Forum PilkaNozna.pl Strona Główna
Największe piłkarskie forum w polskim internecie
Ancelotti chce się uczyć od najlepszych
Beckham wraca na boisko
Domenech całkowicie bez pracy
Bebe zagra w Lidze Mistrzów
Kiełb może wrócić na mecz z FC Salzburg
Utalentowany pomocnik Barcelony trafi do Arsenalu?
Euro 2012: Rooney zagra ze Szwajcarią
Zamora bliski przedłużenia kontraktu z Fulham
AKTUALNOŚCI PIŁKA W POLSCE LIGI ZAGRANICZNE
Historia, relacje, legendy - forum pilkanozna.pl ! :)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum PilkaNozna.pl Strona Główna -> Wolnoć Tomku...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
vv0ytekk

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 17:16:41    Temat postu: Historia, relacje, legendy - forum pilkanozna.pl ! :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam:) NA forum działam od jakiegoś czasu i mam do was Drodzy współ forumowicze kilka pytań.
Czy nawiązaliście jakieś większe kontakty, przyjaźnie tutaj na forum? Czy braliście udział w jakiś ciekawych, śmiesznych, chorych akcjach, które proponowały i organizowały różne osoby tutaj na forum? Czy znacie historię forum? Itp. itd:D
P.S Piszę pracę licencjacką na temat forum pilkanozna.pl i bardzo pomocne mi będą mi wasze posty Smile Pozdrawiam!
(K)iełbasa

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 17:25:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co do legend to MFC jest czarny.
kajdan

Moderator
Moderator

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 17:25:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Praca licencjacka o Forum PN, o rany! Smile Hih, w sumie mogę powiedzieć, że poznałem dzięki temu forum kilka naprawdę niesamowitych osób, z którymi mam nadzieję znajomość potoczy się dalej. Pelikan, Ziaja, Svitlica, husaria - to na pewno. Krzysztofka, NIZNIKA i Grocę w sumie już miałem okazję poznać osobiście. Z Leszkiem od kiedyś tam już się umawiam na piwo, może po moich maturach.
Generalnie nie widzę nic złego w zawieraniu znajomości przez internet. Najważniejsze, by pamiętać, że istnieje obok świata "wirtualnego" przede wszystkim świat rzeczywisty. I myślę, że u mnie proporcje są zachowane:).
Zgłaszałeś się do Raffiego?

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
JoseCortez

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 17:25:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

vv0ytekk napisał(a):
Czy braliście udział w jakiś ciekawych, śmiesznych, chorych akcjach, które proponowały i organizowały różne osoby tutaj na forum?

Moh na przykład wymyślił, że podamy się za R6cia i dostaliśmy po banie. Wink Poza tym raz miał być strajk forumowy, którego nikt nie przestrzegał. Miał nikt nie pisać, a większość tych, którzy krzyczeli o tym najgłośniej siedziała na forum, które wtedy szybciej chodziło.
vv0ytekk napisał(a):
Czy nawiązaliście jakieś większe kontakty, przyjaźnie tutaj na forum?

Przyjaźni to myślę, że nie, ale znalazło się kilku forumowiczów, którzy mają podobne poglądy. Nie znam ich osobiście. Czasem piszę na GG i tyle.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Przema
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 17:29:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

vv0ytekk napisał(a):
Czy nawiązaliście jakieś większe kontakty, przyjaźnie tutaj na forum?

Jesli chodzi o kontakty czysto internetowe (tak to nazwijmy) to jest pare osob, z ktorymi kontakt mam czestszy niz z innymi userami i to wiaze sie przede wszystkim z chatem forum PN, ktory odzyl po niezlej awanturze na forum, a to chyba na stale zapisalo sie w historii forum PN. Postawa Nirvusa itd. No i osobiscie tez juz pare osob poznalem dzieki forum Smile
vv0ytekk napisał(a):
Czy braliście udział w jakiś ciekawych, śmiesznych, chorych akcjach, które proponowały i organizowały różne osoby tutaj na forum? Czy znacie historię forum? Itp. itd:D
No po czesci napisalem wyzej.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ziaja

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 17:31:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ktoś kto czyścił forum z postów do 31.12.06 mówił że ma te tematy wciąż gdzieś schowane. Nie pamiętam kto to pisał i kiedy, jednak pomęcz kilka osób u władzy i dowiesz się czy jest szansa na zobaczenie starych tematów. Prawdziwa skarbnica wiedzy, teraz to tylko chuj.
Dominik goli nogi, MFC jest czarny, kajdan to ksiądz, Martinez ma w domu bandę 14 tajek, PCA został oblany kwasem DNA, Benek i Sebek są gejami i są w stałym związku i do tego Sebastian ma kontakty z mafią. I takie tam, te przyszły mi do głowy teraz.
JoseCortez

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 17:35:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Ktoś kto czyścił forum z postów do 31.12.06 mówił że ma te tematy wciąż gdzieś schowane.

Mówił i Carloz, że coś ma, ale na 'swoim' komputerze. A teraz stwierdził, że odchodzi z forum, więc nic z tego. Poza tym, to każdy kiedyś myślał, że nie ma gorszego admina niż maaaarcin i wszyscy się mylili. Razz
E: No i Scorpio nigdy nie porucha!

Ostatnio zmieniony przez JoseCortez dnia Wto Kwi 28, 2009 17:38:06, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Paul

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 17:37:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na jakim to kierunki pisze się takie pierdoły jako pracę licencjacką ?
Powrót do góry
Leszek
Ostrzeżenia : 1

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 17:41:08    Temat postu: Re: Historia, relacje, legendy - forum pilkanozna.pl ! :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

vv0ytekk napisał(a):
Piszę pracę licencjacką na temat forum pilkanozna.pl

Mam nadzieje że zawrzesz w tym coś o temacie "Polityka".
kajdan napisał(a):
Z Leszkiem od kiedyś tam już się umawiam na piwo

Fakt, a ja ciągle zapominam.
kajdan napisał(a):
może po moich maturach.

No czas najwyższy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
comornic

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 17:45:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Złe forum wybrałeś, bo tu się nie trzyma starych postów.
Cytat:
sex jest ważny,ale nie najważniejszy.Wolę czułego, ciepłego impotenta ,niż oschłego demona sexu
Cytat:
5 zółtek dziennie, pełna erekcja i zdrowie w jednym.
Leszek - "najgorszy typ człowieka".
Powrót do góry
vv0ytekk

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 18:25:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Na jakim to kierunki pisze się takie pierdoły jako pracę licencjacką ?

Czy ja wiem czy takie pierdoły;]? Interesuje się futbolem od 15 lat, i to może dlatego. Heh chciałem studiować dziennikarstwo ale nie wyszło i wylądowałem na mega kierunku - Informacja Naukowa i Bibliotekoznawstwo;] dobrze jest tam heh! Piszcie, piszcie, pomoże mi to dużo - z góry dziękuję Smile
Madsen

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 18:42:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podlizuch!
Powrót do góry
adamg

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 18:50:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Legendą tego forum jest użytkownik Arsik i to jemu powinien być poświęcony długi rozdział w twojej pracy.
My tu na Legii, bezinteresownie, nie dla pieniędzy, tylko dla wspomnień!
"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
(K)iełbasa

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 19:14:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tego co pamiętam mówiło się kiedyś, że Carloz jest Wielkim Żółtym Ptakiem.
Paulinho

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 19:38:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adamg napisał(a):
Legendą tego forum jest użytkownik Arsik i to jemu powinien być poświęcony długi rozdział w twojej pracy.

Wydaje mi się, że legendą może być osoba, która już nie żyje, w przeciwnym razie może być co najwyżej żywą legendą Wink Swoją drogą bardzo ciekawy temat na pracę licencjackąvv0ytekk Wink
cornelius

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 20:28:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra, a teraz ja wyjdę na durnia, ale zapytam (bo nie wiem, przyznaję bez bicia) - co to za afera była z tym Góralem? Smile
regis

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 20:34:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cornelius napisał(a):
Dobra, a teraz ja wyjdę na durnia, ale zapytam (bo nie wiem, przyznaję bez bicia) - co to za afera była z tym Góralem?

Gość się podawał za Polaka mieszkającego w Czechach (w Pradze konkretnie) i trenera młodzieżowych grup Sparty Praga, a okazał się chyba 15 latkiem "szukającym młodych dziewczyn do wspolnego opalania topless" czy jakoś tak. Chyba, że gościa z kimś pomyliłem Wink
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Martinez
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 20:37:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i znał się znakomicie na transferach.
smicer

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 20:41:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zupa Malinowa też smakowała.

Aleksander "Olass" Mendyk (1979-2008)

Roy Keane #16
Powrót do góry
cornelius

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 20:42:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Martinez napisał(a):
No i znał się znakomicie na transferach.

? Tak, wiem. Dzień niekumacji.
cinkownik

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 20:45:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

smicer napisał(a):
Zupa Malinowa też smakowała.

A nie wiśniowa przypadkiem?
Powrót do góry
Mohamet

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 20:56:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A Matti1? Sad To była akcja.
Co do znajomości forumowych, to z paroma osobami regularnie sobie konwersuję na gg, z jedną osobą się widziałem na żywo.
smicer

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 20:56:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Malinowa też chyba była. Carloz chyba ją zrobił. A propos niego - "Kto dogoni psa?".

Aleksander "Olass" Mendyk (1979-2008)

Roy Keane #16
Powrót do góry
Drelos

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 22:09:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mohamet napisał(a):
A Matti1?

Benek ma maturę, 5 samochodów i kurwa wlasnie firmy Sad

"A po zmroku bije łuna, od stadionu Lecha. W tych tłumach, krzyczy duma - weź to skumaj!" DonGuralesko
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
ketchup

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 22:36:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cornelius napisał(a):
Tak, wiem. Dzień niekumacji.

Agger, Cannavaro, zamiana deszczu na slonce, Real, Liverpool. Juz sie cos kojarzy? ;>
A temat 'Slynne bany' ktos pamieta? I te akcje moderatora Pawła. Laughing
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG WP Kontakt
Addy

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 22:44:46    Temat postu: Re: Historia, relacje, legendy - forum pilkanozna.pl ! :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Leszek napisał(a):
vv0ytekk napisał(a):
Piszę pracę licencjacką na temat forum pilkanozna.pl

Mam nadzieje że zawrzesz w tym coś o temacie "Polityka".

daj żyć! Wybrany miesiac z okresu 2005-07 moglby stanowic temat calej pracy...
btw wojtek nie zapomnij o 'fenomenie Martineza' - wszak kazdy forumowicz chcialby byc taki jak on!!!11 (nawet jesli jeszcze o tym nie wie...)
a, no i ostatni motyw z BartkiemZMC rozwala:D

Anthony Soprano: „Try to remember the times that were good”.

PSYCHOLOG W FUTBOLU. Masz swoje zdanie?
Powrót do góry
Leffmeister
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 22:47:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ketchup napisał(a):
cornelius napisał(a):
Tak, wiem. Dzień niekumacji.

Agger, Cannavaro, zamiana deszczu na slonce, Real, Liverpool. Juz sie cos kojarzy? ;>
A temat 'Slynne bany' ktos pamieta? I te akcje moderatora Pawła. Laughing

Ja pamiętam. To była przepustka do przedsionka sławy "największego piłkarskiego forum w polskim internecie". Zdaje się, że uż. eMeFCe miał zapis tamtej dyskusji?
Powrót do góry
Philip

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 22:48:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ketchup napisał(a):
A temat 'Slynne bany' ktos pamieta? I te akcje moderatora Pawła.

Wrzuć mu to na PW, albo linknij tutej, bo to naprawdę miazga była... A jeśli nie, to sam tego dokonam, bo se na dysku zapisałem. Cool Niecałe dwa lata z Wami jestem, ale Arsik, Góral, Sequentia, Carloz, który milion zabaw zaczyna, a żadnej nie kończy, tajne organizacje w Marku Nocny,, użytkownik Babinicz, niektóre teksty z ZU (coś tam się na forum ostało, poszukaj) i sporo innych spraw... NIE ZAPOMNIMY Exclamation
Delin
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 22:50:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

regis napisał(a):
cornelius napisał(a):
Dobra, a teraz ja wyjdę na durnia, ale zapytam (bo nie wiem, przyznaję bez bicia) - co to za afera była z tym Góralem?

Gość się podawał za Polaka mieszkającego w Czechach (w Pradze konkretnie) i trenera młodzieżowych grup Sparty Praga, a okazał się chyba 15 latkiem "szukającym młodych dziewczyn do wspolnego opalania topless" czy jakoś tak. Chyba, że gościa z kimś pomyliłem Wink

Nie pomyliłes. Górala mozna było znalesc w anonsach na forum naturystów. A la z tego co pamietam miał wiecej niz 15 Laughing
Reduktor

Użytkownik Legenda

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 23:08:49    Temat postu: Re: Historia, relacje, legendy - forum pilkanozna.pl ! :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Addy napisał(a):

a, no i ostatni motyw z BartkiemZMC rozwala:D

Można coś więcej na ten temat? I co z tym Arsikiem było bo coś mi niby po głowie ten nick chodzi ale skojarzyć nie mogę...
Ogólnie rzecz biorąc to zajebisty temat, miło tak powspominać Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Mimek

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 23:16:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

regis napisał(a):
cornelius napisał(a):

Gdzie można znaleźć coś więcej na temat, bo cała ta sprawa mi umknęła jakoś?
Powrót do góry
PietroBosman

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 23:22:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

vv0ytekk jak Zyzak. Wink Ja ze swojej strony napiszę tyle,że dzięki temu Forum udało mi się kupić 2 dodatkowe bilety na koncert Red Hot Chili Peppers(Chorzów 2007)-pozdro Raff!
No i po Katowicach i Chorzowie woziłem się autem zeStirlitzem-szczególnie istotne to było PO koncercie.
A że wiezionych ze Szczecina Bosmanów użytkownik ów nie wypił to już nie moja wina.Pretensje zgłaszać do familii... Laughing No i odziwo wtedy jedyny raz piłem browar o nazwie Górnik Zabrze.Produkują go jeszcze?
kajdan napisał(a):
w sumie mogę powiedzieć, że poznałem dzięki temu forum kilka naprawdę niesamowitych osób, z którymi mam nadzieję znajomość potoczy się dalej.

U mnie to może za dużo by było powiedziane ale w świecie rzeczywistym spotkałem Luk2 z którym mieszkałem kiedyś na tym samym osiedlu a sie nie znaliśmy.
Pozdro dla niego!
Helios rządzi w Szczecinie. Wink Kilku forumowiczów się poznało:
Luk2,Sarsik,Przema,EdGar(Forza Juve!)-brać szczecińska
ketchup,stirlitz-forumowi nabijacze
Jeszcze Ganex-ale tego kumatego gościa znałem wcześniej niż to Forum istnieje.
Philip napisał(a):
Niecałe dwa lata z Wami jestem, ale Arsik, Góral, Sequentia

A tak w ogóle to oni nie dostali dożywotnich banów,nie?
EDIT:
Reduktor-zajrzyj sobie w Typerze.
Bartek coś tam przekombinował z podliczaniem wyników-ogólnie mówiąc.
Arsik zaś skopiował cudzą wypowiedź i twierdził,że są to jego słowa.(o tym wiem...może coś jeszcze się tam na niego zebrało.. )
Powrót do góry
husaria

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 23:38:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://pilkanozna.pl/forum/viewtopic.php?p=884146&highlight=#884146
Akcja z Arsikiem jest tu. Dobry motyw był. Mr. Green
A bana dożywotniego nie ma, bo z tego co widzę to tylko 2 ostrzeżenia.
E: A, przypomniało mi się! On jeszcze wstawił cudze zdjęcie i mówił, że to jego.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
PietroBosman

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 23:52:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
http://pilkanozna.pl/forum/viewtopic.php?p=884146&highlight=#884146

Ogólnie warto przeczytać całą tą stronę.
Na przykład takie stwierdzenie:
Arsik napisał(a):
wzamian miałby byc Torres,który w tym sezonie,pokazuje za przeproszeniem wielkie g*wno

i nawet nie chodzi o autora tych słów Wink
Powrót do góry
JoseCortez

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Kwi 29, 2009 07:07:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Philip napisał(a):
tajne organizacje w Marku Nocny

O to to. Temat Nocnych Marków w dziale Hattrick. Weźcie może większość opisujcie, bo vv0ytekk może nie skuma.
Powrót do góry
vv0ytekk

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Kwi 29, 2009 07:14:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JoseCortez napisał(a):

O to to. Temat Nocnych Marków w dziale Hattrick. Weźcie może większość opisujcie, bo vv0ytekk może nie skuma.

Otóż to Panowie Smile Zajebiście, że tak piszecie tutaj, tylko jeśli moglibyście, jak wspominacie jakąś sprawę, wałek, śmiechy z innymi użytkownikami, piszcie dokładniej o co chodziło - będzie mi łatwiej heheh Smile Kurcze, aż szkoda, że nie brałem udziału w takich śmiesznych jajach;] a Pamięta ktoś takiego użytkownika jak Pizzarro? Swego czasu chyba niezłe zamieszanie robił na forum ;>?
misio14
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Kwi 29, 2009 07:53:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

vv0ytekk napisał(a):
Pamięta ktoś takiego użytkownika jak Pizzarro?

Pewnie,że pamięta.Pizza po całej aferze założył swoje forum pisał na nim z 1000 postów dziennie Smile A co do użytkowników poznanych to paru się udało- Bogas,dominik,Misior,nitekp,Zico (w kolejności alfabetycznej).
Kilku innych bardzo chętnie bym poznał,mimo że kibicowsko nam nie po drodze i mam nadzieję,że kiedyś się uda.
A Paweł był zajebistym moderatorem,zrobił burdel i jeszcze się obraził Laughing
Powrót do góry
Scorpio

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Kwi 29, 2009 08:07:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PietroBosman napisał(a):
Arsik zaś skopiował cudzą wypowiedź i twierdził,że są to jego słowa.(o tym wiem...może coś jeszcze się tam na niego zebrało.. )

No, a oprócz tego, ten półmózg wziął moje zdjęcie i wklejał na forum Arsenalu, że to niby on, a tutaj wklejał zdjęcie jakiegoś typa z forum Arsenalu.
misio14 napisał(a):
Pewnie,że pamięta.Pizza po całej aferze założył swoje forum pisał na nim z 1000 postów dziennie

Dalej jest Cool Ogólnie, to Pizzy dawno nie widziałem, jakoś się nie możemy na to piwo spotkać. A trzeba obgadać forumek, dostać mandat za picie w miejscu publicznym i takie tam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
vv0ytekk

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Kwi 29, 2009 08:12:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Scorpio napisał(a):

Dalej jest Cool
Ogólnie, to Pizzy dawno nie widziałem, jakoś się nie możemy na to piwo spotkać. A trzeba obgadać forumek, dostać mandat za picie w miejscu publicznym i takie tam.

No to was zaskoczę, bo mam kontakt z Pizzą - też teraz przecież jestem w Lublinie;] i poznaliśmy się razem z tego względu, że w tym samym teamie w IFQ gramy - The Guns;] i jeszcze niedawno Pizza był moim trenerem;] hA!
Scorpio

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Kwi 29, 2009 08:14:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No kontakt też mam, znamy się dłuższy czas już, ale wspominam, że od ostatniego piwa trochę czasu minęło Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum PilkaNozna.pl Strona Główna -> Wolnoć Tomku... Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Następny
Strona 1 z 12

Skocz do: