| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Forzamilan2 Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
W tym sezonie nie ma już co liczyć na dobrą grę naszych. Ja się bardziej obawiam co będzie w przyszłym. Przecież po tym co oni pokazują teraz, to prawdę mówiąc można zostawić Silvę i Boriello no i może Antoniniego bo jest młody. Reszta wyjazd.
Nic nie da kupienie Dzeko, jak nie będzie miał mu kto podawać. Nie wygramy meczu nawet jak strzelimy 2 gole, bo mamy strasznie chujową obronę. Tu musi być gruntowna zmiana zespołu. Mam sympatię do wielu zawodników i wiem jak grali kilka lat temu, ale jak nie chcą w następnym sezonie walczyć o środek tabeli, to trzeba ich wymienić, na tych efektywnych, a nie "efektownych"... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martinez Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
To wszystko prawda. Nic więc dziwnego, że Leonardo rozważa odejście w razie braku kasy na transfery. W przeciwnym razie ryzykuje (granicząc z pewnością), że wina za słabe wyniki spadnie na niego, a nie władze klubu (czyt. Berlusconiego, bo Galliani i tak robi, co może). Letnie mercato będzie kluczowe - albo sie odbijemy, albo polecimy już całkowicie w dół. Milan w tym składzie osobowym to juz przeszłość, czy to z powodu wieku (Favalli, Inzaghi), wypalenia (Dida, Gattuso, Kaladze, Zambrotta, Jankulovski, Oddo) czy kontuzji (Nesta, Bonera).
Obawiam się jednak, że latem dojdzie Yepes, może Astori, jakiś darmowy/tani skrzydłowy i na tym się zakończy.
| Fan Juve napisał(a): | | A wam po cholerę czwarty wysoki napastnik? |
A jakich mamy trzech innych? _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fan Juve Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | A jakich mamy trzech innych? |
Huntelaar, Borriello, Inzaghi, bo przeca nie Pato. _________________ Boss nie pije, a jak pije to się nie chwieje, a jak się chwieje, to się nie przewraca, a jak się przewraca to z GRACJĄ...! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mpap Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| Wg wikipedii Pato jest tylko 1 cm niższy od Borriello. Odpowiednio 179 i 180. Inzaghi-181. Więc albo wszyscy trzej są niscy, albo wysocy, zdecyduj. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fan Juve Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
Według mnie wikipedia podaje błędne dane. Według moich źródeł (żona Marco) Borriello ma 186 cm, i mówię tu o wzroście. _________________ Boss nie pije, a jak pije to się nie chwieje, a jak się chwieje, to się nie przewraca, a jak się przewraca to z GRACJĄ...! |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| mpap napisał(a): | | Wg wikipedii Pato jest tylko 1 cm niższy od Borriello. Odpowiednio 179 i 180. Inzaghi-181. Więc albo wszyscy trzej są niscy, albo wysocy, zdecyduj. |
Więc to by było na tyle w temacie wysokich napastników Milanu. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
miniu86
Użytkownik

|
|
| Lukasgol napisał(a): | | mieć pkt straty do lidera pomimo tak chujowych wyników.To naprawdę niebywałe. |
W tym sezonie mistrz może nie dobić nawet do 80 pkt. Inter w drugiej części sezonu gra katastrofalnie, nie wiem czy z 5 zwycięstw ugrał, i czy chociaż raz dwa z nich były pod rząd. Roma za to, w tej rundzie nagromadziła 14 pkt więcej od obecnego mistrza Włoch i 11 więcej od Milanu. Sam tego nie liczyłem, ale wyczytałem na stronie Interu.
Roma która na jesień grała katastrofalnie i znajdowała się w dole tabeli. Roma, która w pewnym momencie miała do Interu chyba z 20 pkt straty. _________________ "Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce"
Peppino Prisco |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PietroBosman
Użytkownik

|
|
Panowie,aż tak źle?
| Cytat: | Wiceprezydent AC Milan Adriano Galliani ma nadzieję, że w ostatnich spotkaniach sezonu i walce o mistrzostwo Włoch pomoże weteran Paolo Maldini. W obliczu kontuzji Alessandro Nesty istnieje potrzeba wzmocnienia linii defensywnej.(...)
41-letni zawodnik Paolo Maldini ma 24 godziny na rozważenie propozycji i ewentualnego dołączenie do drużyny przygotowującej się do kolejnego spotkania ligowego. |
http://seriea.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=169028
Czy słynny Maldini faktycznie ma uratować mediolańską defensywę? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madsen
Użytkownik

|
|
Paolo zdaje się powiedział coś w stylu, że zwykł podejmować męskie decyzje, co znaczy że jak raz zakończył karierę to nie zamierza wracać na boisko. Przynajmniej w roli zawodnika.
Milan’s Remaining Fixtures: Sampdoria (a), Palermo (a), Fiorentina (h), Genoa (a), Juventus (h) |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Dramatyczny ten terminarz. Powinniśmy naprawdę mocno zacząć się martwić o 3 miejsce.
Po jaką cholerę tydzień po zakończeniu rozgrywek gramy sparing w Stanach? _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matviej
Użytkownik

|
|
Z tym Maldinim to dowcip chyba. Wyobrażacie sobie na boisku 42-latka bez odpowiedniego przygotowania? Galliani jeśli dał mu taką propozycje to tylko się kompromituje, dla mnie Maldini i tak (z całym ogromnym dla niego szacunkiem) odszedł 2 lata za późno.
| Martinez napisał(a): | Dramatyczny ten terminarz. Powinniśmy naprawdę mocno zacząć się martwić o 3 miejsce.
|
Nie no 3 raczej będzie, 10 pkt przewagi na 5 kolejek przed końcem nad Palermo to za dużo by stracić. Poza tym jeśli Palermo to czemu nie także Sampdoria :D? To byłyby dopiero jajca. Mam nadzieje że chociaż remisy będziemy z tymi zespołami zbierać, wówczas większe szanse na 4 miejsce ma Juventus, wolę ich w LM, mają większe możliwości by coś tam ugrać.
A jeśli już chodzi o terminarze to:
Roma - Lazio(W), Sampdoria(D), Parma(W), Cagliari(D), Chievo(W)
Inter - Juventus(D), Atalanta(D), Lazio(W), Chievo(D), Siena(W)
Interu droga ku Scudetto wydaje się jednak łatwiejsza. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maruti
Użytkownik

|
|
Ponoć Milan w ramach radykalnej próby odmłodzenia zespołu zamierza rzucić kasą w Chelsea, żeby kupić Drogbę |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
| maruti napisał(a): | | Ponoć Milan w ramach radykalnej próby odmłodzenia zespołu zamierza rzucić kasą w Chelsea, żeby kupić Drogbę |
Za dużo się bajek naoglądałeś.Wiesz ilu Milan "kupił" napastników w ostatnim czasie ?
| PietroBosman napisał(a): | | Czy słynny Maldini faktycznie ma uratować mediolańską defensywę? |
Być może brukowce nie mają o czym pisać.Jak Galliani to mu jednak zaproponował to chyba pali zielsko z Babiniczem.
| Martinez napisał(a): | | Po jaką cholerę tydzień po zakończeniu rozgrywek gramy sparing w Stanach? |
To pewnie był jeden punktów jakie musiał spełnić Milan w powrocie Becksa do Mediolanu. _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Kolejorz!Kolejorz! Na zawsze w tym miejscu!
Poznańska husaria,niebiesko-biała armia
gniew swój uwalnia,stale tempa nie zwalnia.
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
wtedy jestem z tego dumny..."
Ostatnio zmieniony przez Lukasgol dnia Wto Kwi 13, 2010 17:05:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matviej
Użytkownik

|
|
| Lukasgol - spierdalaj, zdanie przez ciebie zacytowane nie pisałem ja tylko nasz nie rodak. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
| matviej napisał(a): | | Lukasgol - spierdalaj, zdanie przez ciebie zacytowane nie pisałem ja tylko nasz nie rodak. |
Cóż za uniesienie.Poprawiłem.Następnym razem trochę więcej kultury.
Mogłeś mi priva napisać,ale widocznie masz kiepski dzień.
| Cytat: | | "Uważam, że Ambrosini, może być świetnym środkowym defensorem. Jego głowa jest bardzo silna, ponadto Massimo jest bardzo inteligentny. Musimy uczyć się od zachodnich klubów. Nagła zmiana pozycji zawodnika jest potrzebna". |
Jak skomentujecie wspaniałe pomysły Gallianiego ?
Dziwię się,że Kalaca nie zostawili.Poszukiwania wysokiego napastnika mielibyśmy z głowy.Hmm jest jeszcze Dida... _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
wtedy jestem z tego dumny..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PietroBosman
Użytkownik

|
|
| Lukasgol napisał(a): | Cytat:
"Uważam, że Ambrosini, może być świetnym środkowym defensorem. Jego głowa jest bardzo silna, ponadto Massimo jest bardzo inteligentny. Musimy uczyć się od zachodnich klubów. Nagła zmiana pozycji zawodnika jest potrzebna".
Jak skomentujecie wspaniałe pomysły Gallianiego ? |
Może on ma jak matviej-nienajlepszy dzień.
Bo wcześniej padł pomysł z reaktywacją Maldiniego. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madsen
Użytkownik

|
|
| Lukasgol napisał(a): | | To pewnie był jeden punktów jakie musiał spełnić Milan w powrocie Becksa do Mediolanu. | Gdyby to był mecz z Galaxy - to ja rozumiem, ale przeciwnikiem będzie D.C. United. Ma to sens? Nawet nie można tego podciągnąć pod "popularyzację europejskiego futbolu w Stanach", bo większość graczy których nazwiska coś mówią przeciętnemu amerykańskiemu sympatykowi soccera będą już w RPA. No, chyba że lecimy całą drużyną odwiedzić leczącego uraz od września Onyewu (pochodzi z Waszyngtonu właśnie). Takie wyrazy solidarności są do zaakceptowania. A może długa podróż wykończy Kaladze i nie trzeba będzie mu tych 3 baniek wypłacać? To może nam wyjść jeszcze na dobre.
| PietroBosman napisał(a): |
Bo wcześniej padł pomysł z reaktywacją Maldiniego. | Tak jak sądziłem, Maldini odmówił.
Nowa umowa za znacznie niższe pieniądze jest już przygotowana dla Dinho. Ciekawe ile znacznie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
| Madsen napisał(a): | | Gdyby to był mecz z Galaxy - to ja rozumiem, ale przeciwnikiem będzie D.C. United. Ma to sens? |
Szczerze mówiąc pojebały mi się nazwy klubów.To nie ma sensu
| Madsen napisał(a): | | chyba że lecimy całą drużyną odwiedzić leczącego uraz od września Onyewu (pochodzi z Waszyngtonu właśnie) |
Skoro są jedną wielką rodziną
| Madsen napisał(a): | | Nowa umowa za znacznie niższe pieniądze jest już przygotowana dla Dinho. Ciekawe ile znacznie. |
Dinho ostatnio irytuje,więc nie dziwię się coraz bardziej czemu Dunga go nie chce brać na Mundial.Na lepszych warunkach dla klubu można z nim przedłużyć umowę,ale tylko pod takim warunkiem.Przypadek Didy odbija się komuś czkawką do dnia dzisiejszego ...
Świetnie ujęta droga po Scudetto.
http://www.acmilan.pl/komiks/komiks.php?odc=188 _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Madsen napisał(a): | | Nowa umowa za znacznie niższe pieniądze jest już przygotowana dla Dinho. Ciekawe ile znacznie. |
25% mniej. Finansowo znakomite posunięcie, choć i tak mam wątpliwości, czy chłopakowi za rok - dwa będzie się jeszcze chciało grać. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Libre Guerrero Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
I dobrze, że obniżacie zarobki Zwycięscy (swoją drogą czy on sam zaakceptuje nowy kontrakt) bo zarabia zdecydowanie za dużo w stosunku co do tego co prezentuje na boisku. I wyprzedzając riposty Lukasgolów z Eto'o jest podobnie. _________________ INTER PER SEMPRE
Brazylian23, Gilgallad |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
| Libre Guerrero napisał(a): | | I wyprzedzając riposty Lukasgolów z Eto'o jest podobnie. |
Nie miałem takiego zamiaru.Gdyby jeszcze Milan oszczędzał i inwestował.W tej chwili to klub,który notuje zyski i nie jest na minusie.To też dzięki oszczędnościom,ale także brakiem transferów ... _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
|
| Powrót do góry |
|
 |
Libre Guerrero Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
| Lukasgol napisał(a): | | To też dzięki oszczędnościom,ale także brakiem transferów ... |
Co najwyraźniej odbija się w aspekcie sportowym. _________________ INTER PER SEMPRE
Brazylian23, Gilgallad |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
| Libre Guerrero napisał(a): | | Co najwyraźniej odbija się w aspekcie sportowym. |
Oszczędniej jest inwestować w Primaverę co akurat nie jest złą decyzją.Bo zrobiła ona krok do przodu w porównaniu do jej wyczynów z poprzedniego sezonu.Dowodem na to jest Puchar Włoch zdobyty przez Giovanniego Stroppe. _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Libre Guerrero napisał(a): | | I dobrze, że obniżacie zarobki Zwycięscy (swoją drogą czy on sam zaakceptuje nowy kontrakt) bo zarabia zdecydowanie za dużo w stosunku co do tego co prezentuje na boisku. |
Ronaldinho ma bodaj najwięcej asyst z całej Serie A, a do tego strzelił 9 czy 10 bramek. Jeśli to jest za mało, to cóż. Tego.
| Lukasgol napisał(a): | | Oszczędniej jest inwestować w Primaverę co akurat nie jest złą decyzją |
Podobnie jak ściąganie Manciniego?
Władze Milanu zdecydowały się na pozyskanie brazylijskiego pomocnika Amantino Manciniego na zasadzie definitywnego transferu. 29-letni piłkarz w zespole Rossonerich obecnie występuje na zasadzie półrocznego wypożyczenia do z Interu Mediolan.
Milan za wykupienie Brazylijczyka ma wyłożyć 3,75 miliona euro.
Od stycznia Mancini w zespole Milanu rozegrał tylko siedem spotkań we wszystkich rozgrywkach.
seriea.pl _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matviej
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Ronaldinho ma bodaj najwięcej asyst z całej Serie A, a do tego strzelił 9 czy 10 bramek. |
Statystycznie Ronaldinho bije Eto'o na głowę, we wszystkich rozgrywkach 12 goli i 17 asyst, zresztą umiejętnościami także. Ale jeśli Inter wygra LM to raczej nie pożałują na pensji Kameruńczyka, poza tym i tak zarobili na tej wymianie dużo pieniędzy, a jakby tak Eto'o strzelił gola Barcelonie i pomógł awansować do finału i później w samym finale pomóc go wygrać to już w ogóle... statystyki ni będą na przestrzeni sezonu miały aż tak wielkiego znaczenia. Oczywiście to wersja huraoptymistyczna dla Interu i samego Eto'o, aczkolwiek jest to możliwe, na razie jednak Samuel rzeczywiście trzeba stwierdzić ze sobie nie radzi za dobrze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Feniks Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Milan za wykupienie Brazylijczyka ma wyłożyć 3,75 miliona euro. |
Czyli w przybliżeniu czterokrotnie mniej niż Inter wyłożył Romie w 2008 roku. Moim zdaniem dobry biznes. Mimo, że odpad to jednak ławkę rezerwowych wzmocni.
| matviej napisał(a): | | Statystycznie Ronaldinho bije Eto'o na głowę, we wszystkich rozgrywkach 12 goli i 17 asyst, zresztą umiejętnościami także. Ale jeśli Inter wygra LM to raczej nie pożałują na pensji Kameruńczyka, poza tym i tak zarobili na tej wymianie dużo pieniędzy, a jakby tak Eto'o strzelił gola Barcelonie i pomógł awansować do finału i później w samym finale pomóc go wygrać to już w ogóle... statystyki ni będą na przestrzeni sezonu miały aż tak wielkiego znaczenia. Oczywiście to wersja huraoptymistyczna dla Interu i samego Eto'o, aczkolwiek jest to możliwe, na razie jednak Samuel rzeczywiście trzeba stwierdzić ze sobie nie radzi za dobrze. |
Ronaldinho to firma. Sprzedaż koszulek, więcej osób na trybunach. Jego posiadania ma wymiar ponadsportowy. Eto'o już takiego szału nie robi. _________________ B L A U G R A N A
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madsen
Użytkownik

|
|
| Cytat: | Bramkarze: Abbiati, Dida, Roma.
Obrońcy: Abate, Albertazzi (nr. 59), Antonini, Bonera, Jankulovski, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta.
Pomocnicy: Ambrosini, Gattuso, Seedorf
Napastnicy: Adiyiah, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Ronaldinho, Verdi (nr. 5 .
Niedostępni: Favalli, Flamini, Kaladze, Nesta, Onyewu, Pato, Beckham.
Zawieszeni: Pirlo |
Drżyj Sampdorio i zapomnij o CL!
PS. Ciekawe co musiałoby się stać byśmy ujrzeli w tym meczu Adiyiaha?
PS2. Jestem nieco rozgoryczony. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Madsen napisał(a): | | Drżyj Sampdorio i zapomnij o CL! |
Trochę wstyd, by tak żenująca drużyna jak Sampdoria grała w LM. Milan grając w 10 i na ich stadionie był zdecydowanie lepszy. Szkoda, że Juventus i Fiorentina tak słabo prezentują się w tym sezonie.
| Madsen napisał(a): | | Ciekawe co musiałoby się stać byśmy ujrzeli w tym meczu Adiyiaha? |
Nie ma takiej opcji. Spójrz na zmiany w dzisiejszym meczu: na ławce siedzi środkowy obrońca Albertazzi, a za Bonerę na środek obrony wchodzi boczny Oddo. Który, rzecz jasna, zawinił bramke dla Sampy.
| Madsen napisał(a): | | Jestem nieco rozgoryczony. |
Z tym poczekaj do końca sezonu, bo 3 miejsce też nie jest pewne. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leszek Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Trochę wstyd, by tak żenująca drużyna jak Sampdoria grała w LM. |
Nie wiem na co stać Sampdorie bo nie widziałem ani jednego ich meczu w tym sezonie ale skoro mówisz że tak z nimi źle to raczej w tej LM nie zagrają. Nawet jeśli utrzymają 4 pozycję to bardzo możliwe że nie przejdą tych utrudnionych po reformie Platiniego eliminacji. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maxi Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
O, widzę, że Bonera do składu wrócił. _________________ *** |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Nie ma takiej opcji. Spójrz na zmiany w dzisiejszym meczu: na ławce siedzi środkowy obrońca Albertazzi, a za Bonerę na środek obrony wchodzi boczny Oddo. |
Ten idiota tłumaczy się,że grał na nie swojej pozycji.Tylko jak by biegał na boku obrony to pewnie i tak by zawalił bramkę.Albertazzi zamiast dostać szansę siedzi na ławie,a podobno od przyszłego sezonu ma wskoczyć na stałe do seniorów.Pytanie teraz kiedy dostanie szansę ? Po 30 ?
| Martinez napisał(a): | | bo 3 miejsce też nie jest pewne |
Końcówka sezonu to jakiś horror.Jak przegramy z Palermo przy zwycięstwie Sampdorii to będzie gorąco. _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Lukasgol napisał(a): | | Ten idiota tłumaczy się,że grał na nie swojej pozycji.Tylko jak by biegał na boku obrony to pewnie i tak by zawalił bramkę.Albertazzi zamiast dostać szansę siedzi na ławie,a podobno od przyszłego sezonu ma wskoczyć na stałe do seniorów.Pytanie teraz kiedy dostanie szansę ? Po 30 ? |
Ja już mam dosyć oglądania tego gówna. Mecz z Sampdorią był pierwszym od niepamiętnych czasów, którego nie zobaczyłem w całości (od 2 połowy), bo nie miałem na to ochoty. Mam już dosyć tego dziadostwa, byłych gwiazd pozbawionych jakiejkowliek ambicji (co ma jeszcze zrobić Inter, by oddać nam mistrzostwo?), debilnych decyzji trenera (który pierdoli o przebudowie Milanu, a wystawia starych dziadów zamiast np. Adiyaha czy Verdiego, wyobrażacie sobie u niego decyzję a'la Mourinho z Santonem?), permanentnego braku pieniędzy na jakiekolwiek transfery (przebudowa AC przez ściąganie Yepesa z Mancinim), radości w wyjścia z grupy w LM oraz z (ewentualnego) 3 miejsca w lidze.
Pierdolę to. A co. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Forzamilan2 Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
Dobrze, że Roma wygrała.
| Cytat: | | Jak przegramy z Palermo |
Mogę się założyć, że będzie remis.
Wiadomo kiedy Pato wróci ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukasgol
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | debilnych decyzji trenera (który pierdoli o przebudowie Milanu, a wystawia starych dziadów zamiast np. Adiyaha czy Verdiego, wyobrażacie sobie u niego decyzję a'la Mourinho z Santonem?) |
No tego nie rozumiem.Pokrzykuje o braku kasy i odejściu,ale wg mnie nie ma jaj bo ja bym na jego miejscu odstawił przestarzałe gwiazdki i dał szansę paru zawodnikom z Primavery.Jakby zawalili mecz to chciałbym widzieć minę obu łysych panów.Przynajmniej pokazałby tym,że niektórzy nie nadają się do gry i woli postawić na niedoświadczonych,ale chcących grać.
Poza tym jego ostatnie wypowiedzi pomeczowe mnie rozpierdalają.
| Cytat: | | "Myślę, że walka o scudetto była dobrą motywacją dla drużyny , która odpowiadała na nią dobrze. Nie mamy na co narzekać. Zagraliśmy dobrze w pierwszej połowie i udało nam się uzyskać prowadzenie. W drugiej części graliśmy bez jednego zawodnika w związku z czerwoną kartką Bonery, ale potrafiliśmy nawiązać walkę. Mój cel, to grać dobrze w tych ostatnich meczach sezonu. Musze pochwalić wszystkich piłkarzy. |
Zero krytyki plus pewnie jeszcze w poniedziałek będą mieli wolne bo "nie ma na co narzekać." _________________ Kolejorz!Kolejorz! Duma w mym sercu!
Mateo
"Kiedy mówię jestem stąd
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Gwiazdor AC Milan, Brazylijczyk Ronaldinho jest bardzo niezadowolony z faktu, że klub chce mu zmniejszyć wysokość zarobków o 25 procent. Jego przyszłość w klubie z San Siro stanęła pod znakiem zapytania - pisze mediolańska prasa.
AC Milan, jak obecnie większość włoskich klubów, boryka się z kłopotami finansowymi i szuka oszczędności w każdy możliwy sposób. Z tego właśnie powodu wiceprezes mediolańskiej drużyny, Adriano Galliani poprosił Ronaldinho, by ten zgodził się o zmniejszenie pensji o 25 procent. To samo dotyczy pozostałych piłkarzy klubu.
To oczywiście wywołało zdenerwowanie kapryśnego Brazylijczyka, któremu rocznie za grę "Rossoneri" płacą 8 mln euro. Wobec powyższej sytuacji, natychmiast zareagował Manchester City, który już od pół roku kusi Ronaldinho bajecznymi zarobkami. "Ronnie" już jakiś czas temu wspominał na łamach prasy, że chciałby grać w Anglii, a teraz cała sprawa transferu nabiera rumieńców.
pilkanozna.pl
Zanosi się zatem na 2 duże transfery z Milanu. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ujFALusI
Użytkownik

Dołączył: 12 Sty 2010 Posty: 163 Skąd: Zjedonoczone Emiraty Poznańskie
|
|
Tym 2 jest Pato? Mozliwe, ze jego szanse na transfer do londynskiej Chelsea zmalaly gdyz dzisiaj Sergio Aguero oswiadczyl, ze z przyjemnoscia przywdziewalby trykot zespolu ze Stamford od nowego sezonu.
Martinez, liczycie w zwiazku z tym na wzmocniena, jezeli uda sie obydwoch brazylijczykow sprzedac za wieksze pieniadze? _________________ Dobra forma u mnie to norma
| Martinez napisał(a): | | To forum miecie. Rozpierdala, miażdży, poniewiera. |
www.radiogol.pl - najlepsze sportowe i muzyczne radio w internecie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| ujFALusI napisał(a): | | Martinez, liczycie w zwiazku z tym na wzmocniena, jezeli uda sie obydwoch brazylijczykow sprzedac za wieksze pieniadze? |
Tak, przyjdzie Yepes i Mancini. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Feniks Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Zanosi się zatem na 2 duże transfery z Milanu. |
Po odejściu Pato i Ronaldinho Milan będzie drużyną pokroju Genoi czy Bari. To jest ekscytujące. _________________ B L A U G R A N A
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Nonsens. Nasi włodarze są przeciez zainteresowania wielkim Barbatovem, za którego ponoć oferuję 20 mln funtów (pomimo, iż do wzięcia za 17 jest Benzema)! _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefano_KKS
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Tak, przyjdzie Yepes i Mancini. |
Widzę odmłodzenie składu (34-letni Yepes) i grający jak za dawnych lat w Romie ex-piłkarz Interu. Scudetto będzie Wasze!.. _________________ W grodzie Przemysława, gdzie koziołki bodą się.. Jest taka drużyna co się zwie POZNAŃSKI LECH! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|