Forum PilkaNozna.pl Strona Główna
Największe piłkarskie forum w polskim internecie
Ancelotti chce się uczyć od najlepszych
Beckham wraca na boisko
Domenech całkowicie bez pracy
Bebe zagra w Lidze Mistrzów
Kiełb może wrócić na mecz z FC Salzburg
Utalentowany pomocnik Barcelony trafi do Arsenalu?
Euro 2012: Rooney zagra ze Szwajcarią
Zamora bliski przedłużenia kontraktu z Fulham
AKTUALNOŚCI PIŁKA W POLSCE LIGI ZAGRANICZNE
Co wam się podobało w ostatnim numerze PN i PN+
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum PilkaNozna.pl Strona Główna -> Uwagi dotyczące pisma Piłka Nożna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pirania26
Ostrzeżenia : 2

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Mar 28, 2010 06:18:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie śmieszy,że po raz kolejny wyceniany jest piłkarz z ligi hiszpanskiej, ostatnio był Raul Albiol jeszcze wczesniej też dużo Hiszpanów, gdzie rotacja?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tomassino

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Mar 28, 2010 10:02:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mariusz999 napisał(a):
Czytałeś wycenę Lucio?

Tak, czytałem Wink
ABSOLUT

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Mar 28, 2010 16:54:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest wkońcu skarb Ligi Rosyjskiej czy jednak nie ma?
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
pirania26

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Mar 28, 2010 17:27:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na razie nie, ale niewykluczone że będzie w przyszłych numerach.
Powrót do góry
ABSOLUT

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 09:52:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To dupowato w tamtym roku w kwietniowym był a teraz nie ma chociaz moze jesli pozniej bedzie lepiej dopracowany mimo wszystko mnie dziwi ze nie ma ligi Rosyjskiej w Ligach Europyjakies paszkwile Holenderskie sa i inne a Rosyjskiej brak Shocked
pirania26

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 22:20:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ABSOLUT napisał(a):
ligi Rosyjskiej w Ligach Europyjakies paszkwile Holenderskie sa i inne a Rosyjskiej brak

Pod względem poziomu sportowego ruska liga stoi na wyższym, niemniej redaktorzy tworząc skarb lig europejskich zapodali oczywiście te 5 najsilniejszych, a poza tym dorzucili takie, w których pogrywa najwiecej polaków, o ile dobrze pamiętam. Ale w sumie gdy wychodził skarb to liga rosyjska była w połowie sezonu bo gra innym systemem więc po co mieli ją dawać na pół sezonu. Dodadzą do PN+ najpewniej teraz po okienku transferowym ze zmianami w składach.
Powrót do góry
Mariusz999
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Mar 30, 2010 18:48:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ABSOLUT napisał(a):
Jest wkońcu skarb Ligi Rosyjskiej czy jednak nie ma?

Nie ma i nie będzie.
Tomassino napisał(a):
Tak, czytałem

Jak ci się podobał tekst?Pytam się z ciekawości. Wink
Powrót do góry
pirania26

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Mar 30, 2010 19:25:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mariusz999 napisał(a):
Nie ma i nie będzie.

Skąd ta pewność? Smile
Powrót do góry
Tomassino

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Mar 30, 2010 19:28:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podobał się, nie powiem. Nie jestem sympatykiem twórczości p.Lipińskiego aczkolwiek temu artykułowi nic zarzucić nie można. Bardzo dobrze oddał wartość Lucio. Nie zwracam wielkiej uwagi na defensorów ale stoper Interu gra świetnie. Najlepszym dowodem jest fakt, który Lipiński przedstawił na wstępie tekstu, iż po pierwszym meczu 1/8 z Chelsea dostał owację na stojąco. PN PLUS oceniła go na 24 mln euro. Moim zdaniem kwotę adekwatną do wartości Lucio. Tekst zatem uważam za dobry i warty przeczytania Wink
Mariusz999
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Czw Kwi 01, 2010 16:32:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tomassino napisał(a):
Tekst zatem uważam za dobry i warty przeczytania

Kupię gazetę to przeczytam. Wink
[b]Numer 12:

-Zamieszki po meczu Herthy
-Mistrz z Mediolanu,ale który?
-Argentyna ma najlepszy atak świata?
-Jak Real odpadał w 1\8 finału
Został jeszcze jeśli chodzi o piłkę zagraniczną artykuł o rep. Niemiec.

Numer 13:
-
Wielcy nieobecni w SERIE A
-Historia MŚ
-Szwajcarski snajper Bayeru
Powrót do góry
pirania26

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Kwi 04, 2010 03:52:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nr 13:
Arrow Wywiad ze Smudą.
Arrow Decydujące starcie.
Arrow Tychy potrafią!
Arrow Kasa bez pokrycia.
Arrow Nastoletnim zakazano.
Arrow Siła planu B.
Arrow Niższa ranga kapitana.
Arrow O Ghanie.
Arrow O Serbii.
Arrow Ostre maczety.
Arrow Zaproszenia na wydarzenia.

Pomimo dużej ilości błędów, poziom PN bardzo dobry.
Powrót do góry
Mariusz999
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Kwi 04, 2010 20:10:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pirania26 napisał(a):
Zaproszenia na wydarzenia.

Co to,bo nie widziałem Wink
Powrót do góry
pirania26

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pon Kwi 05, 2010 21:59:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mariusz999 napisał(a):
Co to,bo nie widziałem

Na ostatniej stronie u góry zawsze się pojawiają. redaktor Czechowicz zaprasza na jego zdaniem najciekawsze mecze weekendu. Tym razem napisał o startującym sezonie w Norwegii i przytoczył kilka informacji z tej ligi. M.in najciekawsze przedsezonowe transfery. Lubie właśnie jak piszą o mniej medialnych ligach więc mi się spodobało.
Powrót do góry
Hogan

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pon Kwi 05, 2010 23:09:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W ostatnim numerze PN podobal mi sie artykul o napastniku Leverkusen Derdiyoku i notka o Panathinaikosie. Chciałbym przeczytac niedlugo cos na temat ogromnego, belgijskiego talentu - Edena Hazarda, którym interesują sie czolowe kluby europy miedzy innymi Chelsea, Man Utd, Real Madryt, Arsenal, Bayern.
Powrót do góry
Mariusz999
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 16:03:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zakupiłem dzisiaj nowy numer PN.Narazie co udało mi się przeczytać to artykuł o wyciętych tulipanach Very Happy aczkolwiek trochę za krótki. Wink
Powrót do góry
Tomassino

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 13, 2010 20:48:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Numer 15:
Arrow Żałoba, smutek i wesele - podsumowanie Gran Derbi
Arrow Marzenia o potrójnej koronie - Bayern wraca na szczyt
Arrow Wisła - Lech czyli mecz o mistrzostwo Polski
Arrow Abrakadabra - ranking FIFA/COCA-COLA rozebrany na czynniki pierwsze
Tomassino

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Cze 25, 2010 15:12:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Numer 25 (22 czerwca 2010)
Arrow Drugi szereg atakuje - pierwsi bohaterowie Mundialu
Arrow Stare grzechy angielskich golkiperów - Panteon niesławy
Arrow Przedmiot pożądania - kryminalna historia statuetki za MŚ
Kamilbialego

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Lip 28, 2010 18:53:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nr. 30 (27 Lipca)
- Klasyfikacja królów strzelców I ligi/II ligi (artykuł skromny, ale sam fakt pojawienia się tej klasyfikacji, której nigdzie w prasie nie widziałem jest godny uwagi).
- Wreszcie jakiś dłuższy niż 2 strony wywiad tym razem ze Skorżą.
Powrót do góry
Tomassino

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Sie 04, 2010 17:02:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nr. 31 (3 sierpnia)
- Ta sama grzęda. (Wywiad z zapomnianym Marcinem Żewłakowem po transferze do <a href = "http://pilkanozna.pl/index.php?option=com_joomleague&func=showClubInfo&p=111&cid=70" class = "TideLinkBuilder" title = "Bełchatowa">Bełchatowa</a>).
- Z Donostii i Walencji. (Artykuł o beniaminkach <a href = "http://pilkanozna.pl/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&p=117&Itemid=2591" class = "TideLinkBuilder" title = "La Liga">La Liga</a>)
- Czterech wspaniałych. (Kicker ocenia piłkarzy <a href = "http://pilkanozna.pl/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&p=119&Itemid=2693" class = "TideLinkBuilder" title = "Bundesligi">Bundesligi</a>)
- Pomarańczowi wybrzeżowcy (przedstawienie beniaminka <a href = "http://pilkanozna.pl/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&p=116&Itemid=2421" class = "TideLinkBuilder" title = "Premiership">Premiership</a> - Blackpool).
realmadrytfan

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Sie 25, 2010 09:22:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wczoraj kupilem,fajne artykuly:
"Bagnet na broń" P.Kapusta
"Druga szansa Rafy" M.Czechowicz
"Czterdziestolatek" Z.Mucha
"Nowe rozdanie"Ł.Zarzeczny
"Na koszulki przyszło nowe" L.Orłowski
Polecam te artykuly są dobrze napisane ogółnie fajny numer mało błędów za pewne bo ja nawet jedndego nie znalazłem
benny

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sie 27, 2010 10:40:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ogólnie numer mi się podobał. Tekst o HSV ciekawy, o PSG też się fajnie czytało, wywiad z Waldkiem Sobotą też. Generalnie jakby pojawiły się jeszcze drugie ligi Niemiec, Anglii i może Francji byłoby extra.
Powrót do góry
lukas33

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pon Sie 30, 2010 15:14:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się! Prosimy o drugie ligi najlepszych lig Europy!
benny

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Sie 31, 2010 06:58:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lukas33 cieszę się, że masz podobne zdanie do mojego. Mam nadzieję, że uda nam się coś wskórać. Ja jeszcze postaram się powalczyć o to pisząc w różnych miejscach o tym. Po prostu mocno mi na tym zależy. Laughing
Powrót do góry
lukas33

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Sie 31, 2010 13:39:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile. Ja również bardzo bym chciał <a href = "http://pilkanozna.pl/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&p=128&Itemid=3080" class = "TideLinkBuilder" title = "drugą ligę">drugą ligę</a> angielską czy niemiecką. Te ligi mają wyższy poziom niż nasza <a href = "http://pilkanozna.pl/index.php?option=com_joomleague&func=showResultsRank&p=111%20&Itemid=22" class = "TideLinkBuilder" title = "Ekstraklasa">Ekstraklasa</a>.
North

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Sie 31, 2010 20:34:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W dzisiejszym numerze PN dalej nie ma niższych lig o których wspominacie.
Powrót do góry
North

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Sie 31, 2010 20:35:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W dzisiejszym numerze PN dalej nie ma niższych lig o których wspominacie.
Powrót do góry
benny

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2010 06:44:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siemaziom uważam, że w piłce powinny znaleźć się inne drugie ligi. Bo jeżeli jest druga liga polska to dlaczego nie ma zaplecza Anglii, Niemiec, Włoch, Francji, Hiszpani? Poziom piłkarski tych krajów jest o niebo wyższy od naszego i uważam też, że możnaby to zrobić. Przytaczanie kolejnych argumentów za wydaję mi się zbędne, wystarczy trochę dobrej woli. Owszem zdaję sobie sprawę, że są inne gazety o piłce, ale z całym szacunkiem dla tych pozostałych poziom jest... Zdaję sobie również sprawę z tego, że dużo tych drugich lig tu wymieniłem, ale według mnie da się to zrobić. Ewentualnie dołożyć ze dwie stronki aby było 50 stron i podnieść cenę o 10 groszy. Ale wydaję mi się, że w ramach tych 48 stron da się coś zrobić by nie usuwać tych lig co są , a dołożyć kolejne? Chciałbym by redakcja poważnie się zastanowiła bo to krok w przód. Zamiast umieszczać reklam dołożyć coś co czytelnik odbierze pozytywnie.
Powrót do góry
benny

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2010 06:58:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeszcze jednej rzeczy nie napisałem. Nie wiem jak inni czytelnicy, ale ja nie przepadam za artykułami pana Maćka Iwańskiego, komentatora meczów piłkarskich i wybitnego reprezentanta Polski Władysława Żmudy. Wydaję mi się, że lepiej w tych miejscach patrzyłoby się na drugie ligi. Wink
Powrót do góry
siemaziom

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2010 10:39:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja felietony Macieja Iwańskiego czytam z przyjemnością.
Powrót do góry
benny

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Czw Wrz 02, 2010 06:46:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siemaziom ja w twoje przyjemności nie będę ingerował. Moje zdanie jest z goła odmienne. Fajny artykulik o Jorge Mendesie.
Powrót do góry
benny

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Czw Wrz 02, 2010 14:41:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siemaziom twoja przyjemność to jedno, a czytelnicy to drugie. Jak masz z 10 lat to może cię to w jakimś stopniu bawi, ale mnie tak średnio. Ewentualnie możnaby się zastanowić czy nie dołożyć z kilka stron i podnieść cenę i każdy by coś miał. A tak ... Question
Powrót do góry
przemony

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Czw Wrz 02, 2010 19:38:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W najnowszej PN w końcu Władysław Żmuda napisał coś konkretnego bo zawsze to flaki z olejem Confused
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum PilkaNozna.pl Strona Główna -> Uwagi dotyczące pisma Piłka Nożna Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23
Strona 23 z 23

Skocz do: