| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
-Tobi-
Użytkownik

|
|
| Może dobrym wyjściem byłoby odłączenie się forum od strony chociaż domyślam się, że to dość mało realne |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martinez Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| Sidor napisał(a): | | Delin napisał(a): | | Kajdan - osoba która używała antykoncepcji może przyjmować komunię? To też jest wbrew nauce kościoła |
Czytając takie pytanie, w kontekście fragmentu wywiadu zacytowanego przez Kajdana, mam poważne wątpliwości, czy wpuszczono by ciebie do Media Markt.
Skoro poruszony został już ten aspekt, to dodam, że między innymi dlatego w drugiej turze poprę na 100% Jarosława Kaczyńskiego. Wiadomo, iż prezes PIS ma swoje wady, ale jego światopogląd nie jest sprzeczny z nauczaniem Kościoła. Prawdę powiedziawszy, dziwię się też trochę katolikom, którzy będą głosować na pana Bronka. Wydaje mi się, że w konfrontacji Kaczyńskiego z Komorowskim wybór powinien być dla nich oczywisty.
Często podkreśla się z wielkim oburzeniem, że Kościół nie powinien mieszać się w politykę. Może trochę racji w tym jest, ale ja na przykład uważam, że duchowni mają nie tylko prawo, ale może nawet i obowiązek przypominać wiernym, że powinni wybierać ludzi, którzy przykładają dużą wagę do nauczania Kościoła. Już sobie wyobrażam, jaka awantura rozpętałaby się, gdyby nagrano jakieś kazanie, w którym mówca na marginesie wskazałby jako lepszego kandydata Marka Jurka, a odradził poparcie Komorowskiego. Cóż zaś dziwnego i niewłaściwego, tak po prawdzie, byłoby w tej sytuacji?
| Fan Juve napisał(a): | | Niesiołowski od kilku lat nie mówi nic innego jak to, że siedział w więzieniu. "PiS-owska podłość", czy "zaślepiony nienawiścią PiS-owiec" to standard w każdej wypowiedzi. |
A propos Palikota i Niesiołowskiego, to przyznaje rację. Polityczni pieniacze są we wszystkich partiach, ale osób o takiej bezczelności i brak kultury próżno szukać na całej scenie politycznej. Pan Stefan rzeczywiście powtarza zwykle te same frazesy, czego dyskusja nie dotyczyłaby. Ja akurat najlepiej zapamiętałem argument "to wina poprzedniej władzy".
| comornic napisał(a): | | Czyż to nie jest spektakl nienawiści, okrutne dzielenie Polaków? Czyż kandydat na prezydenta nie powinien łączyć ludzi, być ostoją spokoju i rozwagi, nie prowokować konfliktów politycznych, zwłaszcza w tak delikatnym czasie? |
Teraz sytuacja się zmieniła. To co było czarne, jest białe. Wszak do władzy doszedł pan Bronisław, który całkiem niedawno węszył wszędzie "zamach na demokracje", teraz zaś jest bezwzględnym zdobywcą. W jednym na pewno bije wszystkich konkurentów do prezydentury razem wziętych - w bezczelności.
| Martinez napisał(a): | | Co szkodliwego robi IPN? |
Po co pytasz? Czyż nie widzisz, jak instytucja owa sieje nienawiść, dzieli społeczeństwo, opluwa narodowe legendy, działa na polityczne zlecenie PIS-u? Jeśli to dla ciebie za mało, to posłuchaj Niesiołowskiego, najlepiej w tandemie z, bijącą go bodaj głupotą, Moniką Olejnik. Oni wymyślą na poczekaniu jeszcze kilka lub kilkanaście dowodów na szkodliwość Instytutu Pamięci Narodowej.
| Leszek napisał(a): | | Oczernia Wałęse. Pisze historię na nowo na zlecenie pewnej partii. |
Prawdę rzekł Einstein, że dwie są rzeczy niezmierzone: wszechświat (tego nie był pewien) i ludzka głupota (bez najmniejszych wątpliwości). Darowałem sobie tę sentencję w pierwotnej wersji tegoż posta, jako że nie znałem wówczas jeszcze zacytowanej wypowiedzi. Po jej przeczytaniu postanowiłem jednak skorzystać z opcji "edytuj". Sorry, że piszę takie rzeczy, ale to naprawdę jest głupota w czystej postaci. To nie są inne poglądy, "inna bajka", lecz głupota.
Cóż, rozumiem, że Ciebie do Media wpuszczają i byłeś świadom, że takie nazwanie kogoś idiotą kończy się ostrzeżeniem.
Pozdro
Chiaves
|
Jakim cudem tak ograniczony człowiek jest jeszcze moderatorem? _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Chiaves
Moderator

|
|
11. Niedozwolone jest wyzywanie oraz obrażanie innych użytkowników oraz klubów którym kibicują. Zabronione jest prowokowanie innych użytkowników do kłótni. Zabronione jest również przekręcanie nazw klubów oraz nazwisk piłkarzy/trenerów itp. Nazwy klubów, nazwiska i inne nazwy własne należy pisać z wielkiej litery. Zabronione jest umieszczanie obraźliwych wypowiedzi skierowanych do grup wyznaniowych, mniejszości rasowych, seksualnych itp.
To tak dla Ciebie - wytłuszczone motywy. Chociaż oczywiście mogę o tym podyskutować.
Ale to i tak poza konkursem bo za "chujowego" i "ograniczonego" masz ostrzeżenie. Dziwne, że tak światły użytkownik nie potrafi powstrzymać emocji. _________________ All I can do is be me, whoever that is.
chiaves.pl - zapraszam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Misior Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
Rozumiem, że określenie chujowym to obraza majestatu, ale ograniczony? Raz, że za stwierdzanie faktów ostatnimi czasy ostrzeżeń nie było, a dwa, że to określenie padało na tym forum milion razy i nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek było karane. _________________ 12.06.2009 - STOP MODERATORSKIEJ PROWOKACJI |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pistolet
Moderator

|
|
Obraza majestatu czy nie majestatu, na jedno wychodzi. Myślę, że trzecie ostrzeżenie Martineza nie jest warte kolejnych ostrzeżeń innych użytkowników. _________________ Czy to normalne, czy tak się teraz dzieje
Że prosto w oczy moje mi się śmiejesz?
Czy to normalne, czy czasy tak stanowią?
Że w moim domu na mój dywan plują? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
cornelius
Użytkownik

|
|
Warte kolejnych ostrzeżeń jest zwrócenie uwagi na ignorancję Chiavesa. Tyle ode mnie. _________________ Homer wie, co dobre. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Modzel
Administrator

|
|
Forum działa poprawnie więc można pisać we wszystkich tematach, wystartowaliśmy ze stanem forum na 1 maja, czyli od dnia w którym przestało działać, dalsze zmiany nastiąpią wkrótce...
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krystiano
Użytkownik

|
|
| Cytat: | KTÓRY TO JUŻ BAN:
krystiano - 7 |
Dobrze,że nie wpisaliście siedemnastu od razu.
Witam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iker
Użytkownik

|
|
Czy ja sie w koncu doczekam bycia normalnym forumowiczem bez uprawnien ? _________________ piszesz do mnie na gg, przedstaw sie nickiem, nie przedstawisz sie, nie licz na odpowiedz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Forzamilan2 Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
| Modzel napisał(a): | | wystartowaliśmy ze stanem forum na 1 maja, czyli od dnia w którym przestało działać |
Dlaczego ?
Niektórzy użytkownicy pisali po 1 maja, więc czemu ich posty i tematy zostały usunięte? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Modzel
Administrator

|
|
| Cytat: | | Niektórzy użytkownicy pisali po 1 maja, więc czemu ich posty i tematy zostały usunięte? |
Być może zostaną podpięte, narazie jest tak żeby nie robić bałaganu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Charlie Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
Widze, że zdjęć dalej nie można wstawiać. No, ale pewnie informatycy już nad tym pracują, więc wkrótce ten problem zostanie usunięty
| Cytat: | | Forum działa poprawnie więc można pisać we wszystkich tematach |
Pytanie tylko kto będzie chciał tu pisać, skoro 90% aktywnych forumowiczów się przeniosło. Samymi nowymi userami raczej się go nie zapełni i niestety pewnie już nigdy nie będzie wyglądać tak jak 5-6 lat temu. _________________ Wisła Kraków |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Przema Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| Modzel napisał(a): | | dalsze zmiany nastiąpią wkrótce... |
Kolejne 1,5 miesiaca czekania? Ciekawe kto bedize czekac? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
| Przema napisał(a): | | Modzel napisał(a): | | dalsze zmiany nastiąpią wkrótce... |
Kolejne 1,5 miesiaca czekania? Ciekawe kto bedize czekac? |
Do 2012 zdążą. _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Kolejorz!Kolejorz! Na zawsze w tym miejscu!
Poznańska husaria,niebiesko-biała armia
gniew swój uwalnia,stale tempa nie zwalnia.
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
wtedy jestem z tego dumny..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mpap Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
O kurwa. To półtora miesiąca babrali się z usunięciem kilku postów? A gdzie możliwość wstawiania zdjęć? Hotlinków? Nie ma? Aha, no to dziękuję.
Modzel- możesz mnie zbanować. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JoseCortez
Użytkownik

|
|
| Modzel, jakie to uczucie rozwalić "największe piłkarskie forum w polskim internecie"? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Modzel
Administrator

|
|
| JoseCortez napisał(a): | | Modzel, jakie to uczucie rozwalić "największe piłkarskie forum w polskim internecie"? |
Swoje pytanie skieruj do redakcji, może ktoś Ci odpowie czemu tak się dzieje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
m
Moderator

|
|
| Temat "Plotki transferowe i dokonane transfery (POLSKA)" mój post i chyba zły odnośnik na stronę pilkanozna.pl. W ogóle to odnośniki muszą tutaj być na forum? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamg
Użytkownik

|
|
żal dupę ściska oglądając to forum. o ile to jeszcze można nazwać forum _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
Ukradli nam mistrza ze związku złodzieje. Zemsta na ujazdowskich alejach płomienie
By rok później odebrać to co swoje. Legia na tronie w potrójnej koronie!
My tu na Legii, bezinteresownie, nie dla pieniędzy, tylko dla wspomnień!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
osnazfsb
Użytkownik

|
|
Wielka szkoda ze stało sie tak jak sie stało. Mało tu pisałem ale czytałem posty namietnie liczyłem bardzo na ciekawe posty o MS2010 w RPA a tu dupa . Wierze jednak ze jest jeszcze nadzieja dla tego forum tylko ktos musi sie wziac za ten bajzel _________________ Volleyball Manager 2008 już jest !!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JoseCortez
Użytkownik

|
|
| Ej, co Wy chcecie, Modzel dostał kasę za distroj forum. Też bym tak chciał. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
konri Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
Pogratulować osobom odpowiedzialnym za doprowadzenie tego forum do upadku. To naprawdę sztuka! _________________ Władcy Północy, prawdziwi Władcy Północy - LECHIA GDAŃSK!
Kuchar, Jenek, Turnowiecki, Kafarski - won z Lechii!
Fier d'etre lensois [depuis 2002]
Vytautas Landsbergis: Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ebi1989 Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
Jak to jest rozpierdzielić największe forum tematyczne w Polsce? Może vv0ytekk powinien w ostatnim rozdziale swojej pracy napisać o tym jak rozwalać profesjonalnie fora. Nawet by może wywiad z Mondzelem i redakcją PN mógł zrobić. Na wyłączność, o!
Cóż, zżyłem się z tym forum. Było ono jak kobieta. Czasem kapryśna, fochy strzelała. Czasem na dłużej się obrażała albo odbierała nam różne przywileje. Ale po takim długim fochu i wcześniejszym złym zachowaniu laskę bym rzucił więc z forum zrobię to czym bardziej. No i do tego znalazłem nową laskę/forum i na razie będę się jej trzymał. _________________ Idiots are fun. No wonder every forum wants one. Or even more xD
GreenTravel.pl - wakacje w super cenach. Wpisz swój adres e-mail na stronie GreenTravel.pl - otrzymasz propozycje wakacji w super cenach!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Modzel
Administrator

|
|
Nabijajcie ile chcecie, na to co sie stało z forum miałem i mam zerowy wpływ, swoje żale kierujcie wyżej, jestem takim samym użytkownikiem tego forum jak wszyscy i moge zrobić dosłownie NIC.
| Cytat: | | Modzel dostał kasę za distroj forum. Też bym tak chciał. |
kase?? padam, zdziwił byś się ile kasy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Philip
Użytkownik

|
|
| Modzel napisał(a): | | Nabijajcie ile chcecie, na to co sie stało z forum miałem i mam zerowy wpływ, swoje żale kierujcie wyżej, jestem takim samym użytkownikiem tego forum jak wszyscy i moge zrobić dosłownie NIC. |
Mam jedno pytanie - po ch*j w takim razie jesteś tu adminem, skoro nic nie możesz załatwić, niczemu nie jesteś winny itp., wszystkie problemy zwalasz na "górę"? Albo naprawdę dostajesz w cholerę hajsu za bycie figurantem (i wówczas wszystko staje się zrozumiałe oraz w miarę "normalne"), albo nie masz jaj, żeby zrezygnować z tej funkcji, a szefostwo jest nie lepsze pod tym względem, bo na ich miejscu pracownika, który niewiele może/potrafi, a jeszcze chwali się tą indolencją i urządza podśmiechujki z "góry" to bym na zbity pysk wywalił. Wniosek z tego jest jasny: jaki pan, taki kram.
Ode mnie tyle, papatek. _________________ Nie ma mnie tu już raczej.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
Wziąłeś sobie już zioma z podwórka ? Chyba rzeczywistość cie przerosła chłopie.
| Modzel na temat forum z 6 stycznia 2009 roku napisał(a): |
- A co do pytania o serwer to co mam odpowiedzieć?? Widocznie jesteśmy lepsi |
Pozdro _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Kolejorz!Kolejorz! Na zawsze w tym miejscu!
Poznańska husaria,niebiesko-biała armia
gniew swój uwalnia,stale tempa nie zwalnia.
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
wtedy jestem z tego dumny..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
alan31
Użytkownik

|
|
Serdeczne gratulacje dla właściciela tego serwisu oraz ekipy, która przejęła go po dymisji poprzednich redaktorów pod koniec 2009 roku.
Oto Wasze dzieło:
http://img203.imageshack.us/img203/7554/gratulacje.gif |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kosa_ Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
Jak się jest 300 lat za Murzynami, to zawsze tak jest!! _________________ Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak głupoty... Josh Billings |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pavel16
Użytkownik

|
|
Kurwa posty kasowane nadal są w miarę regularnie. Chociaż tyle ktoś tu potrafi robić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
vv0ytekk
Użytkownik

Dołączył: 07 Gru 2007 Posty: 878 Skąd: Eastern Warriors - Chełm/Lublin.
|
|
Ech przykro się robi, co tutaj zostało z tego forum, naprawdę. Pracę mam napisaną i nie wiem czy będę dodawał jakieś info na temat tego co tutaj się dzieje. Chyba ograniczę się do tego, że "w maju doszło do awarii forum, po której strona przeżywa duży kryzys i nie wiadomo czy wróci do swojej swietnosci" i tyle. heh... _________________ Bo studiować (na sportowo) każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej ;] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adzio
Użytkownik

|
|
Najlepiej opisz całą prawdę jak było, będziesz zgodny z sumieniem .
Forum obecnie przypomina Prypeć, jest wyludnione i szare .
Trafne jest też określenie forum-widmo ... _________________ ZAMIAST SIEDZIEĆ BEZCZYNNIE W INTERNECIE JAK TA ŁAJZA TO MOŻE ZROBIŁBYŚ COŚ POŻYTECZNEGO .JEŻELI ZDAŁEŚ SOBIE Z TEGO SPRAWĘ TO KLIKAJ CODZIENNIE W TE STRONY :
www.pajacyk.pl
www.okruszek.org
www.polskieserce.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
comornic Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
Zdejmie mi ktoś to niesłuszne ostrzeżenie? _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
| Cytat: | | sex jest ważny,ale nie najważniejszy.Wolę czułego, ciepłego impotenta ,niż oschłego demona sexu |
| Cytat: | | 5 zółtek dziennie, pełna erekcja i zdrowie w jednym. | Leszek - "najgorszy typ człowieka". |
|
| Powrót do góry |
|
 |
vv0ytekk
Użytkownik

|
|
| Adzio napisał(a): | Najlepiej opisz całą prawdę jak było, będziesz zgodny z sumieniem .
Forum obecnie przypomina Prypeć, jest wyludnione i szare .
Trafne jest też określenie forum-widmo ... |
Haha, prawda. Ale nie będe się o tym rozpisywał, tylko wspomnę itp. Dobrze, że w tym momencie chociaż jest JAKAKOLWIEK tutaj aktywność. Sam choćby dlatego tutaj piszę, bo aż przykro się robi patrząc na to forum... _________________ Bo studiować (na sportowo) każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej ;] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adzio
Użytkownik

|
|
Rozwiń ten wątek, nie każda historia ma dobre zakończenie i warto o tym napisać . _________________ ZAMIAST SIEDZIEĆ BEZCZYNNIE W INTERNECIE JAK TA ŁAJZA TO MOŻE ZROBIŁBYŚ COŚ POŻYTECZNEGO .JEŻELI ZDAŁEŚ SOBIE Z TEGO SPRAWĘ TO KLIKAJ CODZIENNIE W TE STRONY :
www.pajacyk.pl
www.okruszek.org
www.polskieserce.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
vv0ytekk
Użytkownik

|
|
| Adzio napisał(a): | | Rozwiń ten wątek, nie każda historia ma dobre zakończenie i warto o tym napisać . |
Taka jest prawda, że nie ma co tego analizować. Po prostu przez pewne decyzje, które zostały podjęte w maju przez jakichś ludzi, to wszystko w ten sposób się potoczyło. Zobaczymy, nie mamy wpływu już zbytniego na to i zaznaczyć mogę, że tylko i wyłącznie czas pokaże co z tego wszystkiego wyniknie. A mówiąc szczerze wyniknie to, że będzie raczej tak samo cały czas. _________________ Bo studiować (na sportowo) każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej ;] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Trojan
Użytkownik

|
|
Forum dedlo i wszyscy się przenieśli gdzie indziej i teraz żeby ruszyły jakiekolwiek dyskusje potrzebny jest napływ nowych userow, ale litości - tych jednozdaniowek już nie chce się czytać.
Teraz uwaga do moderatorów żeby edukowali tych co tak robią. Jak długo wchodząc na forum będę czytał wypowiedzi typu: "jestem takiego samego zdania" "ciekawi mnie ich gra" czy te reklamowanie linków spotkań drużyn w LM i LE. Wlepcie po ostrzeżeniu rozsądnie to argumentując to nauczy się jeden z drugim. I tak do skutku, bo wole dwa posty dziennie napisane na temat i wyczerpująco niż 100 służących chyba tylko do nabijania licznika. Tak długo jak oni będą pisać w ten sposób tak długo nowi będą przybierali podobna postawę. A w ten sposób zrobi się istne gg. Jeśli wam cokolwiek zależy to zróbcie coś z tym. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
m
Moderator

|
|
| Ameryki nie odkryłeś swoimi spostrzeżeniami, wszyscy widzą jak jest. Tyle, że forum jest w trakcie 'ogarniania się'. Naprostowanie pewnych zachowań, pewnych użytkowników to tylko kwestia czasu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madsen
Użytkownik

|
|
| Moje ostrzeżenie wygasło, m jeżeli masz możliwość, zdejmij je. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pavel16
Użytkownik

|
|
| m napisał(a): | | Tyle, że forum jest w trakcie 'ogarniania się'. |
| m napisał(a): | | Naprostowanie pewnych zachowań, pewnych użytkowników to tylko kwestia czasu. |
Zobaczymy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Piastowski
Użytkownik

|
|
Tak szczerze, spodziewacie się, że to forum odzyska jeszcze dawny blask? _________________ Całe życie Piast Gliwice! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|