| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
eMeFCe
Administrator

Dołączył: 29 Kwi 2004 Posty: 5201 Skąd: Poznań-Łazarz (tam gdzie zawita Euro 2012)
|
|
[url]wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3877743.html?skad=rss[/url] Jak do diabła prawie 30-letni facet mógł udawać 12-latka? _________________ "Janey pyta czy opuszczę ją teraz, gdy jestem tak potężny jak Bóg. Mówię jej, że nie sądzę by Bóg istniał, ale jeśli istnieje to ja nie jestem do niego podobny" Dr Manhattan |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zico
Użytkownik

|
|
| eMeFCe napisał(a): | | Jak do diabła prawie 30-letni facet mógł udawać 12-latka? |
I to jest jedna z tych sytuacji,w których kara śmierci jest nieunikniona,przecież takie coś po ziemi chodzić nie powinno,odnosząc się do tematu w którym trwała burzliwa dyskusja nad tą karą.Tak wogóle jak czytam,że "dziadek" Stiffler się jeszcze zdenerwował,że jebał dorosłego mężczyzne,a nie 12 latka to już mnie wogóle uśmiech politowania bierze. _________________ WELCOME TO THE DOCTOR MARTEN DENTAL PLAN |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sebek88
Użytkownik

|
|
| eMeFCe napisał(a): | [url]wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3877743.html?skad=rss[/url] Jak do diabła prawie 30-letni facet mógł udawać 12-latka?  |
Takie rzeczy to tylko w Ameryce. Pomysłowość tych ludzi nie zna granic. Przypomina mi to Lemon Party. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
| Sebek88 napisał(a): | | Przypomina mi to Lemon Party. |
Nie widzę analogii. Choć... to i to, to zboczenie _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benek1987
Użytkownik

|
|
| eMeFCe napisał(a): | | http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3877743.html?skad=rss Jak do diabła prawie 30-letni facet mógł udawać 12-latka? |
Amerykanie to są jednak idioci. Jak można nie poznać, że 29-letni facet nie jest 12-latkiem? _________________ I kill niggaz who think they bite vicious,
but you a female, dog, that's why y'all like bitchin instead.
www.rap-al-ism.blogspot.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
| benek1987 napisał(a): | | Amerykanie to są jednak idioci. Jak można nie poznać, że 29-letni facet nie jest 12-latkiem? |
Jak widać można _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sebek88
Użytkownik

|
|
| fokus2 napisał(a): | | Sebek88 napisał(a): | | Przypomina mi to Lemon Party. |
Nie widzę analogii. Choć... to i to, to zboczenie  |
Trzech zboczonych pierdzielców waliło się pod czyimś dachem a ty nie widzisz analogii? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
| Sebek88 napisał(a): | | Trzech zboczonych pierdzielców waliło się pod czyimś dachem a ty nie widzisz analogii? |
Co do kastracji pedofilów to pytam po co? W więzieniu panuje podział na kasty i jeśli taki pedofil znajdzie się w więzieniu to znajduję się on w najniższej kaście. Jest prześladowany, często bity. P.S.
Dobrze ukazane jest to w filmie "Symetria". _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
eMeFCe
Administrator

Dołączył: 29 Kwi 2004 Posty: 5201 Skąd: Poznań-Łazarz (tam gdzie zawita Euro 2012)
|
|
Ktoś już tu mówił (krisulex?), ze jest to bzdura, bo pedofile znajdują sie na innych blokach niż więźniowie skazani za inne przestępstwa. W "symetrii" było inaczej tylko dla potrzeb filmu. _________________ "Janey pyta czy opuszczę ją teraz, gdy jestem tak potężny jak Bóg. Mówię jej, że nie sądzę by Bóg istniał, ale jeśli istnieje to ja nie jestem do niego podobny" Dr Manhattan |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hermanos Rodriguez
Użytkownik

|
|
| W czasach średniowiecznych za mąż wydawano nawet 10-letnie dziewczyny, które już w tym wieku zaczynały współżycie seksualne, i jakoś nie uważano tego za pedofilię. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
eMeFCe
Administrator

|
|
Mówisz o czasach, w których paliło się na stosie każdego kto mądry był, albo np. był liberałem? _________________ "Janey pyta czy opuszczę ją teraz, gdy jestem tak potężny jak Bóg. Mówię jej, że nie sądzę by Bóg istniał, ale jeśli istnieje to ja nie jestem do niego podobny" Dr Manhattan |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hermanos Rodriguez
Użytkownik

|
|
Tak, o takich czasach mówię. Widzę, że równasz liberalizm społeczno - polityczny z pewnego rodzaju przyzwoleniem na pedofilię. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
| Cytat: | | Ktoś już tu mówił (krisulex?), ze jest to bzdura, bo pedofile znajdują sie na innych blokach niż więźniowie skazani za inne przestępstwa. W "symetrii" było inaczej tylko dla potrzeb filmu. |
Były to tzw. Haremy _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jagiellon Ostrzeżenia : 2 Użytkownik

|
|
| eMeFCe napisał(a): | | Ktoś już tu mówił (krisulex?), ze jest to bzdura, bo pedofile znajdują sie na innych blokach niż więźniowie skazani za inne przestępstwa. W "symetrii" było inaczej tylko dla potrzeb filmu. |
| Jagiellon napisał(a): | | czyli to o czym ty mowisz. jednak 'Symetria' nie dziala sie w wiezieniu tylko w innej placowce [czekali tam na wyroki , po czym byli odsylani do wiezien w Polsce] , poza tym czlowiek o ktorym ogladalem w tv program [ten wsadzony za niewinnosc] rowniez nie siedzial w oddzielnym bloku. takze te wszystkie opowiesci o tym jak traktuje sie za kratkami pedofili nie powstaly z niczego. | _________________ ''aut bibat, aut abeat'' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krisulex
Użytkownik

|
|
| eMeFCe napisał(a): | | Ktoś już tu mówił (krisulex?), ze jest to bzdura, bo pedofile znajdują sie na innych blokach niż więźniowie skazani za inne przestępstwa. W "symetrii" było inaczej tylko dla potrzeb filmu. |
Bo tak właśnie jest, nie wiem, jak jest dokładnie w ZK, ale w AŚ jest to niezwykle pzrestrzeganą sprawą, odpowiednie odseparowanie więźniów jest ważną kwestią. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
| krisulex napisał(a): | | Bo tak właśnie jest, nie wiem, jak jest dokładnie w ZK, ale w AŚ jest to niezwykle pzrestrzeganą sprawą, odpowiednie odseparowanie więźniów jest ważną kwestią. |
Otóż wujek polecił mi ten film. I on gadał z ludźmi, którzy siedzieli i mówili, że tak właśnie jest. _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krisulex
Użytkownik

|
|
| fokus2 napisał(a): | | Otóż wujek polecił mi ten film. I on gadał z ludźmi, którzy siedzieli i mówili, że tak właśnie jest. |
Ze jest jak w filmie?? Otóż mój brat jest od dawna tzw. klawiszem, a raczej funkcjonariuszem ochrony penitencjarnej i masz wiadomości z pierwszej ręki, albo wujcio bajeruje, albo jego w c***a robią. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sawyer__LOST
Gość
|
|
A nie da sie np. tym pedofilom zrobić jakiegoś prania mózgu żeby im z bani wy***ć tą pedofilię? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
| krisulex napisał(a): |
Ze jest jak w filmie?? Otóż mój brat jest od dawna tzw. klawiszem, a raczej funkcjonariuszem ochrony penitencjarnej i masz wiadomości z pierwszej ręki, albo wujcio bajeruje, albo jego w c***a robią. |
Albo mówimy o 2 różnych zakładach _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krisulex
Użytkownik

|
|
| fokus2 napisał(a): | | Albo mówimy o 2 różnych zakładach Smile |
Nie sądzę, taki rygor " dyscyplinarny" musi być wszędzie, nawet nie wyobrażasz sobie, jaka byłaby afera, gdyby komuś coś się stało na ogólnym oddziale, po czym okazałoby się, że powinien byc odseparowany. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benek1987
Użytkownik

|
|
| Sawyer__LOST napisał(a): | | A nie da sie np. tym pedofilom zrobić jakiegoś prania mózgu żeby im z bani wy***ć tą pedofilię? |
Gdyby takie prania mózgu były dostępne, to ja zajmę kolejkę dla chandleera za całokształt. _________________ I kill niggaz who think they bite vicious,
but you a female, dog, that's why y'all like bitchin instead.
www.rap-al-ism.blogspot.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hermanos Rodriguez
Użytkownik

|
|
Może i się da zrobić takie pranie mózgu, ale organizacje praw człowieka i obywatela, czy też jakieś Amnesty Internationa zaraz podniosłyby taki wrzask, że pomysł by upadł jeszcze szybciej, niż sie pojawił. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martinez Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| Hermanos Rodriguez napisał(a): | | W czasach średniowiecznych za mąż wydawano nawet 10-letnie dziewczyny, które już w tym wieku zaczynały współżycie seksualne, i jakoś nie uważano tego za pedofilię. |
Za późno się urodziłem. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
NIZNIK
Użytkownik

|
|
Rząd chce wprowadzić przymusową chemiczną "kastracje" dla pedofilów. Co sądzicie o tym pomyśle?
BTW, bodajże w Jemenie jest tak że za mąż są już wydawane 8-latki. Nie musze tłumaczyć że seks jako taki jest prawem męża, więc w pewnych wypadkach można tu mówić o zalegalizowanych formach pedofilii - [url=www.pardon.pl/artykul/4581/w_jemenie_osmiolatka_rozwiodla_sie_z_mezem/1]dowód[/url]. _________________ Przyjdzie taki moment że polski klub kupi kogoś za milion euro
Zwolennik powtórek wideo |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MSP
Użytkownik

Dołączył: 02 Lip 2007 Posty: 853 Skąd: u Irlandczyków Polacy??
|
|
| Martinez napisał(a): | Hermanos Rodriguez napisał(a):
W czasach średniowiecznych za mąż wydawano nawet 10-letnie dziewczyny, które już w tym wieku zaczynały współżycie seksualne, i jakoś nie uważano tego za pedofilię.
Za późno się urodziłem. |
I posuwałbyś taką bez cycków i z szparą mniejszą od dziurki w nosie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mohamet
Użytkownik

|
|
| NIZNIK napisał(a): | | Rząd chce wprowadzić przymusową chemiczną "kastracje" dla pedofilów. Co sądzicie o tym pomyśle? | Pierwsze moje skojarzenie po usłyszeniu tego pomysłu to "Mechaniczna Pomarańcza" . Bo z tego co się orientuję, jeśli skazani poddadzą się kastracji pójdą wolno, tak samo jak główny bohater tego filmu (książki też), miał pranie mózgu i potem muchy nawet nie tknął.
Nie wiem, ja jestem raczej za tym, żeby medycyna służyła ludziom, a tak naprawdę to kastracja odbierałaby popęd seksualny, który jest jednym z elementów człowieczeństwa. Ja wiem, że to niby by pomniejszyło liczbę przestępstw, ale czemu nie można zaostrzyć kar konwencjonalnych? Ponadto kastracja chemiczna jest niezgodna z konstytucją, no więc o czym w ogóle mówimy. _________________ .מדזל מבאס זין גדול של קוף אפריקני |
|
| Powrót do góry |
|
 |
druid
Użytkownik

|
|
| MSP napisał(a): | Martinez napisał(a):
Hermanos Rodriguez napisał(a):
W czasach średniowiecznych za mąż wydawano nawet 10-letnie dziewczyny, które już w tym wieku zaczynały współżycie seksualne, i jakoś nie uważano tego za pedofilię.
Za późno się urodziłem.
I posuwałbyś taką bez cycków i z szparą mniejszą od dziurki w nosie? |
by jęczała... |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
O, temat dla mnie. Będzie o 14-latnich Tajkach? _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MSP
Użytkownik

|
|
| druid napisał(a): | MSP napisał(a):
Martinez napisał(a):
Za późno się urodziłem.
I posuwałbyś taką bez cycków i z szparą mniejszą od dziurki w nosie?
by jęczała... |
Chyba by wybuchła. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| MSP napisał(a): | | Martinez napisał(a): | Hermanos Rodriguez napisał(a):
Za późno się urodziłem. |
I posuwałbyś taką bez cycków i z szparą mniejszą od dziurki w nosie?  |
Tak, ale tylko w dupę. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leszek Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
| NIZNIK napisał(a): | | Rząd chce wprowadzić przymusową chemiczną "kastracje" dla pedofilów. Co sądzicie o tym pomyśle? |
Skoro chemiczna to jestem na tak.
Fizycznej kastracji jestem przeciwny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MSP
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | MSP napisał(a):
Martinez napisał(a):
Za późno się urodziłem.
I posuwałbyś taką bez cycków i z szparą mniejszą od dziurki w nosie? Rolling Eyes
Tak, ale tylko w dupę. |
W sumie w obu przypadkach efekt byłby podobny, tyle że w posuwając w szparę przed wybuchem rozbroiłbyś ścianę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Leszek napisał(a): | Skoro chemiczna to jestem na tak.
A czy tak drastyczne sankcje dotyczą również prawdziwych koneserów kobiecego piękna, wrażliwych i subtelnych artystów ciała i duszy - miłośników 14-letnich Tajek? _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mimek
Użytkownik

|
|
| Leszek napisał(a): | | NIZNIK napisał(a): | | Rząd chce wprowadzić przymusową chemiczną "kastracje" dla pedofilów. Co sądzicie o tym pomyśle? |
Skoro chemiczna to jestem na tak.
Odnoszę wrażenie, że fizyczna nie wchodzi w ogóle w grę, a szkoda, jak dla mnie to pedofilów mogą nawet na pal przed wjazdem do miasta nabijać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
NIZNIK
Użytkownik

|
|
Z tego co sie orientuje owa "chemiczna kastracja" to po prostu przymusowe zastrzyki które obniżają u delikwenta poziom testosteronu na określony czas. Czyli ona nie jest okaleczeniem na całe życie. Pojawiają sie w związku z tym dwie kwestie:
1. po co ograniczać popęd w zamknięciu, gdzie i tak dzieci nie ma?
2. znawcy tematyki twierdzą że u większości pedofilów problem tkwi w psychice a nie hormonach, więc taka "kastracja" nic nie daje _________________ Przyjdzie taki moment że polski klub kupi kogoś za milion euro
Zwolennik powtórek wideo |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Mimek napisał(a): | | Odnoszę wrażenie, że fizyczna nie wchodzi w ogóle w grę, a szkoda, jak dla mnie to pedofilów mogą nawet na pal przed wjazdem do miasta nabijać. |
Cenisz anal? _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leszek Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
Ja oczywiscie doskonale rozumiem że pedofilia budzi obrzydzenie, emocje i słuszną pogardę dla sprawców ale jednak nie żyjemy w średniowieczu.
(to do Mimka) i dlatego nie przesadzajmy z tą fizyczną kastracją czy nabijaniem na pal. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Leszek napisał(a): | | Ja oczywiscie doskonale rozumiem że pedofilia budzi obrzydzenie |
Niby czyje? _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tsh
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Leszek napisał(a): | | Ja oczywiscie doskonale rozumiem że pedofilia budzi obrzydzenie |
Niby czyje? |
nie zrozumiesz _________________ I'm fuckin' Fenix who dies and revives, dies and revives...
Visca el Barca! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andrewu
Użytkownik

Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 2064 Skąd: Ostatni Bastion Północnego Mazowsza
|
|
| Leszek napisał(a): | | ale jednak nie żyjemy w średniowieczu. |
Czasem jednak żałuję, bo wiele ówczesnych kar, było surowych, ale za to skutecznych. A dzisiejsze czasy niby cechuje skuteczność.
| Martinez napisał(a): | | Cenisz anal? |
Raczej hardcore
| Leszek napisał(a): | | i dlatego nie przesadzajmy z tą fizyczną kastracją czy nabijaniem na pal. |
Lepiej iść z postępem (czyt. resocjalizacją) z której śmieją się osoby z "nią" powiązane (czyt. wymiar sprawiedliwości i pracownicy systemu penitencjarnego)
No ale skoro cytujesz Wenderlicha, to rozumiem ten postęp w Twoich poglądach. _________________ Na sumieniu Polski ciąży wiele grzechów przeciwko sobie, ale ani jeden przeciwko innym narodom. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|