| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Macaluso
Użytkownik

|
|
Witam
Hmm nietypowy temat no ale ... Otóż - czy gracie w piłkę amatorsko, np. w ogródku czy gdziekolwiek w nietypowym miejscu? Tutaj możecie opowiedziec o swoich przygodach z piłką amatorską, także taką na własnym podwórku lub na normalnym boisku - Wasze ładne bramki, wspomnienia, zagrania firmowe itd.
Ja muszę przyznac, że jak na swój wiek trochę zwariowałem i pociągnięty przez mojego kuzyna postanowiłem regularnie za jego namową grywac w ogrodku. Tak mnie to wciągnęło, że nagrałem nawet filmiki. Jak byście mogli, to przy okazji oceńcie, trochę ich jest :)
http://www.youtube.com/user/Kubabubabuba - tu jest mój login na youtube, pod spodem różne klipy z nagrań meczów ogródkowych. Myślę, że to nietypowe, ale to świadczy o naszej ogromnej miłości do piłki - gramy zawsze, kiedy czas pozwala i WSZĘDZIE. Polecam przede wszystkim dwa najnowsze filmiki.
Tak więc moje pytanie do Was.
1. Oceńcie filmiki
2. Gracie regularnie amatorsko?
3. Wasz najładniejszy gol w życiu, obojętnie gdzie
4. Wasze silne i słabe strony na boisku.
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Charlie Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
Niech moderatorzy sprawdzą IP, bo jestem przekonany, że Macaluso, znany szerzej jako Calabro, lub Kuba_Yeboach miał tu już jakieś konto. A nawet jeśli nie miał to i tak lepiej go zbanować, bo inaczej forum zaleje fala trollingu i kretyńskich postów. _________________ Wisła Kraków |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcio13 Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
Zajebiste, weź to wyślij jakimś skautom Manchesteru. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
batata
Użytkownik

|
|
| Gramy Calabro, gramy. Ja osobiście, podobnie jak Ty preferuje granie świńskim pęcherzem z 5 letnim kuzynem w ogródku. Dużo zabawy przy tym, kiedy strzelam mu gola wpadam w euforie, jestem wtedy najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Kiedy on natomiast strzela mi gola, mówię że się nie liczy, że pobite gary i tak dalej. Zawsze wychodzi na moje i gol nie zostaje uznany, ale i tak wtedy kuzyn mówi, że "idzie do mamy" i na tym kończy się nasza gra. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macaluso
Użytkownik

|
|
Charlie nie wiem o co Ci chodzi, przecież do moich postów chyba nikt nie może się przyczepic. Skąd ten jad, skąd ta nienawisc. Ludzie, zachowajcie resztki przyzwoitosci i wtopcie się w ekosystem.
Ja nie publikuję tego, by się chwalic, tylko żeby porozmawiac o akcjach, zagrywkach itd. co poprawic, w czym jestem dobry w czym słaby itd. Zresztą filmiki innych też mile widziane, ja lubię takie bajerki
A Ty Batata o piłce widzę nie masz pojęcia, nie potrafisz wyczuc prawdziwej milosci do pilki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MatiM
Użytkownik

|
|
A ja se gram w juniorach starszych na bramce idzie średnio, raz świetnie, raz beznadziejnie tak na luziku _________________ Jest jedna rzecz dla której warto żyć: hip hop i nie zmienia się nic |
|
| Powrót do góry |
|
 |
smicer
Użytkownik

|
|
| Charlie napisał(a): | | Niech moderatorzy sprawdzą IP, bo jestem przekonany, że Macaluso, znany szerzej jako Calabro, lub Kuba_Yeboah miał tu już jakieś konto. |
Cecot, hehe. _________________ METALLICA.
Aleksander "Olass" Mendyk (1979-2008)
Roy Keane #16 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macaluso
Użytkownik

|
|
Mam do Was takie pytanie - czy "instalowaliscie" sobie kiedys gdziekolwiek własnoręcznie budowaną bramkę? Mam tutaj na mysli skrzyżowanie jakiegoś drewna czy cos takiego. To chyba nie jest trudne? Pytam, bo planuję coś takiego zrobic. Przybic gwozdzie i polaczyc to banał, no ale jak zrobic siatki i wmocowac to w ziemie (choc to akurat tez nie jest az taki problem)? Jak majsterkowaliscie w ten sposób to piszcie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kosa_ Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
łopata vel Szpadel i kopiesz :)
co do bramki , zależy. Słupski takie pale czy takie gówna?
bo jak słupki palowe takie , to gwoździami przybić 'od tyłu' trza.
a siatki też na gwoździach , tyle że skręcić je trzeba |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macaluso
Użytkownik

|
|
Ano tak... łopatą trzeba mały podkop zrobic i potem z powrotem zakopwac... z tych dwóch opcji chyba kupię jednak te gówna (zwykłe deski które dobrze trzymają ).
Ale do siatek chyba będę musiał kupic dodatkowe drewienka (bo na razie planuję trzy - dwa słupki i poprzeczka), bo na czym siatka ma wiesiec A i jeszcze nie wiem jaka wysokosc - ja mam prawie 1,80, kuzyn ok. 1,60.... mysle ze kupie deske gdzies na 185 cm a slupki w szerokosci od siebie hmmm... bo ja wiem... z 3, 4 metry? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moussa
Użytkownik

|
|
Może kiedyś, przy próbie wybronienia strzału oddanego gumową piłką dla dzieci przez kuzyna tak pierdolniesz łbem o słupek, że więcej nie będziemy musieli znosić cię na żadnym forum. Także buduj bramkę, buduj. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macaluso
Użytkownik

|
|
Spoko, bronie jakies 8 lat, a jeszcze nigdy nie pierdolnąłem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benny
Użytkownik

|
|
| Macaluso zawsze musi być ten pierwszy raz, zwłaszcza w piątek trzynastego bym uważał. Mój brat kiedyś złamał nos o słupek. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BABU1
Użytkownik

|
|
| Cytat: | | Mam tutaj na mysli skrzyżowanie jakiegoś drewna |
To ty chcesz do krzyża strzelać ? krzyża bronić ?
| Cytat: | | Spoko, bronie jakies 8 lat, a jeszcze nigdy nie pierdolnąłe |
A szkoda.
Macaluso, Ty naprawdę jesteś taki le(ni)wy, że nie umiesz sobie zbudować bramki ? _________________ Rafael Benitez to jeden z najlepszych europejskich managerów i trenerów, oraz człowiek, który połączył swoją pracę z godnością i klasą, co w profilach największych obecnie trenerów jest rzadkością.
Umarł król, niech żyje Aquilani ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paulinho
Użytkownik

|
|
Macaluso, zapytaj w IKEI. Tam ci jeszcze skręcą bramkę za pół darmo. _________________ "Nawet, jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili, pokaż, że się mylili" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macaluso
Użytkownik

|
|
Źle ujalem, nie skrzyzowanie, tylko połączenie, naturalnie.
Takiej prawdziwej co w sklepach są to raczej nie chcę - bo po pierwsze to już trochę przesadny angaż (są pewne granice dziecinnosci ), a po drugie ponoc to kosztuje 5 stów.
Babu - najpierw trza miec materiały, a ja póki co nic nie mam.
Paulinho - ale jaką konkretnie bramkę? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
Witam, z tej strony Marcin Dorna. Jestem trenerem reprezentacji Polski do lat 16. Kolego Macaluso, obejrzałem twoje filmiki i jestem pod wrażeniem twoich umiejętności. Czy byłbyś w stanie przyjechać w dniu 18.11.2009 do Ciechanowa na konsultacje szkoleniową naszej kadry? Skład kadry ogłosiłem już kilka dni temu ( http://pzpn. pl/jun1994.php?inf=16656 ), ale w ostatniej chwili "wypadł" z niej nasz podstawowy bramkarz i muszę go kimś zastąpić.
Po więcej szczegółów proszę zgłosić się pod mój numer telefonu 502 737 736.
Pozdrawiam - Marcin Dorna. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
costuha Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
oo kurwa, znowu w domu wariatow komputery rozdali
Jebany Tusek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Macaluso
Użytkownik

|
|
Niestety, jestem z rocznika 1990 Za to mój kuzyn (ten młodszy) jest z rocznika 1996. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moussa
Użytkownik

|
|
| A proboszcz parafii w Przecławiu was jeszcze nigdy nie ochrzanił, że zamiast do kościoła chodzić w piłkę gracie, Jakubie Burnat? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bocian!
Użytkownik

|
|
| Macaluso napisał(a): | | Otóż - czy gracie w piłkę amatorsko, np. w ogródku czy gdziekolwiek w nietypowym miejscu? |
Gram w piłkę na ulicy, celuję głównie w torby z zakupami przechodniów.
Jak chcesz mieć dobrą bramkę to weź ze mnie przykład. Zapierdol ze 3 sygnalizatory świetlne zespawaj rurki wbij w ziemie i będzie bramka zajebista, a światła odkręć, będą na dyskotekę. A jak chcesz mieć siatki to podwędź sąsiadowi z ogrodzenia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benny
Użytkownik

|
|
| Bocian, a czy podwędzenie siatki od sądiada nie jest karalne? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adzio
Użytkownik

|
|
Moim zdaniem, dobrym materiałem na bramkę może być taka bramka informacyjna gdzie są pokazane kierunki na, dajmy na to Warszawę,Olsztyn,Suwałki,Mińsk Mazowiecki .
O coś takiego : http://www.auto-swiat.pl/g/ArtykulyFotografie.Fotografia.aspx/600/0/autoswiat/1128667211308.jpg
Wysoka, szeroka- będziesz miał okazję do kapitalnych parad !
Na sam początek jednak radzę jednak aby jak stoisz na bramce to strzelający kolega żeby krzyczał przed oddaniem strzału np.Torespol ! (patrz link wyżej)
Będzie to znaczyło że strzela w prawą twoją stronę więc będziesz miał okazję do kapitalnych interwencji .
Co do zdobycia bramki to idziecie nocą ją wykopać, potem kroicie z najbliższej budowy żurawia i przenosicie ją na wasze Santiago Bernabeu a.k.a ogródek i gracie do woli _________________ ZAMIAST SIEDZIEĆ BEZCZYNNIE W INTERNECIE JAK TA ŁAJZA TO MOŻE ZROBIŁBYŚ COŚ POŻYTECZNEGO .JEŻELI ZDAŁEŚ SOBIE Z TEGO SPRAWĘ TO KLIKAJ CODZIENNIE W TE STRONY :
www.pajacyk.pl
www.okruszek.org
www.polskieserce.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paulinho
Użytkownik

|
|
zawsze jest też w odwodzie bramka SMS, ale to już większy rozmiar kapelusza _________________ "Nawet, jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili, pokaż, że się mylili" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LeeBrown Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| Bocian! napisał(a): | | Gram w piłkę na ulicy, celuję głównie w torby z zakupami przechodniów. |
a ja ostatnio celowalem w staruszki z torbami jak trafilem to kolega podbiegal i zabieral im caly dorobek z biedronki oo tam to sa smakolyki hoho...
| benny napisał(a): | | Bocian, a czy podwędzenie siatki od sądiada nie jest karalne? |
jest slyszalem ze za to wywozi sie na Sybir _________________ Mowienie o sobie jest jak publiczna masturbacja.
Jestem juz tu tak dlugo a Wy ciagle dajecie sie nabierac.
KIC KIC króliczki :* |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wanatimo
Dobry pomocnik. Dzieki Wam.
|
|
| Ślązek napisał(a): | Witam, z tej strony Marcin Dorna. Jestem trenerem reprezentacji Polski do lat 16. Kolego Macaluso, obejrzałem twoje filmiki i jestem pod wrażeniem twoich umiejętności. Czy byłbyś w stanie przyjechać w dniu 18.11.2009 do Ciechanowa na konsultacje szkoleniową naszej kadry? Skład kadry ogłosiłem już kilka dni temu ( http://pzpn. pl/jun1994.php?inf=16656 ), ale w ostatniej chwili "wypadł" z niej nasz podstawowy bramkarz i muszę go kimś zastąpić.
Po więcej szczegółów proszę zgłosić się pod mój numer telefonu 502 737 736.
Pozdrawiam - Marcin Dorna. |
Marcin Dorna to porzadny czlowiek. Macaluso, jesli z jakichkolwiek powodow nie przyjmiesz jego propozycji, to ja mam inna.
W rzeczywistym zyciu jestem dyrektorem cyrku Roncalli. I mozesz nam pomoc. Dwie z szesciu naszych tresowanych fok, zapadly na swinska grype. Rokowania sa niedobre. Moze by tak Ty z kuzynem... no wiesz.
Ja sie co prawda z Ciebie wczesniej troche wysmiewalem, ale to tylko zazdrosc i wiesz, nasze foki byly wtedy zdrowe. Jesli nam nie pomozesz to klapa. Nasz klaun to szyderca i sam programu nie uratuje. Liczymy na Ciebie i kuzyna. _________________ Gwen Stefani, Early Winter. Nawet w zimie moze byc cieplo. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|