| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kruchy
Użytkownik

|
|
| Przema napisał(a): | | W sumie to mozna by przeniesc temat do rozrywki albo wylaczyc nabijanie w wolnoc tomku, |
Chyba sobie żartujesz.
| Adzio napisał(a): | | Kurwa, dziś mam czas sobie porozkminiać na czacie a tu polchat nawala Confused |
No ja mam tak, że jak coś napiszę, to muszę 10 sek czekać, aż to wyskoczy. _________________ Śląsk jest zielony, biały i czerwony! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Machos
Użytkownik

|
|
Ej no kurwa, przeludnienie jakieś czy coś. Ja sobie grzecznie wchodzę, czekam, czekam i mi na białym ekraniku wyskakuje czerwony krzyżyk na rogu. A już miałem wejść.
Pozdrawiam _________________ ARSENAL!!!
Turów Zgorzelec |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Charlie Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
| Machos napisał(a): | | Ja sobie grzecznie wchodzę, czekam, czekam i mi na białym ekraniku wyskakuje czerwony krzyżyk na rogu. |
Ściągnij sobie ikari i przez nie wejdź: http://iceq.ikari.pl/pobierz _________________ Wisła Kraków |
|
| Powrót do góry |
|
 |
omfan
Użytkownik

|
|
Mam nadzieję że dziś po zwycięstwie turków dotrwamy na czacie do pierwszego finałowego meczu Copa Libertadores.
02:40 Copa Libertadores: Quito - Fluminennse (TVP2) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kruchy
Użytkownik

|
|
Ma ktoś ustawienia Polchata do Ikari ? _________________ Śląsk jest zielony, biały i czerwony! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
piotrekbw
Użytkownik

|
|
| kruchy napisał(a): | | Ma ktoś ustawienia Polchata do Ikari ? |
Ja niestety nie mam, może ktoś inny będzie miał?...
korzystając z okazji zaproszę na czat, dla ułatwienia podam adres (nie dziękujcie ) http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=Nieoficjalny+Chat+Forum+PN _________________ ŚLĄSK WROCŁAW |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paulinho
Użytkownik

|
|
Na czacie nikogo nie ma _________________ "Nawet, jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili, pokaż, że się mylili" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Philip
Użytkownik

|
|
Mimo dość późnej pory, depresji po Euro i zwykłego dnia na czacie 6 osób.
Zapraszamy kolejne. _________________ Nie ma mnie tu już raczej.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ketchup Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Misior Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| ketchup napisał(a): | | Raffie napisał(a): | | http://www.polchat.pl/chat/?room=Nieoficjalny+chat+Forum+PN |
Czemu jak wpisuje ten adres, to mi wyskakuje, ze nie ma takiej strony? ;> |
Polchat zmienił serwer, teraz aktualny jest ten link: http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=Nieoficjalny+Chat+Forum+PN
Przyznaj się, wiedziałeś, tylko nabić chciałeś. _________________ 12.06.2009 - STOP MODERATORSKIEJ PROWOKACJI |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ketchup Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
| Misior napisał(a): | | ketchup napisał(a): | | Raffie napisał(a): | | http://www.polchat.pl/chat/?room=Nieoficjalny+chat+Forum+PN |
Czemu jak wpisuje ten adres, to mi wyskakuje, ze nie ma takiej strony? ;> |
Polchat zmienił serwer, teraz aktualny jest ten link: http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=Nieoficjalny+Chat+Forum+PN
Przyznaj się, wiedziałeś, tylko nabić chciałeś. |
Nie, ale po chwili juz znalazlem odpowiedni link pare postow wyzej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ficu
Użytkownik

|
|
8 osób wbijać |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wojtaz
Użytkownik

|
|
5 Nocnych Marków, gorące rozmowy <hot>, włazić. _________________ podpisu też nie mam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Philip
Użytkownik

|
|
Zapraszam serdecznie na czat.
Siedzimy w pięciu, chociaż Wojtaz jest obecny tylko duchem, ale za to Comor takie historie opowiada, że ze śmiechu paść można. _________________ Nie ma mnie tu już raczej.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wojtaz
Użytkownik

|
|
Jakim tam duchem? Jestem w pierwszej piątce najaktywniejszych.
Wchodzić. _________________ podpisu też nie mam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zylek
Użytkownik

|
|
Tacy niby dobrzy jesteście, a na czacie nikogo. _________________ Jestem Laska. Z Polski. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wojtaz
Użytkownik

|
|
Tak rano nikt nie siedzi. _________________ podpisu też nie mam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamg
Użytkownik

|
|
zapraszam na czat. może ktoś rozrusza, bo 6 osób siedzi, ale gadka się nie klei. _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
Ukradli nam mistrza ze związku złodzieje. Zemsta na ujazdowskich alejach płomienie
By rok później odebrać to co swoje. Legia na tronie w potrójnej koronie!
My tu na Legii, bezinteresownie, nie dla pieniędzy, tylko dla wspomnień!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wojtaz
Użytkownik

|
|
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=Nieoficjalny+Chat+Forum+PN Tu nikogo nie ma, proszę natychmiast wchodzić. _________________ podpisu też nie mam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Philip
Użytkownik

|
|
Od kilku dni tu wpisu nie było, więc zaszaleję: Zapraszamy na chat, obecnie są 4 osoby, dyskutujemy o niższych ligach oraz miejscu zamieszkania Comora...
Btw. Adres: http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=Nieoficjalny+Chat+Forum+PN _________________ Nie ma mnie tu już raczej.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Przema Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| Sporo osob siedzi i sporo tematow sie przewinelo, od zydow po pedalow. Wbijac;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
potter90
Użytkownik

|
|
Coś dziś chat nie dziala. Nie moge sie wbic juz od jakiegos czasu _________________ (L)egia Warszawa & Chelsea Londyn !! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wojtaz
Użytkownik

|
|
Działa, działa. Wchodzić, bo sam jestem na razie. _________________ podpisu też nie mam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
potter90
Użytkownik

|
|
Komu działa to działa
Mi nie, nie wiem czemu _________________ (L)egia Warszawa & Chelsea Londyn !! |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| potter90 napisał(a): | | Mi nie, nie wiem czemu |
Sciagnij sobie ikari, najlepsze program do obslugi polchata, nie bedziesz mial problemow z kopiowaniem tekstow itd.
http://iceq.ikari.pl/pobierz
Wchodzic. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gorti
Użytkownik

|
|
Na chacie obecnie przebywa aż 16 osób, i liczba stale rośnie.
Wprawdzie tematy rozmów są błahe, ale może się rozkręci. _________________ "Messi jest niewiarygodny, to czego dokonuje jest wyjątkowe i bajeczne. Ale przecież patrząc na lewą stronę widzisz Henry'ego, odwracasz głowę i są Iniesta oraz Xavi, więc myślisz: wszyscy oni tutaj są wielkimi graczami." Zlatan Ibrahimović |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Makowy
Gość
|
|
Wiesza się ten czat co chwile, a poza tym przed chwilą mnie wyjebało i już nie chce wpuścić |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Philip
Użytkownik

|
|
Może niech ktoś na czat wpadnie, bo mimo igrzysk tylko we dwóch ze Stopterem siedzimy, oczekując na walki Gruchały i reszty pań. _________________ Nie ma mnie tu już raczej.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
potter90
Użytkownik

|
|
A tereaz czekajac na Otylie jest kilka stalych normalnych osob i 2 boty, ktore zasmiecaja chata ale mimo to zapraszam _________________ (L)egia Warszawa & Chelsea Londyn !! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gil Galad
Użytkownik

|
|
Chyba po raz pierwszy postanowiłem skorzystać z chata, a tam proszę - tylko wiatr Stefan Hula |
|
| Powrót do góry |
|
 |
comornic Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
Użytkownik potter90 wyczynia na czacie cuda. Sami zobaczcie. _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
| Cytat: | | sex jest ważny,ale nie najważniejszy.Wolę czułego, ciepłego impotenta ,niż oschłego demona sexu |
| Cytat: | | 5 zółtek dziennie, pełna erekcja i zdrowie w jednym. | Leszek - "najgorszy typ człowieka". |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamg
Użytkownik

|
|
Zapraszam na czat. 4 osoby już siedzą. _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
Ukradli nam mistrza ze związku złodzieje. Zemsta na ujazdowskich alejach płomienie
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bushido
Użytkownik

|
|
Zawsze jak chce wejsc na czta to mi wyskakuje taki komunikat: " proba połaczenia z serwerem zakonczona porazką (?) " _________________ „Presja? Jaka presja? Presję odczuwają miliony ludzi na świecie, którzy nie mają pieniędzy, by kupić swoim dzieciom jedzenie. To jest presja. Nie w futbolu.” |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamg
Użytkownik

|
|
wbijajcie na czat, Raffie się odnalazł! _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
|
| Powrót do góry |
|
 |
pistolet
Moderator

|
|
Czy ktoś wie dlaczego jak klikam na link do chata wyskakuje niebieska strona? Do tej pory nie miałem problemów. Niestety nie bywam na takich stronach i nie wiem o co chodzi. _________________ Czy to normalne, czy tak się teraz dzieje
Że prosto w oczy moje mi się śmiejesz?
Czy to normalne, czy czasy tak stanowią?
Że w moim domu na mój dywan plują? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Almunia
Użytkownik

Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 1475 Skąd: Piekło/Falkirk/Gdańsk
|
|
żenada na tym czacie...
żartowałem, misior, przema, karollo, są moimi ulubieńcami
poważnie! nie ma w tym cienia ironii _________________ Igen, jött egy gyöngyhajú lány,
Álmodtam, vagy igaz talán, Így lett a föld, az ég
Zöld meg kék, mint rég,
Igen, jött egy gyöngyhajú lány,
"A teraz ja wam powiem, co to jest secesja" |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Delin Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| pistolet napisał(a): | | Czy ktoś wie dlaczego jak klikam na link do chata wyskakuje niebieska strona? Do tej pory nie miałem problemów. Niestety nie bywam na takich stronach i nie wiem o co chodzi. |
Albo link na który klikasz jest zły.
Tutaj daje poprawny
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=Nieoficjalny+Chat+Forum+PN
A jak nie to, to pewnie cos z Java masz nie tak. Spróbuj zainstalować nowszą wersje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Misior Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
Właśnie na czacie rozegraliśmy partyjkę "Państwa Miasta". Prezentuję wyniki:
Misior: 545
comornic: 520
PiotrekBW: 485
Sedziował: karollo89
Dobranoc. _________________ 12.06.2009 - STOP MODERATORSKIEJ PROWOKACJI |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kcz!
Użytkownik

|
|
Kurde. "Państwa, miasta" co to była za gra! Kiedy jeszcze nie było się "skażonym" komputerami to potrafiło się całymi nocami grać w różnego rodzaju gry. Teraz dzieciaki nawet nie mają pojęcia o takiego typu rozrywkach. Powiedzcie to memu kuzynowi, usłyszycie odpowiedź: "co?! chyba zwariowałeś! nie lepiej sobie w GTA IV pograć?"
Przypomniały mi się "szczenięce" lata... Też bym se kiedyś "pyknął". _________________ "Gwałty na zlecenie, bez zlecenia z resztą też. Amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|