| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Paweuu
Użytkownik

|
|
| Lukasgol napisał(a): | Co do Oddo to ciekawe,ze byl do wypierdolenia caly czas,a teraz gra...
|
Najwidoczniej awansował na Wielkiego Mistrza. Nie ma ludzi, nie ma kim grać. Nie ma kto trenować, nie ma kto dawać pieniądze. Bieda kurwa bieda. _________________ Poznasz głupiego po czynach jego...
Zostańmy Idiotami |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madsen
Użytkownik

|
|
Storari do kadry! Gdzie on się podziewał przez ostatnie dwa lata, kiedy to ból sprawiało mi oglądanie popisów Didy i Kalaca?! Levante? Cagliari?
Ciekawe czy w Amsterdamie dali by się zrobić w taki deal z wymianą Huntelaara na Suareza? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pirania26 Ostrzeżenia : 2 Użytkownik

|
|
| Madsen napisał(a): | | Ciekawe czy w Amsterdamie dali by się zrobić w taki deal z wymianą Huntelaara na Suareza? |
Nie bylaby to zamiana siekierki na kijek? Widze pomiedzy nimi pewne analogie. Suarez ładuje bramki w przecietnej Eredivisie i jest niesprawdzony w klasowej lidze podobnie jak swego czasu Hunter, ktory gdy juz odszedl do czolowego zespolu to zawodzi. Dlatego wg mnie Suarez powinien na poczatek trafic do mniejszego klubu, ale ze zdecydowanie silniejszei ligi i jezeli potwierdzi w takowym swe umiejetnosci strzeleckie niech smialo rusza na podoboj Mediolanu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madsen
Użytkownik

|
|
| pirania26 napisał(a): | | Suarez powinien na poczatek trafic do mniejszego klubu | 11 zespół Serie A to za wysokie progi jak na Urugwajczyka? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pirania26 Ostrzeżenia : 2 Użytkownik

|
|
| Madsen napisał(a): | pirania26 napisał(a):
Suarez powinien na poczatek trafic do mniejszego klubu
11 zespół Serie A to za wysokie progi jak na Urugwajczyka? |
Milan jest malym klubem? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madsen
Użytkownik

|
|
| pirania26 napisał(a): | | Milan jest malym klubem? |
Nie wiem. Trzeba by z centymetrem sprawdzać. Nie mam na to czasu i chęci. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
Ja tam Luisa Suareza bym naprawdę chętnie widział w Milanie. Mógłby się sprawdzić we włoskim futbolu, bo Urugwajczyk to niezły cwaniak. Tutaj wywinie orła i wymusi rzut karny, tam podstawi się pod faul, żeby arbiter gwizdnął wolnego. Tylko, że do tego jest jeszcze naprawdę dobry piłkarsko. Ok, można mówić, że to tylko Eredivise, ale Suarez jest absolutnie kluczową postacią Ajaxu, bez której naprawdę nie można sobie wyobrazić tej drużyny. Taki troszkę Ibrahimovic. Pewny siebie, czasem aż do przesady. Z tego, co go widziałem ostatnimi czasy, nie jest już takim egoistą. Dobra prawa noga, zadziorny - zawsze idzie do końca. Problem taki, że za niego trzeba by wyłożyć - mniej więcej - 3O milionów euro. :)
Milan jest wypalony i po prostu trzeba zluzować ludzi, którzy tym dowodzą. Seedorfa, Pirlo, może przydałby się też ktoś, kto mocniej naciskałby na Gattuso, choć to nie jest aż taka konieczność, jak w w/w przypadkach. Wymiana tła drużyny niczego nie zmieni, bo wypalone są te najważniejsze ogniwa.
Warto też zwrócić uwagę na jeden fakt. Żenujący mecz z Bari i kto staje przed kamerami "Milan Channel"? Ignazio Abate. To on miał odwagę powiedzieć: zagraliśmy fatalny mecz. _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martinez Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| fokus2 napisał(a): | Milan jest wypalony i po prostu trzeba zluzować ludzi, którzy tym dowodzą. Seedorfa, Pirlo, może przydałby się też ktoś, kto mocniej naciskałby na Gattuso, choć to nie jest aż taka konieczność, jak w w/w przypadkach. Wymiana tła drużyny niczego nie zmieni, bo wypalone są te najważniejsze ogniwa.
Warto też zwrócić uwagę na jeden fakt. Żenujący mecz z Bari i kto staje przed kamerami "Milan Channel"? Ignazio Abate. To on miał odwagę powiedzieć: zagraliśmy fatalny mecz. |
To prawda. Dużo lepiej ogląda mi się człowieka znikąd pokroju Abate niż jego vis a vis wielkę gwiazdę Zambrottę. Widzę przynajmniej ochotę i wolę, bo u tych starych jedynie włochy.
Milan musi chyba przejść erę poównywalną do tej z lat 90-tych, kiedy musiało być źle, żeby potem było dobrze. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | To prawda. Dużo lepiej ogląda mi się człowieka znikąd pokroju Abate niż jego vis a vis wielkę gwiazdę Zambrottę. Widzę przynajmniej ochotę i wolę, bo u tych starych jedynie włochy. |
Tak wogole to Abate czesto wypowiada sie na temat klubu i widac,ze przejmuje sie cala zla sytuacja.Natomiast weterani chowaja glowy w piasek i unikaja czesto jakichkolwiek wypowiedzi.Kto ogladal mecz ? Akcja w pierwszej polowie po ktorej przewracali sie nasi obrony w polu karnym to byl popis naszych pupilow.Wygladali jakby im ktos zwiazal nogi.Jedyne co powiedzial madrze Leonardo ostatnio :"Gwizdy byly zasluzone".Co do Huntelaara to narazie podaza droga Kluiverta choc wiem,ze na takie osady za wczesnie ,ale boje sie tego.Jak przybywal do Mediolanu Patrick to Milanowi tez zupelnie nie wyszedl sezon ... To tak w ramach ciekawostki ... Byl final Pucharu Wloch wtedy. _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Kolejorz!Kolejorz! Na zawsze w tym miejscu!
Poznańska husaria,niebiesko-biała armia
gniew swój uwalnia,stale tempa nie zwalnia.
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
wtedy jestem z tego dumny..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matviej
Użytkownik

|
|
| pirania26 napisał(a): | | Nie bylaby to zamiana siekierki na kijek? Widze pomiedzy nimi pewne analogie. Suarez ładuje bramki w przecietnej Eredivisie i jest niesprawdzony w klasowej lidze podobnie jak swego czasu Hunter, ktory gdy juz odszedl do czolowego zespolu to zawodzi. Dlatego wg mnie Suarez powinien na poczatek trafic do mniejszego klubu, ale ze zdecydowanie silniejszei ligi i jezeli potwierdzi w takowym swe umiejetnosci strzeleckie niech smialo rusza na podoboj Mediolanu. |
Zawodzi? trudno tak naprawdę orzec. W Realu Hunter dostał po pysku za nic, po prostu było tam za dużo napastników po przyjściu C.Ronaldo i Benzemy, a do zdrowia wracał Vangol. Huntelaar jednak "20 meczów" w Realu zagrać zdołał zanim oni przyszli, napisałem w cudzysłowie bo zdecydowaną większość zaczynał w połowie drugiej połowy i mimo tego strzelił 8 bramek. A Milan? Trafił do tego klubu w nieodpowiednim czasie, koledzy w ogóle nie dają mu szans się pokazać. Dla mnie w dalszym ciągu nie zagrał żadnego normalnego meczu w tym sezonie, nie z własnej winy, ale ze względu na gówno jakie tu obecnie panuje . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fan Juve Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
| Cytat: | | Ciekawe czy w Amsterdamie dali by się zrobić w taki deal z wymianą Huntelaara na Suareza? |
Może i by na to poszli, jednak wątpię, by i Huntelaar na to przystał. Przecież z miejsca przypięto by mu łatkę, że poza Amsterdamem nic nie znaczy. _________________ Boss nie pije, a jak pije to się nie chwieje, a jak się chwieje, to się nie przewraca, a jak się przewraca to z GRACJĄ...! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nadal77
Użytkownik

|
|
| Cytat: | Cytat:
Ciekawe czy w Amsterdamie dali by się zrobić w taki deal z wymianą Huntelaara na Suareza?
Może i by na to poszli, jednak wątpię, by i Huntelaar na to przystał. Przecież z miejsca przypięto by mu łatkę, że poza Amsterdamem nic nie znaczy. |
W Eredevisie jest wiele gwiazdek strzelajacych goli , a w Ajaxie zawsze sie znajdzie ktoś kto bedzie strzelał gole. Huntelar musi pokazac sie Europie , bo powoli świat o nim zapomina , błedem było przejscie do Realu , teraz jest Milan i tu moze stać graczem pierwszoplanowym. Niestety zespół słabo gra , jednak przy wzroscie formy klubu Hunter powinien sie rowniez wykazać.
Oby Suarez nie szedł w ślady swojego kolegi i nie wybijał sie na szerokie wody , on ma czas , moim zdaniem pasowałby do zespołu Genoi. _________________ Juve 4ever! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
No dobra czas na LM.
Storari;
Abate, Nesta, Kaladze, Jankulovski;
Flamini, Pirlo, Ambrosini; Seedorf;
Pato, Inzaghi.
Chyba bez wiekszych zaskoczen jesli chodzi o sklad.Nazwisko Kaladze mnie nadal przeraza ,a Inzaghi niech dzisiaj trafi do siatki to mu wybacze pudlowanie w ostatnich meczach.Ma ktos moze linka bo zaraz szukam jakiejs transmisji _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madsen
Użytkownik

|
|
| Lukasgol napisał(a): | | Oby Suarez nie szedł w ślady swojego kolegi i nie wybijał sie na szerokie wody , on ma czas , moim zdaniem pasowałby do zespołu Genoi. |
Huntelaar kiedy wybijał się na szerokie wody miał, poprawcie mnie o ile się mylę, 25 lat? W tym wieku jest się już gwiazdą. Suarez już zimą powinien poszukać nowego, lepszego pracodawcy. Czy sobie poradzi? Jestem tego pewien! Urugwajczyk to coś więcej niż przyjmij, ewentualnie obróć się i huknij w światło.
| Lukasgol napisał(a): | Storari;
Abate, Nesta, Kaladze, Jankulovski;
Flamini, Pirlo, Ambrosini; Seedorf;
Pato, Inzaghi. |
Za Gruzina bym Amerykańca dał. Co jak co, ale Zurich to nie Bari czy Bologna! Do zatrzymania jest tylko Vonlanthen, a kowboja sprawdzić w końcu trzeba.
Leonardo chyba czytuje forum pn. Nie sądzę, że pomysł z przesunięciem Abate do obrony znalazł w podręcznikach dla trenerów drugiej kategorii... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
| Cytat: | | "Jeśli Milan ma wciąż wielu piłkarzy, którzy byli na boisku w Manchesterze, to z dwóch powodów. Po pierwsze, ci sami zawodnicy doprowadzili nas do zwycięskiego finału Ligi Mistrzów, do kolejnego finału, półfinału i ćwierćfinału. Jeśli spróbowałbym sprzedać Pirlo, Gattuso albo Ambrosiniego równałoby się to z krytyką ze strony prasy nie wspominając już o reakcji kibiców, którą mogę sobie tylko wyobrazić". |
Ja bym ich wyjebał po tej pierwszej polowie wszystkich i jakby byly wybory na nowego prezydenta mialbym gwarantowane zwyciestwo.Kurwa jak mozna z takimi ogorkami dostawac ? Galliani nie wie czy nie chce powiedziec jakie nastroje sa wsrod kibicow.Nie wiem kto jest wiekszym idiota on czy Silvio, ktory pierdoli ,ze jestesmy nadal numero uno.
Ide na kielicha.
EDIT.Tihinen strzelil zajebista brame. _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
|
| Powrót do góry |
|
 |
benek1987
Użytkownik

|
|
Parafrazując ostatnią wypowiedź Łysego: dzisiejsza porażka to nie są stracone trzy punkty - to jest ciężko wywalczone zero punktów. Milanowi już nic nie pomoże - przecież to same konie... _________________ I kill niggaz who think they bite vicious,
but you a female, dog, that's why y'all like bitchin instead.
www.rap-al-ism.blogspot.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Madsen napisał(a): | | Co jak co, ale Zurich to nie Bari czy Bologna! |
"To zespół zdacydowanie lepszy, wszak gra w Lidze Mistrzów" - Silvio Berlusconi.
Ciekawe co im Galliani w szatni przed meczem puścił. Typuję "Nie płacz kiedy odjadę".
PS. A nie mówiłem, że będą lata 90-te? _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matviej
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Ciekawe co im Galliani w szatni przed meczem puścił. Typuję "Nie płacz kiedy odjadę". |
A po pierwszej połowie "lepszy model"
Nie no kurwa, żenada:D Ciekawe jakie będą komentarze, Ancelotti by pewnie mówił o delikatnym momencie, zobaczymy co powie Leo. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
W tym sezonie do porazek trzeba przywyknac,a zwlaszcza do wynikow 0-0 i 0-1.Cos przebakuja o rezygnacji Leonardo ,ale pewnie to nie nastapi po wczorajszym meczu bo nasz lysy jegomosc udzielil takiej o to wypowiedzi :
| Cytat: | | "Leonardo ma nasze zaufanie. Idziemy do przodu wraz z nim. W tej chwili coś poszło nie tak, myślę, że remis był blisko. Musimy iść naprzód". |
Nasuwa sie tylko jedno slowo-kurwa.Tam nikt za grosza nie ma wstydu.Boje sie tych kolejnych krokow bo z obecnym zarzadem Milan robi wiecej krokow wstecz niz do przodu.Nie wyjscie z tej grupy jest bardzo pradopodobne przy obecnej grze. _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
| benek1987 napisał(a): | | Milanowi już nic nie pomoże - przecież to same konie... |
Nie mogę Ci pomóc. Jestem koniem... _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
h0w4rd
Użytkownik

|
|
| Lukasgol napisał(a): |
Nasuwa sie tylko jedno slowo-kurwa.Tam nikt za grosza nie ma wstydu.Boje sie tych kolejnych krokow bo z obecnym zarzadem Milan robi wiecej krokow wstecz niz do przodu.Nie wyjscie z tej grupy jest bardzo pradopodobne przy obecnej grze. |
| Galliani napisał(a): | "Jeśli Milan ma wciąż wielu piłkarzy, którzy byli na boisku w Manchesterze, to z dwóch powodów. Po pierwsze, ci sami zawodnicy doprowadzili nas do zwycięskiego finału Ligi Mistrzów, do kolejnego finału, półfinału i ćwierćfinału. Jeśli spróbowałbym sprzedać Pirlo, Gattuso albo Ambrosiniego równałoby się to z krytyką ze strony prasy nie wspominając już o reakcji kibiców, którą mogę sobie tylko wyobrazić".
|
A jakzeby inaczej. On nie zna pojecia wstydu. Kake sprzedal i sie nie pierdolil z opinia kibicow, a tych starych dziadow nawet nie ruszy. Odnosnie wczorajszego meczu i ogolnie calego Milanu nasuwa sie tylko jedno slowo i to nie jest kurwa, bo to sie nasuwalo za czasow Ancelottiego teraz tylko...http://qmack.republika.pl/japierdole.jpg _________________ They will see, we'll fight until eternity,
Come with me, we'll stand and fight together.
Through our strength, we'll make a better day tomorrow,
We, shall never surrender. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
Pozwole sobie wrzucic pare cytatow.
Zambrotta : | Cytat: | | Musimy kontynuować naszą pracę i zawsze utrzymywać mentalność zwycięzców. |
Leonardo: | Cytat: | | "To bardzo skomplikowany moment, bez wątpienia mamy wiele problemów. |
Berlusconi: | Cytat: | | "To trudny moment, ale taka jest piłka. |
Kiedy powiedza o delikatnym momencie
Delikatne momenty mistrzow na miedzynarodowym poziomie.Te czasy minely po prostu.Czas przerzucic sie na golfa panowie.Bajki o DNA i Lidze Mistrzow to moga opowiadac w przedszkolu dzieciom.Ciekawe ile jeszcze tych bredni bedziemy musieli przeczytac... _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paweuu
Użytkownik

|
|
no cóż ACM obecnie tworzy historię _________________ Poznasz głupiego po czynach jego...
Zostańmy Idiotami |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fresz
Użytkownik

|
|
Czas zacząć się przyzwyczajać. Forza Milan ! _________________ "I always tell the true even when i'm lying" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RappaR
Użytkownik

|
|
Jestem pod wrażeniem.
Milan gra padakę, a kibiców wcale nie ubyło. Nie mówię, że mieli by się na inne kluby przenieść, ale po prostu, że im się nie odechciało oglądać Milanu np przegrywającego z Zurichem. Godne podziwu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Q-Taz
Użytkownik

|
|
| Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce...na tym to chyba polega:P |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
Oglądamy padakę już któryś sezon z rzędu. _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matviej
Użytkownik

|
|
| RappaR napisał(a): | Jestem pod wrażeniem.
Milan gra padakę, a kibiców wcale nie ubyło. Nie mówię, że mieli by się na inne kluby przenieść, ale po prostu, że im się nie odechciało oglądać Milanu np przegrywającego z Zurichem. Godne podziwu. |
Pierwszy i ostatni jak na razie jaki mecz oglądałem Milanu to ten z Interem ;D Nie ma sensu się denerwować, wiem że gramy padakę i na żaden sukces nie liczę, sądzę że PUEFA to nasz maks, a sam wole oglądać w TV mecze np. Barcy czy Premier League. Hmmm ciekawe czemu na Cyfrze nie ma żadnych spotkań Milanu, ze względu na poziom jaki sobą prezentują ich nie pokazują? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
| matviej napisał(a): | | sam wole oglądać w TV mecze np. Barcy czy Premier League |
Sezonowiec.
Ja tam mam to w dupie.Bede ogladal mecze i czekal na odrodzenie Milanu.Wiem,ze to szybko nie nastapi,ale na tym polega kibicowanie swojej druzynie.Trzeba byc z nia na dobre i na zle.Mam w dupie jakas Premier League czy Primera Division (wyjatek mecze Valencii).Poza tym najlatwiej ogladac mecze jak wszystko wychodzi i sie wygrywa.Wtedy co poniektorzy wpadaja do tematu raz na pol roku i sie spuszczaja tutaj.Blazenada. _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
|
| Powrót do góry |
|
 |
matviej
Użytkownik

|
|
| Lukasgol napisał(a): | | Sezonowiec. Cool |
Nazywaj to jak chcesz ;) Gdyby były okazje to bym ich oglądał, ale gdy mam do wyboru mecz Milanu w necie w słabych warunkach i na dodatek na niskim poziomie, a mecz w TV no to wybieram to drugie rozwiązanie ;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mattia Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
Kilka słów o sytuacji w Milanie po meczu z Zurychem na moim blogu. Zapraszam _________________ Mój blog o calcio: www.calciobar.blogspot.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
h0w4rd
Użytkownik

|
|
| Mattia napisał(a): | | Kilka słów o sytuacji w Milanie po meczu z Zurychem na moim blogu. Zapraszam |
Ameryki to tam nie odrykryles _________________ They will see, we'll fight until eternity,
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| RappaR napisał(a): | | Milan gra padakę, a kibiców wcale nie ubyło. Nie mówię, że mieli by się na inne kluby przenieść, ale po prostu, że im się nie odechciało oglądać Milanu np przegrywającego z Zurichem. |
A nie np. normalne?
| h0w4rd napisał(a): | | Ameryki to tam nie odrykryles |
Co to za dupeczka?
A pamiętacie 1:2 z Rosenborgiem? _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | A pamiętacie 1:2 z Rosenborgiem? |
Oj kiedy to bylo ? Pamietam porazke z Porto i jak Weah sprzedal banke jednemu z Portugalczykow po meczu.Wtedy to byla wielka sensacja jak Milan odpadl z CL.Mimo to mielismy wtedy o wiele mocniejsza ekipe niz teraz.Z Porto 2-3 dostalismy na wyjezdzie.Dalej nie pamietam chyba remis w Mediolanie byl ? Dziury mam w glowie. _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
|
| Powrót do góry |
|
 |
h0w4rd
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): |
Co to za dupeczka?
|
Joanna Krupa _________________ They will see, we'll fight until eternity,
|
| Powrót do góry |
|
 |
Babinicz
Grande l'emozione

|
|
O jeju, matviej kibicuje Milanowi, ale woli oglądać Angolów (bo lepsza jakość). to jest dopiero charakterny chłopaczyna! Dosłownie przed momentem luknąłem na wyniki środowe, przeżyłem szok, Milan przegrał? a zatem czy ktoś mi wreszcie wyjaśni termin "ogórek"? Lekceważycie ligę ogórkową, a teraz także Ligę Mistrzów? uuu, nie dobrze. _________________ Nienawidzę... |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| h0w4rd napisał(a): | | Joanna Krupa |
A, to ropiszcze.
| Babinicz napisał(a): | | a zatem czy ktoś mi wreszcie wyjaśni termin "ogórek"? |
Może Bergman? _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matviej
Użytkownik

|
|
| Babinicz napisał(a): | | O jeju, matviej kibicuje Milanowi, ale woli oglądać Angolów (bo lepsza jakość). to jest dopiero charakterny chłopaczyna! |
Nie czas zmienić avatar panie filozof?
PS.Nigdy nie deklarowałem się jako wielki fan Milanu, raczej jako sympatyk, byłoby to nieuczciwe w stosunku do owych wielkich fanów gdybym sam się za niego uważał. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paweuu
Użytkownik

|
|
| fokus2 napisał(a): | | Oglądamy padakę już któryś sezon z rzędu. |
a co mamy robić? "all i want to do is do it" _________________ Poznasz głupiego po czynach jego...
Zostańmy Idiotami |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madsen
Użytkownik

|
|
Macie wrażenie, że do tego czasu Luis Fabiano już by wpisał się na listę strzelców (pieję do Huntelaara) kilka krotnie?
Spodziewam się czegoś więcej niż odpowiedzi mamy/nie mamy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|