Forum PilkaNozna.pl Strona Główna
Największe piłkarskie forum w polskim internecie
Eto'o: Nie obawiam się nikogo we Włoszech
La Volpe nowym trenerem Kostaryki
Van der Vaart: Jesteśmy lepsi od Arsenalu
Selekcjoner reprezentacji Portugalii na bruku
7. kolejka 1. ligi - obsada sędziowska
"Młodym okiem": Puchar Tymbarku
Powrót Golańskiego do Korony
5.kolejka Ekstraklasy - obsada sędziowska
AKTUALNOŚCI PIŁKA W POLSCE LIGI ZAGRANICZNE
Gracie w piłkę?

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum PilkaNozna.pl Strona Główna -> Wolnoć Tomku...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Macaluso

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pon Lis 09, 2009 21:15:51    Temat postu: Gracie w piłkę? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Hmm nietypowy temat no ale ... Smile Otóż - czy gracie w piłkę amatorsko, np. w ogródku czy gdziekolwiek w nietypowym miejscu? Smile Tutaj możecie opowiedziec o swoich przygodach z piłką amatorską, także taką na własnym podwórku lub na normalnym boisku - Wasze ładne bramki, wspomnienia, zagrania firmowe itd.

Ja muszę przyznac, że jak na swój wiek trochę zwariowałem i pociągnięty przez mojego kuzyna postanowiłem regularnie za jego namową grywac w ogrodku. Tak mnie to wciągnęło, że nagrałem nawet filmiki. Jak byście mogli, to przy okazji oceńcie, trochę ich jest :)

http://www.youtube.com/user/Kubabubabuba - tu jest mój login na youtube, pod spodem różne klipy z nagrań meczów ogródkowych. Myślę, że to nietypowe, ale to świadczy o naszej ogromnej miłości do piłki - gramy zawsze, kiedy czas pozwala i WSZĘDZIE. Polecam przede wszystkim dwa najnowsze filmiki.

Tak więc moje pytanie do Was.

1. Oceńcie filmiki Smile
2. Gracie regularnie amatorsko?
3. Wasz najładniejszy gol w życiu, obojętnie gdzie Smile
4. Wasze silne i słabe strony na boisku.

Pozdrawiam Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Charlie
Ostrzeżenia : 1

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pon Lis 09, 2009 21:21:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niech moderatorzy sprawdzą IP, bo jestem przekonany, że Macaluso, znany szerzej jako Calabro, lub Kuba_Yeboach miał tu już jakieś konto. A nawet jeśli nie miał to i tak lepiej go zbanować, bo inaczej forum zaleje fala trollingu i kretyńskich postów.
Marcio13
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pon Lis 09, 2009 21:35:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zajebiste, weź to wyślij jakimś skautom Manchesteru. Confused
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
batata

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pon Lis 09, 2009 21:44:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gramy Calabro, gramy. Ja osobiście, podobnie jak Ty preferuje granie świńskim pęcherzem z 5 letnim kuzynem w ogródku. Dużo zabawy przy tym, kiedy strzelam mu gola wpadam w euforie, jestem wtedy najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Kiedy on natomiast strzela mi gola, mówię że się nie liczy, że pobite gary i tak dalej. Zawsze wychodzi na moje i gol nie zostaje uznany, ale i tak wtedy kuzyn mówi, że "idzie do mamy" i na tym kończy się nasza gra.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Macaluso

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pon Lis 09, 2009 21:53:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Charlie nie wiem o co Ci chodzi, przecież do moich postów chyba nikt nie może się przyczepic. Skąd ten jad, skąd ta nienawisc. Ludzie, zachowajcie resztki przyzwoitosci i wtopcie się w ekosystem.

Ja nie publikuję tego, by się chwalic, tylko żeby porozmawiac o akcjach, zagrywkach itd. co poprawic, w czym jestem dobry w czym słaby itd. Zresztą filmiki innych też mile widziane, ja lubię takie bajerki Cool

A Ty Batata o piłce widzę nie masz pojęcia, nie potrafisz wyczuc prawdziwej milosci do pilki d'oh!
Powrót do góry
MatiM

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pon Lis 09, 2009 21:56:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja se gram w juniorach starszych na bramce Smile idzie średnio, raz świetnie, raz beznadziejnie Smile tak na luziku
smicer

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pon Lis 09, 2009 22:12:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Charlie napisał(a):
Niech moderatorzy sprawdzą IP, bo jestem przekonany, że Macaluso, znany szerzej jako Calabro, lub Kuba_Yeboah miał tu już jakieś konto.

Cecot, hehe.

Aleksander "Olass" Mendyk (1979-2008)

Roy Keane #16
Powrót do góry
Macaluso

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 12:01:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam do Was takie pytanie - czy "instalowaliscie" sobie kiedys gdziekolwiek własnoręcznie budowaną bramkę? Mam tutaj na mysli skrzyżowanie jakiegoś drewna czy cos takiego. To chyba nie jest trudne? Pytam, bo planuję coś takiego zrobic. Przybic gwozdzie i polaczyc to banał, no ale jak zrobic siatki i wmocowac to w ziemie (choc to akurat tez nie jest az taki problem)? Jak majsterkowaliscie w ten sposób to piszcie Cool
Powrót do góry
Kosa_
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 12:46:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

łopata vel Szpadel i kopiesz :)

co do bramki , zależy. Słupski takie pale czy takie gówna?

bo jak słupki palowe takie , to gwoździami przybić 'od tyłu' trza.

a siatki też na gwoździach , tyle że skręcić je trzeba Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Macaluso

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 13:29:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ano tak... łopatą trzeba mały podkop zrobic i potem z powrotem zakopwac... z tych dwóch opcji chyba kupię jednak te gówna (zwykłe deski które dobrze trzymają Very Happy).

Ale do siatek chyba będę musiał kupic dodatkowe drewienka (bo na razie planuję trzy - dwa słupki i poprzeczka), bo na czym siatka ma wiesiec Razz A i jeszcze nie wiem jaka wysokosc - ja mam prawie 1,80, kuzyn ok. 1,60.... mysle ze kupie deske gdzies na 185 cm a slupki w szerokosci od siebie hmmm... bo ja wiem... z 3, 4 metry?
Powrót do góry
Moussa

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 13:35:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może kiedyś, przy próbie wybronienia strzału oddanego gumową piłką dla dzieci przez kuzyna tak pierdolniesz łbem o słupek, że więcej nie będziemy musieli znosić cię na żadnym forum. Dancing Także buduj bramkę, buduj. n
Powrót do góry
Macaluso

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 13:46:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spoko, bronie jakies 8 lat, a jeszcze nigdy nie pierdolnąłem Wink
Powrót do góry
benny

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 13:51:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Macaluso zawsze musi być ten pierwszy raz, zwłaszcza w piątek trzynastego bym uważał. Mój brat kiedyś złamał nos o słupek.
Powrót do góry
BABU1

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 14:51:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Mam tutaj na mysli skrzyżowanie jakiegoś drewna

To ty chcesz do krzyża strzelać ? krzyża bronić ?

Cytat:
Spoko, bronie jakies 8 lat, a jeszcze nigdy nie pierdolnąłe

A szkoda.

Macaluso, Ty naprawdę jesteś taki le(ni)wy, że nie umiesz sobie zbudować bramki ?

Umarł król, niech żyje Aquilani !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Paulinho

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 15:25:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Macaluso, zapytaj w IKEI. Tam ci jeszcze skręcą bramkę za pół darmo.
Macaluso

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 17:09:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Źle ujalem, nie skrzyzowanie, tylko połączenie, naturalnie.

Takiej prawdziwej co w sklepach są to raczej nie chcę - bo po pierwsze to już trochę przesadny angaż (są pewne granice dziecinnosci Razz), a po drugie ponoc to kosztuje 5 stów.

Babu - najpierw trza miec materiały, a ja póki co nic nie mam.

Paulinho - ale jaką konkretnie bramkę?
Powrót do góry
Ślązek

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 20:23:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, z tej strony Marcin Dorna. Jestem trenerem reprezentacji Polski do lat 16. Kolego Macaluso, obejrzałem twoje filmiki i jestem pod wrażeniem twoich umiejętności. Czy byłbyś w stanie przyjechać w dniu 18.11.2009 do Ciechanowa na konsultacje szkoleniową naszej kadry? Skład kadry ogłosiłem już kilka dni temu ( http://pzpn. pl/jun1994.php?inf=16656 ), ale w ostatniej chwili "wypadł" z niej nasz podstawowy bramkarz i muszę go kimś zastąpić.

Po więcej szczegółów proszę zgłosić się pod mój numer telefonu 502 737 736.

Pozdrawiam - Marcin Dorna.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
costuha
Ostrzeżenia : 1

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 20:45:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oo kurwa, znowu w domu wariatow komputery rozdali Shocked Laughing
Jebany Tusek
Powrót do góry
Macaluso

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sob Lis 14, 2009 13:19:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niestety, jestem z rocznika 1990 Sad Za to mój kuzyn (ten młodszy) jest z rocznika 1996.
Powrót do góry
Moussa

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sob Lis 14, 2009 13:25:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A proboszcz parafii w Przecławiu was jeszcze nigdy nie ochrzanił, że zamiast do kościoła chodzić w piłkę gracie, Jakubie Burnat?
Powrót do góry
Bocian!

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sob Lis 14, 2009 14:41:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Macaluso napisał(a):
Otóż - czy gracie w piłkę amatorsko, np. w ogródku czy gdziekolwiek w nietypowym miejscu?

Gram w piłkę na ulicy, celuję głównie w torby z zakupami przechodniów.
Jak chcesz mieć dobrą bramkę to weź ze mnie przykład. Zapierdol ze 3 sygnalizatory świetlne zespawaj rurki wbij w ziemie i będzie bramka zajebista, a światła odkręć, będą na dyskotekę. A jak chcesz mieć siatki to podwędź sąsiadowi z ogrodzenia.
Powrót do góry
benny

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sob Lis 14, 2009 14:49:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bocian, a czy podwędzenie siatki od sądiada nie jest karalne?
Powrót do góry
Adzio

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sob Lis 14, 2009 22:37:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem, dobrym materiałem na bramkę może być taka bramka informacyjna gdzie są pokazane kierunki na, dajmy na to Warszawę,Olsztyn,Suwałki,Mińsk Mazowiecki .
O coś takiego : http://www.auto-swiat.pl/g/ArtykulyFotografie.Fotografia.aspx/600/0/autoswiat/1128667211308.jpg

Wysoka, szeroka- będziesz miał okazję do kapitalnych parad !
Na sam początek jednak radzę jednak aby jak stoisz na bramce to strzelający kolega żeby krzyczał przed oddaniem strzału np.Torespol ! (patrz link wyżej)
Będzie to znaczyło że strzela w prawą twoją stronę więc będziesz miał okazję do kapitalnych interwencji .

Co do zdobycia bramki to idziecie nocą ją wykopać, potem kroicie z najbliższej budowy żurawia i przenosicie ją na wasze Santiago Bernabeu a.k.a ogródek i gracie do woli Smile

www.pajacyk.pl
www.okruszek.org
www.polskieserce.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Paulinho

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sob Lis 14, 2009 22:42:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zawsze jest też w odwodzie bramka SMS, ale to już większy rozmiar kapelusza
LeeBrown
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Lis 15, 2009 00:50:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bocian! napisał(a):
Gram w piłkę na ulicy, celuję głównie w torby z zakupami przechodniów.

a ja ostatnio celowalem w staruszki z torbami jak trafilem to kolega podbiegal i zabieral im caly dorobek z biedronki oo tam to sa smakolyki hoho...
benny napisał(a):
Bocian, a czy podwędzenie siatki od sądiada nie jest karalne?

jest slyszalem ze za to wywozi sie na Sybir
Powrót do góry
wanatimo

Dobry pomocnik. Dzieki Wam.

PostWysłany: Nie Lis 15, 2009 10:05:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ślązek napisał(a):
Witam, z tej strony Marcin Dorna. Jestem trenerem reprezentacji Polski do lat 16. Kolego Macaluso, obejrzałem twoje filmiki i jestem pod wrażeniem twoich umiejętności. Czy byłbyś w stanie przyjechać w dniu 18.11.2009 do Ciechanowa na konsultacje szkoleniową naszej kadry? Skład kadry ogłosiłem już kilka dni temu ( http://pzpn. pl/jun1994.php?inf=16656 ), ale w ostatniej chwili "wypadł" z niej nasz podstawowy bramkarz i muszę go kimś zastąpić.

Po więcej szczegółów proszę zgłosić się pod mój numer telefonu 502 737 736.

Pozdrawiam - Marcin Dorna.

Marcin Dorna to porzadny czlowiek. Macaluso, jesli z jakichkolwiek powodow nie przyjmiesz jego propozycji, to ja mam inna.
W rzeczywistym zyciu jestem dyrektorem cyrku Roncalli. I mozesz nam pomoc. Dwie z szesciu naszych tresowanych fok, zapadly na swinska grype. Rokowania sa niedobre. Moze by tak Ty z kuzynem... no wiesz.

Ja sie co prawda z Ciebie wczesniej troche wysmiewalem, ale to tylko zazdrosc i wiesz, nasze foki byly wtedy zdrowe. Jesli nam nie pomozesz to klapa. Nasz klaun to szyderca i sam programu nie uratuje. Liczymy na Ciebie i kuzyna.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum PilkaNozna.pl Strona Główna -> Wolnoć Tomku... Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: