| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Martinez Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| odra_1945 napisał(a): | | A szkoda bo chlopak ma talent.Widizlaem go kilka razy i to napewno nie Gilardino ale moze za 4-5 lat bedzie gwiazda ligi wloskiej |
Tenże wiecznie rezerwowy Borriello za 4-5 lat będzie miał prawie trzydziestkę na karku. Łowco talentów. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Annihilator
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Tenże wiecznie rezerwowy Borriello za 4-5 lat będzie miał prawie trzydziestkę na karku. Łowco talentów. |
Toche offtop, hiszpańskie media wśród talentów, którymi powinna zaintereswoać się PD wymieniły min.: Matusiaka, Naniego i Carew (tego z Lyonu). Młody nieodkryty nigdy talent _________________ Michael Ballack! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bartłomiej
Użytkownik

|
|
Gazzetta podaje, że z starań Milanu o Oddo (jak zwykle) nic nie wyszło. Rozbieżność wynosi 2 miliony €. W tej chwili mówi się o Belettim z Barcelony za 5 milionów €. Kontrakt trzyletni. W mojej opinii również nic z tego nie wyjdzie. _________________ FORZA INTER |
|
| Powrót do góry |
|
 |
macio9-13 Obecnie zbanowany Użytkownik

Dołączył: 10 Cze 2005 Posty: 134 Skąd: wziąć kasę na SE K800i???
|
|
Milanowi przydałby się jakiś młody dobry napastnik bo jeśli Borrielo zawieszą to Gilardino sam nic nie zdziała. Inzaghi jest już niemłody a Oliveira nie gra zbyt dobrze. Mogą kupic Matusiaka _________________ wyniki najnowszych sondazy: 70% Polakow w listach do św. Mikołaja poprosiło o V RP |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Villa7
Użytkownik

|
|
| Bartłomiej napisał(a): | | Gazzetta podaje, że z starań Milanu o Oddo (jak zwykle) nic nie wyszło. Rozbieżność wynosi 2 miliony €. W tej chwili mówi się o Belettim z Barcelony za 5 milionów €. Kontrakt trzyletni. W mojej opinii również nic z tego nie wyjdzie. |
a ty co Jestes jakis działacz Milanu ?? Wyluzuju ani Oddo ani Belleti nie są potrzebni juz wiadomo (chyba)ze do Milanu przejdą:
Antonio Cassano (Real Madryt - wypożyczenie)
Leonardo Grimi (Boca - 2mln E)
Sergio Ramos (Real Madryt - Nie ustalono)
Vincenzo Iaquinta (Udinese Calcio - 19,5 mln E)
Vincenzo Montella (AS Roma - wypożyczenie)
Edu Dracena (Argentyna? - ??)------------------------------------------------------------------------------------- _________________ !+FORZA AC MILAN+! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wojtek Wróblewski
Użytkownik

Dołączył: 10 Lip 2006 Posty: 346 Skąd: Corso Galileo Ferraris 32, 10128 Torino
|
|
| krisulex napisał(a): | | Mi również wydaje się, że póki co, Cassano jest piłkarzem miernym. Połowę swoich atutów trac przez głupotę, zamiast rozwijać się ejst coraz slabysz, a takich piłkarzy w Milanie nie potrzeba, za to Oddo byłby trafna decyzją, z tym że nie jest to inwestycja na przyszłośc, gdyż to piłkarz dość wiekowy, działacze Milanu powinni rozejrzeć się za kimś utalentowanym do defensywy. |
Chłopak nie ma charakteru do gry w profesjonlanym Futbolu. Jego wielkim błędem była przeprowadzka na Santiago Bernabeu. Cassano nawet nie tak źle radził sobie w Romie. Facet już ma 30 na karku i myślę, iż powinnien on wrócić już w tym okienku transferowym do Włoch, najlepiej do drużyny w której miałby pewne miejsce w pierwszym składzie. Nie ryzykowałbym w jego przypadku do Milanu, bo jak wiadomo Rossoneri, dysponują kilkoma uznanymi w piłkarskim świecie napastnikami, choć w tym sezonie nie mają czym się chlubić, gdyż Milan do tej pory strzelił zaledwie 22 gole z czego tylko 9 padło łupem snajperów z Milanu. Milan nie jest miejscem w którym Cassano mógł by się odrodzić. Najlepiej byłoby gdyby napastnik Realu trafił do Romy, uważam, iż właśnie tam jest jego miejsce. Choć z drugiej strony także ciężko byłoby mu tam przebić się do pierwszej 11- stki. _________________ "Cieszy mię ten rym: Polak mądr po szkodzie
lecz jesli prawda i z tego nas zbodzie,
nową przypowieść polak sobie kupi,
że i przed szkodą i po szkodzie głupi" |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Bartłomiej napisał(a): | | Gazzetta podaje, że z starań Milanu o Oddo (jak zwykle) nic nie wyszło. |
Nikt z tego powodu płakać nie będzie.
| Bartłomiej napisał(a): | | W tej chwili mówi się o Belettim z Barcelony za 5 milionów €. Kontrakt trzyletni. |
Nie wiem, czy nie byłoby to lepsze wyjscie. Ile miał kosztować Oddo?
| Villa7 napisał(a): | | Leonardo Grimi (Boca - 2mln E) |
Bardzo proszę.
| Villa7 napisał(a): | | Vincenzo Iaquinta (Udinese Calcio - 19,5 mln E) |
Mam nadzieję, że to żart. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Annihilator
Użytkownik

|
|
[quote="Villa7"]Antonio Cassano (Real Madryt - wypożyczenie) | Villa7 napisał(a): | | Antonio Cassano (Real Madryt - wypożyczenie) Leonardo Grimi (Boca - 2mln E) Sergio Ramos (Real Madryt - Nie ustalono) Vincenzo Iaquinta (Udinese Calcio - 19,5 mln E) Vincenzo Montella (AS Roma - wypożyczenie) Edu Dracena (Argentyna? - ??) |
Jeżeli to mają być transfery Milanu to z całym szacunkie dupne. Cassano i Montella w moim odczuciu niepotrzebni. Ramos? Średni obrońca, zawsze mają w odwodzie Costacurte (który pewnie będzie grał po 50). Nie wiem czy Grimi i Dracena się sprawdzą, bo nie znam ich za bardzo. _________________ Michael Ballack! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krisulex
Użytkownik

|
|
| Wojtek Wróblewski napisał(a): | | Facet już ma 30 na karku i myślę, |
Niespełna 25 lat to trzydziestka na karku?? | Wojtek Wróblewski napisał(a): | | Choć z drugiej strony także ciężko byłoby mu tam przebić się do pierwszej 11- stki. |
A mi się wydaje, że wręcz przeciwnie, gdyby przepracował porządnie okres przygotowawczy, mógłby grać w Romie, nawet w podstawowym skłądzie, zwłaszcza, że brakuje zespołowi typowego napastnika. | Martinez napisał(a): | | Nie wiem, czy nie byłoby to lepsze wyjscie. Ile miał kosztować Oddo? |
Rówieśnik Oddo, w dodatku nie wiadomo jak zaklimatyzuje się na Półwyspie Apenińskim, moim zdaniem z dwojga staruchów lepiej zainwestować w sprawdoznego w Italii Oddo. A wracając do tematu Cassano- powinien czym prędzej odejśc z realu, tam juz nic nie zdziała, powinien obrać keirunek na Włochy, ale na jego miejscu z pokora przyjąłbym miejsce w podstawowym składzie ligowego średniaka, w którym mógłby się wybic i zwrócić na siebie uwagę innych menedżerów, ale znajac rozpuszczonego Włocha, nie zrobi tak i od razu będzie chciał grac pierwsze skrzypce w wielkim klubie. A swoją dorgą, mam nadzieję, że np. Juventus zainteresuje się nim, po odbudowaniu formy mógłby razem, z Bojinovem stanowic przyszłość Starej Damy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bartłomiej
Użytkownik

|
|
| Villa7 napisał(a): | | a ty co Jestes jakis działacz Milanu ?? |
A co? Nie mogę tu pisać i wyrażać swoich opinii? | Martinez napisał(a): | | Ile miał kosztować Oddo? |
6-10 mln €. Według mnie za 8,5 Lazio by go oddało.
Villa7 Po pierwsze Twoja lista jest całkowicie wzięta z kosmosu. Bardzo zdziwię się jeśli do Milanu przyjdzie chociażby dwóch z wymienionych w Twoim poście (co najwyżej może uda się zakontraktować jedego z tych latynosów). Dlaczego? Wczoraj czytałem stanowisko Realu na temat Cassano. Interesuje ich wyłącznie sprzedaż. Pieniądze lub Kaka za Cassano + kasa- to nierealne. Sam wychowanek Bari nie chce być wypożyczonym. Interesuje go wyłącznie transfer definitywny. Poza tym nie mógłby zagrać w Lidze Mistrzów. Na dobrą sprawę to jest do dogadania tylko jeden i drugi klub robią przeszkody. Porozumienie z Iaqiuntą jest jeszcze dalej niż z Oddo. Nie wierzę, że Rossonerri są skłonni wydać 20 milionów już teraz. A jaki interes miałby Real puszczając Ramosa? Rozbawiłeś mnie tą wiadomością. Trzeba mieć nierówno w głowie, aby wierzyć w takie coś. A Edward Cecot czasem też się nie pojawił w plotkach? Montella miał propozycje z Wysp Brytyjskich i raczej tam wyląduje. Nie sądzę, aby chciał grać w Milanie po latach bycia Romanistą. Transferów południowców nie komentuję, po prostu nie mam informacji na ich temat. _________________ FORZA INTER |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
| Villa7 napisał(a): | | Sergio Ramos (Real Madryt - Nie ustalono) |
Brat Ramosa, a jednocześnie jego agent odrzucił ofertę klubu z Mediolanu.
Poza tym użytkowniku Villa7 ta lista to się wzięła z wyobraźni rozumiem?
Co do transferu Massimo Oddo, to trochę szkoda mi kibiców AC Milan. Prawy obrońca Lazio jest wyróżniającym się piłkarzem stołecznej drużyny. Jest to już któryś z kolei dobry sezon Włocha. Niestety ma on już na karku 30 lat. AC Milan mógłby zainteresować się talentem z Argentyny w postaci Gustavo Cabrala. Stoper ten jest młody, lecz już jest wyróżniającą się postacią w Argentyńskiej Primera Division. Gra w Racingu i myślę, że wielkiej fortuny by nie kosztował. Jest to oczywiście nazwisko wzięte z głowy, nie żaden gracz z "listy transferowej" Rosso-Nerich. _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
| Villa7 napisał(a): | Antonio Cassano (Real Madryt - wypożyczenie)
Edu Dracena (Argentyna? - ??) | Powiedzmy, że ta lista nie jest z dupy wziętam, i jest w niej choć trochę prawdy. Dracena jest Brazylijczykiem, ale to mało ważne. Cieszy to, że Milan interesuje się pozyskaniem dwóch młodych piłkarzy. Grimi i Dracena zapewnie nie będą kosztować zbyt wiele, więc jak najbardziej Rossonerim opłaca się ich ściągnięcie. Skoro pozyskaniem tych dwóch zawodników interesuje się taki klub jak Milan, to świadczy to tylko o tym, że talent to oni faktycznie mają. Dracena do tej pory dwukrotnie grał w reprezentacji Brazylii. Ewentualne przyjście na San Siro Montelli porównać można do transferu Cassano. Obaj już od dłuższego czasu nie mogą złapać dorej formy. Pozyskanie Montelli czy Cassano nie rozwiąże problemów Milanu w ataku. Gilardino wraca do formy, ale za to Oliveira i Inzaghi znajdują się w kryzysie. Iaquinta to dla mnie piłkarzy przereklamowany. Ma kosztować prawie 20 milionów euro (jeśli wierzyć w to, co napisał Villa7), a do tej pory oprócz hat-tricka w Lidze Mistrzów nie pokazał tak naprawdę niczego szczególnego. Co do transferu Sergio Ramosa, to jedynym plusem jego kupna byłoby odmłodzenie kadry. Bo pożytku to pewnie z niego żadnego by nie było. Ramos to dla mnie piłkarz o przeciętnych umiejętnościach. Potwierdza to fakt, że Real chce się go pozbyć. Belletti nie jest w stanie wywalczyć sobie miejsca w podstawowym składzie Barcelony, więc pewnie i w Milanie się nie sprawdzi. Jego kupno okazałoby się pewnie tylko nie potrzebnie wydanymi pieniędzmi. Z całej tej listy to tylko pozyskanie Grimiego i Draceny będą chyba dobrym rozwiązaniem. _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
V-res3t
Gość
|
|
| Powstało 'coś' po rozpadzie Fossa Dei Leoni? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
odra_1945 Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
| Cytat: | | Sergio Ramos (Real Madryt - Nie ustalono) Vincenzo Iaquinta (Udinese Calcio - 19,5 mln E) |
Hahaha.Kolego dzisiaj nie 1 kwiecień.Szybciej ustalaj ta dene za ramosa bo nie uwierze.Jak dasz mniej niz 25 to sie zdziwie.A Iaquinta ma tylko zlozyc podpis pod kontraktem z Chealsea bo ponoc Mourinho jest zachwycony mistrzem swiata.
Martinez-ty interesujesz sie wloska pilka?Ogladasz mecze Lazio?Widac nie bo jesli uwazasz ze Oddo nie jest przydatny w Milanie to sie grubo mylisz.Radze ci poogladac mecze Lazio z ostatnich dwoch sezonow.Zobaczysz kto jest jednym z najlepszych obroncow w Serie A. _________________ Chętnych do gry w IFQ zapraszam pod numer 2768702 lub 8880936. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| odra_1945 napisał(a): | | Martinez-ty interesujesz sie wloska pilka? |
Skąd. Poza Milanem same ogórki tam grają. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Diamond BLR
Użytkownik

|
|
| Согласно информации итальянских СМИ, "Милан" не прочь усилить свой состав за счет защитника "Ромы" Филиппа Мексеса. В качестве компенсации за француза "северяне" предлагают 10 миллионов евро и бека "красно-черных" Каху Каладзе. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
Trener Lazio - Delio Rossi powiedział, że jeśli Massimo Oddo chce opuścić rzymski klub, to on nie będzie go zatrzymywać. Wydaje się więc, że podpisanie kontraktu z Oddo będzie tylko formalnością. [img:a20b9b33cb]http://www.massimooddo.com/foto1.gif[/img:a20b9b33cb] _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Tam, gadają o jakimś Cassano, a Huntelaara by ściągnęli. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Tam, gadają o jakimś Cassano, a Huntelaara by ściągnęli. | Wiadomo, ale Huntelaar będzie kilka razy droższy od Cassano, a według polityki tranferowej Milanu to się ewidentnie nie opłaca. Rossoneri wolą kupić 3 słabych piłkarzy na ławkę rezerwowych, niż jednego dobrego do pierwszego składu. Zdecydowanie łatwiej jest pozyskać Cassano, podobno wielce utalentowanego zawodnika. Tyle, że ten talent nigdy jeszcze nie dał znać o sobie. Poza tym każdy lepszy klub wie, że kupno Cassano to tylko strata kasy, bo pożytku z niego żadnego nie będzie. Tylko do władz Milanu to nie dociera. _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Annihilator
Użytkownik

|
|
| Ślązek napisał(a): | | Zdecydowanie łatwiej jest pozyskać Cassano, podobno wielce utalentowanego zawodnika. |
Ale Cassano się nie zgadza na wypożyczenie. Jeżeli Milan nie zechce go kupić, to Włoch zostanie w Realu. Na szczęscie dla Milanu. Ściągnięcie Huntelaara byłoby zdecydowanie korzystniejszym rozwiązaniem. A wg. mnie mogliby kupić Lukę Toniego. _________________ Michael Ballack! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Diamond BLR
Użytkownik

|
|
Annihilator | Cytat: | | Ale Cassano się nie zgadza na wypożyczenie. Jeżeli Milan nie zechce go kupić, to Włoch zostanie w Realu. Na szczęscie dla Milanu. Ściągnięcie Huntelaara byłoby zdecydowanie korzystniejszym rozwiązaniem. A wg. mnie mogliby kupić Lukę Toniego. |
"Реал" оценил Кассано в 2,8 млн фунтов Спортивный директор "Реала" Предраг Миятович объявил, что клуб готов продать итальянского нападающего Антонио Кассано за 2,8 млн фунтов. Это на 700 тысяч фунтов меньше, чем было заплачено мадридцами "Роме" в январе этого года. "Кассано хороший парень, но иногда он совершает абсолютно бездумные поступки" - заявил Миятович. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Diamond BLR
Użytkownik

|
|
| Jeden z najlepszych obrońców wytępujących na co dzień w Serie A, gracz AS Romy, Philippe Mexes po raz kolejny łączony jest z zespołem AC Milanu. Władze Rossoneri za wszelką cenę chcę zatrudnić młodego i doświadczonego stopera. Agent Francuza, Olivier Jouanneaux przyznał, że zarówno zarząd mediolańczyków, jak i wysłannicy Juventusu Turyn, są poważnie zainteresowani zatrudnieniem jego klienta. Obydwie drużyny zaproponowały Mexesowi 5-letni kontrakt. Za sezon gry były gracz Auxerre miałby zarobić 2 miliony funtów. Milan, by przebić ofertę Starej Damy, do nie ujawnionej jeszcze sumy gotówki "dorzucił" swojego gracza, Kakhe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
| Diamond BLR napisał(a): | | Согласно информации итальянских СМИ, "Милан" не прочь усилить свой состав за счет защитника "Ромы" Филиппа Мексеса. В качестве компенсации за француза "северяне" предлагают 10 миллионов евро и бека "красно-черных" Каху Каладзе. | W sumie to Kaladze w Milanie jesienią zaliczał przyzwoite występy, więc bardziej opłacałoby się sprzedanie na przykład Simica. Meczu z udziałem Mexesa to ja nie widziałem chyba ani jednego w tym sezonie, więc nawet nie wiem, w jakiej jest teraz formie. Pamiętam, że chyba 2 lata temu zainteresowanie nim było olbrzymie. Francuza w swoich składach chciały mieć najlepsze europejskie kluby. Ostatecznie Mexes pozostał w Romie, a od tego czasu chyba żaden klub nie złożył oferty kupna Francuza. Może i Mexes by się przydał w Milanie, wszak jest to zawodnik młody i utalentowany, ale w jakiej teraz jest formie to nawet nie wiem ... _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Ślązek napisał(a): | | Może i Mexes by się przydał w Milanie, wszak jest to zawodnik młody i utalentowany, ale w jakiej teraz jest formie to nawet nie wiem ... |
Przydałby się, z tym, że nie wiem, na ile sensowne jest oddawanie uniwersalnego Kaładze w sytuacji, gdy pół obrony ma kontuzje a Maldini, Costacurta i Cafu niedługo umrą na boisku. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Przydałby się, z tym, że nie wiem, na ile sensowne jest oddawanie uniwersalnego Kaładze w sytuacji, gdy pół obrony ma kontuzje a Maldini, Costacurta i Cafu niedługo umrą na boisku. | No właśnie. Tak jak pisałem, Kaladze w tym sezonie gra przyzwoicie. Jest przede wszystkim przydatny w akcjach ofensywnych. Ale Mexes nie przyjdzie do Milanu, gdy Kaladze nie odejdzie do Romy. I pewnie Milan będzie musiał jeszcze dopłacić za Francuza. Już nie wiem co lepsze. _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Ślązek napisał(a): | | Ale Mexes nie przyjdzie do Milanu, gdy Kaladze nie odejdzie do Romy. I pewnie Milan będzie musiał jeszcze dopłacić za Francuza. Już nie wiem co lepsze. |
Najlepsze byłoby nie oddawać Kaladze tylko dorzucić parę milionów do Mexesa. Znajac jednak życie ani Mexes nie przyjdzie, ani Kaladze nie odejdzie. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Joopiter
Moderator

|
|
Co raz wiecej slychac o zainteresowaniu Milanu Bellettim. Mialby podobno zastapic Cafu. No coz, zawsze to o 6 lat mlodszy zawodnik Ja tam bym sie cieszyl, to najlepsza pora dla Barcy, zeby pozbyc sie coraz mniej przydatnego pilkarza za w miare duze pieniadze. A Belletti mimo wszystko ciagle jeszcze jest dobrym pilkarzem (znalazl sie wsrod 5 najlepszych prawych obroncow roku wg uefa) i Milan mialby z niego pocieche jeszcze co najmniej przez 1-2 sezony. _________________ ...everything is dust in the wind... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Najlepsze byłoby nie oddawać Kaladze tylko dorzucić parę milionów do Mexesa. Znajac jednak życie ani Mexes nie przyjdzie, ani Kaladze nie odejdzie. | Najlepiej. Na pewno Milan stać na wydanie kilku milionów na Mexesa, ale czy działacze Romy na to pójdą ? Albo odbędzie się wymiana, przy której Milan dopłaci Romie, albo z transferu nic nie wyjdzie. Jeśli nic nie wyjdzie, to tak jak pisze Joopiter Milan postara się o pozyskanie Bellettiego. Dziwię się, że Barcelona go nie chce, a Rossoneri przymierzają się do jego kupna ... Już chyba pisałem, że według mnie Belletti jest piłkarzem co najwyżej przeciętnym. W sumie, to teraz działacze Milanu są w trudnej sytuacji, ponieważ wszyscy kibice domagają się zmiany pokoleniowej, przynajmniej w defensywie. Ale jeśli już kupować, to nie jakiś ogórków, tylko porządnych zawodników. Była mowa o Alexie z PSV, była mowa o kilku innych solidnych obrońcach. Nie rozumiem więc, dlaczego Milan przymierza się do kupna takiego piłkarza jak Belletii ... _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Jesli Oddo jest kiepski to dlaczego mieliby kupowac Mexesa ktory jest gorszy od niego?Ja bym powalczyl o Alvesa a jesli sie nie uda to ciekawym pilkarzem jest tez Rafinha.A Kaladze sprzedac gdzie s do jakiejs Atalanty Bergamo czy Torino.Pomyslalbym tez o zakupie dobrego i taniego stopera jakim jest Serdar Tasci z VFB.A jako napastnik(on jest akurat ofensywnym pomocnikiem ale czesto gra za Kollerem i jest najlepszym strzelcem Monaco) Serge Gakpe.Niby nie znani zawodnicy a jednak talenty.Obaj to tureccy imigranci ale swoja bra przypominaja raczej brazylijczykow. _________________ Chętnych do gry w IFQ zapraszam pod numer 2768702 lub 8880936. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaczorlaziale
Użytkownik

|
|
Tak się składa, że Oddo narazie jest najlepszym prawym obrońcą w Italii.
Milan daje 10 mln i połowe karty Foggi i Oddo może iśc, ale byłaby to olbrzymia strata dla zespołu. Bez Oddo ciężko będzie walczyć o LM _________________ Warszafski Deszcz Ciągle Pada
"Zanim zaczniesz rewolucje bo jest na to moda to sprawdź gdzie zrobili twojego iPoda, zobacz dookoła gdzie to wszystko Made In...skończ pajacować nie rób komedii" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mariuszf
Użytkownik

|
|
| odra_1945 napisał(a): | | Jesli Oddo jest kiepski to dlaczego mieliby kupowac Mexesa ktory jest gorszy od niego |
NIE WIEM NA JAKIEJ PODSTAWIE WYCIAGNELES WNIOSE ZE MEXES JEST GORSZY OD ODDO. NA TEJ ZE ODDO STRZELA JAK NA OBRONCE DUZO BRAMEK 3/4 Z RZUTOW KARNYCH? OBRONCA MA CHRONIC BRAMKE A WTYM JEST LEPSZY MEXES. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| mariuszf napisał(a): | | odra_1945 napisał: Jesli Oddo jest kiepski to dlaczego mieliby kupowac Mexesa ktory jest gorszy od niego NIE WIEM NA JAKIEJ PODSTAWIE WYCIAGNELES WNIOSE ZE MEXES JEST GORSZY OD ODDO. NA TEJ ZE ODDO STRZELA JAK NA OBRONCE DUZO BRAMEK 3/4 Z RZUTOW KARNYCH? OBRONCA MA CHRONIC BRAMKE A WTYM JEST LEPSZY MEXES. |
Czy ja cos mowilem o bramkach?Po prostu jest solidniejszy w defensywie i potrafi podniesl zespol i jego morale(co Mexes nie potrafi uczynic).A wogole to doswiadczony zawodnik.A wogole to dobrze ze strzela bramki.To tez wazne.A jesli Mexes nie strzela bramek to znaczy ze jest lepszym obronca bo obroncy nie powinni strzelac bramke?Aha i taka porada:obok klawisza A jest taki dluzszy przycisk i tam pisze "Caps Lock".Radze ci go od czasu do czasu uzyc. _________________ Chętnych do gry w IFQ zapraszam pod numer 2768702 lub 8880936. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mariuszf
Użytkownik

|
|
| Ok dobra przyznaje ci racje. To w sumie jest sprawa gustu. Tobie bardziej podoba sie gra oddo , mi mexesa. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benek1987
Użytkownik

|
|
| Cytat: | | Tobie bardziej podoba sie gra oddo , mi mexesa. |
A mi gra Costacurty, a wcale nie jestem jego wnukiem. _________________ I kill niggaz who think they bite vicious,
but you a female, dog, that's why y'all like bitchin instead.
www.rap-al-ism.blogspot.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mariuszf
Użytkownik

|
|
| benek1987 napisał(a): | | A mi gra Costacurty, a wcale nie jestem jego wnukiem |
Hehehehe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RoSsOnErO
Użytkownik

|
|
co z was za tifosi rossoneri jak nie macie szacunku dla zawodników którzy budowali wielką potęge milanu przez ostatnie 20 lat , strasznie mnie to wkur.. jak ktos mi tu nadaje na paolo i billiego , troche szacunku
chyba że Milan zainteresował was po 2003 r.
ostatnio oglądałem mecz milanu z 2000 r. to maldini mial taki gaz ze nawet nasz żęleń by go nie dogonił , wiem że można powiedzieć było minelo ... ale jako wieloletni fan milanu oczekuje troche szacunku dla naszych weteranów.
co do transferów to znając szczodrośc silvio i łysego to milan zakónczy zimowe mercatto na leandro gimim , który grał w racingu a nie w boca jak jakis znawca napisał...
cieszy mnie postawa gilli i mam nadzieje ze olivieira tez wrcóci do swojego poziomu
pozdrawiam szczęśliwego nowego roku _________________ FOSSA DEI LEONI (1968-2005) -molto grazie ragazzi
Grazie Rui, per sempre in mìo cuore !!!
"Dla mnie to zabawa, nie potrafię postrzegać piłki jako pracy. Gdyby to była praca, porzuciłbym ją już kilka lat temu, a ponieważ to zabawa, choć traktowana na serio, bawi mnie wciąż jak małego chłopca"-Paolo Maldini |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
| RoSsOnErO napisał(a): | | co do transferów to znając szczodrośc silvio i łysego to milan zakónczy zimowe mercatto na leandro gimim , który grał w racingu a nie w boca jak jakis znawca napisał... | Niby kto pisał, że Grimi gra w Boca ? A tak dla potwierdzenia - [url=www.racingclub.com/default.htm]1[/url] , [url=it.wikipedia.org/wiki/Leandro_Grimi]2[/url] , [url=en.wikipedia.org/wiki/Racing_Club_de_Avellaneda]3[/url]
| RoSsOnErO napisał(a): | | co z was za tifosi rossoneri jak nie macie szacunku dla zawodników którzy budowali wielką potęge milanu przez ostatnie 20 lat , strasznie mnie to wkur.. jak ktos mi tu nadaje na paolo i billiego , troche szacunku | Nie to, że nie mamy szacunku, ale trzymanie w składzie takich dziadków jak Maldini czy Costacurta to nieporozumienie. Oboje mają problemy z wytrzymaniem na boisku 60 minut, a co dopiero mówić o rozegraniu dobrze pełnego spotkania. I co z tego, że "budowali wielką potęgę Milanu" przez x lat ? Swoje pograli, niech zrobią miejsce młodszym. Za zasługi nikt ich w składzie nie będzie trzymać. _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RoSsOnErO
Użytkownik

|
|
| Villa7 napisał(a): | | Bartłomiej napisał(a): | | Gazzetta podaje, że z starań Milanu o Oddo (jak zwykle) nic nie wyszło. Rozbieżność wynosi 2 miliony €. W tej chwili mówi się o Belettim z Barcelony za 5 milionów €. Kontrakt trzyletni. W mojej opinii również nic z tego nie wyjdzie. |
a ty co Jestes jakis działacz Milanu ?? Wyluzuju ani Oddo ani Belleti nie są potrzebni juz wiadomo (chyba)ze do Milanu przejdą:
Antonio Cassano (Real Madryt - wypożyczenie)
Edu Dracena (Argentyna? - ??) ------------------------------------------------------------------------------------- |
wcale nie za zasługi , ile razy costacurta wejdzie na boisko to imponuje spokojem pomimo braku szybkosci potrafi dobrze się ustawic itp. chociaż ostatnio gra niewiele prawie w ogóle wiec nie mów że gra , a paolo ostatnio przed kontuzją ile razy wszedł na boisko to wcale nie odstawał od kaladze , nesty czy innych obrońców...
pozatym grają bo nie czują oddechu na plecach młodych gniewnych , którzy byliby wstanie zmienić warte . Maldini zadebiutował w wieku niespelna 17 lat i przed ponad 20 lat nie oddał miejsca w składzie , a teraz brakuje takich chłopakow . i jescze to słowo dziadków ehh...
założe sie ze jesli w milanie pojawiłby sie jakis piłkarz który byłby w stanie wygryźc ze składu tych weteranow to napewno starsi zaczeliby odchodzić . Gdybym to ja był na ich miejscu i niewidzialbym godnych zastępców to grałbym dalej , tyle na ile pozwala zdrowie , a samego siebie jest łatwo oszukac jeżeli sie coś kocha- a ci piłkarze kochają ten klub i napewno nie chcą dostrzegać swoich błędów ktore popełniają związanych z wiekiem i nie już tą dynamiką czy kondycją , no ale skoro to nie ma żadnych konsekwencji nie ma presji ze jeśli zawale to wskakuje młodzian to wiesz można tak grac do końca...
wiec szlag mnie trafia jak najbogatszy czlowiek we włoszech skąpi euro na zakup młodych zdolnych następców... naszych legend _________________ FOSSA DEI LEONI (1968-2005) -molto grazie ragazzi
Grazie Rui, per sempre in mìo cuore !!!
"Dla mnie to zabawa, nie potrafię postrzegać piłki jako pracy. Gdyby to była praca, porzuciłbym ją już kilka lat temu, a ponieważ to zabawa, choć traktowana na serio, bawi mnie wciąż jak małego chłopca"-Paolo Maldini |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benek1987
Użytkownik

|
|
| RoSsOnErO napisał(a): | | Gdybym to ja był na ich miejscu i niewidzialbym godnych zastępców to grałbym dalej |
Kibice wymagają, poza przywiązaniem do klubu, również wyników. Nie oczekuj od nas, że będziemy się zachwycać nad tym, jak to oni pięknie grają 60 minut, skoro to się nie przekłada na efektywność. I skończ z tym, że nie odstają od pozostałych obrońców. _________________ I kill niggaz who think they bite vicious,
but you a female, dog, that's why y'all like bitchin instead.
www.rap-al-ism.blogspot.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
| RoSsOnErO napisał(a): | | Villa7 napisał(a): | | Leonardo Grimi (Boca - 2mln E) |
| Jego wiedza o Milanie jest porażająco niska, więc nie ma się co przejmować. | RoSsOnErO napisał(a): | | wcale nie za zasługi , ile razy costacurta wejdzie na boisko to imponuje spokojem pomimo braku szybkosci potrafi dobrze się ustawic itp. chociaż ostatnio gra niewiele prawie w ogóle wiec nie mów że gra , a paolo ostatnio przed kontuzją ile razy wszedł na boisko to wcale nie odstawał od kaladze , nesty czy innych obrońców... | Co do Costacurty to powiem tylko tyle, że jak wchodzi na ostatnie 15, czy 20 minut meczu to nie ma się co dziwić, że nie gra najgorzej. Sęk w tym, że on chyba nie wytrzymałby teraz nawet 90 minut na boisku. A Maldini może i grał przyzwocie w tej rundzie, ale akurat Kaladze i Nesta prawie za każdym razem byli lepsi od niego. Poza tym oprócz tych dwóch piłkarzy mamy jeszcze znajdującego się w tej chwili w dobrej dyspozycji Bonerę, a także Jankulovskiego do gry w obronie. Nawet nie wiadomo, czy jak Maldini wróci do pełni formy, to czy znajdzie się dla niego miejsce w pierwszej jedenastce. | RoSsOnErO napisał(a): | | pozatym grają bo nie czują oddechu na plecach młodych gniewnych , którzy byliby wstanie zmienić warte . Maldini zadebiutował w wieku niespelna 17 lat i przed ponad 20 lat nie oddał miejsca w składzie , a teraz brakuje takich chłopakow . | Racja. Primavera Milanu na mało się zdaje. W tym sezonie w pierwszym składzie Milanu, z tego co pamiętam zadebiutowali tylko Darmian, Lunati i Antonelli, z których póki co pożytku nie ma, i pewnie w tym sezonie nie będzie.
| RoSsOnErO napisał(a): | | założe sie ze jesli w milanie pojawiłby sie jakis piłkarz który byłby w stanie wygryźc ze składu tych weteranow to napewno starsi zaczeliby odchodzić . | Grimi przyjdzie, to może chociaż Costacurta odejdzie na zasłużoną emeryturę. _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|