| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Raffie
Użytkownik

Dołączył: 27 Paź 2003 Posty: 1658 Skąd: Madison Square Garden
|
|
Na początek jak można dostać się do Panteonu Gwiazd Forum:
| REGULAMIN napisał(a): |
1. Trzeba być na forum zarejestrowanym chociaż przez rok.
2. Każdy użytkownik może mi zgłosić swojego kandytata do PGF (nie może zgłosić się sam), ale musi on mieć potem podczas głosowania 50% + 1 głosu liczby głosujących, żeby się dostać. I użytkownik, który go zgłasza musi również napisać sensowne uzasadnie przynajmniej w pięciu zdaniach (mile widziane więcej).
3. Jeśli kandydat nie uzyska odpowiedniej liczby głosów to po raz kolejny może zostać zgłoszony do PGF po upływie 8 mięsięcy. |
*Regulamin może ulec zmianie
Postanowiłem zamiast pisać o całej historii tego forum (co jest już niemożliwe) założyć "Panteon Gwiazd Forum". Mam nadzieję, że znajdą się w nim wszyscy zasłużeni użytkownicy dla tego forum. Dzięki PGF nowi użytkownicy będą mogli zapoznać się ze sławami tego forum, które nie piszą na forum albo są do teraz i święcą przykładem.
Czekam na zgłoszenia do rady, która będzie wybierać użytkowników do PTG. Jednak zaznaczam sobie, że do rady powinny dołączyć tylko osoby, które zarejestrowały się na forum w latach 2002-2003, bo ci młodsi stażem nie znają webgreya czy Ryśka i mogą być nieobiektywni.
Zresztą od razu napiszę kogo chętnie widziałbym w radzie, bo uważam ich za osoby kompetentne: Luk2, PIT C., Chiaves, Codino, Bati, iker, pawelo, Nirvus, Barry, Chris, Raff. Pisałem z głowy (kilku pewnie przeoczyłem, jak coś to pisać), ale liczę, że kilków z tych userów zgodzi się pomóc.
Panteon będzie polegał na wywiadzie, w którym userzy będą wypytywani o wiele ważnych rzeczy piłkarskich oraz związanych z forum. Będzie on także liczył krótki opis gwiazdy wywiadu, a na koniec cytaty innych użytkowników o bohaterze wywiadu.
Za pomocą PTG postaram się rozwikłać, kiedy forum miało najwyższy poziom, czy kiedyś był taki wysoki poziom dyskusji i jaki jest główny powód odejść forumowiczów stąd, czyli tematy od dawna wałkowane.
Chciałbym pierwszy wywiad przeprowadzić samodzielnie i pokazać wzór, ale potem zapraszam innych do pomocy, a wręcz raczej jednak chyba oddam komuś PTG do prowadzenia. Z góry zaznaczam, że pierwszeństwo jeśli będzie chciał otrzyma Luk2, bo on tu ma monopol na takie rzeczy.
Temat ten ma na celu dyskusję o Panteonie Gwiazd Forum. Oddzielny topic będzie mieć głosowanie oraz już sam główny temat z wywiadami. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
R6 Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| Raffie napisał(a): | | Zarzutem, który często zarzuca się Headowi są słynne zdjęcia lemonparty, jednak Head nigdy nie zamieścił ich na swoim koncie na forum i są to zarzuty bez dowodów, a po prostu jedynie domysły. |
Nie wiem, czy takie domysły, otrzymałem kiedyś priva od Heada o zawartości wiadomej. Było to krótko po ostatnim jego odbanowaniu, po tym wydarzeniu został zablokowany aż po dzień dzisiejszy. _________________ JESZCZE NOWSZY (4 czerwca '08 r.) skoroszyt Excela liczący wyniki typera za prowadzących: http://rapidshare.com/files/120004964/typ.blinf.7.rar |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Raffie
Użytkownik

|
|
| R6 napisał(a): | | Raffie napisał(a): | | Zarzutem, który często zarzuca się Headowi są słynne zdjęcia lemonparty, jednak Head nigdy nie zamieścił ich na swoim koncie na forum i są to zarzuty bez dowodów, a po prostu jedynie domysły. |
Nie wiem, czy takie domysły, otrzymałem kiedyś priva od Heada o zawartości wiadomej. Było to krótko po ostatnim jego odbanowaniu, po tym wydarzeniu został zablokowany aż po dzień dzisiejszy. |
Potwierdz to jakimkolwiek screenem, bo to domysl podobny z kontem Jan Pogwizd. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Raff
Użytkownik

Dołączył: 04 Paź 2002 Posty: 4117 Skąd: Madryt, Gdańsk, Warszawa
|
|
LOL, Raffie, nie przekłamuj swoich historyjek o forumowiczach, bo akurat lemony to i ja dostałem z jego konta na privie. Rozumiem, że jest to Ci solą w oku, bo wyjątkowo podziwiasz M_Heada, ale po prostu je rozsyłał i nie ma co temu zaprzeczać, choć też lubiłem tego gościa i to akurat nie ja na niego doniosłem ówczesnym moderatorom. _________________ Bohaterowie śpią na cytadeli stokach
w grobach pod brzozowym krzyżem na Powązkach
i wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
spytasz skąd jestem, powiem z dumą: z Warszawy
Eldo "Ferajny" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Raffie
Użytkownik

|
|
Powtarzam: "Zarzutem, który często zarzuca się Headowi są słynne zdjęcia lemonparty, jednak Head nigdy nie zamieścił ich na swoim koncie na forum i są to zarzuty bez dowodów, a po prostu jedynie domysły."
Na forum! PW to prywatna wiadomość! PRYWATNA WIADOMOŚĆ! Gdyby brać pod uwagę PW, to kilka osób wyjechałoby dawno na bana.
Ja proponuję zamieścić Panteon Gwiazd Forum na Wolnoć Tomku, żeby miał większą popularność, bo to w końcu ma być duży kawałek historii tego forum i wiele ciekawych wątków.
Chcę także oddać prowadzenie komuś innemu, bo ja sam nie będę tego robił. Nikt nie zgłosił się do rady, nikt nic nie pomógł przy tworzeniu tekstu! NIKT! A teraz mi piszecie, że zmyślam. Moglibyście pomóc przy redagowaniu tekstu, bo skąd mam wszystko wiedzieć? Skąd miałem wiedzieć, że dostaliście PW. Przestańcie na mnie narzekać, bo mogliście pomóc. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Raff
Użytkownik

Dołączył: 04 Paź 2002 Posty: 4117 Skąd: Madryt, Gdańsk, Warszawa
|
|
Nie narzekam, tylko odpowiadam na Twoją niewiarę skierowaną w stronę R6. Generalnie pomysł na Panteon Gwiazd Forum jest sympatyczny, ale tak to na forach bywa, że ktoś coś wymyśla dla innych i się tym zajmuje. Inni widocznie nie mają czasu/ochoty. _________________ Bohaterowie śpią na cytadeli stokach
w grobach pod brzozowym krzyżem na Powązkach
i wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
spytasz skąd jestem, powiem z dumą: z Warszawy
Eldo "Ferajny" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Przema
Użytkownik

|
|
| Raff napisał(a): | | Raffie, nie przekłamuj swoich historyjek o forumowiczach, bo akurat lemony to i ja dostałem z jego konta na privie. |
Jakie lemony? Mozna wiedziec czym sie tak wslawil ow uzytkownik _________________ Grzegorz Lato:Jeśli za rok nie będzie poprawy, podczas grudniowego zjazdu w 2009 roku złożę rezygnację i rozpiszę nowe wybory. Przy okazji mam prośbę do mediów – piszcie uczciwie, a jeśli krytykujecie, to róbcie to rzetelnie
"Głosuj, Zdzisiek, głosuj!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maxi Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
| Raffie napisał(a): | | Na forum! PW to prywatna wiadomość! PRYWATNA WIADOMOŚĆ! Gdyby brać pod uwagę PW, to kilka osób wyjechałoby dawno na bana. |
Ej to za PW nie ma ostrzeżeń? To ja mogłem uniknąć tych moich dwóch ostrzeżeń i zamiast wyzywać na forum to mogłem wysłać PW i byłoby bez kosekwencji?
Sam pomysł z tym panteonem nawet niezły i M_Heada też fajnie przedstawiłeś Raffie. _________________ ***
Kto to jest? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iker
Administrator

|
|
| Przema napisał(a): | | Jakie lemony? |
lemony to trzech starszych panow zabawiajacych sie ze soba.
| Maxi napisał(a): | | Ej to za PW nie ma ostrzeżeń? |
w uzasadnionych i udowodnionych przypadach zdazaja sie rowniez ostrzezenia za PM. _________________ piszesz do mnie na gg, przedstaw sie nickiem, nie przedstawisz sie, nie licz na odpowiedz.
104-52-95-431-402 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzysztofek
Użytkownik

Dołączył: 26 Sie 2005 Posty: 3271 Skąd: Warszawa, Warszawa Warszawa...
|
|
Całkiem fajnie Ci to wyszło Raffie (Raffie jako Raffie, a nie Raffie jako zwrot do Raffa ). Od początku mi sie ten pomysł podobał, gdyż jest sporo takich userów, których ja nie kojarzę, natomiast czasami ich nicki sa wymieniane, jako nicki przedstawicieli "tych lepszych czasów" na forum.
Może trochę krótko o nim samym, ale nie wolno mi narzekać, jako że nie przyczyniłem sie do powstania tego artykułu.
Powodzenia w dalszych artykułach! _________________ Legia Warszawa! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomasz.
Użytkownik

|
|
| Przema napisał(a): | | Jakie lemony? Mozna wiedziec czym sie tak wslawil ow uzytkownik Embarassed |
Jednym słowem wpisujesz www potem frazę lemonparty, a na końcu dodajesz kropkę i org. Nie radzę wchodzić.
A artykuł o Headzie bardzo ciekawy, sam od niego z resztą dostałem PW z tym słynnym trójkątem. _________________ OLE, WIDZEW KOCHAM CIĘ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maciek#10
Użytkownik

|
|
Jeśli chodzi o wywiad z M_Head'em, to mało nam powiedział, niestety. Mimo to fajnie poczytać trochę jego słów, bo mi np. nie było dane dobrze go pozać. Niby na forum jestem już ponad 1,5 roku, ale przez ten okres niewiele się dowiedziałem.
A w 3 ankiecie głosowałem na Scholes'a, uzasadnienie jest do przeczytania w temacie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
misio14
Użytkownik

|
|
Ja myślę,że Pizzarro15 by się nadał do tego tematu.W końcu by się wszyscy dowiedzieli kto i zacz to był.amper też mógłby być,Miniutek,no i Paweł oczywiście-to była legenda _________________ Widzew 1910 Łódź |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luk2
Użytkownik

|
|
przeciez to EdGar_ pisal jako fredzio. _________________ "Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
21 pażdziernika 2007 - od dziś zaczyna się rozkradanie Polski.
prawie 7 lat na forum  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Raffie
Użytkownik

|
|
| Luk2 napisał(a): | | przeciez to EdGar_ pisal jako fredzio. |
Fredzio to na 100% konto M_Heada. Przecież pisząc opis pytałem się go, a zreszta wiedziałem o tym już wcześniej. Może ktoś z dłuższym stażem potwierdzi? _________________ Liverpulizacja - dojście do takiego etapu kibicowania, kiedy wierzy się w mistrzostwo, dopóki istnieją szanse matematyczne.
LIFE GOES ON |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luk2
Użytkownik

|
|
dobra pojebalo mi sie. To jednak Head. Gadalem przed chwila z EdGaR_(em) _________________ "Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
prawie 7 lat na forum  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Raffie
Użytkownik

|
|
Zapraszam Was do wysyłania pytań do wywiadu ze Scholesem. Postaram się te ciekawsze zadać. Czekam także na cytaty opisujące tego użytkownika.
Oczywiście wszystko wysyłać prywatną wiadomością albo komunikatorem. _________________ Liverpulizacja - dojście do takiego etapu kibicowania, kiedy wierzy się w mistrzostwo, dopóki istnieją szanse matematyczne.
LIFE GOES ON |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Scholes
Użytkownik

|
|
Dziękuję za głosy, ciepłe komentarze i zainteresowanie moją osobą _________________ CTS Typer. Zapraszam! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wojtaz
Użytkownik

|
|
| Scholes napisał(a): | Dziękuję za głosy, ciepłe komentarze i zainteresowanie moją osobą  |
A ja dziękuje za fajny wywiad. Szczerze mówiąc chyba najciekawszy z tych, które do tej pory się pojawiły. W ogóle ten Panteon Gwiazd to świetny pomysł, bo to naprawdę znakomita okazja dla użytkowników, takich jak ja, aby dowiedzieć sie czegoś o przeszłości forum. Dlatego wielkie uznania dla Raffiego, który zajmuje się tym przedsięwzięciem. Mam nadzieję, że nie musi już tego robić sam. _________________ podpisu też nie mam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luk2
Użytkownik

|
|
Raffie te ankiety sa do dupy jak juz ktos zazcayl wczesniej. Barry jeszcze zdarzylby wygrac bo on aktualnie pisuje na forum, a taka legenda jak tun szybko odpadnie _________________ "Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
prawie 7 lat na forum  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iker
Administrator

|
|
| Luk2 napisał(a): | | Raffie te ankiety sa do dupy jak juz ktos zazcayl wczesniej. Barry jeszcze zdarzylby wygrac bo on aktualnie pisuje na forum, a taka legenda jak tun szybko odpadnie |
spokojna glowa, jak nie teraz, to moze nastepnym razem tun wygra, jesli nie w nastepnej ankiecie, to za jakis czas do niego i tak wrocimy. odpadniecie z np obecnej ankiety nie oznacza, ze ktos kiedys do ankiety nie wroci. _________________ piszesz do mnie na gg, przedstaw sie nickiem, nie przedstawisz sie, nie licz na odpowiedz.
104-52-95-431-402 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pistolet
Użytkownik

|
|
| Tak ale warto zauważyć, że "starych" użytkowników mało kto już teraz kojarzy co widać przy komentarzach przy oddawaniu głosów. A jak jeszcze "za jakiś czas" powrócimy do nich to już zupełnie nikt ich nie będzie kojarzył. To trzeba jakoś inaczej rozwiązać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
misio14
Użytkownik

|
|
Dokładnie.Albo podzielić np Panteon na dwie części-użytkowników wciąż aktywnych i takich których na forum nie ma od dawna.Bo tak to się robi bałagan lekki. _________________ Widzew 1910 Łódź |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Raffie
Użytkownik

|
|
Wybieram wg daty rejestracji na forum. Dlatego na razie są sami użytkownicy z 2002 roku. _________________ Liverpulizacja - dojście do takiego etapu kibicowania, kiedy wierzy się w mistrzostwo, dopóki istnieją szanse matematyczne.
LIFE GOES ON |
|
| Powrót do góry |
|
 |
misio14
Użytkownik

|
|
Ale zobacz,niektórzy zarejestrowani w 2002 roku są ciągle aktywni,a innych nie było tu już szmat czasu.I dlatego zestawianie ich jest trochę bez sensu,bo jak ludzie ktorzy są tu rok czy 2 mają kojarzyć tuna np? _________________ Widzew 1910 Łódź |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iker
Administrator

|
|
| pistolet napisał(a): | | Tak ale warto zauważyć, że "starych" użytkowników mało kto już teraz kojarzy co widać przy komentarzach przy oddawaniu głosów. A jak jeszcze "za jakiś czas" powrócimy do nich to już zupełnie nikt ich nie będzie kojarzył. To trzeba jakoś inaczej rozwiązać. |
| misio14 napisał(a): | | Dokładnie.Albo podzielić np Panteon na dwie części-użytkowników wciąż aktywnych i takich których na forum nie ma od dawna.Bo tak to się robi bałagan lekki. |
| misio14 napisał(a): | | Ale zobacz,niektórzy zarejestrowani w 2002 roku są ciągle aktywni,a innych nie było tu już szmat czasu.I dlatego zestawianie ich jest trochę bez sensu,bo jak ludzie ktorzy są tu rok czy 2 mają kojarzyć tuna np? |
misio i pistolet temat to "panteon gwiazd forum", a nie kolejne "kolko wzajemnej adoracji forumowiczow PN", czy tez "wywiad z forumowiczem".
nic na to nie poradzimy, ze "gwiazdy" forum to glownie osoby juz mniej lub wcale nie aktywne na tym forum. rowniez nic nie poradzimy na to, ze wsrod zdecydowanej wiekszosci osob piszacych obecnie na forum nie ma osob ktore choc odrobine zblizaja sie poziomem do np shawna, tuna, Scholesa, Ryska, czyli do osob ktore napewno zasluguja na znalezienie sie w "panteonie gwiazd".
pozatym gdybysmy chcieli wybierac forumowiczow tylko po to, aby ich przepytac, nazwalibysmy temat zupelnie inaczej, lub w ogole bysmy go nie zakladali gdyz podobny temat juz istnieje w "rozrywce". powstal jednak "panteon..." ktory m.in ma przyblizyc obecnym forumowiczom, osoby ktore czesto stawiane sa za wzor forumowicza i co rusz wspominane przy roznych okazjach. _________________ piszesz do mnie na gg, przedstaw sie nickiem, nie przedstawisz sie, nie licz na odpowiedz.
104-52-95-431-402 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
misio14
Użytkownik

|
|
| iker napisał(a): | | nic na to nie poradzimy, ze "gwiazdy" forum to glownie osoby juz mniej lub wcale nie aktywne na tym forum. rowniez nic nie poradzimy na to, ze wsrod zdecydowanej wiekszosci osob piszacych obecnie na forum nie ma osob ktore choc odrobine zblizaja sie poziomem |
Co to za gwiazdy,których nie kojarzy 75% piszących obecnie?
Cały ten pomysł jest fajny,ale po prostu ja mam jakieś tam zastrzeżenia,pistolet też ale od tego jest ten temat.Legendy w stylu tuna nie zostaną docenione przez ludzi,którzy nie mieli z nim do czynienia-co zresztą wcale nie jest dziwne. _________________ Widzew 1910 Łódź |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iker
Administrator

|
|
| misio14 napisał(a): | Co to za gwiazdy,których nie kojarzy 75% piszących obecnie?
Cały ten pomysł jest fajny,ale po prostu ja mam jakieś tam zastrzeżenia,pistolet też ale od tego jest ten temat.Legendy w stylu tuna nie zostaną docenione przez ludzi,którzy nie mieli z nim do czynienia-co zresztą wcale nie jest dziwn |
ok, rozumiem wasze zastrzezenia, po czesci oczywiscie macie racje. osoby obecnie piszace, maja prawo nie znac osob ktore juz nie pisza (np. tuna), ale na to nic nie poradzimy, zawsze bedzie ktos kto kogos nie zna, za powiedzmy rok pojawi sie ktos nowy i pewnie nie bedzie wiedzial kto to misio14 czy iker (zakladajac, odpukac, nasze odejscie z forum). jest to niestety nie uniknione.
mam prosbe (prosbe, a nie atak, czy tez bronienie na sile obecnego "panteonu") wymien mi prosze 10 obecnych forumowiczow ktorych warto uznac za "gwiazdy" ktore powinny wejsc w sklad "panteonu gwiazd". _________________ piszesz do mnie na gg, przedstaw sie nickiem, nie przedstawisz sie, nie licz na odpowiedz.
104-52-95-431-402 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
misio14
Użytkownik

|
|
| iker napisał(a): | | mam prosbe (prosbe, a nie atak, czy tez bronienie na sile obecnego "panteonu") wymien mi prosze 10 obecnych forumowiczow ktorych warto uznac za "gwiazdy" ktore powinny wejsc w sklad "panteonu gwiazd". |
Nie odpowiem Ci na to pytanie bo po prostu nie wiem.
| iker napisał(a): | | za powiedzmy rok pojawi sie ktos nowy i pewnie nie bedzie wiedzial kto to misio14 czy iker (zakladajac, odpukac, nasze odejscie z forum). jest to niestety nie uniknione. |
W sumie też racja,chłopaki to Wy prowadzicie tą zabawę i róbcie to jak uważacie za stosowne,ja też nie jestem pewien czy występuje jakikolwiek złoty środek na tego typu zabawę. _________________ Widzew 1910 Łódź |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pistolet
Użytkownik

|
|
| iker napisał(a): | | nic nie poradzimy na to, ze wsrod zdecydowanej wiekszosci osob piszacych obecnie na forum nie ma osob ktore choc odrobine zblizaja sie poziomem do np shawna, tuna, Scholesa, Ryska, czyli do osob ktore napewno zasluguja na znalezienie sie w "panteonie gwiazd". |
Otóz to iker. Bo jak widzę, że jak tylko próbuje się porównywać obecne "gwazdy" forum do choćby użytkowników, których wymieniłeś a wymieniłeś przecież tylko kilku to uważam to najdelikatniej mówiąc pomyłkę. Stąd była moja uwaga odnośnie tej zabawy. Sam nie mam pomysłu jak by to rozwiązać a napisałem poprzedniego posta w nadziei, że ktoś coś wymyśli w tym temacie. Jeżeli nawet zabawa zostanie na dotychczasowych zasadach to przecież zawsze mogę głosować po swojemu i czekać aż rzeczywiście Ci co zasługują w koncu wygrają |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Raffie
Użytkownik

|
|
OK. Niech będzie. W następnej ankiecie znajdą się sami użytkownicy, którzy odeszli.
Jeszcze odnośnie obecnej ankiecie. Barry to także zasłużony użytkownik i zawsze może napisać coś ciekawego w wywiadzie. Teraz zachowujecie się jakby Barry nie miał nic ciekawego do przekazania. Pewnie są to krzywdzące dla niego opinie. _________________ Liverpulizacja - dojście do takiego etapu kibicowania, kiedy wierzy się w mistrzostwo, dopóki istnieją szanse matematyczne.
LIFE GOES ON |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pistolet
Użytkownik

|
|
| Raffie napisał(a): | | Barry to także zasłużony użytkownik i zawsze może napisać coś ciekawego w wywiadzie. Teraz zachowujecie się jakby Barry nie miał nic ciekawego do przekazania. Pewnie są to krzywdzące dla niego opinie. |
Raffie jestem jedną z ostatnich osób na tym forum, która odważyłaby się cos takiego powiedzieć o Barrym.
Mój pierwszy post to miała być mało znacząca uwaga a doszliśmy do tego, że Barry nie ma nic do przekazania. Wręcz przeciwnie.
A Barry wg mnie jedynie tym różni się od tuna czy Ryśka, że jeszcze pisze na forum.
Rób dalej po swojemu i też bedzie ok. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
comornic
Użytkownik

|
|
Kiedy następny odcinek? _________________ Demokracja NSDAP zdobyła 92,2% głosów. | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
| Cytat: | | sex jest ważny,ale nie najważniejszy.Wolę czułego, ciepłego impotenta ,niż oschłego demona sexu |
| Cytat: | | 5 zółtek dziennie, pełna erekcja i zdrowie w jednym. | Leszek - "najgorszy typ człowieka". |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szuchcik
Użytkownik

|
|
Witam! Świetny pomysł w ogóle z tym panteonem. Faktycznie, warto wrócić najpierw do tych, których już nie ma - tun, paputek, Bulluk, oczywiście Ci co są czyli Shawn, Barry i Scholes, Chris, Jusufi - piękne czasy! _________________ " Są dwie nieograniczone rzeczy : wszechświat i ludzka głupota. Chociaż, co do tego pierwszego mam wątpliwości " - Albert Einstein |
|
| Powrót do góry |
|
 |
samuel912 Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzysztofek
Użytkownik

Dołączył: 26 Sie 2005 Posty: 3271 Skąd: Warszawa, Warszawa Warszawa...
|
|
Raffie, co jest? _________________ Legia Warszawa! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
stirlitz
Informatyk Forum PiłkaNożna.pl

|
|
| Krzysztofek napisał(a): | Raffie, co jest?  | Piatek. _________________ He was born in Viewpark 1944
The Celts were soon knocking upon his door
He became the one the fans adore
He had ever defender on the floor
and He loved the Celtic with all his heart and soul |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel90
Użytkownik

|
|
| stirlitz napisał(a): | | Krzysztofek napisał(a): | Raffie, co jest?  | Piatek. |
Ty jesteś Raffie?Nie nabijaj |
|
| Powrót do góry |
|
 |
stirlitz
Informatyk Forum PiłkaNożna.pl

|
|
| Daniel90 napisał(a): | | stirlitz napisał(a): | | Krzysztofek napisał(a): | Raffie, co jest?  | Piatek. |
Ty jesteś Raffie?Nie nabijaj  | A Raffie by niby odpowiedzial, ze jest nie piatek?! _________________ He was born in Viewpark 1944
The Celts were soon knocking upon his door
He became the one the fans adore
He had ever defender on the floor
and He loved the Celtic with all his heart and soul |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leszek
Użytkownik

|
|
Podobno dzisiaj ma się pojawić wywiad z Chrisem. Przyznam że jestem bardzo ciekawy jego treści tak więc nie opieprzajta się tutaj i róbcie swoją powinność. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|