| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ślązek
Użytkownik

|
|
Właśnie przeczytałem, że Juventus złożył Milanowi ofertę wymiany. Jak informuje portal ###, do klubu z Turyny miałby trafić Gilardino, a na San Siro miałby przybyć David Trezeguet ... Wcześniej podobno do Milanu miał trafić Javier Saviola, a okazuje się że najbliżej włoskiego klubu jest teraz Marco Di Vaio _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
odra_1945 Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | Warto róznież zaznaczyć, iż zdaniem Zbigniewa Bońka Kuba Błaszczykowski to jeden z najlepszych pomocników świata. |
Juz puka do drzwi z napisem "Najlepsi świata".A wedlug mnie Boniek jak nikt inny w Polsce zna wloska pilke i naprawde jest to czlowiek kompetentny(moga to potwierdzic fani Widzewa). _________________ Chętnych do gry w IFQ zapraszam pod numer 2768702 lub 8880936. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mariusz92
Użytkownik

|
|
Boniek zna włoską piłkę szczególnie dlatego, że grał w najlepszym włoskim klubie przez jakiś czas, więc trzeba się liczyć z jego wypowiedziami. _________________ Jagiellonia Białystok
Juventus Turyn
Alex del Piero
Gianluigi Buffon |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Joopiter
Moderator

|
|
| Ślązek napisał(a): | | A kto w Milanie oprócz Kaki nie kompromitował się jesienią w Lidze Mistrzów Smile ? Przynajmniej w tych ostatnich 3 meczach ? |
Chodzilo o poprzedni sezon, gdy Milan dotarl az do polfinalu. I wtedy wiekszosc pilkarzy grala dobrze, natomiast Gilardino nie strzelil zadne bramki w tych 12 meczach wiec mozna powiedziec ze sie kompromitowal na tle kolegow
| Ślązek napisał(a): | | Właśnie przeczytałem, że Juventus złożył Milanowi ofertę wymiany. Jak informuje portal ###, do klubu z Turyny miałby trafić Gilardino, a na San Siro miałby przybyć David Trezeguet ... Wcześniej podobno do Milanu miał trafić Javier Saviola, a okazuje się że najbliżej włoskiego klubu jest teraz Marco Di Vaio |
Jak czytam te kolejne spekulacje, to nasuwaja mi sie dwa wnioski:
1. Albo ludzie nie maja co robic i wymyslaja takie brednie.
2. Albo te plotki sa prawda i w takim wypadku chyba najlepszym roziwazaniem bedzie pozbyc sie Ancelottiego. Co kolejny wymieniany gracz, to starszy Belletti, Trezeguet teraz Di Vaio... _________________ ...everything is dust in the wind... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Annihilator
Użytkownik

|
|
| Joopiter napisał(a): | | Belletti, Trezeguet teraz Di Vaio... |
T będzie trójka stanowiąca przez najblizsze dziesięć lat o sile Milanu Trzeba będzie zatrzymać Maldiniego i Costacurtę, bo to niedługo bedą młodzi, dobrzez zapowiadający się zawodnicy. Chba Ancelottiemu powinno się powiedzieć dowidzenia, bo takie transfery to on sobie może. Di Vaio nie poradził sobie w Monaco, średnio grał w Valencii i ma strzelać gole w Milanie? Bellettiego chcie się pozbyć Barca, chociaż ma pełno kontuzjowanych obrońców a Milan zbiera resztki (chociaż kto zjada ostatki...) a Trezeguet w Serie B nie strzela zbyt wielu bramek a młody to też już nie jest. Niedługo średnia wieku w Milanie wyniesie 40 lat Chociaż ostatnio ich forma wyraźnie rośnie, więc może poradzą sobie bez rewolucji w składzie i zatuszują problem, jednak bez transferów pojawi się on znowu i zaatakuje ze zdwojoną siłą. _________________ Michael Ballack! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fresz
Użytkownik

|
|
| Annihilator napisał(a): | | Chba Ancelottiemu powinno się powiedzieć dowidzenia, bo takie transfery to on sobie może. |
Ancelotti ma gówno do gadania w kwestii transferów. Z tego co się orientuje on jest trenerem a nie mangerem. Za transfery odpoweda kto inny. _________________ "I always tell the true even when i'm lying" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mariuszf
Użytkownik

|
|
| Niestety milan ma tendencje do sciagania wypalonych napastnikow: M.Amoroso, niegdys Ch.Vieri a teraz ma byc Di Vaio? To juz nie ma mlodszych i LEPSZYCH napastnikow na rynku? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
| Joopiter napisał(a): | Jak czytam te kolejne spekulacje, to nasuwaja mi sie dwa wnioski:
1. Albo ludzie nie maja co robic i wymyslaja takie brednie.
2. Albo te plotki sa prawda i w takim wypadku chyba najlepszym roziwazaniem bedzie pozbyc sie Ancelottiego. Co kolejny wymieniany gracz, to starszy Belletti, Trezeguet teraz Di Vaio... | Dokładnie. Kto już miał zimą przejść do Milanu ? Oddo, Belletti, Ceara, Mexes, Cassano, Iaquinta, Di Vaio, Trezeguet, Saviola i pewnie jeszcze ktoś by się znalazł. A jak do tej pory Rossoneri kupili tylko ... Grimiego. _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martinez Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| mariuszf napisał(a): | | Niestety milan ma tendencje do sciagania wypalonych napastnikow: M.Amoroso, niegdys Ch.Vieri a teraz ma byc Di Vaio? To juz nie ma mlodszych i LEPSZYCH napastnikow na rynku? |
Nie. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
V-res3t
Gość
|
|
| Cytat: | | teraz ma byc Di Vaio? To juz nie ma mlodszych i LEPSZYCH napastnikow na rynku? |
Monaco Di Vaio takze chciało wepchac do PSG za Rothena. Jednak mimo całej swojej ułomnosci działacze z Paryża nie zgodzili sie na to. Widac władze Milanu prezentują jeszcze wiekszą impotencje umysłową. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bojinov
Użytkownik

|
|
Milan powinien odświerzyc wszystkie formacje najbardziej obrone i atak Gilardino jest spoko ale Inzaghi zawodzi widac ze to nie te lata a Ricardo Oliveira to niewypał (a że mu kogos z rodziny porwali to nie jest za dobry pretekst) obrona ma pewnie razem z 200 lat a pomoc jest jeszcze wporzo tylko Seedorfa bym wymienił.
[img:c5157d3aa1]http://img152.imageshack.us/img152/516/bandierajuvezz6.gif[/img:c5157d3aa1] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
| Bojinov napisał(a): | | Milan powinien odświerzyc wszystkie formacje najbardziej obrone i atak Gilardino jest spoko ale Inzaghi zawodzi widac ze to nie te lata a Ricardo Oliveira to niewypał (a że mu kogos z rodziny porwali to nie jest za dobry pretekst) obrona ma pewnie razem z 200 lat a pomoc jest jeszcze wporzo tylko Seedorfa bym wymienił. | Nikt słabej formy Oliveiry nie usprawiedliwiał porwaniem jego siostry. Na pewno w jakimś stopniu wpłynęło to na jego dyspozycję w rundzie jesiennej, ale nie ma co ukrywać, że przejście Oliveiry do Milanu to jedna z najgorszych decyzji w jego karierze. Jeśli na wiosnę Brazylijczyk nie poprawi swojej gry, to pewnie pod koniec sezonu będziemy już się z nim żegnać.
| Bojinov napisał(a): | | [img:e301784768]http://img152.imageshack.us/img152/516/bandierajuvezz6.gif[/img:e301784768] |
_________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Icepick
Użytkownik

|
|
[quote="Ślązek"] | Bojinov napisał(a): | | Bojinov napisał(a): | | [img:46464c3dcc]http://img152.imageshack.us/img152/516/bandierajuvezz6.gif[/img:46464c3dcc] |
 |
Popieram.
A co do wymiany na linii Juventus - Milan czyli Trezegeut - Gilardino to jeżeli dojdzie do takiej zamiany jadę do Mediolanu i będe strajkował i domagał się zwolnienia ludzi odpowiadających za ten transfer. _________________ It's a life style, all in the streets and in Hollywood
Music in my DNA, it's my livelihood |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Annihilator
Użytkownik

|
|
| Icepick napisał(a): | | A co do wymiany na linii Juventus - Milan czyli Trezegeut - Gilardino to jeżeli dojdzie do takiej zamiany jadę do Mediolanu i będe strajkował i domagał się zwolnienia ludzi odpowiadających za ten transfer. |
Cóż, Milan głośno krzyczał o odmładzaniu drużyny i nowych transferach, a jednego z nielicznych młodych wymienia za starego Ale nie martwcie się, za 110mln przychodzi do Milanu Ronaldinho _________________ Michael Ballack! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Addy
Użytkownik

|
|
| Icepick napisał(a): |
A co do wymiany na linii Juventus - Milan czyli Trezegeut - Gilardino to jeżeli dojdzie do takiej zamiany jadę do Mediolanu i będe strajkował i domagał się zwolnienia ludzi odpowiadających za ten transfer. |
heh no ja z takiej wymiany bylbym rownie niezadowolony _________________ sir Joshua Reynolds: „Nie ma takiego poświęcenia, na jakie człowiek się nie zdobędzie, by tylko uniknąć wyczerpującego wysiłku myślenia”.
Anthony Soprano: „Try to remember the times that were good”.
PSYCHOLOG W FUTBOLU. Masz swoje zdanie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
Milan pokonując dzisiaj Juventus Turyn 3:2 zdobył Puchar Berlusconiego. Bramki dla Rossonerich strzelili Inzaghi, Seedorf i Catilina Aubameyang, który przebywa w Mediolanie na testach. Piłkarz ten ma 26 lat i pochodzi z ... Gabonu. Zawodnik ten grał już w Milanie w sezonie 2002/2003. Zaliczył 2 występy - jeden w Serie A, drugi w Champions League, a w tej chwili jest piłkarzem Primavery. Gole dla Juve zdobyli Nedved i Del Piero. Całą drugą połowę w bramce Milanu stał Valerio Fiori, który podczas 7 lat pobytu na San Siro rozegrał chyba 1 mecz _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mikolaj24
Użytkownik

|
|
To macie już zastępców dla Didy, Gilardino. Brawo, brawo! _________________ Pearl Jam ('07-Chorzów) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fresz
Użytkownik

|
|
| Ślązek napisał(a): | | Catilina Aubameyang, który przebywa w Mediolanie na testach. |
Coś chyba Ci się pomyliło gola strzelił Willy Aubameyang. _________________ "I always tell the true even when i'm lying" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benek1987
Użytkownik

|
|
Pewnie, że Willy.
http://en.wikipedia.org/wiki/Willy_Aubameyang
http://www.africafoot.com/africains_diaspora_euro_amsud/africains_calcio_2002.html (Catalina czwarty od góry).
Tak, to bracia. _________________ I kill niggaz who think they bite vicious,
but you a female, dog, that's why y'all like bitchin instead.
www.rap-al-ism.blogspot.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RoSsOnErO
Użytkownik

|
|
mecz ogólnie mi się podobał myśle ze powoli to zaskakuje i ze na runde wiosenną wyjdą odmienieni . Noi frekwencja mnie mile zaskoczyła spokojnie było z 30 tys
co to transferów to sie nie odzywam bo jak widze gallianiego to nóż mi sie w kieszeni otwiera
PS. przepraszam ale AUBAMEYANG WILLY to on chyba nalezy do naszej primavery a nie ze na testach jest..? co oni piszą.. _________________ FOSSA DEI LEONI (1968-2005) -molto grazie ragazzi
Grazie Rui, per sempre in mìo cuore !!!
"Dla mnie to zabawa, nie potrafię postrzegać piłki jako pracy. Gdyby to była praca, porzuciłbym ją już kilka lat temu, a ponieważ to zabawa, choć traktowana na serio, bawi mnie wciąż jak małego chłopca"-Paolo Maldini |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benek1987
Użytkownik

|
|
| RoSsOnErO napisał(a): | | Noi frekwencja mnie mile zaskoczyła spokojnie było z 30 tys |
Na www.acmilan.pl bodaj 36 tysięcy podano. _________________ I kill niggaz who think they bite vicious,
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Jesli Milan chce sciagnac di Vaio to ja proponuje jeszcze takie wymiany:Dida-Pagliuca,Gourcouff-Scholl,Gilardino-Shearer i hit:Kaka-Boniek.
Bo po co miec mlodych w zespole?Lepsi starzy wyjadacze.I doświadczeni i mniej by zarabiali...
A tak na serio to troche wkurza mnie ta polityka transferowa Milanu.Klub z wielkimi tradycjami,posiadajacy duzo kibicow na calym swiecie,majacy fajny stadion(pochwale sie <a co tam!> -byłem na nim i byłem nawet w szatniach ).A wlasciciele chca chyba z taka polityka transferowa doprowadzic klub do podzielenia losu Juventusu i spadku do 2 ligi(tylko ze w troche inny sposob niz 'Stara Dama'). _________________ Chętnych do gry w IFQ zapraszam pod numer 2768702 lub 8880936. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Annihilator
Użytkownik

|
|
Costacurta, Maldini i Cafu mają kontrakty z klauzulą, że jest ważny aż do śmierci _________________ Michael Ballack! |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Annihilator napisał(a): | | Maldini |
Akurat do Maldiniego nic nie mam bo swietnie gra i juz od dawna jest legenda.On moze grac nawet i w drugim wcieleniu. _________________ Chętnych do gry w IFQ zapraszam pod numer 2768702 lub 8880936. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Annihilator
Użytkownik

|
|
| odra_1945 napisał(a): | | Akurat do Maldiniego nic nie mam bo swietnie gra i juz od dawna jest legenda.On moze grac nawet i w drugim wcieleniu. |
Jsane, Maldini to legenda. Ale oni juz nie wytrzymują kondycyjnie. Chociaż Paolo gra świetnie to pod koniec meczu biega wolno, po godzinie gry wysiada. _________________ Michael Ballack! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
Zgadza się. To był Willy Aubemayang, a nie Catlina Aubemayang. W sumie to i tak żadna różnica. Pewnie ani jeden, ani drugi i tak nigdy nie zagra w pierwszym składzie Milanu ... _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benek1987
Użytkownik

|
|
| Ślązek napisał(a): | | W sumie to i tak żadna różnica. Pewnie ani jeden, ani drugi i tak nigdy nie zagra w pierwszym składzie Milanu ... |
Obaj już zagrali w pierwszym składzie _________________ I kill niggaz who think they bite vicious,
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
| benek1987 napisał(a): | Obaj już zagrali w pierwszym składzie  | Chodziło mi o to, że żaden z nich nie zajmie miejsca w pierwszym składzie na dłużej niż jeden mecz. Co z tego, że ten Willy zagrał w meczu z Juve, skoro w najbliższym meczu Serie A pewnie nawet na ławce go nie będzie. _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RoSsOnErO
Użytkownik

|
|
heh nom może było 36 tyś ;d ciezko zliczyc
ale nie o tym miałem pisac
chciałem jescze pochwalic Gourcuff'a wreszcie chłopak nie bał sie pociagnąc i grał do przodu bo ostatnio wyczuwało sie u niego taki lęk jakby , ale teraz juz ok bierze ciężar gry na siebie , mam nadzieje ze wyrosnie z niego wielka gwiazda
dzisiaj wyczytałem w gazecie ze znowu tworzy sie romans ronaldo do milanu  heh to co piszą gazety to tragedia a włoskie to juz naprawde mistrzostwo plotek
zgadzam sie z poprzednikiem ze milan naprawde sie ośmiesza starając sie o pozyskiwanie jakis wypalonych zawodników , zamiast inwestowac w młodych , tak bogaty klub . ehh..
pozdrawiam _________________ FOSSA DEI LEONI (1968-2005) -molto grazie ragazzi
"Dla mnie to zabawa, nie potrafię postrzegać piłki jako pracy. Gdyby to była praca, porzuciłbym ją już kilka lat temu, a ponieważ to zabawa, choć traktowana na serio, bawi mnie wciąż jak małego chłopca"-Paolo Maldini |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
"Klubom, które chcą utrzymywać się na szczycie, trudno jest dawać szanse młodym piłkarzom. Nie mam tu jednak na myśli talenty czystej wody, jak Gourcuff, który w wieku 21 lat jest już świetnym piłkarzem. Szansa dla młodych pojawia się jedynie wówczas, gdy w składzie jest luka do wypełnienia." - te słowa padły z ust Silvio Berlusconiego. Recepta na sukces co najmniej dziwna. Praktycznie w każdym lepszym klubie, który liczy się w walce o wygranie Ligi Mistrzów są młodzi, perspektywiczni piłkarze, którzy często dostają szansę występu. Na to wygląda, że w Milanie zaczną grać młodzi zawodnicy dopiero wtedy, gdy włoski klub stanie się przeciętną drużyną, która nie liczy się nawet w walce o mistrzostwo Włoch ... _________________ 10
Ostatnio zmieniony przez Ślązek dnia Pon Sty 08, 2007 14:27:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RoSsOnErO
Użytkownik

|
|
nie chce się czepiac strzegółow ale Luigi Berlusconi był ojcem silvio i zmarł bodajże w 1989 r. tak ze nie mógł tego powiedziec
ale co to reszty to sie z tobą w pełni zgadzam , co za problem powoli umieszczać młodych chłopaków , żeby grali u boku tych starszych i doświadczonych , korzyśc jest obupulna pozdrawiam _________________ FOSSA DEI LEONI (1968-2005) -molto grazie ragazzi
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
| RoSsOnErO napisał(a): | | co to reszty to sie z tobą w pełni zgadzam , co za problem powoli umieszczać młodych chłopaków , żeby grali u boku tych starszych i doświadczonych , korzyśc jest obupulna | Właśnie. Jeśli młodzi nie dostaną szansy gry, to jeśli przyjdzie co do czego, połowa Milanu odejdzie na emeryturę to kto zajmie ich miejsce ? Znowu jacyś 35-latkowie ? Nawet w meczach z ogórkami zamiast dać szansę młodym piłkarzą do składu zostają wystawiani Costacurta, Favalli, Serginho i inne dziadki. | RoSsOnErO napisał(a): | nie chce się czepiac strzegółow ale Luigi Berlusconi był ojcem silvio i zmarł bodajże w 1989 r. tak ze nie mógł tego powiedziec  | No, pomyłka. Już poprawiłem _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Ślązek napisał(a): | | Znowu jacyś 35-latkowie |
A co myślałeś?!Chyba nie 20-latkowie?Milan uznaje zasade ze im starszy, tym lepszy.Tylko ze niestety nie ma juz takich zawodnikow. _________________ Chętnych do gry w IFQ zapraszam pod numer 2768702 lub 8880936. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| odra_1945 napisał(a): | | Milan uznaje zasade ze im starszy, tym lepszy. |
I pewnie dlatego ściągnął Gourcuffa i Grimiego, że tylko ostatnich wspomnę. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MRS88
Użytkownik

|
|
| Shevchenko, można powiedzieć legenda Milanu jest kuszony teraz przez najwiekszego rywala Rossonerich-Inter... Słaba gra w Chelsea sprawia, że Andrij już jest zdegustowany (zresztą mu się nie dziwię, bo Chelsea to według mnie nie jest drużyna dla piłkarzy kochających to co robią, a dla takich, którzy potrafią się rozwijać dla pieniędzy przede wszsytkim). Natomiat myślę, że kibice AC byliby zdegstowani, gdyby ich wielki niegdyś idol zagrał za miedzą.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| MRS88 napisał(a): | | Natomiat myślę, że kibice AC byliby zdegstowani, gdyby ich wielki niegdyś idol zagrał za miedzą.... |
Niech przechodzi. I tak jest zerem. Kupić go chce ponoć też Real. Plotki, plotki, plotki. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MRS88
Użytkownik

|
|
| Martinez napisał(a): | | MRS88 napisał(a): | | Natomiat myślę, że kibice AC byliby zdegstowani, gdyby ich wielki niegdyś idol zagrał za miedzą.... |
Niech przechodzi. I tak jest zerem. Kupić go chce ponoć też Real. Plotki, plotki, plotki. |
Patrz a o tym nie słyszałem, kurczę, może zrobimy jedną drużynę w Madrycie i nie będzie problemu, bo oni chcą aby każdy u nich grał... Gdyby nie plotki to na tym forum byłoby pusto, no może jedynie poza typerem... No to patrząc po Twojej reakcji, Sheva sobie nieźle nagrabił sprzedając się Abramowiczowi(może solidarność Słowian) za duże pieniądze i nie pozostał w klubie, gdzie spędził najlepsze lata swojej kariery... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ślązek
Użytkownik

|
|
Milan podobno złożył ofertę kupna 25-letniego Fabio Quagliarelliego, zawodnika Sampdorii. Pewnie to jednak kolejna plotka, którą ktoś wyssał z palca. Tak jak tą, że Rui Costa polecił działaczom Milanu ściągnięcie na San Siro Ricardo Quaresmy oraz 20-letniego obrońcy Sportingu Miguela Veloso. _________________ 10 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Addy
Użytkownik

|
|
tak, a ja slyszalem, ze w ramach odmladzania skladu Milan stara sie ponownie sciagnac swoja byla wielka gwiazde, kandydata na prezydenta Liberii, niejakiego George W. ... _________________ sir Joshua Reynolds: „Nie ma takiego poświęcenia, na jakie człowiek się nie zdobędzie, by tylko uniknąć wyczerpującego wysiłku myślenia”.
Anthony Soprano: „Try to remember the times that were good”.
PSYCHOLOG W FUTBOLU. Masz swoje zdanie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Oglądałem wczoraj mecz Milanu z Arezzo. To w zasadzie wszystko, co można na temat tego spotkania powiedzieć.
Tam, pokuszę się jednak o krótką analizę występu piłkarzy wielkiego AC:
Kalac - wygląda tak, że Puccini.
Cafu - zdjęty w okolicach 60 minuty, gdyż za chwilę mógł umrzeć na boisku.
Costacurta - umarł na bosiku.
Simic - nie wiem czy grał, piwo piłem.
Favalli - wyróżnił się tym, że zmienił go Grimi.
Grimi - w Milanie bieda, grał w spodenkach po starszym bracie.
Gattuso - pitbull Berlusconiego, Jacek Kurski włoskiego futbolu. Pirlo - gra, jakby poznał Simona M.
Seedorf - niby czarny, a Ktoś.
Gourcuff - brzmi podobnie jak "oGórków". Nieprzypadkowo.
Brocchi - mały, brzydki. Niech spierdala.
Gilardino - chuja grał, gola strzelił. Dzień jak codzień.
Oliveira - chuja grał, chuja strzelił. Patrz wyżej.
Inzaghi - INZAGHI. _________________ 95 % pieniędzy na alkohol i kobiety. Resztę marnuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|