Forum PilkaNozna.pl Strona Główna
Największe piłkarskie forum w polskim internecie
Mateusz Cetnarski rozpoczyna rehabilitację
Ulatowski ukarany finansowo
Mueller odda swój numer Ballackowi
Mourinho: Pewnego dnia mogę wrócić do Interu
Boukhari: Wisła to dla mnie dobre wyzwanie
"Młodym okiem": Szukanie winnych
Górnik współpracuje z Gwarkiem i MSPN
Pechowy trening Lewandowskiego
AKTUALNOŚCI PIŁKA W POLSCE LIGI ZAGRANICZNE
Przeglądarki internetowe
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum PilkaNozna.pl Strona Główna -> Wolnoć Tomku...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pulsefloor
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Sie 14, 2007 15:52:32    Temat postu: Przeglądarki internetowe Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie to obecnie stabilizacja - od ponad roku Firefox. Wcześniej kolejno IE, Avant Browser, Opera.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
zylek

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Sie 14, 2007 18:56:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Opera - opanowałem skróty i teraz można hulać po tym internecie jak się chce. Blokuje popupy, ma klienta mIRCa, w cholerę zajebistych widżetów i takie tam.

Firefox może ssać. Cool
kruchy

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Sie 14, 2007 19:10:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jeszcze niedawno używałem Internet Explorera, ale przerzuciłem się na Mozillę i jestem z tego bardzo zadowolony.Wszystkie strony włączają się znacznie szybciej, w ogóle są lepsze opcje.Polecam Wink
R6
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Sie 14, 2007 19:21:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zylek napisał(a):
Firefox może ssać.

Sam ssiesz. Ja używam Firefoxa, najbardziej mi odpowiada. Opera moim zdaniem mocno przekombinowana, a IE wolniejszy od FXa, no i mocno krytykowany za niski poziom bezpieczeństwa. W ogóle inny silnik i strony mogą inaczej wyglądać (a w tej chwili większość designowana jest na Gecko). W Netscape'ie są jakieś dziwne opcje i też trochę zakombinowany, Kameleon to porażka, a Avast i Maxton to tylko nakładki na IE, niektóre rzeczy usprawniają, ale ogólnie, hmm, ssą. Jest jeszcze Mozilla, która nie jest zła, no ale po stworzeniu Firefoxa już chyba nie rozwijana (?), a jeśli tak, to traktowana drugoplanowo. Ogólnie na pierwszy miejscu stawiam Firefoxa, na drugim Operę.

EDIT: Przed chwilą przetestowałem przeglądarkę Apple Safari. Marne zarządzanie zakładkami i wygląd, który dobrze wygląda w odtwarzaczu, ale nie w przeglądarce. Słowem: wyjebałem.

Ostatnio zmieniony przez R6 dnia Wto Sie 14, 2007 21:26:26, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
krolu

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Sie 14, 2007 19:32:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Opera wg. mnie najlepsza Smile
MSP

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Sie 14, 2007 19:44:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja używam Firefoxa. Wg. mnie najlepsza przeglądarka. Na niej była wzorowana wersja IE 7 więc nie rozumiem dlaczego dla wielu z was lepszy jest IE. Dziurawy jest ten szmelc i tyle.
Powrót do góry
Wojtaz

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Sie 14, 2007 19:49:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sprawdziłem, chyba jak każdy IE, a także Mozille Firefoxa. Są to 2 najczęściej używane przez polskich internautów przeglądarki. Jaka jest różnica między nimi ilustruje chociażby avatar Kolsona Ja obecnie korzystam oczywiście z Firefoxa i jestem zadowolony. Strony wczytują się bardzo szybko, znam najprzydatniejsze skróty klawiszowe, oprawa graficzna też jest w porządku. Ponadto zainstalowałem sobie kilka wtyczek, tudzież rozszerzeń i praktycznie z Firefox'em nie mógłbym teraz się rozstać. Mr. Green
Puccini

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Sie 14, 2007 21:54:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od zawsze uzywałem Opery,więc i obecnie jej uzywam.
comornic
Ostrzeżenia : 1

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Sie 14, 2007 22:10:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Internet Explorer. Nie zamierzam zmieniać, kombinować, bo znowu coś zepsuję. A psuć komputer to ja potrafię. Cool
Cytat:
sex jest ważny,ale nie najważniejszy.Wolę czułego, ciepłego impotenta ,niż oschłego demona sexu
Cytat:
5 zółtek dziennie, pełna erekcja i zdrowie w jednym.
Leszek - "najgorszy typ człowieka".
Powrót do góry
karollo89
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Sie 14, 2007 23:12:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Firefox. Na początku podchodziłem do niego sceptycznie, ale jak już zacząłem z niego korzystać, to nie wiedziałem jak mogłem pracować na IE. Opery jak dotąd nie testowałem i nie mam zamiaru.
zylek

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Sie 15, 2007 01:34:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

R6 napisał(a):
Opera moim zdaniem mocno przekombinowana

Przekombinowana? Jakś dowód, a nie puste gadanie. Wink

Z tym IE to jest w ogóle śmiesznie. Ostatnio ściągnąłem najnowszą 7 i przy pierwszym włączeniu od razu wyskoczył mi błąd. Laughing
R6
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Sie 15, 2007 02:36:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zylek napisał(a):
R6 napisał(a):
Opera moim zdaniem mocno przekombinowana

Przekombinowana? Jakś dowód, a nie puste gadanie. Wink

Nie podoba mi się wygląd, ikony stron, które nie mają swoich ikon, wolniejsze ładowanie stron (właśnie sprawdzałem). W Operze wkurza mnie też, że jest takim kombajnem (przeglądarka, mail, czat w jednym) i np. gdy wpisuję adres naszego IRCowego kanału to zamiast otworzyć w zewnętrznej aplikacji do tego stworzonej, otwiera w sobie. Ponadto pod Operą nie chodzą gry z gamedesire. W menu Zakładki nie można usuwać zakładek za pomocą prawego przycisku myszy, trzeba wejść w menedżer zakładek. Nie dość, że skrót klawiaturowy do historii to ctrl+alt+H, a nie ctrl+h, to jeszcze w przeciwieństwie do Firefoxa, w Operze historia po otwarciu skrótem otwiera się w pełnym ekranie. Można tez wejść w historię niepełnoekranową naciskając na lewy bok przeglądarki, a często można to zrobić przypadkowo. W Operze nie ma na dole pasku stanu, przez co nie widać po najechaniu kursorem, na jaką stronę prowadzi link. Może gdybym korzystał z Opery na co dzień, znalazłbym więcej wad. Oczywiście cały czas mówię o ustawieniach domyślnych, bo wychodzę z założenia, że jeśli program trzeba dodatkowo konfigurować, by być z niego zadowolonym, trzeba go zmienić na inny. Firefox też nie jest bez wad, a Opera ma sporo ciekawych opcji, ale przyzwyczaiłem się do i preferuję Firefoxa. A Ty, żyłek, jak chcesz sobie korzystać z Opery to ssi... znaczy korzystaj sobie, mi to wisi.
pistolet

Moderator
Moderator

PostWysłany: Sro Sie 15, 2007 10:07:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak naprawdę o ile wyeliminujemy IE to między Operą a Fifefoxem wybór zależy bardziej od przyzwyczajenia niż funkcjonalności przeglądarki, którą to obie mają w tej chwili na podobnym poziomie.
IE odrzucam zupełnie z powodu ogromnej ilości luk wykrywanych w tej przeglądarce i to luk krytycznych, z którymi na dodatek MS nie zawsze radzi sobie tak jak powinien. Według mnie każdy komu zależy na bezpiecznym surfowaniu po interneci powinien zdecydowanie zrezygnować z tej przeglądarki. Jeśli wziąść pod uwagę to kryterium zdecydowanie najlepiej z tych trzech wypada Opera, która jako jedyna nie posiada niezałatanej żadnej luki. W kwestii bezpieczeństwa prym wiedzie więc Opera, najgorzej wypada IE gdzie luki pozostają bez łatek kilka a czasami kilkanaście miesięcy!
Wygląd i funkcjonalność to rzeczy względne i każdy może mieć swoje zdanie i przywyczajenia więc o ile nie przekona kogoś, że IE jest po prostu dziurawa to już nic się nie da zrobić Smile
To co napisałem nie oznacza, że Firefox też jest bardzo podatny na luki tylko, że po prostu Opera jest lepsza pod tym względem. Na moim komputerze obie te przeglądarki używane są na przemian oczywiście ze względu na tą mniej bezpieczną z dodatkowymi zabezpieczeniami, które powinny być obecnie w każdym komputerze podłączonym do internetu bez względu na używaną przeglądarkę.
O innych przeglądarkach nawet nie wspominam bo tych trzech używa 95% czy jakoś tak internautów.
Że w moim domu na mój dywan plują?
Powrót do góry
24gole

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Sie 15, 2007 11:33:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

IMO Opera jest najlepsze, ale czesto np. w pracy wykorzystuje rozszerzenia, ktore oferuje tylko Firefox, a wiec sila rzeczy musze z niego korzystac. Ale bardzo czesto zdarza sie, ze zajmuje jakas astronomiczna ilosc RAMu i ostro zamula. Wiem skad to wynika, ale mimo to powoduje to czasem pewien dyskomfort Smile
stirlitz

Informatyk Forum PiłkaNożna.pl

PostWysłany: Sro Sie 15, 2007 13:37:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak narzekacie na IE, a przyznam sie, ze sam z nieko korzystam. Choc jedynie do przegladania tylko tego forum. Dziwne? Pewnie tak Cool IE mam ustawiona jako domyslna przegladarke, a przyzwyczailem sie, ze zagladam tutaj jak dostaje maila z odpowiedzia w temacie, ktory mnie interesuje Razz No i sobie tam klikam w link i juz jestem w IE na forum. A normalnie to uzywam FireFoxa.
Aha. Z IE uzywam jeszcze pry sciaganiu czegos z RapidaShare'a. Jakos tam to okienko pobierania mi sie bardziej podoba Smile
He had ever defender on the floor
and He loved the Celtic with all his heart and soul
Powrót do góry
quba716

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Sie 15, 2007 14:00:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam Operę Laughing

Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
zylek

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Sie 15, 2007 14:27:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

R6 napisał(a):
Nie podoba mi się wygląd, ikony stron, które nie mają swoich ikon, wolniejsze ładowanie stron (właśnie sprawdzałem). W Operze wkurza mnie też, że jest takim kombajnem (przeglądarka, mail, czat w jednym) i np. gdy wpisuję adres naszego IRCowego kanału to zamiast otworzyć w zewnętrznej aplikacji do tego stworzonej, otwiera w sobie. Ponadto pod Operą nie chodzą gry z gamedesire. W menu Zakładki nie można usuwać zakładek za pomocą prawego przycisku myszy, trzeba wejść w menedżer zakładek. Nie dość, że skrót klawiaturowy do historii to ctrl+alt+H, a nie ctrl+h, to jeszcze w przeciwieństwie do Firefoxa, w Operze historia po otwarciu skrótem otwiera się w pełnym ekranie. Można tez wejść w historię niepełnoekranową naciskając na lewy bok przeglądarki, a często można to zrobić przypadkowo. W Operze nie ma na dole pasku stanu, przez co nie widać po najechaniu kursorem, na jaką stronę prowadzi link. Może gdybym korzystał z Opery na co dzień, znalazłbym więcej wad. Oczywiście cały czas mówię o ustawieniach domyślnych, bo wychodzę z założenia, że jeśli program trzeba dodatkowo konfigurować, by być z niego zadowolonym, trzeba go zmienić na inny. Firefox też nie jest bez wad, a Opera ma sporo ciekawych opcji, ale przyzwyczaiłem się do i preferuję Firefoxa.

Cały ten twój wywód można nazwać urokiem okresu dojrzewania.
Z tym paskiem z boku to już piszesz na siłę, bo wg mnie to jest on jedną z najbardziej zajebistych rzeczy w operze. Tam jest menu zakładek, gdzie sobie można usuwać, wstawiać w foldery i tak dalej. Masz menu kontaktów, notatki, podgląd transferów, historię świetnie pogrupowaną, na którą narzekasz, że jest pełnoekranowa, a potem, że niepełno, skrót do wyszukiwarki i listę odnośników stron. A jeżeli ten pasek włączasz przypadkiem to [url=www.zdrowie.med.pl/parkinson/]poczytaj tutaj[/url]. Ogólnie to piszesz tak, jakbyś właśnie dostał pierwszej miesiączki.

R6 napisał(a):
A Ty, żyłek, jak chcesz sobie korzystać z Opery to ssi...

Czekaj, bo nie wziąłem pensety.
R6
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Sie 15, 2007 17:31:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zylek napisał(a):
Cały ten twój wywód można nazwać urokiem okresu dojrzewania.
Z tym paskiem z boku to już piszesz na siłę, bo wg mnie to jest on jedną z najbardziej zajebistych rzeczy w operze. Tam jest menu zakładek, gdzie sobie można usuwać, wstawiać w foldery i tak dalej. Masz menu kontaktów, notatki, podgląd transferów, historię świetnie pogrupowaną, na którą narzekasz, że jest pełnoekranowa, a potem, że niepełno, skrót do wyszukiwarki i listę odnośników stron. A jeżeli ten pasek włączasz przypadkiem to poczytaj tutaj. Ogólnie to piszesz tak, jakbyś właśnie dostał pierwszej miesiączki.

Ogólnie, to Ty się pierdol. Napisałem, każdy korzysta z tego, co lubi i... i spierdalaj no. A w ten pasek z historią raz nacisnąłem przypadkiem! Co do tego paska, o którym wspomniałeś, żeby już zmieszać Cię z błotem: Na chuj mi kontakty? Do notatek używam notepada. Wyszukiwarka Google to jest na górze. Historię mam w Firefoxie po naciśnięciu ctrl + H i mam pewność, że nie zrobię tego przypadkowo. Zakładki w tym pasku to akurat dobra rzecz, zgodzę się. Odnośniki niby fajne, bajer, ale na chuj? Podsumowując: pierdo... każdy używa, czego lubi.

żyłek-nie-z-fcmc.pl napisał(a):
R6 napisał(a):
A Ty, żyłek, jak chcesz sobie korzystać z Opery to ssi...

Czekaj, bo nie wziąłem pensety.

Dobry dowcip. A jaki oryginalny! Spytaj, może w Ani Mru Mru mają wakat. I tego, jak to się kończyło, żeby się lansować na poważnego gościa, co jest taki inteligentny i zabawny i w ogóle? A wiem, bez odbioru.
zylek

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Sie 15, 2007 18:39:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ładną napinkę zrobiliśmy. Laughing

Żeby nie był OT, to powiem wam, że IE to bardzo zła przeglądarka.
kolson

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Sie 15, 2007 18:56:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój avatar wskazuje jakiej przeglądarki używam. Do Mozilli przekonałem się jakoś w lutym, po prostu zainstalowałem i tak sobie leżała, raz używałem IE, raz Firefox. Po pewnym czasie coś zjebało mi się z IE, no i "rozwiodłem" się z tą przeglądarką Wink , później mały "romans" z Operą, ale mimo wszystko wrócilem do Mozilli.
Powrót do góry
Misiek_TBG

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Sie 15, 2007 19:04:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Obecnie używam Explorera, ponieważ Firefox jakoś mi się zjebał. Przez krótki czas uzywałem także Opery, jednak nie przypadła mi ta przeglądarka do gustu.

Arsenal Londyn!!!!

Antonio Puerta - 26.11.1984 - 28.08.2007 - [*]
Powrót do góry
Night Wish

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Sie 15, 2007 19:16:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najtłisz kocha Opere i wszelkie eRsexy mogą se gadać.
Jestem kobietą i dla mnie Firefox jest strasznie hm... suchy, zimny... Opera jest dla mojego oka znacznie przyjemniejsza. Podoba mi się także sposób rozłożenia kart w Operze, bo ten zaproponowanyy przez FF mi nie odpowiada. Co do tych waszych komputerowych funkcji to się nie wypowiem zbytnio. Podoba mi się, że w Operze nie ma już reklam, z widżetów nie korzystam, ale mogę pochwalić że dośc latwo się ją obsługuje, a transfery czy notatki to jest coś dobrego.
Co do narzekań że w gry nie można grać, to wystarczy sciągnąć jakieś programy i je zainstalować co w sumie zajmuje 3 minuty i nie sprawia wiele kłoptoów.
Fajne jest też np. to, że moge sobie wrzucić ikonki ze stronek tuż obok paska z adresem, które po kliknięciu na nie przenosza mnie n odpowiednią stronę.

Ogólnie jestem zwolennikiem Opery i chyba już tak zostanie na amen.
Otoczyła się w talii paskiem z kokardką na środku, a na lewej ręce po wewnętrznej stronie, od łokcia do nadgarstka, wykaligrafowała sobie czarownica. Instynktownie spojrzałam na prawą, spodziewając się drugiego napisu. Rzeczywiście tam był. Dziwka uśmiechało się do mnie.
Powrót do góry
Vercetti

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Sie 15, 2007 19:22:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do przeglądania forum używam Opery.Opera to u mnie przeglądarka do wszystkiego,przypadła mi bardziej do gustu niż Mozilla,której używam tylko do zakładów bukmacherskich i grania na gryonline.wp.pl.
Powrót do góry
zylek

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Sie 15, 2007 23:38:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Night Wish napisał(a):
Fajne jest też np. to, że moge sobie wrzucić ikonki ze stronek tuż obok paska z adresem, które po kliknięciu na nie przenosza mnie n odpowiednią stronę.

Też tego używam. Cool

Opera ma jeszcze taki bajer (nie mam pojęcia, czy jest w Firefoxie), iż azaliż doprawdy każda nowa karta nie jest pusta, tylko ma 9 miejsc na dowolne strony internetowe wraz z miniaturkami. Bardzo fajna rzecz, przy wchodzeniu na te najbardziej ulubione site`y nie trzeba grzebać po zakładkach czy wpisywać adres tylko pyk i jest.
R6
Obecnie zbanowany

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Czw Sie 16, 2007 00:04:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zylek napisał(a):
Night Wish napisał(a):

Też tego używam. Cool .

Ja tego nie używam, ale to jest fajne i w FXie też.
zylek napisał(a):
Opera ma jeszcze taki bajer (nie mam pojęcia, czy jest w Firefoxie), iż azaliż doprawdy każda nowa karta nie jest pusta, tylko ma 9 miejsc na dowolne strony internetowe wraz z miniaturkami. Bardzo fajna rzecz, przy wchodzeniu na te najbardziej ulubione site`y nie trzeba grzebać po zakładkach czy wpisywać adres tylko pyk i jest.

Tak, to jest fajne w Operze.
Maxi
Ostrzeżenia : 1

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Czw Sie 16, 2007 00:12:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co mam sobie nie nabić? n

Ja używam tego złego, fatalnego i ogólnie będącego do dupy IE. Opery nie próbowałem, ale Mozillę jak najbardziej. I jak juz zainstalowałem to "cudo" to na drugi dzień wywaliłem w cholerę.
To, ze się otwierają jakieś zakładki zamiast normalnych okienek jest beznadziejne i wkurzające. Właśnie te zakładki mnie w Mozilli irytowały, a jakichś udogodnień w stosunku do IE nie spostrzegłem.
adamg

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Czw Sie 16, 2007 00:16:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stirlitz napisał(a):
A co mam sobie nie nabić?

Gorszy nie będę Cool

Używam Mozilli od początków mojej przygody z internetem. Używałem przez pewnien czas OpOpery ale zrezygnowałem. Wkurzało mnie że np. jak pobieram torrent ze strony to nie mogę ściągać w BitComecie tylko mi od razu w Operze otwiera. I jak zapauzje ściąganie to muszę od nowa ściągać
My tu na Legii, bezinteresownie, nie dla pieniędzy, tylko dla wspomnień!
"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
stirlitz

Informatyk Forum PiłkaNożna.pl

PostWysłany: Czw Sie 16, 2007 01:22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adamg napisał(a):
stirlitz napisał(a):
A co mam sobie nie nabić?

Gorszy nie będę Cool
AAAA!!!! To nie moje slowa, tylko zlego Czarnoksieznika z TyperTeamu!!!

Maxi napisał(a):
A co mam sobie nie nabić? n

He had ever defender on the floor
and He loved the Celtic with all his heart and soul
Powrót do góry
zylek

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Czw Sie 16, 2007 01:35:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maxi napisał(a):
To, ze się otwierają jakieś zakładki zamiast normalnych okienek jest beznadziejne i wkurzające.

Włącz sobie 20 tematów na forum, do tego ze trzy rozmowy na gadu, winamp i to wszystko na jednym pasku. Wink

adamg napisał(a):
p. jak pobieram torrent ze strony to nie mogę ściągać w BitComecie tylko mi od razu w Operze otwiera.

Klikasz prawym przyciskiem myszy i wybierasz opcję 'zapisz jako'. Ściąga ci na dysk normalny plik torrent.
Machos

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Czw Sie 16, 2007 11:21:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja normalnie używam Mozilli, ale do ściągania różnych plików, używam IE, a to dlatego że w Firefoxie coś mi się zepsuło

Turów Zgorzelec
Powrót do góry
kcz!

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Czw Sie 16, 2007 21:39:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Używam tylko Firefoxa.

Chciałem jednak zapytać was czy pamiętacie/używacie/używaliście takiej przeglądarki jak Avant Browser?

Ja miałem ją kiedyś przez krótki okres czasu. Zainstalowałem a po jakimś czasie musiałem formatować kompa (nie przez tą przeglądarkę). Po formacie kolega powiedział mi żebym wypróbował Firefoxa i tak zostało aż do dziś.
Adriano`

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sie 17, 2007 08:40:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Opery. Mam ją właściwie od samego początku swojej przygody z internetem. Ma sporo możliwości, szybko śmiga, a duża ilość skórek pozwala mi dostosować wygląd według własnego uznania. Mozilla też jest fajna, ale przyzwyczaiłem się do Opery i teraz ciężko się przestawić, a i po co? Smile
JakubG

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sie 17, 2007 08:43:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam Internet Explorer i Mozille ale coraz więcej osób radzi mi, aby się przerzucił na Opere i chyba to zrobie bo to naprawde fajna przeglądarka i wszyscy ją chwalą więc można spróbowac zainstalowac a dodatku można też zmieniac skórki więc wszystko wygląda ok.
Powrót do góry
Mohamet

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sie 17, 2007 08:53:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Swego czasu, gdy dopiero co miałem podłączony Internet korzystałem z domyślnej przeglądarki, czyli IE, ale już po jakimś czasie przerzuciłem się na Firefox, którego używam nadal. Bardzo ładny wygląd, mało błędów, można sobie adresy do kilku stron na pasek zrzucić i nie wpisywać ich, i tam parę innych bajerów. Fajna rzecz generalnie. Może i Opera jest lepsza, ale tak na prawdę to nie ma co już zmieniać, gdyż mi tam pasuje Mozilla. Smile
NASpawacza

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sie 17, 2007 09:21:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja uzywam mozilli, i bardzo mi sie podobała, ale ostatnio 2x cos sie z nią stało i mnie zaczyna wkurzac, zastanawiam si nad zmianą na opere bo IE w ogole nie biore po uwage.
Paulinho

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sie 17, 2007 09:37:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NASpawacza napisał(a):
ja uzywam mozilli, i bardzo mi sie podobała, ale ostatnio 2x cos sie z nią stało i mnie zaczyna wkurzac,

Ja cały czas używam Mozilli Firefox, i jestem zadowolony...A czemu Cię wkurzała??
schadenfreude

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sie 17, 2007 09:41:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja już zdążyłem 3 przeglądarki przerobić. standardowo IE, później Avant Browser i od kilkunastu miesięcy ciągle Mozilli używam i jest zdecydowanie najlepsza z tych 3 wymienionych
Powrót do góry
NASpawacza

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sie 17, 2007 09:50:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Paulinho napisał(a):
A czemu Cię wkurzała

najpierw skasowały mi sie wszystkie zakładki, pozniej wgrałem jakies gowno (megaupload tolbar) i teraz dzieją sie b. dziwne rzeczy z mozilla
Paulinho

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Sie 17, 2007 09:53:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NASpawacza napisał(a):
najpierw skasowały mi sie wszystkie zakładki,

Raz miałem sytuację, gdzie skasowały mi się, huj wie czemu, dwie czy trzy zakładki, no fakt. Ale ogólnie to Mozilla jest OK.
Vlastimil

Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 01:49:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Firefox jest w porządku, aczkolwiek czasami jak net ma jakąś awarię to mi wypier... wszystkie ulubione, zakładki itd.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum PilkaNozna.pl Strona Główna -> Wolnoć Tomku... Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

Skocz do: