| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
pirania26 Ostrzeżenia : 2 Użytkownik

|
|
| Mnie śmieszy,że po raz kolejny wyceniany jest piłkarz z ligi hiszpanskiej, ostatnio był Raul Albiol jeszcze wczesniej też dużo Hiszpanów, gdzie rotacja? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomassino
Użytkownik

|
|
| Mariusz999 napisał(a): | | Czytałeś wycenę Lucio? |
Tak, czytałem _________________ El futbol en mi vida... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ABSOLUT Ostrzeżenia : 2 Użytkownik

Dołączył: 12 Sty 2005 Posty: 263 Skąd: KALISZ/ZDUŃSKA WOLA/ŁÓDŹ
|
|
Jest wkońcu skarb Ligi Rosyjskiej czy jednak nie ma? _________________ "Czasem brak jednej osoby sprawia, że świat zdaje się wyludniony."
Alphonse de Lamartine |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Na razie nie, ale niewykluczone że będzie w przyszłych numerach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ABSOLUT Ostrzeżenia : 2 Użytkownik

Dołączył: 12 Sty 2005 Posty: 263 Skąd: KALISZ/ZDUŃSKA WOLA/ŁÓDŹ
|
|
To dupowato w tamtym roku w kwietniowym był a teraz nie ma chociaz moze jesli pozniej bedzie lepiej dopracowany mimo wszystko mnie dziwi ze nie ma ligi Rosyjskiej w Ligach Europyjakies paszkwile Holenderskie sa i inne a Rosyjskiej brak _________________ "Czasem brak jednej osoby sprawia, że świat zdaje się wyludniony."
Alphonse de Lamartine |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| ABSOLUT napisał(a): | | ligi Rosyjskiej w Ligach Europyjakies paszkwile Holenderskie sa i inne a Rosyjskiej brak |
Pod względem poziomu sportowego ruska liga stoi na wyższym, niemniej redaktorzy tworząc skarb lig europejskich zapodali oczywiście te 5 najsilniejszych, a poza tym dorzucili takie, w których pogrywa najwiecej polaków, o ile dobrze pamiętam. Ale w sumie gdy wychodził skarb to liga rosyjska była w połowie sezonu bo gra innym systemem więc po co mieli ją dawać na pół sezonu. Dodadzą do PN+ najpewniej teraz po okienku transferowym ze zmianami w składach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mariusz999 Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| ABSOLUT napisał(a): | | Jest wkońcu skarb Ligi Rosyjskiej czy jednak nie ma? |
Nie ma i nie będzie.
| Tomassino napisał(a): | | Tak, czytałem |
Jak ci się podobał tekst?Pytam się z ciekawości. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Mariusz999 napisał(a): | | Nie ma i nie będzie. |
Skąd ta pewność? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomassino
Użytkownik

|
|
Podobał się, nie powiem. Nie jestem sympatykiem twórczości p.Lipińskiego aczkolwiek temu artykułowi nic zarzucić nie można. Bardzo dobrze oddał wartość Lucio. Nie zwracam wielkiej uwagi na defensorów ale stoper Interu gra świetnie. Najlepszym dowodem jest fakt, który Lipiński przedstawił na wstępie tekstu, iż po pierwszym meczu 1/8 z Chelsea dostał owację na stojąco. PN PLUS oceniła go na 24 mln euro. Moim zdaniem kwotę adekwatną do wartości Lucio. Tekst zatem uważam za dobry i warty przeczytania _________________ El futbol en mi vida... |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Tomassino napisał(a): | | Tekst zatem uważam za dobry i warty przeczytania |
Kupię gazetę to przeczytam.
[b]Numer 12:
-Zamieszki po meczu Herthy
-Mistrz z Mediolanu,ale który?
-Argentyna ma najlepszy atak świata?
-Jak Real odpadał w 1\8 finału
Został jeszcze jeśli chodzi o piłkę zagraniczną artykuł o rep. Niemiec.
Numer 13:
-Wielcy nieobecni w SERIE A
-Historia MŚ
-Szwajcarski snajper Bayeru |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Nr 13:
Wywiad ze Smudą.
Decydujące starcie.
Tychy potrafią!
Kasa bez pokrycia.
Nastoletnim zakazano.
Siła planu B.
Niższa ranga kapitana.
O Ghanie.
O Serbii.
Ostre maczety.
Zaproszenia na wydarzenia.
Pomimo dużej ilości błędów, poziom PN bardzo dobry. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| pirania26 napisał(a): | | Zaproszenia na wydarzenia. |
Co to,bo nie widziałem |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Mariusz999 napisał(a): | | Co to,bo nie widziałem |
Na ostatniej stronie u góry zawsze się pojawiają. redaktor Czechowicz zaprasza na jego zdaniem najciekawsze mecze weekendu. Tym razem napisał o startującym sezonie w Norwegii i przytoczył kilka informacji z tej ligi. M.in najciekawsze przedsezonowe transfery. Lubie właśnie jak piszą o mniej medialnych ligach więc mi się spodobało. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hogan
Użytkownik

|
|
| W ostatnim numerze PN podobal mi sie artykul o napastniku Leverkusen Derdiyoku i notka o Panathinaikosie. Chciałbym przeczytac niedlugo cos na temat ogromnego, belgijskiego talentu - Edena Hazarda, którym interesują sie czolowe kluby europy miedzy innymi Chelsea, Man Utd, Real Madryt, Arsenal, Bayern. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Zakupiłem dzisiaj nowy numer PN.Narazie co udało mi się przeczytać to artykuł o wyciętych tulipanach aczkolwiek trochę za krótki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomassino
Użytkownik

|
|
Numer 15:
Żałoba, smutek i wesele - podsumowanie Gran Derbi
Marzenia o potrójnej koronie - Bayern wraca na szczyt
Wisła - Lech czyli mecz o mistrzostwo Polski
Abrakadabra - ranking FIFA/COCA-COLA rozebrany na czynniki pierwsze _________________ El futbol en mi vida... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomassino
Użytkownik

|
|
Numer 25 (22 czerwca 2010)
Drugi szereg atakuje - pierwsi bohaterowie Mundialu
Stare grzechy angielskich golkiperów - Panteon niesławy
Przedmiot pożądania - kryminalna historia statuetki za MŚ _________________ El futbol en mi vida... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kamilbialego
Użytkownik

|
|
Nr. 30 (27 Lipca)
- Klasyfikacja królów strzelców I ligi/II ligi (artykuł skromny, ale sam fakt pojawienia się tej klasyfikacji, której nigdzie w prasie nie widziałem jest godny uwagi).
- Wreszcie jakiś dłuższy niż 2 strony wywiad tym razem ze Skorżą. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomassino
Użytkownik

|
|
Nr. 31 (3 sierpnia)
- Ta sama grzęda. (Wywiad z zapomnianym Marcinem Żewłakowem po transferze do <a href = "http://pilkanozna.pl/index.php?option=com_joomleague&func=showClubInfo&p=111&cid=70" class = "TideLinkBuilder" title = "Bełchatowa">Bełchatowa</a>).
- Z Donostii i Walencji. (Artykuł o beniaminkach <a href = "http://pilkanozna.pl/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&p=117&Itemid=2591" class = "TideLinkBuilder" title = "La Liga">La Liga</a>)
- Czterech wspaniałych. (Kicker ocenia piłkarzy <a href = "http://pilkanozna.pl/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&p=119&Itemid=2693" class = "TideLinkBuilder" title = "Bundesligi">Bundesligi</a>)
- Pomarańczowi wybrzeżowcy (przedstawienie beniaminka <a href = "http://pilkanozna.pl/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&p=116&Itemid=2421" class = "TideLinkBuilder" title = "Premiership">Premiership</a> - Blackpool). _________________ El futbol en mi vida... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
realmadrytfan
Użytkownik

|
|
wczoraj kupilem,fajne artykuly:
"Bagnet na broń" P.Kapusta
"Druga szansa Rafy" M.Czechowicz
"Czterdziestolatek" Z.Mucha
"Nowe rozdanie"Ł.Zarzeczny
"Na koszulki przyszło nowe" L.Orłowski
Polecam te artykuly są dobrze napisane ogółnie fajny numer mało błędów za pewne bo ja nawet jedndego nie znalazłem _________________ LECH POZNAŃ!REAL MADRYT! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benny
Użytkownik

|
|
| Ogólnie numer mi się podobał. Tekst o HSV ciekawy, o PSG też się fajnie czytało, wywiad z Waldkiem Sobotą też. Generalnie jakby pojawiły się jeszcze drugie ligi Niemiec, Anglii i może Francji byłoby extra. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lukas33
Użytkownik

|
|
Zgadzam się! Prosimy o drugie ligi najlepszych lig Europy! _________________ lukas |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benny
Użytkownik

|
|
Lukas33 cieszę się, że masz podobne zdanie do mojego. Mam nadzieję, że uda nam się coś wskórać. Ja jeszcze postaram się powalczyć o to pisząc w różnych miejscach o tym. Po prostu mocno mi na tym zależy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lukas33
Użytkownik

|
|
. Ja również bardzo bym chciał <a href = "http://pilkanozna.pl/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&p=128&Itemid=3080" class = "TideLinkBuilder" title = "drugą ligę">drugą ligę</a> angielską czy niemiecką. Te ligi mają wyższy poziom niż nasza <a href = "http://pilkanozna.pl/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&p=111%20&Itemid=22" class = "TideLinkBuilder" title = "Ekstraklasa">Ekstraklasa</a>. _________________ lukas |
|
| Powrót do góry |
|
 |
North
Użytkownik

|
|
| W dzisiejszym numerze PN dalej nie ma niższych lig o których wspominacie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
North
Użytkownik

|
|
| W dzisiejszym numerze PN dalej nie ma niższych lig o których wspominacie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benny
Użytkownik

|
|
| Siemaziom uważam, że w piłce powinny znaleźć się inne drugie ligi. Bo jeżeli jest druga liga polska to dlaczego nie ma zaplecza Anglii, Niemiec, Włoch, Francji, Hiszpani? Poziom piłkarski tych krajów jest o niebo wyższy od naszego i uważam też, że możnaby to zrobić. Przytaczanie kolejnych argumentów za wydaję mi się zbędne, wystarczy trochę dobrej woli. Owszem zdaję sobie sprawę, że są inne gazety o piłce, ale z całym szacunkiem dla tych pozostałych poziom jest... Zdaję sobie również sprawę z tego, że dużo tych drugich lig tu wymieniłem, ale według mnie da się to zrobić. Ewentualnie dołożyć ze dwie stronki aby było 50 stron i podnieść cenę o 10 groszy. Ale wydaję mi się, że w ramach tych 48 stron da się coś zrobić by nie usuwać tych lig co są , a dołożyć kolejne? Chciałbym by redakcja poważnie się zastanowiła bo to krok w przód. Zamiast umieszczać reklam dołożyć coś co czytelnik odbierze pozytywnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benny
Użytkownik

|
|
Jeszcze jednej rzeczy nie napisałem. Nie wiem jak inni czytelnicy, ale ja nie przepadam za artykułami pana Maćka Iwańskiego, komentatora meczów piłkarskich i wybitnego reprezentanta Polski Władysława Żmudy. Wydaję mi się, że lepiej w tych miejscach patrzyłoby się na drugie ligi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
siemaziom
Użytkownik

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
benny
Użytkownik

|
|
| Siemaziom ja w twoje przyjemności nie będę ingerował. Moje zdanie jest z goła odmienne. Fajny artykulik o Jorge Mendesie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benny
Użytkownik

|
|
Siemaziom twoja przyjemność to jedno, a czytelnicy to drugie. Jak masz z 10 lat to może cię to w jakimś stopniu bawi, ale mnie tak średnio. Ewentualnie możnaby się zastanowić czy nie dołożyć z kilka stron i podnieść cenę i każdy by coś miał. A tak ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
przemony
Użytkownik

|
|
W najnowszej PN w końcu Władysław Żmuda napisał coś konkretnego bo zawsze to flaki z olejem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|