wartym cytowania jest www.pilkanozna.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
eMeFCe
Administrator

Dołączył: 29 Kwi 2004 Posty: 5202 Skąd: Poznań-Łazarz (tam gdzie zawita Euro 2012)
|
|
| mpap napisał(a): | i cisza... czekam choćby na odpowiedź na PW.
no chyba że jedynym słusznym źródłem wartym cytowania jest www.pilkanozna.pl | To wina redakcji tygodnika. Tak sie boją konkurencyjnych serwisów, że 99% adresów www jest ocenzurowane. Jak podajesz źródło wstaw w nie np. kropke.
www.90min.ut.pl albo 90.minut..pl _________________ "Janey pyta czy opuszczę ją teraz, gdy jestem tak potężny jak Bóg. Mówię jej, że nie sądzę by Bóg istniał, ale jeśli istnieje to ja nie jestem do niego podobny" Dr Manhattan |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Dziękuję za odpowiedź |
|
| Powrót do góry |
|
 |