| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
adamg
Użytkownik

|
|
Zapraszam na czat. Gramy sobie w IFQ. Jestem ja, Magik. Hermanos, Misior i jeszcze kilka osób. _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
Ukradli nam mistrza ze związku złodzieje. Zemsta na ujazdowskich alejach płomienie
By rok później odebrać to co swoje. Legia na tronie w potrójnej koronie!
My tu na Legii, bezinteresownie, nie dla pieniędzy, tylko dla wspomnień!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
comornic Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
Zapraszam na czat, tłok. _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
| Cytat: | | sex jest ważny,ale nie najważniejszy.Wolę czułego, ciepłego impotenta ,niż oschłego demona sexu |
| Cytat: | | 5 zółtek dziennie, pełna erekcja i zdrowie w jednym. | Leszek - "najgorszy typ człowieka". |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagikLP
Użytkownik

|
|
Wchodzić na czat być moze to moje ostatnia rozmowa z wami. _________________ To nic, że długi jest marsz,
Mistrz Polski znów będzie nasz! |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Jeśli wejdzie jeszcze jedna osoba, to już będzie można mówić o tłoku.
http://www.polchat.pl/chat/?room=Nieoficjalny+chat+Forum+PN
WCHODZIĆ! _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
| Cytat: | | sex jest ważny,ale nie najważniejszy.Wolę czułego, ciepłego impotenta ,niż oschłego demona sexu |
| Cytat: | | 5 zółtek dziennie, pełna erekcja i zdrowie w jednym. | Leszek - "najgorszy typ człowieka". |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karollo89 Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
mozecie wejsc na czata? _________________ POGOŃ SZCZECIN |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jakubbb
Użytkownik

Dołączył: 17 Lip 2007 Posty: 197 Skąd: Emirates Stadium- London
|
|
| Ja jestem i jeszcze jakiś zawiercie1910. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Night Wish
Użytkownik

|
|
Elytę zapraszamy na Irca _________________ Otoczyła się w talii paskiem z kokardką na środku, a na lewej ręce po wewnętrznej stronie, od łokcia do nadgarstka, wykaligrafowała sobie czarownica. Instynktownie spojrzałam na prawą, spodziewając się drugiego napisu. Rzeczywiście tam był. Dziwka uśmiechało się do mnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pulsefloor Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| A ja jestem i tu, i tu. 8 ) |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Pulsefloor napisał(a): | | A ja jestem i tu, i tu. 8 ) | A gówno!
Zapraszam na czata.
http://www.polchat.pl/chat/?room=Nieoficjalny+chat+Forum+PN _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zylek
Użytkownik

|
|
Ej, kurde, byłem przed chwilą na ircu. Był bot i jakiś Pisior czy coś takiego. W każdym bądź razie pierwszy raz go widziałem. Któż to? _________________ Jestem Laska. Z Polski. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Night Wish
Użytkownik

|
|
Otóż, jest to dobry znajomy Najtłisz, który z własnej woli przypilnował mój kanał podczas mojej nieobecności, i bardzo dobrze, bo niektórzy jeszcze niedorosli, czemu dali pokaz wczoraj, analizowac tego bardziej nie będę. Jednakże użytkownik vxcvx ma już bana hm... dożywotniego? O tak, na tym kanale. Dlaczego? Odpowiem na privie zainteresowanym :]
PS. Jego ksywa to Piwor. :] _________________ Otoczyła się w talii paskiem z kokardką na środku, a na lewej ręce po wewnętrznej stronie, od łokcia do nadgarstka, wykaligrafowała sobie czarownica. Instynktownie spojrzałam na prawą, spodziewając się drugiego napisu. Rzeczywiście tam był. Dziwka uśmiechało się do mnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paulinho
Użytkownik

|
|
Co jest grane? Wbijać na polczata! _________________ "Nawet, jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili, pokaż, że się mylili" |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Paulinho napisał(a): | | Wbijać na polczata! |
Cóż za nieprzyzwoita pora, ale wszedłem. _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Night Wish
Użytkownik

|
|
Ponownie zapraszamy Elitę na Irca, mamy gościa specjalnego, kolejny moderator do nas dołączył!
Opłata wynosi jedyne...
A tak, to po prostu zapraszam[y]! _________________ Otoczyła się w talii paskiem z kokardką na środku, a na lewej ręce po wewnętrznej stronie, od łokcia do nadgarstka, wykaligrafowała sobie czarownica. Instynktownie spojrzałam na prawą, spodziewając się drugiego napisu. Rzeczywiście tam był. Dziwka uśmiechało się do mnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Night Wish napisał(a): | | zapraszamy |
| Night Wish napisał(a): | | na Irca | Do dupy jest ten irc, już kolejny raz mnie wyrzuciło i nie mogę się połączyć, wchodzić na czata. http://www.polchat.pl/chat/?room=Nieoficjalny+chat+Forum+PN _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Zapraszam na [URL=http://www.polchat.pl/chat/?room=Nieoficjalny+chat+Forum+PN]C'Z'A'T[/URL] _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Night Wish
Użytkownik

|
|
Skoroś taki chatowy, to won z Irca, aczkolwiek pare osób jest, wiec zapraszam :] _________________ Otoczyła się w talii paskiem z kokardką na środku, a na lewej ręce po wewnętrznej stronie, od łokcia do nadgarstka, wykaligrafowała sobie czarownica. Instynktownie spojrzałam na prawą, spodziewając się drugiego napisu. Rzeczywiście tam był. Dziwka uśmiechało się do mnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wojtaz
Użytkownik

|
|
| Cytat: | | Skoroś taki chatowy, to won z Irca, aczkolwiek pare osób jest, wiec zapraszam :] |
Ja również. Sam co prawda wybywam, ale jest parę osób i można pogadać. Jak MohameD z Kiełbasa skończą grać w PNK, oczywiście. _________________ podpisu też nie mam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Franck
Użytkownik

|
|
Dalej ludzie wchodzićnarazie tylko 6 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zwoleniak
Użytkownik

|
|
Wchodzcie ludzie więc na czat chyba,że wam czat koło dupy lata |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamg
Użytkownik

|
|
wbijać na czat, gramy w IFQ.
Byłem przez chwilę na IRC-u, ale czerstwo tam. _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
Ukradli nam mistrza ze związku złodzieje. Zemsta na ujazdowskich alejach płomienie
|
| Powrót do góry |
|
 |
jakubbb
Użytkownik

|
|
Zapraszamy na czacik Peenowy. Jest magiczna liczba 10 osób.
Tu jest linkacz jakby ktoś nie znał.
[url=www.polchat.pl/chat/?room=Nieoficjalny+chat+Forum+PN]CZACIK[/url] |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Nadal utrzymuje się spora ilość osób. _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jakubbb
Użytkownik

|
|
| comornic napisał(a): | | Nadal utrzymuje się spora ilość osób. |
Już nie. Ludzie wchodźcie, życie kwitnie po północy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zylek
Użytkownik

|
|
Siedzę na ircu i czacie. Jest fajnie. Mam jeden post więcej. _________________ Jestem Laska. Z Polski. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
8 osób! 8! O tej godzinie! I może być więcej, wchodźcie!
Nawet 8,5 osoby. _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dominik Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
woooonnn na czat, wszyscy. szczegolnie adamg, barca22 i jakubbb. _________________ Vytautas Landsbergis: Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jakubbb
Użytkownik

|
|
| Cytat: | | woooonnn na czat, wszyscy. szczegolnie adamg, barca22 i jakubbb. |
Ja już siedzę, napisałem do Barcy żeby wbił, może wcześniej wejdzie tutaj to przeczyta. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Franck
Użytkownik

|
|
Dalej wchodzić bo jest nas tylko 7 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Zapraszam na [URL=http://www.polchat.pl/chat/?room=Nieoficjalny+chat+Forum+PN]C'Z'A'T[/URL] !!! _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jakubbb
Użytkownik

|
|
Włazić jest 10 osób z czego część gra w literaki na kurniku!!! Nastajki stół nr2. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamg
Użytkownik

|
|
Już jest 11 osób. Zapraszam. A na IRC-u tym waszym pustki, 4 osoby i nikt się nie odzywa, właściwie 3 bo spadam z IRC-a, czat jest lepszy. _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
Zapraszam, jest kilka osób.
Może miałbym szansę na jakąś namiastkę operatorki? _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
| Cytat: | | 5 zółtek dziennie, pełna erekcja i zdrowie w jednym. | Leszek - "najgorszy typ człowieka".
Ostatnio zmieniony przez comornic dnia Pią Sie 17, 2007 22:49:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kolson
Użytkownik

|
|
Narazie na czacie spokojnie, bo aby 5 osób jednak miejmy nadzieje że za parę chwili wszystko się rozkręci . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zwoleniak
Użytkownik

|
|
Zaprasz na czata.narazie jestem tylko ja i comornic,ale mam nadziej,że zaraz ktoś przyjdzie i się rozkręci |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karollo89 Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
Wchodźcie na chata! Na razie tylko 3 osoby. _________________ POGOŃ SZCZECIN |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vercetti
Użytkownik

|
|
Wejście na ten czat jest dobre gdy jest na forum przerwa techniczna.Tylko,że jak była przerwa to nie miałem linka bo forum nie śmigało. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zwoleniak
Użytkownik

|
|
| Zapraszam na czat.Jestam ja,Luk i comornic |
|
| Powrót do góry |
|
 |
misio14 Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| Ja tez jestem,ale coś mało ludzi dziś. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zylek
Użytkownik

|
|
No teraz to już kompletnie nikogo nie ma. _________________ Jestem Laska. Z Polski. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|