Forum PilkaNozna.pl Strona Główna
Największe piłkarskie forum w polskim internecie
Eto'o: Nie obawiam się nikogo we Włoszech
La Volpe nowym trenerem Kostaryki
Van der Vaart: Jesteśmy lepsi od Arsenalu
Selekcjoner reprezentacji Portugalii na bruku
7. kolejka 1. ligi - obsada sędziowska
"Młodym okiem": Puchar Tymbarku
Powrót Golańskiego do Korony
5.kolejka Ekstraklasy - obsada sędziowska
AKTUALNOŚCI PIŁKA W POLSCE LIGI ZAGRANICZNE
Pedofilia
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum PilkaNozna.pl Strona Główna -> Wolnoć Tomku...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eMeFCe

Administrator
Administrator

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 15:30:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[url]wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3877743.html?skad=rss[/url] Jak do diabła prawie 30-letni facet mógł udawać 12-latka? Shocked
Zico

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 15:50:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eMeFCe napisał(a):
Jak do diabła prawie 30-letni facet mógł udawać 12-latka?

I to jest jedna z tych sytuacji,w których kara śmierci jest nieunikniona,przecież takie coś po ziemi chodzić nie powinno,odnosząc się do tematu w którym trwała burzliwa dyskusja nad tą karą.Tak wogóle jak czytam,że "dziadek" Stiffler Laughing się jeszcze zdenerwował,że jebał dorosłego mężczyzne,a nie 12 latka to już mnie wogóle uśmiech politowania bierze.
Sebek88

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 16:23:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eMeFCe napisał(a):
[url]wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3877743.html?skad=rss[/url] Jak do diabła prawie 30-letni facet mógł udawać 12-latka? Shocked

Takie rzeczy to tylko w Ameryce. Rolling Eyes Pomysłowość tych ludzi nie zna granic. Przypomina mi to Lemon Party.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Tlen
fokus2

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 16:43:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sebek88 napisał(a):
Przypomina mi to Lemon Party.

Nie widzę analogii. Choć... to i to, to zboczenie Wink
Segna per noi!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
benek1987

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 16:47:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eMeFCe napisał(a):
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3877743.html?skad=rss Jak do diabła prawie 30-letni facet mógł udawać 12-latka?

Laughing Laughing Laughing Amerykanie to są jednak idioci. Jak można nie poznać, że 29-letni facet nie jest 12-latkiem?

www.rap-al-ism.blogspot.com
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
fokus2

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 16:49:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

benek1987 napisał(a):
Amerykanie to są jednak idioci. Jak można nie poznać, że 29-letni facet nie jest 12-latkiem?

Jak widać można Laughing
Segna per noi!
Powrót do góry
Sebek88

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 17:26:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fokus2 napisał(a):
Sebek88 napisał(a):
Przypomina mi to Lemon Party.

Nie widzę analogii. Choć... to i to, to zboczenie Wink

Trzech zboczonych pierdzielców waliło się pod czyimś dachem a ty nie widzisz analogii?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Tlen
fokus2

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 18:14:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sebek88 napisał(a):
Trzech zboczonych pierdzielców waliło się pod czyimś dachem a ty nie widzisz analogii?

Smile Co do kastracji pedofilów to pytam po co? W więzieniu panuje podział na kasty i jeśli taki pedofil znajdzie się w więzieniu to znajduję się on w najniższej kaście. Jest prześladowany, często bity. P.S.
Dobrze ukazane jest to w filmie "Symetria".
Segna per noi!
Powrót do góry
eMeFCe

Administrator
Administrator

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 20:09:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ktoś już tu mówił (krisulex?), ze jest to bzdura, bo pedofile znajdują sie na innych blokach niż więźniowie skazani za inne przestępstwa. W "symetrii" było inaczej tylko dla potrzeb filmu.
Hermanos Rodriguez

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 20:14:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W czasach średniowiecznych za mąż wydawano nawet 10-letnie dziewczyny, które już w tym wieku zaczynały współżycie seksualne, i jakoś nie uważano tego za pedofilię.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
eMeFCe

Administrator
Administrator

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 20:16:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mówisz o czasach, w których paliło się na stosie każdego kto mądry był, albo np. był liberałem? Cool
Hermanos Rodriguez

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 20:19:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, o takich czasach mówię. Widzę, że równasz liberalizm społeczno - polityczny z pewnego rodzaju przyzwoleniem na pedofilię. Wink
Powrót do góry
fokus2

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 20:32:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Ktoś już tu mówił (krisulex?), ze jest to bzdura, bo pedofile znajdują sie na innych blokach niż więźniowie skazani za inne przestępstwa. W "symetrii" było inaczej tylko dla potrzeb filmu.

Były to tzw. Haremy Smile
Segna per noi!
Powrót do góry
Jagiellon
Ostrzeżenia : 2

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 20:33:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eMeFCe napisał(a):

Jagiellon napisał(a):
czyli to o czym ty mowisz. jednak 'Symetria' nie dziala sie w wiezieniu tylko w innej placowce [czekali tam na wyroki , po czym byli odsylani do wiezien w Polsce] , poza tym czlowiek o ktorym ogladalem w tv program [ten wsadzony za niewinnosc] rowniez nie siedzial w oddzielnym bloku. takze te wszystkie opowiesci o tym jak traktuje sie za kratkami pedofili nie powstaly z niczego.

krisulex

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 20:52:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eMeFCe napisał(a):

Bo tak właśnie jest, nie wiem, jak jest dokładnie w ZK, ale w AŚ jest to niezwykle pzrestrzeganą sprawą, odpowiednie odseparowanie więźniów jest ważną kwestią.
Powrót do góry
fokus2

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 21:18:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

krisulex napisał(a):
Bo tak właśnie jest, nie wiem, jak jest dokładnie w ZK, ale w AŚ jest to niezwykle pzrestrzeganą sprawą, odpowiednie odseparowanie więźniów jest ważną kwestią.

Otóż wujek polecił mi ten film. I on gadał z ludźmi, którzy siedzieli i mówili, że tak właśnie jest.
Segna per noi!
Powrót do góry
krisulex

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 21:27:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fokus2 napisał(a):
Otóż wujek polecił mi ten film. I on gadał z ludźmi, którzy siedzieli i mówili, że tak właśnie jest.

Ze jest jak w filmie?? Otóż mój brat jest od dawna tzw. klawiszem, a raczej funkcjonariuszem ochrony penitencjarnej i masz wiadomości z pierwszej ręki, albo wujcio bajeruje, albo jego w c***a robią.
Powrót do góry
Sawyer__LOST

Gość

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 21:35:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A nie da sie np. tym pedofilom zrobić jakiegoś prania mózgu żeby im z bani wy***ć tą pedofilię? Shocked
Powrót do góry
fokus2

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 22:06:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

krisulex napisał(a):

Ze jest jak w filmie?? Otóż mój brat jest od dawna tzw. klawiszem, a raczej funkcjonariuszem ochrony penitencjarnej i masz wiadomości z pierwszej ręki, albo wujcio bajeruje, albo jego w c***a robią.

Albo mówimy o 2 różnych zakładach Smile
Segna per noi!
Powrót do góry
krisulex

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 22:25:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fokus2 napisał(a):
Albo mówimy o 2 różnych zakładach Smile

Nie sądzę, taki rygor " dyscyplinarny" musi być wszędzie, nawet nie wyobrażasz sobie, jaka byłaby afera, gdyby komuś coś się stało na ogólnym oddziale, po czym okazałoby się, że powinien byc odseparowany.
Powrót do góry
benek1987

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sob Sty 27, 2007 00:08:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sawyer__LOST napisał(a):
A nie da sie np. tym pedofilom zrobić jakiegoś prania mózgu żeby im z bani wy***ć tą pedofilię?

Gdyby takie prania mózgu były dostępne, to ja zajmę kolejkę dla chandleera za całokształt.

www.rap-al-ism.blogspot.com
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Hermanos Rodriguez

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sob Sty 27, 2007 10:16:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może i się da zrobić takie pranie mózgu, ale organizacje praw człowieka i obywatela, czy też jakieś Amnesty Internationa zaraz podniosłyby taki wrzask, że pomysł by upadł jeszcze szybciej, niż sie pojawił. Wink
Powrót do góry
Martinez
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sob Sty 27, 2007 13:05:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hermanos Rodriguez napisał(a):
W czasach średniowiecznych za mąż wydawano nawet 10-letnie dziewczyny, które już w tym wieku zaczynały współżycie seksualne, i jakoś nie uważano tego za pedofilię.

Za późno się urodziłem.
NIZNIK

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 00:04:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rząd chce wprowadzić przymusową chemiczną "kastracje" dla pedofilów. Co sądzicie o tym pomyśle?

BTW, bodajże w Jemenie jest tak że za mąż są już wydawane 8-latki. Nie musze tłumaczyć że seks jako taki jest prawem męża, więc w pewnych wypadkach można tu mówić o zalegalizowanych formach pedofilii - [url=www.pardon.pl/artykul/4581/w_jemenie_osmiolatka_rozwiodla_sie_z_mezem/1]dowód[/url].

Zwolennik powtórek wideo
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
MSP

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 07:58:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Martinez napisał(a):

Za późno się urodziłem.

I posuwałbyś taką bez cycków i z szparą mniejszą od dziurki w nosie? Rolling Eyes
Powrót do góry
Mohamet

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 08:27:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NIZNIK napisał(a):
Rząd chce wprowadzić przymusową chemiczną "kastracje" dla pedofilów. Co sądzicie o tym pomyśle?
Pierwsze moje skojarzenie po usłyszeniu tego pomysłu to "Mechaniczna Pomarańcza" Laughing. Bo z tego co się orientuję, jeśli skazani poddadzą się kastracji pójdą wolno, tak samo jak główny bohater tego filmu (książki też), miał pranie mózgu i potem muchy nawet nie tknął. Laughing
Nie wiem, ja jestem raczej za tym, żeby medycyna służyła ludziom, a tak naprawdę to kastracja odbierałaby popęd seksualny, który jest jednym z elementów człowieczeństwa. Ja wiem, że to niby by pomniejszyło liczbę przestępstw, ale czemu nie można zaostrzyć kar konwencjonalnych? Ponadto kastracja chemiczna jest niezgodna z konstytucją, no więc o czym w ogóle mówimy.
druid

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 09:27:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MSP napisał(a):
Martinez napisał(a):

Za późno się urodziłem.

I posuwałbyś taką bez cycków i z szparą mniejszą od dziurki w nosie?

by jęczała...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen
Martinez
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 09:49:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O, temat dla mnie. Będzie o 14-latnich Tajkach?
MSP

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 10:28:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

druid napisał(a):
MSP napisał(a):
Martinez napisał(a):

Za późno się urodziłem.

I posuwałbyś taką bez cycków i z szparą mniejszą od dziurki w nosie?

by jęczała...

Chyba by wybuchła.
Powrót do góry
Martinez
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 10:54:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MSP napisał(a):
Martinez napisał(a):

Za późno się urodziłem.

I posuwałbyś taką bez cycków i z szparą mniejszą od dziurki w nosie? Rolling Eyes

Tak, ale tylko w dupę.
Leszek
Ostrzeżenia : 1

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 11:08:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NIZNIK napisał(a):

Skoro chemiczna to jestem na tak.

Fizycznej kastracji jestem przeciwny.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
MSP

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 11:13:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Martinez napisał(a):
MSP napisał(a):
Martinez napisał(a):

Za późno się urodziłem.

Tak, ale tylko w dupę.

W sumie w obu przypadkach efekt byłby podobny, tyle że w posuwając w szparę przed wybuchem rozbroiłbyś ścianę.
Powrót do góry
Martinez
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 11:31:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Leszek napisał(a):

A czy tak drastyczne sankcje dotyczą również prawdziwych koneserów kobiecego piękna, wrażliwych i subtelnych artystów ciała i duszy - miłośników 14-letnich Tajek?
Mimek

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 12:00:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Leszek napisał(a):
NIZNIK napisał(a):

Odnoszę wrażenie, że fizyczna nie wchodzi w ogóle w grę, a szkoda, jak dla mnie to pedofilów mogą nawet na pal przed wjazdem do miasta nabijać.
Powrót do góry
NIZNIK

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 12:29:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tego co sie orientuje owa "chemiczna kastracja" to po prostu przymusowe zastrzyki które obniżają u delikwenta poziom testosteronu na określony czas. Czyli ona nie jest okaleczeniem na całe życie. Pojawiają sie w związku z tym dwie kwestie:
1. po co ograniczać popęd w zamknięciu, gdzie i tak dzieci nie ma?
2. znawcy tematyki twierdzą że u większości pedofilów problem tkwi w psychice a nie hormonach, więc taka "kastracja" nic nie daje

Zwolennik powtórek wideo
Powrót do góry
Martinez
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 22:27:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mimek napisał(a):
Odnoszę wrażenie, że fizyczna nie wchodzi w ogóle w grę, a szkoda, jak dla mnie to pedofilów mogą nawet na pal przed wjazdem do miasta nabijać.

Cenisz anal?
Leszek
Ostrzeżenia : 1

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 22:39:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja oczywiscie doskonale rozumiem że pedofilia budzi obrzydzenie, emocje i słuszną pogardę dla sprawców ale jednak nie żyjemy w średniowieczu.

(to do Mimka) i dlatego nie przesadzajmy z tą fizyczną kastracją czy nabijaniem na pal.
Powrót do góry
Martinez
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 22:41:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Leszek napisał(a):
Ja oczywiscie doskonale rozumiem że pedofilia budzi obrzydzenie

Niby czyje?
tsh

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pon Wrz 22, 2008 00:59:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Martinez napisał(a):
Leszek napisał(a):
Ja oczywiscie doskonale rozumiem że pedofilia budzi obrzydzenie

Niby czyje?

nie zrozumiesz Wink

Visca el Barca!
Powrót do góry
Andrewu

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Wrz 24, 2008 08:54:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Leszek napisał(a):
ale jednak nie żyjemy w średniowieczu.

Czasem jednak żałuję, bo wiele ówczesnych kar, było surowych, ale za to skutecznych. A dzisiejsze czasy niby cechuje skuteczność.
Martinez napisał(a):
Cenisz anal?

Laughing Raczej hardcore Laughing
Leszek napisał(a):
i dlatego nie przesadzajmy z tą fizyczną kastracją czy nabijaniem na pal.

Lepiej iść z postępem (czyt. resocjalizacją) z której śmieją się osoby z "nią" powiązane (czyt. wymiar sprawiedliwości i pracownicy systemu penitencjarnego)
No ale skoro cytujesz Wenderlicha, to rozumiem ten postęp w Twoich poglądach.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum PilkaNozna.pl Strona Główna -> Wolnoć Tomku... Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: