| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
adamg
Użytkownik

|
|
Na czacie ja, BarteQ, Wiktor i Misior. Wchodźcie jak macie ochote, jak nie macie to nie wchodźcie. No cóz. jakby to powiedział zylekm ważne że jest +1 _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
Ukradli nam mistrza ze związku złodzieje. Zemsta na ujazdowskich alejach płomienie
By rok później odebrać to co swoje. Legia na tronie w potrójnej koronie!
My tu na Legii, bezinteresownie, nie dla pieniędzy, tylko dla wspomnień!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wiktor`
Użytkownik

|
|
Czat rozkwitł o godzinie 2. Wszyscy rano z jakiegoś powodu muszą wstać, ale do rana jeszcze daleko więc rozmowa przeszła przez wiele tematów w niezwykle kulturalnej atmosferze. _________________ POLSKA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamg
Użytkownik

|
|
Wbijajcie na czat. W tej chwili 9 osób. Rozmawiam o nabijaniu, blokowaniu i banowaniu. Jest sympatycznie. _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
Ukradli nam mistrza ze związku złodzieje. Zemsta na ujazdowskich alejach płomienie
|
| Powrót do góry |
|
 |
karollo89 Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
http://www.polchat.pl/chat/?room=Nieoficjalny+chat+Forum+PN
Podbijam, bo temat spadł na drugą stronę. _________________ POGOŃ SZCZECIN |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JakubG
Użytkownik

|
|
| Ja właśnie weszłem teraz na ten chat co karollo podałeś link do niego ale straszna pustka jest wchodzcie na chat. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Franck
Użytkownik

|
|
| JakubG napisał(a): | | Ja właśnie weszłem teraz na ten chat co karollo podałeś link do niego ale straszna pustka jest wchodzcie na chat. |
hm no wiesz wszyscy na chat wchodzą ok północy ale ty pewnie już śpisz... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zwoleniak
Użytkownik

|
|
| Frank Ribery napisał(a): | | JakubG napisał(a): | | Ja właśnie weszłem teraz na ten chat co karollo podałeś link do niego ale straszna pustka jest wchodzcie na chat. |
hm no wiesz wszyscy na chat wchodzą ok północy ale ty pewnie już śpisz... |
Trudno,żeby przedszkolak o tej godzinie siedział na kompie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kolson
Użytkownik

|
|
Na razie nic ciekawego się nie dzieje. Rozmowy o dawnej Pogonii . Jednak nie ma to jak wczesne godziny nowego dnia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamg
Użytkownik

|
|
Was po*ebało o tak wczesnej porze na czacie siedzieć? _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamg
Użytkownik

|
|
Temat z Czatem na drugiej stronie
W tej chwili na czacie przebywa 7 osób, dyskutujemy sobie o Raulu Tamudo, jest sympatycznie. _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
|
| Powrót do góry |
|
 |
R6 Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
Zapraszam na IRCa, jak dobrze ponabijacie to możecie nawet znaleźć się w statystykach kanału. Nasz kanał tu: [url=irc://katowice.ircnet.pl:6667/pilkanozna]KLIK[/url], najpierw trzeba ściągnąć mIRCa tu: [url=mirc.orion-hosting.co.uk/mirc63.exe]KLIK[/url], a statystyki w mojej zakładce WWW. _________________ JESZCZE NOWSZY (4 czerwca '08 r.) skoroszyt Excela liczący wyniki typera za prowadzących: http://rapidshare.com/files/120004964/typ.blinf.7.rar |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kzt
Użytkownik

|
|
Ja na chacie PN na jakąś osobę trafiłem tylko raz. Był to Mirosław z Moskwy. Jednak on był daleko i musiałem długo czekać aż pojawi się jego wiadomość. _________________ (L) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamg
Użytkownik

|
|
| Cytat: | | Ja na chacie PN na jakąś osobę trafiłem tylko raz. Był to Mirosław z Moskwy. Jednak on był daleko i musiałem długo czekać aż pojawi się jego wiadomość. |
No bo ty wchodzisz na czat w środku dnia, a tyle razy była mowa ze zaczynamy około 22:00. Zawsze ktoś jest miedzy 22:00 a 3:00 _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| kzt napisał(a): | | Ja na chacie PN na jakąś osobę trafiłem tylko raz. Był to Mirosław z Moskwy. Jednak on był daleko i musiałem długo czekać aż pojawi się jego wiadomość. |
Ile razy jeszcze napiszesz, że nie możesz na nikogo trafić o 16 albo wcześniej? _________________ POGOŃ SZCZECIN |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JakubG
Użytkownik

|
|
| Ej jak można zarejestrowac nick na Polchacie bo wchodzę na główną strone polchatu i jest zarejestruj nicka ale nie można na to kliknąc i przez to nie da się zarejestrowac nicka chyba, że zarejestrowany mogą miec tylko, że się tak wypowiem moderatorzy chata. Jeśli to jest jakiś błąd u mnie to podajcie bezpośredni link do rejestracji. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Przema Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| JakubG napisał(a): | | Ej jak można zarejestrowac nick na Polchacie bo wchodzę na główną strone polchatu i jest zarejestruj nicka ale nie można na to kliknąc i przez to nie da się zarejestrowac nicka chyba, że zarejestrowany mogą miec tylko, że się tak wypowiem moderatorzy chata. Jeśli to jest jakiś błąd u mnie to podajcie bezpośredni link do rejestracji. |
Musisz sciagnac program ICeQ 5.02 (koniecznie ta wersje!) Nastepnie wchodzisz do obojetnego pokoju na wybranym nicku, dajesz Ustawienia Zmien haslo i ustalasz haslo i vuola |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JakubG
Użytkownik

|
|
| Przema napisał(a): | Musisz sciagnac program ICeQ 5.02 (koniecznie ta wersje!) Nastepnie wchodzisz do obojetnego pokoju na wybranym nicku, dajesz Ustawienia Zmien haslo i ustalasz haslo i vuola
|
Wielkie dzięki Przema, mam nadzieje, że to zadziała a nie robisz mnie w kokosa. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Przema Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| Dziala, dziala. Ja tez tak sobie musialem poradzic. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JakubG
Użytkownik

|
|
| Dobra działa wielkie dzięki Przema, gdyby były na forum PIWA ( ten mod ( BeerMod )) to bym ci postawił ale niestety nie ma musi ci wystarczyc moje dziękuje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamg
Użytkownik

|
|
| Przema napisał(a): | | Dziala, dziala. Ja tez tak sobie musialem poradzic. |
Gdyby nie ja to byś sobie nie poradził.
Ja teraz z ciekawości wszedłem na chat i siedzą 4 osoby. _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wojtaz
Użytkownik

|
|
Teraz jest już 9 osób. Najlepsza pora żeby wejść na chata. Zapraszam. _________________ podpisu też nie mam |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Wakacje się skończył i od razu na czacie pustki _________________ POGOŃ SZCZECIN |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JakubG
Użytkownik

|
|
| Ja ostatnio wszedłem z ciekawości o 17.00 i była jedna osoba oprócz mnie teraz pewnie będą pustki dopiero w piątki i soboty wieczór będą ludzie bo wolne od szkoły. W każdym razie teraz napewno w tygodniu rekordy nie ustalimy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kolson
Użytkownik

|
|
| JakubG napisał(a): | | . W każdym razie teraz napewno w tygodniu rekordy nie ustalimy. |
Rekordy to były bite w sierpniu - lipcu, szczególnie przy jednej sprawie zobaczyłem ponad 20 osób. Teraz faktycznie będzie trudno o taką liczbę osób. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus2
Użytkownik

|
|
A na IRCa ktoś jeszcze wchodzi? _________________ Oi oi oi!
Oi oi oi oi!
Pippo Inzaghi!
Segna per noi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JakubG
Użytkownik

|
|
| Napewno szkoła a przecież po szkole też trzba się uczuc potem miec czas dla siebie a nie tylko przed kompem siedziec napewno raz na jakiś czas może i 7 osób się na chacie pojawi ale i to jest wątpliwe jeśli będzie kiedyś więcej osób to tylko piątek i sobota wieczór. Może ustawimy nową godzine pobytu bo się rok szkolny zaczął to może wcześniej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Franck
Użytkownik

|
|
| JakubG napisał(a): | | Napewno szkoła a przecież po szkole też trzba się uczuc potem miec czas dla siebie a nie tylko przed kompem siedziec napewno raz na jakiś czas może i 7 osób się na chacie pojawi ale i to jest wątpliwe jeśli będzie kiedyś więcej osób to tylko piątek i sobota wieczór. Może ustawimy nową godzine pobytu bo się rok szkolny zaczął to może wcześniej. |
tak. naklepiej codziennie o 15. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
(K)iełbasa
Użytkownik

|
|
| fokus2 napisał(a): | | A na IRCa ktoś jeszcze wchodzi? |
Parę osób jeszcze wchodzi, ale Blue banuje kibicow Milanu _________________ Ferguson 11 - 2 Liverpool FC
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
R6 Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| (K)iełbasa napisał(a): | | fokus2 napisał(a): | | A na IRCa ktoś jeszcze wchodzi? |
Parę osób jeszcze wchodzi, ale Blue banuje kibicow Milanu  |
NIEPRAWDA!!!11 Ban za antyreklamę, pało! _________________ JESZCZE NOWSZY (4 czerwca '08 r.) skoroszyt Excela liczący wyniki typera za prowadzących: http://rapidshare.com/files/120004964/typ.blinf.7.rar |
|
| Powrót do góry |
|
 |
(K)iełbasa
Użytkownik

|
|
| R6 napisał(a): | | NIEPRAWDA!!!11 Ban za antyreklamę, pało! |
Pff. Jeszcze zobaczysz w przyszłe wakacje to ja będę miał opa . _________________ Ferguson 11 - 2 Liverpool FC
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagikLP
Użytkownik

|
|
Ktoś jeszcze wchodzi na irca bądź czat? _________________ To nic, że długi jest marsz,
Mistrz Polski znów będzie nasz! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kolson
Użytkownik

|
|
| Cytat: | | Ktoś jeszcze wchodzi na irca bądź czat? |
Na tygodniu dosyć często na czacie rozmawialiśmy z karollo, czasami pojawiał się comornic. Niestety to już nie wakacje, w dni pracy na czacie więcej osób niż 5 nie będzie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JakubG
Użytkownik

|
|
| Ja czasami o 20.00 wchodzę ale z reguły nikogo nie ma albo jakaś jedna czy dwie osoby teraz rok szkolny jedni chodzą do szkoły a inni też pracują więc jeśli ktoś jest na chacie to tak jak Kolson góra 5 osób. Może w czasie świąt i ferii to się zmieni. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dawid
Użytkownik

|
|
Wbijać teraz. Na razie 3 osoby: ja, JakubG i ~comornic. _________________ Keep your friends close, but your enemies closer. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JakubG
Użytkownik

|
|
| Już mamy pięc osób Ja, Dawid, comornic, Xavii i Fire jak na tąką nietypową porę to muszę przyznac, że jest nas dużo. Ciekawe co będzie, gdzieś o 23.00 bo niby wtedy mamy "zbiórke". |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mikolaj24
Użytkownik

|
|
Przybywam
ej, na tym laptopie z XP nie mog się dostać, bo miast okienka logowania mam niebiesko tło z czerwonym krzyżykiem na górze, bo mi się nie wczytało coś _________________ Pearl Jam ('07-Chorzów) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JakubG
Użytkownik

|
|
Już 9 osób na chacie więc nie ma co tylko wbijac mimo, że pora jeszcze wczesna ale to chyba wrześniowy rekord, a przed chwilą było nawet 10.
Mikołaj a jaką masz przeglądarkę a może pobierz ICQ i przez to spróbuj wtedy na pewno się uda. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dawid
Użytkownik

|
|
| Mikolaj24 napisał(a): | Przybywam
ej, na tym laptopie z XP nie mog się dostać, bo miast okienka logowania mam niebiesko tło z czerwonym krzyżykiem na górze, bo mi się nie wczytało coś |
Już myślałem, że trupów nie wyświetlają na liście w ikari.
www.java.pl
www.ikari.pl _________________ Keep your friends close, but your enemies closer. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamg
Użytkownik

|
|
Szczytowa pora, a ja sam na czacie _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
zapraszam na czat! Mamy chyba rekord - 20 osób. _________________ POGOŃ SZCZECIN |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|