| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
comornic Ostrzeżenia : 1 Użytkownik

|
|
| Zwoleniak napisał(a): | | Zapraszam na czat.Jestam ja,Luk i comornic |
| misio14 napisał(a): | | Ja tez jestem,ale coś mało ludzi dziś. |
Komputer wyłączyłem przypadkiem.
Nie chciało mi się znowu włączać. _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
| Cytat: | | sex jest ważny,ale nie najważniejszy.Wolę czułego, ciepłego impotenta ,niż oschłego demona sexu |
| Cytat: | | 5 zółtek dziennie, pełna erekcja i zdrowie w jednym. | Leszek - "najgorszy typ człowieka". |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zwoleniak
Użytkownik

|
|
Wczoraj byłem ostatni az na chacie.Zaraz wytłumacze dlaczego.Przez przypadek wykasowałem sobie Jave,wię ściągnąłem i zainstalowałem nową .Po zainstalowaniu zresetowałem kompa i nadal chat nie chce mi się włączyć.Jeśli ktoś wie co mam zrobić niech wali na priv |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Zwoleniak napisał(a): | | Wczoraj byłem ostatni az na chacie.Zaraz wytłumacze dlaczego.Przez przypadek wykasowałem sobie Jave,wię ściągnąłem i zainstalowałem nową .Po zainstalowaniu zresetowałem kompa i nadal chat nie chce mi się włączyć.Jeśli ktoś wie co mam zrobić niech wali na priv |
Wydaje mi się, że Polchat padł, więc to nie wina twojej Javy raczej. _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
| Cytat: | | sex jest ważny,ale nie najważniejszy.Wolę czułego, ciepłego impotenta ,niż oschłego demona sexu |
| Cytat: | | 5 zółtek dziennie, pełna erekcja i zdrowie w jednym. | Leszek - "najgorszy typ człowieka". |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zwoleniak
Użytkownik

|
|
| comornic napisał(a): | | Zwoleniak napisał(a): | | Wczoraj byłem ostatni az na chacie.Zaraz wytłumacze dlaczego.Przez przypadek wykasowałem sobie Jave,wię ściągnąłem i zainstalowałem nową .Po zainstalowaniu zresetowałem kompa i nadal chat nie chce mi się włączyć.Jeśli ktoś wie co mam zrobić niech wali na priv |
Wydaje mi się, że Polchat padł, więc to nie wina twojej Javy raczej. |
Aha.Dzięki za info bu już się bałem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
(K)iełbasa
Użytkownik

|
|
| Zwoleniak napisał(a): | | Jeśli ktoś wie co mam zrobić niech wali na priv Exclamation |
Ściągnij sobie jakiegoś klienta do chata np. Ikarusa i wtedy możesz olać Jave. _________________ Ferguson 11 - 2 Liverpool FC
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| (K)iełbasa napisał(a): | | możesz olać Jave. |
Java się przydaje, mimo wszystko. _________________ Lewica - Adolf Hitler, Józef Stalin, Pol Pot, Leszek | Cytat: | każdy człowiek by coś chciał |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamg
Użytkownik

|
|
W tej chwili 4 osoby. Wbijajcie. _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
Ukradli nam mistrza ze związku złodzieje. Zemsta na ujazdowskich alejach płomienie
By rok później odebrać to co swoje. Legia na tronie w potrójnej koronie!
My tu na Legii, bezinteresownie, nie dla pieniędzy, tylko dla wspomnień!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AHCB
Użytkownik

|
|
| Nie mam ochoty na chat. Nietrwale to takie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zylek
Użytkownik

|
|
Byłem, posiedziałem z Arsikiem i Wiktorem, dałem im linki do 'Miodowych lat', konkretnie do odcinku o derbach.
Zaraz sam idę oglądać.
No i nie było comornica. _________________ Jestem Laska. Z Polski. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wiktor`
Użytkownik

|
|
| zylek napisał(a): | | Byłem, posiedziałem z Arsikiem i Wiktorem, dałem im linki do 'Miodowych lat', konkretnie do odcinku o derbach. |
A Arsik i Wiktor posiedzieli sobie potem sami i zaczeli... oglądać odcinego Miodowych Lat o derbach. Fajnie dziś było na czasie, szkoda ze tak mało osób. _________________ POLSKA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
(K)iełbasa
Użytkownik

|
|
To o której wy tam siedzicie. Ja byłem kolo 12 i był tylko comornic i Zwoleniak. Na IRCu wczoraj też pustkami świeciło/ _________________ Ferguson 11 - 2 Liverpool FC
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamg
Użytkownik

|
|
| (K)iełbasa napisał(a): | | To o której wy tam siedzicie. |
Ja jak mam ochote zajrzeć, a robie to mniej więcej co drugi dzień, to wbijam około 22:30 i siedzę do 1:30, czasami dłużej. _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
Ukradli nam mistrza ze związku złodzieje. Zemsta na ujazdowskich alejach płomienie
|
| Powrót do góry |
|
 |
zylek
Użytkownik

|
|
Ja przeważnie w godzinach 1-3. _________________ Jestem Laska. Z Polski. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
(K)iełbasa
Użytkownik

|
|
| zylek napisał(a): | | Ja przeważnie w godzinach 1-3. |
To dla tego nie moge na ciebie nigdy trafić. Poza tym, to wbijaj na IRCa.
| adamg napisał(a): |
Ja jak mam ochote zajrzeć, a robie to mniej więcej co drugi dzień, to wbijam około 22:30 i siedzę do 1:30, czasami dłużej. |
Ciebie adam to ja nigdy nie spotkałem na czacie. Chyba, że na IFQ. A zaglądam codniennie. Między 22-1, zaglądam na IRCa i czata. _________________ Ferguson 11 - 2 Liverpool FC
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MRS88
Użytkownik

|
|
Dawno na chacie nie byłe, więc może dziś się pojawię, ale za długo nie posiedzę, bo rano chcę wstać na mecz złotek z Brazylijkami... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kolson
Użytkownik

|
|
Zapraszamy na czat, obecnie jest tam 6 osób i toczy się nawet jakaś ciekawa dyskusja, tylko nie wiem jaka, bo się zaczytalem w PN.
E: Już 8 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Przema Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
Dajcie jeszcze raz ten link do miodowych lat |
|
| Powrót do góry |
|
 |
R6 Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| Kolson napisał(a): | Zapraszamy na czat, obecnie jest tam 6 osób i toczy się nawet jakaś ciekawa dyskusja, tylko nie wiem jaka, bo się zaczytalem w PN.
E: Już 8  |
A na IRCu jest 9 i jesteśmy lepsi, o! _________________ JESZCZE NOWSZY (4 czerwca '08 r.) skoroszyt Excela liczący wyniki typera za prowadzących: http://rapidshare.com/files/120004964/typ.blinf.7.rar |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zylek
Użytkownik

|
|
http://youtube.com/watch?v=RABwSdZF4w0
http://youtube.com/watch?v=dTv9ZJjwueg
http://youtube.com/watch?v=sUmvUXQzYtk
http://youtube.com/watch?v=PlsjsLXEoAo
Polecam. _________________ Jestem Laska. Z Polski. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamg
Użytkownik

|
|
W tej chwili tylko ja, Arsik i Wiktor, ale jest przyjemna atmosfera, zapraszam serdecznie. _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
|
| Powrót do góry |
|
 |
Xavi
Użytkownik

|
|
| adamg napisał(a): | | W tej chwili tylko ja, Arsik i Wiktor, ale jest przyjemna atmosfera, zapraszam serdecznie. | Ta, przyjemna atmosfera. Wchodzę i nikogo nie ma _________________ W Wolnym Mieście Gdańsku,
gdzie korona w herbie jest...
The Gunners!
Keep the Faith |
|
| Powrót do góry |
|
 |
(K)iełbasa
Użytkownik

|
|
| Xavi napisał(a): | | Ta, przyjemna atmosfera. Wchodzę i nikogo nie ma Laughing |
To zapraszamy na IRCa, jestem ja Blue, Anni i Najti, i wchodzi zylek _________________ Ferguson 11 - 2 Liverpool FC
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zylek
Użytkownik

|
|
| kiełbaska, nie chce mi się wstawiać tego nawiasu napisał(a): | | To zapraszamy na IRCa, jestem ja Blue, Anni i Najti, i wchodzi zylek |
Już wszedłem.
Jest fajnie. Mam +1.
E: NAJTI, WYBIERZ MNIE NA OPA!!!!!!!!!!!!!!!1111111 KIEŁBACHA JEST TEGO NIEGODNY! _________________ Jestem Laska. Z Polski. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
(K)iełbasa
Użytkownik

|
|
| zylek napisał(a): | | KIEŁBACHA JEST TEGO NIEGODNY! |
Niegodny? Więc wyzywam Cie na pojedynek. Okaze sie kto jest niegodny _________________ Ferguson 11 - 2 Liverpool FC
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
adamg
Użytkownik

|
|
| Xavi napisał(a): | | adamg napisał(a): | | W tej chwili tylko ja, Arsik i Wiktor, ale jest przyjemna atmosfera, zapraszam serdecznie. | Ta, przyjemna atmosfera. Wchodzę i nikogo nie ma  |
Akurat wyszedłem minutę przed 2 w nocy, równocześnie Wiktor też wyszedł, Arsik widocznie poczuł się samotny i się wymknął po cichu. _________________ "A rok 93 do nas nalezy, cała Polska widziała, nikt nie uwierzył
|
| Powrót do góry |
|
 |
zylek
Użytkownik

|
|
| adamg napisał(a): | | Akurat wyszedłem minutę przed 2 w nocy, równocześnie Wiktor też wyszedł, Arsik widocznie poczuł się samotny i się wymknął po cichu. |
No, a na ircu siedzieliśmy do 3:30. Co wy w tym czacie widzicie? Nawet nie się co równać z mIRCem. _________________ Jestem Laska. Z Polski. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
(K)iełbasa
Użytkownik

|
|
| zylek napisał(a): | | No, a na ircu siedzieliśmy do 3:30. Co wy w tym czacie widzicie? Nawet nie się co równać z mIRCem. |
ale nabijasz, juz nie moge za tobą nadazyc, ale wiem dwie pileczki przy profilu wygladaja zalosnie.
Ja sie zmylem o 3:20 wiec jak widac wszystko tam siadlo bez kielbachy. Mialem byc gora do pierwszej, ale wczoraj akurat na fajnych ludzi trafilem. _________________ Ferguson 11 - 2 Liverpool FC
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kzt
Użytkownik

|
|
I znów na nikogo nie trafiłem. Właśnie wszedłem na chat. Może ktoś pogada ze mną?? _________________ (L) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kolson
Użytkownik

|
|
| Cytat: | | I znów na nikogo nie trafiłem. Właśnie wszedłem na chat. Może ktoś pogada ze mną?? |
Chłopie, kto o godzinie 16:20 będzie siedział na czacie , tam wszystkie rozmowy odbywają się w godzinach nocnych. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karollo89 Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| Cytat: | | I znów na nikogo nie trafiłem. Właśnie wszedłem na chat. Może ktoś pogada ze mną? |
Wejdź po 22, jak nie śpisz, to na pewno zastaniesz kilka osób. _________________ POGOŃ SZCZECIN |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jakubbb
Użytkownik

Dołączył: 17 Lip 2007 Posty: 197 Skąd: Emirates Stadium- London
|
|
| karollo89 napisał(a): | Cytat:
I znów na nikogo nie trafiłem. Właśnie wszedłem na chat. Może ktoś pogada ze mną?
Wejdź po 22, jak nie śpisz, to na pewno zastaniesz kilka osób. |
Bądźcie dzisiaj razem ze Zwoleniakiem to zgadamy się i pogramy na kurniku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
(K)iełbasa
Użytkownik

|
|
| jakubbb napisał(a): | | Bądźcie dzisiaj razem ze Zwoleniakiem to zgadamy się i pogramy na kurniku. Wink |
Od takich rzeczy jest PW i gg. Nabijacze... _________________ Ferguson 11 - 2 Liverpool FC
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MRS88
Użytkownik

|
|
Z racji tego, że na forum nie dało się wejść przez długi czas to na chacie zebrało się aż 13 osób i to sama śmietanka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hakon
Użytkownik

|
|
A ja mam laga od wiadomości misia14 'najładniejszy jest Kiju". |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zwoleniak
Użytkownik

|
|
Właźcie ludzie jest 14 osób |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kolson
Użytkownik

|
|
Zapraszamy na czat, 13 osób, co raz jakieś nowe ciekawe tematy do rozmowy . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Xavi
Użytkownik

|
|
| Kolson napisał(a): | Zapraszamy na czat, 13 osób, co raz jakieś nowe ciekawe tematy do rozmowy . | Owszem, zamieniłem z BartQiem ( ) 2 słowa o gwiazdorze Jagiellonii (a raczej już Lechii ) i uznałem za stosowne opuszczenie tego miejsca _________________ W Wolnym Mieście Gdańsku,
gdzie korona w herbie jest...
The Gunners!
Keep the Faith |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zylek
Użytkownik

|
|
Wchodźcie na irca.
Chociaż możecie nie wchodzić, napisałem to tylko, żeby było +1. _________________ Jestem Laska. Z Polski. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
misio14 Obecnie zbanowany Użytkownik

|
|
| Hehe,jak forum wieczorami nie działa to na chacie po 15 osób siedzi i czasmi można sobie całkiem fajnie pogadać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MagikLP
Użytkownik

|
|
No ja wrocilem wiec niech ekipa wbija dzisiaj Misor ,Comornic, Hermanos itp...
Czy pod moją nieobecnosc znowu ktos sie za mnie podawal zarowno na Ircu jak i na Czacie? _________________ To nic, że długi jest marsz,
Mistrz Polski znów będzie nasz! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|