| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
fresz
Użytkownik

|
|
| Ślązek napisał(a): | | Grimi przyjdzie, to może chociaż Costacurta odejdzie na zasłużoną emeryturę. |
Costacurta już zapowiedział ze po tym sezonie zakończy karierę. Grimi ma być następcą dla Serginho. Brazylijczyk ma kontrakt do 2008 więc do tego czasu Grimi zapewne sobie nie pogra gdyż Serginho jest ulubieńcem Berlusconiego. No chyba że okaże się kapitalnym zawodnikiem. _________________ "I always tell the true even when i'm lying" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Annihilator
Użytkownik

|
|
| fresz napisał(a): | | Costacurta już zapowiedział ze po tym sezonie zakończy karierę. |
A już myślałem, że na boisku odbędą się jego 50 urodziny.
| fresz napisał(a): | | Grimi ma być następcą dla Serginho. |
Zobaczymy czy Grimi się sprawdzi. Ja tam Serginho nigdy za bardzo nie lubiłem, i uważam go za średniej klasy zawodnika, więc dobrze się stanie jeśli ktoś go zastąpi. _________________ Michael Ballack! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martinez Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| RoSsOnErO napisał(a): | | co z was za tifosi rossoneri jak nie macie szacunku dla zawodników którzy budowali wielką potęge milanu przez ostatnie 20 lat , strasznie mnie to wkur.. jak ktos mi tu nadaje na paolo i billiego , troche szacunku chyba że Milan zainteresował was po 2003 r. |
Nie, w 1989 roku. Mimo to uważam, że Costacurta się ośmiesza. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hermanos Rodriguez
Użytkownik

|
|
| fresz napisał(a): | | Costacurta już zapowiedział ze po tym sezonie zakończy karierę. |
Świetnie. Uważam, że Milan ma trochę za starych defensorów. Wreszcie będzie można bardziej odmłodzić skład. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BartekRadom
Użytkownik

|
|
Kibice Milanu pokazali w tym sezonie ze są kbicami sukcesu- dotychczas chodziły ich na stadion całe masy a teraz, kiedy klubm a kryzys pojawia się ich na San Siro zaledwie kilka tysięcy. Podobno Milan kilka razy zmniejszył ceny biletów żeby przyciągnąć na stadion troche więcej widzów _________________ >> Stal Rzeszów pozdrawiamy << |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| BartekRadom napisał(a): | | Kibice Milanu pokazali w tym sezonie ze są kbicami sukcesu- dotychczas chodziły ich na stadion całe masy a teraz, kiedy klubm a kryzys pojawia się ich na San Siro zaledwie kilka tysięcy. |
A spodziewałeś się, że na mecz o nic z Lille przyjdą tłumy? _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RoSsOnErO
Użytkownik

|
|
no tak ile ludzi tyle opinii ale ja to szanuje i zdania nie zmienię . Maldini az tak strasznie nie odstaje od reszty zresztą powoli przyzwyczajam się do myśli ze juz niedługo zabraknie go w drużynie . Nie wiem co do COstacurty sie tak doczepiliscie od dwóch lat prawie nic nie gra ale jak trzeba czasem wejsc na te ostatnie minuty to błędów nie popełnia wiec nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje ze sergio wróci na wiosne i jescze troche powalczy , bo u niego to tak jest ze genialne zagrania miesza z takimi wołającymi o pomste ... byle ten grimi się sprawdził.
Nie wiem jak wy ale ja jestem przeciwny sprowadzeniu iaquinty bo powiedzcie czym on sie różni od pippo ? może i strzela bramki ale milan potrzebuje kogos bardziej przebojowego.. jestem zwolennikiem sprowadzenia Suazo , nie wiem przypomina mi troche Georga Weah
bardzo jest dynamiczy i szybko noi bramkostrzelny mysle ze z gilardinio i olivieirą znalazł by wspólny język.
to chyba w anglii tylko tak jest ze na mecze ostatniej drużyny premiesrhip przychodzi komplet noi tak powinno być wszędzie , w każdym innym państwie jest niestety tak ze jak sie drużynie słabiej wiedzie to i zainteresowanie maleje. W tym roku San Siro będzie zapełnione na maxa bo po przerwie zobaczymy wielki milan.
pozdrawiam _________________ FOSSA DEI LEONI (1968-2005) -molto grazie ragazzi
Grazie Rui, per sempre in mìo cuore !!!
"Dla mnie to zabawa, nie potrafię postrzegać piłki jako pracy. Gdyby to była praca, porzuciłbym ją już kilka lat temu, a ponieważ to zabawa, choć traktowana na serio, bawi mnie wciąż jak małego chłopca"-Paolo Maldini |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benek1987
Użytkownik

|
|
| RoSsOnErO napisał(a): | | Nie wiem co do COstacurty sie tak doczepiliscie od dwóch lat prawie nic nie gra ale jak trzeba czasem wejsc na te ostatnie minuty to błędów nie popełnia wiec nie wiem o co chodzi. |
Nie wiem, ale mi np. w pamięci dość mocno utkwiła jego fantastyczna interwencja w meczu z Barceloną, kiedy to Eto'o minął go jak tyczkę i Costacurta musiał sie uciekać do faulu, gdyż nawet, gdyby naćpał się, to by Eto'o nie dogonił. _________________ I kill niggaz who think they bite vicious,
but you a female, dog, that's why y'all like bitchin instead.
www.rap-al-ism.blogspot.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fresz
Użytkownik

|
|
| RoSsOnErO napisał(a): | | Nie wiem co do COstacurty sie tak doczepiliscie od dwóch lat prawie nic nie gra ale jak trzeba czasem wejsc na te ostatnie minuty to błędów nie popełnia wiec nie wiem o co chodzi. |
Powiedz szczerze czy znasz 40 letniego piłkarza który jest w kadrze drużyny grającej regularnie w lidze mistrzów ? On powinien karierę skończyć już dawno, bo tacy jak on ciągną ten klub na dno. _________________ "I always tell the true even when i'm lying" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RoSsOnErO
Użytkownik

|
|
heh ilu to było lepszych i slawniejszych , których to eto objechał jak chciał
a ja mam taki obraz w głowie jak ostatnio cannavaro najlepszy pilkarz świata został objechany przez Kanoute jak dziecko , wiec wiesz nawet ronaldinho czasem źle przyjmie piłke a ruud van nistelrooy nie trafi na pustą z 5 m
do fresha... człowieku jak ciągnie na dno jak on nie gra wcale.. co na treningach źle wpływa na młodych chłopaków..? w jaki sposób
mówilem zostawmy sprawe billiego _________________ FOSSA DEI LEONI (1968-2005) -molto grazie ragazzi
"Dla mnie to zabawa, nie potrafię postrzegać piłki jako pracy. Gdyby to była praca, porzuciłbym ją już kilka lat temu, a ponieważ to zabawa, choć traktowana na serio, bawi mnie wciąż jak małego chłopca"-Paolo Maldini |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fresz
Użytkownik

|
|
| RoSsOnErO napisał(a): | | co na treningach źle wpływa na młodych chłopaków..? |
Na których młodych chłopaków ? Bo takich w Milnie jest mało.
| RoSsOnErO napisał(a): | | człowieku jak ciągnie na dno jak on nie gra wcale.. |
No Właśnie to po co on jest w kadrze ? Nie lepiej żeby jego miejsce zajął jakiś młody obrońca który by coś się nauczył ? _________________ "I always tell the true even when i'm lying" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RoSsOnErO
Użytkownik

|
|
heh czytaj co pisałem wcześniej jak sie pojawi jakis młody lepszy to z pewnoscią costacurta odejdzie.. ale jak widac milan mało sie stara o świezy wartościowy narybek
taka prawda _________________ FOSSA DEI LEONI (1968-2005) -molto grazie ragazzi
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
| RoSsOnErO napisał(a): | jestem zwolennikiem sprowadzenia Suazo , nie wiem przypomina mi troche Georga Weah
bardzo jest dynamiczy i szybko noi bramkostrzelny mysle ze z gilardinio i olivieirą znalazł by wspólny język. | Nareszcie ktoś docenił talent tego piłkarza. Suazo jest jednym z najlepszych napastników w Serie A, o czym świadczą choćby 22 strzelone bramki w ubiegłym sezonie. W tym strzela mniej, ale zalicza za to sporo asyst. Gdyby Milan ściągnął go z Cagliari, to problemy w ataku włoskiego klubu chyba w końcu by się skończyły. Zresztą z tego co wiem, to Rossoneri interesowali się już kiedyś pozyskaniem reprezentanta Hondurasu, ale działacze Cagliari nie zgodzili się na transfer. | RoSsOnErO napisał(a): | | fresz napisał(a): | | RoSsOnErO napisał(a): | | co na treningach źle wpływa na młodych chłopaków..? | Na których młodych chłopaków ? Bo takich w Milnie jest mało. | jak sie pojawi jakis młody lepszy to z pewnoscią costacurta odejdzie.. | To już pozostawiam bez komentarza. _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fresz
Użytkownik

|
|
| RoSsOnErO napisał(a): | heh czytaj co pisałem wcześniej Wink jak sie pojawi jakis młody lepszy to z pewnoscią costacurta odejdzie.. ale jak widac milan mało sie stara o świezy wartościowy narybek
taka prawda |
Ale jak on ma się pojawić skoro według Berlusconiego kadra jest pełna ? Taki np. Costacurta by odszedł i zrobiło by się miejsce dla kogoś nowego. A tak siedzi w Milanie i zaniża poziom. Strasznie nie podoba mi się w Milanie że zarząd nie potrafi się pozbywać piłkarzy z którymi coś osiągnął, nawet gdy oni nic nie wnoszą do zespołu. _________________ "I always tell the true even when i'm lying" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
odra_1945 Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | BartekRadom napisał: Kibice Milanu pokazali w tym sezonie ze są kbicami sukcesu- dotychczas chodziły ich na stadion całe masy a teraz, kiedy klubm a kryzys pojawia się ich na San Siro zaledwie kilka tysięcy. A spodziewałeś się, że na mecz o nic z Lille przyjdą tłumy? |
Tylko ze prawdziwi kibice chcodza na kazde mecze-nawet takie o pietruszke.A cena 1 euro to juz smiesznie malo.Porownujac ich zarobki z ta cena to tak jakby u nas bylo wejscie na mecz za 50gr. A za taka cene zeby sobie poogladac meczyk w LM to kazdy powinien przyjsc bo jak juz napisalem to smieszna cena.Ale faktem jest ze kibice Milanu sa troche podlamani porazkami klubu.I tym ze w tym roku pierwszy sezon od ostatnich lat rzadza kibice Interu.Bo we Wloszech jest tak,ze kto ma wyzsze miejsce w tabeli tego kibice rzadza w tym miescie i uwazaja sie za tych lepszych.Tak jest w Turynie.W tym sezonie wielka feta kibicow Torino ale cos czuje ze tylko przez jeden sezon bo Juventus idzie jak burza przez Serie B. _________________ Chętnych do gry w IFQ zapraszam pod numer 2768702 lub 8880936. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| odra_1945 napisał(a): | | Porownujac ich zarobki z ta cena to tak jakby u nas bylo wejscie na mecz za 50gr. A za taka cene zeby sobie poogladac meczyk w LM to kazdy powinien przyjsc bo jak juz napisalem to smieszna cena. |
Zapominasz, że mówisz o kibicach klubu, który od kilku lat nie schodzi poniżej 1/4 finału LM. Dla nich mecz z Lille to gorzej niż Puchar Włoch. Bo jest o nic.
Jednym z nazwisk przewijających się w kontekście zimowego okienka transferowego Milanu jest Ceara, obrońca Internacionalu Porto Alegre. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję.
Ostatnio zmieniony przez Martinez dnia Sro Sty 03, 2007 00:26:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kalu_Kalu
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | odra_1945 napisał(a): | | Porownujac ich zarobki z ta cena to tak jakby u nas bylo wejscie na mecz za 50gr. A za taka cene zeby sobie poogladac meczyk w LM to kazdy powinien przyjsc bo jak juz napisalem to smieszna cena. |
Zapominasz, że mówisz o kibicach klubu, który od kilku lat nie schodzi poniżej 1/4 finału LM. Dla nich mecz z Lille to gorzej niż Puchar Włoch. Bo jest o nic. |
Sugerujesz zatem, że kibice Milanu są ze swoją drużyną tylko wtedy gdy ta odnosi sukcesy? _________________ Wo die Weser einen großen Bogen macht,
wo das Weser-Stadion strahlt in neuer Pracht,
wo man trägt die allerschönsten Spiele aus
da ist Werder Bremen, da sind wir zu Haus;
da ist Werder Bremen, da sind wir zu Haus! |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Mówimy o meczu z Lille, rozegranym w sytuacji, gdy Milan miał już zapewniony awans do 1/8 finału LM. Odniósł więc sukces. O czym zatem prawisz? _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kalu_Kalu
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Mówimy o meczu z Lille, rozegranym w sytuacji, gdy Milan miał już zapewniony awans do 1/8 finału LM. Odniósł więc sukces. O czym zatem prawisz? |
Ale nie zmienia to faktu, ze był to mecz LM i garstka kibiców na takim spotkaniu to pewnego rodzaju ujma dla kibiców Milanu. _________________ Wo die Weser einen großen Bogen macht,
wo das Weser-Stadion strahlt in neuer Pracht,
wo man trägt die allerschönsten Spiele aus
da ist Werder Bremen, da sind wir zu Haus;
da ist Werder Bremen, da sind wir zu Haus! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
No, Grimi podpisał już kontrakt z Milanem. Jest to pierwszy nasz nabytek w zimowym okienku transferowym. A tym czasem Amelia, którego sprowadzeniem jakiś czas temu interesowali się działacze Rossonerich przedłużył kontrakt z Livorno do 2011 roku ... Amelia pozostanie w Livorno przynajmniej do końca roku. Włoch powiedział, że jeśli miałby opuścić Amaranto, to najchętniej przeniósłby się do Romy.
Rozmowy z Lazio w sprawie Oddo utknęły w martwym punkcie, więc coraz więcej mówi się o sprowadzeniu na San Siro Bellettiego. Co prawda Ancelotti powiedział, że czas na pozyskanie Oddo jest do końca miesiąca, więc nie ma się co śpieszyć. Dziwna taktyka. Ciekawe co powie Ancelotti, gdy Inter czy jakiś inny słaby klub Serie A kupi Oddo ... Martinez wspominał już o brazylijskim obrońcu Gremio o nazwisku Ceara. Szukałem o nim jakiś informacji, ale nic nie znalazłem. Ani na oficjalnej stronie Gremio Porto Alegre, ani na Wikipedii nie ma go w składzie brazylijskiej drużyny ... W Gremio gra trzech prawych obrońców - Luiz Felipe Rodrigues Marques, Patrício Antônio Boques i Wellington Santos da Silva, ale żadnego piłkarza o nazwisku Ceara w kadrzenie ma ... PS: W sobotę odbędzie się mecz pomiędzy Milanem a Juventusem w ramach Puchar Berlusconiego. _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Ślązek napisał(a): | | Martinez wspominał już o brazylijskim obrońcu Gremio o nazwisku Ceara. Szukałem o nim jakiś informacji, ale nic nie znalazłem. Ani na oficjalnej stronie Gremio Porto Alegre, ani na Wikipedii nie ma go w składzie brazylijskiej drużyny ... |
Pewnie dlatego, że on nie gra w Gremio, tylko Internacionalu Porto Alegre. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Pewnie dlatego, że on nie gra w Gremio, tylko Internacionalu Porto Alegre. | Kurde Przeczytałem na acmilan.pl wywiad z Serginho, który wspominał o Cearze jako zawodniku Porto Alegre. To od razu sobie z Gremio skojarzyłem, a o Internacionalu wogóle zapomniałem ... _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Wobec upadku negocjacji z Cassano, Milan ma się skoncentrować na pozyskaniu Iaquinty, jak donosi dzisiejszy "PS".
Przykre. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benek1987
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Wobec upadku negocjacji z Cassano, Milan ma się skoncentrować na pozyskaniu Iaquinty, jak donosi dzisiejszy "PS". |
Z deszczu pod rynnę. _________________ I kill niggaz who think they bite vicious,
but you a female, dog, that's why y'all like bitchin instead.
www.rap-al-ism.blogspot.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
Patrząc na to, jak grali jesienią Oliveira i Inzaghi, to ściągnięcie Iaquinty na San Siro nie jest chyba takim złym pomysłem. _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Ślązek napisał(a): | | Patrząc na to, jak grali jesienią Oliveira i Inzaghi, to ściągnięcie Iaquinty na San Siro nie jest chyba takim złym pomysłem. |
Za 20 milionów?! _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Za 20 milionów?! | A lepiej pozostawić w składzie 3 napastników, którzy razem zdobyli jesienią 9 goli ? Sam Iaquinta strzelił jesienią 8 bramek. _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Ślązek napisał(a): | | A lepiej pozostawić w składzie 3 napastników, którzy razem zdobyli jesienią 9 goli ? Sam Iaquinta strzelił jesienią 8 bramek. |
Gilardino w Parmie też strzelał po 20 bramek w sezonie. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Gilardino w Parmie też strzelał po 20 bramek w sezonie. | Właśnie. A teraz jest najskuteczniejszym strzelcem Milanu w rundzie jesiennej. Fakt, zdobył tylko 6 goli, ale i tak nikt więcej z Milanu od niego nie strzelił w tym sezonie _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
roger_kk
Użytkownik

|
|
Wydaje mi się, że ściągnięcie Iaquinty będzie dobrym posunięciem. Napastnicy Milanu nie prezentowali jesienią dobrej formy i mało kiedy trafiali do bramki rywali. Najwięcej bramek z zawodników Milanu strzelił Gilardino(6), później Kaka(5). Tak więc dobry napastnik przydałby się na San Siro. Gdyby to był zawodnik Udinese, to z pewnością ucieszyłoby to kibiców Milanu. _________________ Samstagsmittags geht es los, ins Stadion Boekelberg.
Im Auto ist die Stimmung gross und alle singen los!
Ja wir schwoeren Stein und Bein auf die Elf vom Niederrhein,
Borussia unser Dream-Team, denn Du bist unser Verein! |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Ślązek napisał(a): | | Właśnie. A teraz jest najskuteczniejszym strzelcem Milanu w rundzie jesiennej. Fakt, zdobył tylko 6 goli, ale i tak nikt więcej z Milanu od niego nie strzelił w tym sezonie |
Heh, nie do tego zmierzałem, ale niech Ci będzie. | roger_kk napisał(a): | | Gdyby to był zawodnik Udinese, to z pewnością ucieszyłoby to kibiców Milanu. |
A to czemu? _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mikus99 Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
| Ślązek napisał(a): | | A teraz jest najskuteczniejszym strzelcem Milanu w rundzie jesiennej. Fakt, zdobył tylko 6 goli, ale i tak nikt więcej z Milanu od niego nie strzelił w tym sezonie |
ale to nie znaczy ze on jest super tylko ze inni sa slabi
a co do Iaquinty to latwiej jest strzelac w Udinese niz w Milanie bo tam wszyscy do niego zagrywali a tu juz by nie...to samo bylo z Gilardiny i R.Oliveira |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
| mikus99 napisał(a): | | ale to nie znaczy ze on jest super tylko ze inni sa slabi | "To nie znaczy, że on jest super", ale oznacza, że w tej chwili jest w najlepszej formie ze wszystkich napastników Milanu.
| mikus99 napisał(a): | | a co do Iaquinty to latwiej jest strzelac w Udinese niz w Milanie bo tam wszyscy do niego zagrywali a tu juz by nie...to samo bylo z Gilardiny i R.Oliveira | Gilardino w pierwszym sezonie w barwach Milanu zdobył 17 goli w 34 meczach. To aż tak źle w porównaniu z występami w Parmie, gdzie zdobywał tylko parę goli więcej ? _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Ślązek napisał(a): | | Gilardino w pierwszym sezonie w barwach Milanu zdobył 17 goli w 34 meczach. |
Lecz żadnego w LM, w której po prostu się kompromitował. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jackson 86
Użytkownik

|
|
Gilardino był dobry w Parmie a w Milanie nic nadzwyczajnego nie pokazuje i do Szewczenki brakują mu lata świetlne !! A zdaniem Zbigniewa Bońka to Matusiak ma większe umiejętności od Gilardino |
|
| Powrót do góry |
|
 |
odra_1945 Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
Jesli chodzi o Iaquintę to wydaje mie sie ze byloby to dobre posuniecie bo nie schodzi od lat ze swojego dobrego poziomu.Bo akurat Milan na brak napastnikow powinien narzekac.Dodam klasowych napastnikow.Jedynie Gilardino moze czuc sie pewnie. _________________ Chętnych do gry w IFQ zapraszam pod numer 2768702 lub 8880936. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Jackson 86 napisał(a): | | A zdaniem Zbigniewa Bońka to Matusiak ma większe umiejętności od Gilardino |
Warto róznież zaznaczyć, iż zdaniem Zbigniewa Bońka Kuba Błaszczykowski to jeden z najlepszych pomocników świata. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RappaR
Użytkownik

|
|
| Cytat: | | A zdaniem Zbigniewa Bońka to Matusiak ma większe umiejętności od Gilardino |
Matusiak to gracz przeciętny. W Polsce błyszczy, jednak miałby szanse zaistnieć w co najwyżej średnim klubie grającym w pucharze UEFA. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Lecz żadnego w LM, w której po prostu się kompromitował. | A kto w Milanie oprócz Kaki nie kompromitował się jesienią w Lidze Mistrzów ? Przynajmniej w tych ostatnich 3 meczach ? _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Charlie Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
jak informuje serwis ### Milan porozumiał się z byłym zawodnikiem Juventusu, 30 letnim Marco di Viao, ostatnio grającym w Monaco. Jak dla mnie lepszy już Iaquinta, który przynajmniej jest parę lat młodszy, a w tym sezonie spisuje się dobrze. Di Viao w 13 meczach Ligue 1 i strzelił tylko 2 gole _________________ Wisła Kraków |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|