| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Raffie
Użytkownik

Dołączył: 27 Paź 2003 Posty: 1645 Skąd: Madison Square Garden
|
|
Nie ma tematu odnośnie chatu, a minęło kilka dni od wydarzeń z Nirvusem. Od tamtych zdarzeń na chacie jest spokój, nie ma żadnych wyzwisk pod adresem moderatorów czy adminów. Myślę, że przemyśleliśmy swoje postępowanie i warto zostawić już ten temat.
http://www.polchat.pl/chat/?room=Nieoficjalny+chat+Forum+PN _________________ Liverpulizacja - dojście do takiego etapu kibicowania, kiedy wierzy się w mistrzostwo, dopóki istnieją szanse matematyczne.
LIFE GOES ON |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wojtaz
Użytkownik

|
|
Zapraszam na chat! Obecnie jest 10 osób. _________________ podpisu też nie mam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Misior Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
Mam nieodparte wrażenie, że coś niedobrego stało się z chatem... _________________ 12.06.2009 - STOP MODERATORSKIEJ PROWOKACJI |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Przema Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| Misior napisał(a): | | Mam nieodparte wrażenie, że coś niedobrego stało się z chatem... |
Na chacie jednak zawsze ktos siedzi. Teraz tez troche osob jest |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Przema napisał(a): | | Misior napisał(a): | | Mam nieodparte wrażenie, że coś niedobrego stało się z chatem... |
Na chacie jednak zawsze ktos siedzi. Teraz tez troche osob jest  |
Aaa teraz działa. Jak pisałem posta, to chodziło mi o to, że wyskakiwał mi komunikat, iż taki pokój nie istnieje _________________ 12.06.2009 - STOP MODERATORSKIEJ PROWOKACJI |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prorock Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
Ja niestety nie mogę wejść na ów czat, gdyż gdy klikam na link, to wyłącza mi się strona. _________________ Żydzi i faszyści, wszyscy w*p**rd*l*ć!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MRS88
Użytkownik

|
|
| Prorock napisał(a): | | Ja niestety nie mogę wejść na ów czat, gdyż gdy klikam na link, to wyłącza mi się strona. | Jest włączona specjalna opcja żeby niektórych nie wpuszczać. Jesteś na czarnej liście. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MRS88
Użytkownik

|
|
Ale jazda na chacie. Ktoś udaje babę i uprawia seks przez neta z tymi co są na cahcie. Przyznać się kto to jest? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Przema Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
Jeszcze ta Asiaa sie zabawia? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MRS88
Użytkownik

|
|
| Przema napisał(a): | Jeszcze ta Asiaa sie zabawia?  | No. Najpierw z Kolsonem robiła be rzeczy. Potem ze mną. Lubi kupę na twarzy. Takiego fetyszu jeszcze nie znałem... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zylek
Użytkownik

|
|
Romek, a idź. Tyle ludzi się napaliło: Misior, ja, a tu nic. Nawet dupy zbitej nie ma. Teraz jest jakaś podróbka, ale też jest ciekawie. _________________ Jestem Laska. Z Polski. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| zylek napisał(a): | | Romek, a idź. Tyle ludzi się napaliło: Misior, ja, a tu nic. Nawet dupy zbitej nie ma. Teraz jest jakaś podróbka, ale też jest ciekawie. |
No chociaż już się też pozbierały No nic trzeba jeszcze poczekać może wpadną. Zapraszamy [url=www.polchat.pl/chat/?room=Nieoficjalny+chat+Forum+PN]www.GorąceDziewuchy.pl[/url] _________________ 12.06.2009 - STOP MODERATORSKIEJ PROWOKACJI |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MRS88
Użytkownik

|
|
| zylek napisał(a): | | Romek, a idź. Tyle ludzi się napaliło: Misior, ja, a tu nic. Nawet dupy zbitej nie ma. Teraz jest jakaś podróbka, ale też jest ciekawie. | Ja miałem przyjemność z nią rozmawiać. Oto dowód:
Niemoralna propozycja i spław |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wiktor`
Użytkownik

|
|
| MRS88 napisał(a): | | zylek napisał(a): | | Romek, a idź. Tyle ludzi się napaliło: Misior, ja, a tu nic. Nawet dupy zbitej nie ma. Teraz jest jakaś podróbka, ale też jest ciekawie. | Ja miałem przyjemność z nią rozmawiać. Oto dowód:
Niemoralna propozycja i spław |
Eee tam, nie mas zpodejścia do kobiet. Żadna niemoralna propozycia. Na czacie erotycznym można gadać równie dobrze o pogodzie... _________________ POLSKA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagikLP
Użytkownik

|
|
Asiaa wróciła i gada z Lukiem, który udzielił mi życiowych porad dzięki niemu wyjde na ludzi _________________ To nic, że długi jest marsz,
Mistrz Polski znów będzie nasz! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wiktor`
Użytkownik

|
|
| MagikLP napisał(a): | | Asiaa wróciła i gada z Lukiem, który udzielił mi życiowych porad dzięki niemu wyjde na ludzi |
Wujek Luk jest bardzo mądry. Jego myśl życiowa to pamiętaj o gumkach nawet jak idziesz w odwiedziny do chorej znajomej. Rzadko siedzę na czacie, ale myslę że dla takich chwil warto tam zajrzeć. _________________ POLSKA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Raffie
Użytkownik

Dołączył: 27 Paź 2003 Posty: 1645 Skąd: Madison Square Garden
|
|
Dziś wiele osób na chacie. _________________ Liverpulizacja - dojście do takiego etapu kibicowania, kiedy wierzy się w mistrzostwo, dopóki istnieją szanse matematyczne.
LIFE GOES ON |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzysztofek
Użytkownik

Dołączył: 26 Sie 2005 Posty: 3282 Skąd: Warszawa, Warszawa Warszawa...
|
|
To już IRC się znudził, że wszyscy nagle tu przesiadują? _________________ Legia Warszawa! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Night Wish
Użytkownik

|
|
Najtłisz nie siedzi na ircu to nie ma co robić.
Szanowne grono moderatorskie, proszę o przeklejenie tutaj [jeśli jeszcze jest] mojego łopatologicznego poradnika do irca. Nie wiem czemu on miałby ucierpieć/zniknąć przez jakieś nieporozumienia odnośnie chata. Z góru dziękuję.
Krótki i łopatologicznie napisany poradnik jak korzystać z mIRCa:
1.Wejdź na www.mirc.com i po lewej masz Zakładkę 'dowload mIRC, również w nią wejdź Dalej wybierasz wersję mIRCa - najlepiej UK, gdyż jest po angielsku, a żeby mieć po polsku trzeba sobie skrypt ściągnąć.
Dla mniej obeznanych podaje docelowego linka - http://mirc.orion-hosting.co.uk/mirc621.exe
2.Zainstaluj program
3. Włącz
4. Wciśnij continue
5. Podaj:
wszystkie dane wymagane, mogą być zmyślone,
Nickname - to jest Twój nick
Alternative - Zastępczy nick, w razie gdyby był normalny zajety, albo zarejestrowany wcześniej.
6. Po lewej w okienku 'mIRC options' wybierasz podzakładkę 'Servers' i szukasz w okienku folderu "POLNet" i wciskasz Select.
EDIT: Nalezy jeszcze wybrać sobe optymalny serwer i go dodac klikajac na add i wypelnić pola z nazwą serwera i z jego adresem np:
toruń i torun.ircnet.pl
albo bialystok - bialystok.ircnet.pl
Wracasz do folderu 'Connect' i wciskasz 'Connect to sever'
7. Aby znaleźć się na kanale #pilkanozna korzystasz z okienka "PolNet {twój_nick}", i na dole w pasku wypowiedzi wpisujesz: /join #pilkanozna
8. Gratuluje, właśnie dołączyłeś do szczęśliwych internautów i użytkowników programu mIRC
Przydatne komendy [do których i tak nie macie dostepu, bez @ a przynajmniej % ] [nie no, niektóre da się jeszcze wykonać ]. Wszystko robisz w tym samym okienku, w którym wpisujesz komendę by wejść na kanał.
/ns help - bez komentarza
Aby zarejestrować nick:
wpisujesz:
/ns register HASLO_DO_NICKA PRAWDZIWY@ADRES.EMAIL
[oczywiście za haslo_do_nicka podstawiamy swoje własne hasło ]
Aby się zalogować wpisujesz: /ns identify HASŁO_DO_NICKA [ -||- ]
/quit - wychodzisz z irca
/leave - wychodzisz z jednego kanału
/whois NICK_USERA - sprawdzasz choćby jego hosta i inne rzeczy, które pojawiają się w okienku statusowym.
/me TESKT_TEKST_TEKST - Sam się przekonaj
Tu są już komendy dla opów [dla halfopów jest więcej zabawy z komendami]:
!op - Użytkownik wpisujacy to, jeśli posiada acces'a [uprawnienia op'a przydzielone od włąściciela kanału] na kanale, [dostaje od bota o wdzięcznej nazwie dziewica] @ opa ^^
!halfop - j/w tylko, że tyczy się halfopa.
!voice - j/w ale tylko, gdy masz wiaodme uprawnienia opa
!op UZYTKOWNIK_KTOREMU_CHCEMY_DAC_OPA - i to samo z halfopem, albo voicem.
!kick OSOBA_KTORA_CHCEMY_WYKOPAC - [zawsze mozna zrobić spację po 'osobie' i dopisać powód, który pojawi się w nawiasie, przy informacji o wykopaniu użytkownika]
!ban OSOBA_KTORA_CHCEMY_ZBANOWAC - -||-
!deop, !dehalfop, !devoice - Zdejmowanie wszystkich uprawnień. Jeśli chcemy zaś komuś je zdjać, po spacji wspisujemy jego nick.
Aby nie męczyć się z wpisywaniem niekiedy długich nicków wpisujemy pierwszą literę nicka [np. przy moim nicku samo 'n'] i naciskamy Tab Przydatne i wygodne.
Prosze bardzo.
Delin
Dziękuję ;* _________________ Otoczyła się w talii paskiem z kokardką na środku, a na lewej ręce po wewnętrznej stronie, od łokcia do nadgarstka, wykaligrafowała sobie czarownica. Instynktownie spojrzałam na prawą, spodziewając się drugiego napisu. Rzeczywiście tam był. Dziwka uśmiechało się do mnie.
Ostatnio zmieniony przez Night Wish dnia Wto Lip 31, 2007 11:01:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagikLP
Użytkownik

|
|
Ktoś się podpierdolil na mój nick, fajnie:) _________________ To nic, że długi jest marsz,
|
| Powrót do góry |
|
 |
benek1987
Użytkownik

|
|
Gdzie wy siedzicie? Na chacie, do którego adres podano w pierwszym poście, nikogo nie ma. _________________ I kill niggaz who think they bite vicious,
but you a female, dog, that's why y'all like bitchin instead.
www.rap-al-ism.blogspot.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzysztofek
Użytkownik

Dołączył: 26 Sie 2005 Posty: 3282 Skąd: Warszawa, Warszawa Warszawa...
|
|
Ej,. ja byłerm przed chwilą, ale czekając 3 minuty nikogo nie uświadczyłem. Więc sobie poszedłem. _________________ Legia Warszawa! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
R6 Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| benek1987 napisał(a): | | Gdzie wy siedzicie? Na chacie, do którego adres podano w pierwszym poście, nikogo nie ma. |
Na IRCu. _________________ JESZCZE NOWSZY (4 czerwca '08 r.) skoroszyt Excela liczący wyniki typera za prowadzących: http://rapidshare.com/files/120004964/typ.blinf.7.rar |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Xavi
Użytkownik

|
|
| R6 napisał(a): | | benek1987 napisał(a): | | Gdzie wy siedzicie? Na chacie, do którego adres podano w pierwszym poście, nikogo nie ma. |
Na IRCu.  | Tam przesiaduje elita _________________ W Wolnym Mieście Gdańsku,
gdzie korona w herbie jest...
The Gunners!
Keep the Faith |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luk2
Użytkownik

|
|
w IRCa to ja sie bawilem majac 16 lat. hehehe _________________ "Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
21 pażdziernika 2007 - od dziś zaczyna się rozkradanie Polski.
prawie 7 lat na forum  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ketchup Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
A na czatach srednia wieku jest jeszcze nizsza. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
stirlitz
Informatyk Forum PiłkaNożna.pl

|
|
| Luk2 napisał(a): | | w IRCa to ja sie bawilem majac 16 lat. hehehe | No to ja musze jeszcze troche poczekac _________________ He was born in Viewpark 1944
The Celts were soon knocking upon his door
He became the one the fans adore
He had ever defender on the floor
and He loved the Celtic with all his heart and soul |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zwoleniak
Użytkownik

|
|
| Wchodźcie na chat.Obecnie jestem tylko ja i Raffie i jest tam troche nudnawo. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zwoleniak
Użytkownik

|
|
No niech ktoś wejdzie na tego chata bo nie mam co robić ,a pogadał bym sobie z kimś
PS.Wiechu_Koperytko to ja |
|
| Powrót do góry |
|
 |
comornic Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
Wpluskiwać się na czata. Nie wychodźcie od razu, jak wam nie pasuje ilość osób, tylko poczekajcie na nim z 15 minut.
http://www.polchat.pl/chat/?room=Nieoficjalny+chat+Forum+PN
nowy link:
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=Nieoficjalny+Chat+Forum+PN _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
| Cytat: | | sex jest ważny,ale nie najważniejszy.Wolę czułego, ciepłego impotenta ,niż oschłego demona sexu |
| Cytat: | | 5 zółtek dziennie, pełna erekcja i zdrowie w jednym. | Leszek - "najgorszy typ człowieka".
Ostatnio zmieniony przez comornic dnia Sro Gru 05, 2007 22:04:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Albo wchodźcie na IRCa. Można ro zrobić stosując się do poradnika Najti podanego wyżej, albo po prostu:
1. Ściągnąć i zainstalować mIRCa: http://mirc.orion-hosting.co.uk/mirc621.exe
2. Otworzyć ten link w przeglądarce: irc://katowice.ircnet.pl:6667/pilkanozna
Powinien otworzyć się mIRC. Przy pierwszym uruchomieniu trzeba wpisać te wszystkie dane i dać OK, potem powinno automatycznie przenosić was na kanał. _________________ JESZCZE NOWSZY (4 czerwca '08 r.) skoroszyt Excela liczący wyniki typera za prowadzących: http://rapidshare.com/files/120004964/typ.blinf.7.rar |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Zapraszan na [URL=http://www.polchat.pl/chat/?room=Nieoficjalny+chat+Forum+PN]Super Mega Madafaczasty Czat!!![/URL] _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
| Cytat: | | sex jest ważny,ale nie najważniejszy.Wolę czułego, ciepłego impotenta ,niż oschłego demona sexu |
| Cytat: | | 5 zółtek dziennie, pełna erekcja i zdrowie w jednym. | Leszek - "najgorszy typ człowieka". |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| comornic napisał(a): | | Zapraszan na [URL=http://www.polchat.pl/chat/?room=Nieoficjalny+chat+Forum+PN]Super Mega Madafaczasty Czat!!![/URL] |
A na IRCu są quiiiiiizy.... _________________ JESZCZE NOWSZY (4 czerwca '08 r.) skoroszyt Excela liczący wyniki typera za prowadzących: http://rapidshare.com/files/120004964/typ.blinf.7.rar |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Yankess17
Użytkownik

|
|
I jestem ja. _________________ Budząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować.
Wielkie dzięki Scholl !
Vorwarts Bayern !
Dzień, w którym zawiodę, będzie dniem mojej klęski ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| comornic napisał(a): | | Zapraszan na [URL=http://www.polchat.pl/chat/?room=Nieoficjalny+chat+Forum+PN]Super Mega Madafaczasty Czat!!![/URL] |
Ponawiam zaproszenie, jest już kilka osób. _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
| Cytat: | | 5 zółtek dziennie, pełna erekcja i zdrowie w jednym. | Leszek - "najgorszy typ człowieka". |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
A na IRCu rekordy, jest 8 osób w tej chwili. Link parę postów wyżej. _________________ JESZCZE NOWSZY (4 czerwca '08 r.) skoroszyt Excela liczący wyniki typera za prowadzących: http://rapidshare.com/files/120004964/typ.blinf.7.rar |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamg
Użytkownik

|
|
| comornic napisał(a): | | Ponawiam zaproszenie, jest już kilka osób. |
W tej chwili jest nas sześciu. Oprócz mnie i comora, także benek, Misior, Hermanos i "banda wariatów"
Wbijajcie _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
Ukradli nam mistrza ze związku złodzieje. Zemsta na ujazdowskich alejach płomienie
By rok później odebrać to co swoje. Legia na tronie w potrójnej koronie!
My tu na Legii, bezinteresownie, nie dla pieniędzy, tylko dla wspomnień!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kzt
Użytkownik

|
|
Kurczę. Już kilka razy wchodziłem na chat i nigdy nikogo nie spotkałem. Zaawsze tylko sam. I przed chwilą byłem też sam O której porze zawsze jest najwięcej użytkowników, bo bym chciał wejść i pogadać. _________________ (L) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagikLP
Użytkownik

|
|
| kzt napisał(a): | | O której porze zawsze jest najwięcej użytkowników, bo bym chciał wejść i pogadać |
O 22-23 zawsze się zbiera ekipa najczęsciej widywani to:Misior, Comornic Hakon, Ja, Hermanon, Jagiellon, Luk no i jeszcze by się pewnie ktoś znalazł
PS. ja teraz jestem _________________ To nic, że długi jest marsz,
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagikLP
Użytkownik

|
|
Wbijać. Był Hermanos gadałem z nim chwile ale jak mnie wywaliło to poszedł był tez Adamg ale on zapewne worci no i Hakon tez byl, dobra tam wchodzcie. _________________ To nic, że długi jest marsz,
|
| Powrót do góry |
|
 |
|